|
| Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
+24Blonde Gracija... Buby30 mobile bodomiere zoki33 Ketica kala lilika bađo cale.telep cassia Kikica nitapita Bonnie Meh Niky Staša Ary Lux Blizanka king_in_crimson Lajka Goran 28 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 13:49 | |
| First topic message reminder :
Dotak'o sam dno zivota Dotak'o sam dno zivota i pakao i ponore ali ti mi dusu uze prokleti zenski stvore pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x Kako da te muko moja kako da te tugo moja kako da te srce moje za trenutak zaboravi
Duboko je, daleko je ja osetih svu gorcinu dotak'o sam dno zivota sad verujem u sudbinu ali tebe vise nema u snovima ni na javi
Ref. 2x
Sibali su moju dusu i orkani i tornada ali ti mi dusu uze prokleta zeno mlada pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 18.07.09 18:13 | |
| niky hvala ...izgleda imamo isti ukus .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 20.07.09 12:14 | |
| Nema nas - Nikola Rokvic Nek ide sve do djavola Vidjamo se kao nekada Ja kraj nje,ti kraj drugoga Nestvarno je...
Koliko lazi u nama, Koliko tuge i nemira Dok ja za tvojim usnama zudim kraj nje...
Isto je,svi mi kazu isto je, Gdje je puklo jednom Tu ce ponovo Isto je,i ja kazem isto je Ko ne valja sebi,nece nikome
A nema nas, Nema i uzalud sve Kako je meni kraj nje, Tako je tebi s njim A nema nas, Greh je za oboje to Zasto da krijemo bol Kad si s njim,kad sam s njom
Nisam ni ja od kamena Kad preko njegovog ramena Iskrama starog plamena Zapalis me
Koliko lazi u nama, Koliko tuge i nemira Dok ja za tvojim usnama zudim kraj nje...
Isto je,svi mi kazu isto je, Gdje je puklo jednom Tu ce ponovo Isto je,i ja kazem isto je Ko ne valja sebi,nece nikome
A nema nas, Nema i uzalud sve Kako je meni kraj nje, Tako je tebi s njim A nema nas, Greh je za oboje to Zasto da krijemo bol Kad si s njim,kad sam s njom _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 23.07.09 1:07 | |
| Damir Kedžo Idem
Ko zna gdje ti je pobjeg'o korak od tada moj osmijeh je gorak gdje si sada ti ko zna kako da izliječim sebe plašim se, srce mi zebe
Oslobodi me i znaj da ova igra ipak ima sretan kraj kad srušim sve figure sjećanja mi nekud žure
Idem, gdje vratit ću se sebi idem, ma nije važno gdje bi da me slomiš to si htjela, znam.. Idem, na lice puštam kišu idem, svi tragovi se brišu među slabe ne, ne pripadam..
Ma daj, pusti da i dok te gubim tiho i sporo te ljubim gdje si sada ti ko zna šta sad tu ja više mogu kad prkosiš meni i Bogu
Oslobodi se i znaj za tebe ova igra nema sretan kraj kad rušiš sve figure zarobe te hladne bure |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 23.07.09 1:08 | |
| Jole Plemenita roda
Kad se sjete jednom mene prijatelji svi Neka me po dobru pamte i po vedroj naravi Bilo je i boljih dana, dana svetijih Ali nije život pjesma samo ptica veselih
Sve sam davao, tebe sanjao Tebe sanjao
Znam da nisam, nisam plave krvi Al' sam tvoga srca zlato I u njemu čovjek prvi Znam da nisam plemenitog roda Al' dok mi duša zemljom hoda Carica si srca moga. Al' dok mi duša zemljom hoda Carica si srca moga.
Kad se sjetiš jednom mene moja ljubavi Hoću da ti osmijeh sine da ti licem preleti.
Sve sam davao, tebe sanjao Tebe sanjao |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 27.07.09 20:34 | |
| Ne zalim
Evo, satima vec stojim tu, pod prozorima tvojim sam od sebe krijem bol gledam senke pripijene da je neko drugo vreme sad bih napravio lom
Ali znam da prava nemam da od tebe vise trazim no sto mozes da mi das zato pustam da me varas zato verujem u lazi koje pricati mi znas
To je cena moje slepe ljubavi to je cena tvojih neznih godina
Ref. Ne zalim sto umirem za tobom ionako sam za tebe ziveo ne zalim sto dusu sam ti dao jer bez tebe duse nisam imao
Ne zalim u godinama zrelim sto se iza mojih ledja smeju svi ne zalim da s drugima te delim samo pusti da kraj tebe ostarim _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.07.09 13:44 | |
| Fadil Toskic
Jedna jedina
Po tijelu tvome kapljice sjaje ruke bih kvasio od njenog tijela, tijela ah mili Boze, Boze ludak bi poludio
Ref. 2x Ti si meni sve sto imam draga ti si meni sve ti si moja sreca, moja nada moja radost, moja tuga ti si cijeli zivot moj
Kad me trebas da me ljubis suzom bi platila zoves me duso, duso uze mi dusu, dusu a ti si zaspala
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.07.09 14:03 | |
| Jedan dan života Miroslav Ilić Volim te, volim više od svega od sjajnog sunca, od plavog neba volim tvoj osmjeh i noge bose i oči tvoje prepune rose
Jedan dan života da ostane meni i njega bih, dušo, poklonio tebi a kad srce stane na njemu nek' piše žalim što se nismo voljeli još više
Lažu da burne provodim noći da ljubim neke toplije oči ne znaju ljudi kol'ko te volim da svaku tvoju ranu prebolim Poklanjam tebi sve svoje pjesme niko te tako voljeti ne sme rođena ti si da budeš moja voljena ženo, sudbino moja rođen ja sam da tebe gledam za suho zlato drugom te ne dam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.07.09 14:08 | |
| Kada Sava krene prema Brodu Baruni
Te sam noci preplivao rijeku ne ko nekad zbog tvoje ljepote plivao sam ne zbog svog zivota plivao sam za tudje zivote
Neces shvatit' ovo sto ti pricam u Zagrebu poslije case vina jedna rijec je ostala u grlu znas li sta mi znaci Posavina
Kada Sava krene prema Brodu tada moje misli za njom odu tad su moje zelje gole kao u jesen topole tada vidim samo mutnu vodu
Te sam noci preplivao Savu sad je gledam sa Jadranskog mosta znam to dobro iako svi sute svakog gosta pet godina dosta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.07.09 14:12 | |
| Crvena jabuka
Moje najmilije
Odavde do zbilje Nista vremena Kad tisina postaje Sve glasnija Ne stavljaj mi rijeci Koje nikad nisu bile moje Ako sam u krivu Sta je istina
Kako nevidljivo Izbrisati ime
Kako u [color:44f7=#018D25 ! important]ljetu Naci lice zime Sve se moze uciniti Ali ne i sakriti Treba naci razlog Da to pokrijem
Moje najmilije Ne postoji samo jedan prag Moje najmilije Cime mjeris koliko sam drag
A srce je htjelo Da za pravo dam I stvari sto bole Ja napravih sam Ako sve su pravila Sta je onda ljepota Sta su onda duse Tajne odaje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.07.09 14:14 | |
| Boris Novković
Plakat ću sutra
Neka me mrze i podnose Danas pijem za nas i drugove Ostani tu, zaboravi sve Jer samo ti mozes, razumijes me
A godine idu i lome nas Ma neka ne idu za ovaj cas Plakat cu sutra kad odes ti Jer danas sam sretan moja ljubavi
Pruzi mi ruku, ohrabri me I ne vjeruj nikom, svi lazu te Pogledaj sad lica ta Iza namjestenih osmijeha
Ostani tu, zaboravi sve Jer samo ti mozes, razumijes me Neka me mrze i podnose Danas pijem za nas i drugove
Ljubav je sreco rjesenje za sve I nista ne vrijedi bez tebe A godine idu i lome nas Ma neka, nek idu za ovaj cas Plakat cu sutra....... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.07.09 14:16 | |
| Boris Novković
Više ništa nije kao prije
Ako te budu pitali gdje su ti dani protekli samo nasmješi se i nedaj bol da primjete
Ako te budu pitali gdje smo to davno ostali samo nasmiješi se i nedaj bol da primjete
Više ništa nije kao prije samo ista rana boli me kuda noćas tvoje oči gledaju kada staru ljubav ne vide |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.07.09 14:18 | |
| Boris Novković
Pjesma moja to si ti
Pjesma moja, to si ti, I ja znam Da ljubav mi govori Na nebu lopov smije se žut I kao da pokazuje put.
Sve što tebi rekoh ja Sudbina To više je no istina Ti si tiha rijeka Prema moru sna Sreće ti si obala.
Bježe dani, noći bježe, Život stalno baca mreže preko nas Život stalno zamke sprema Zato slušaj moga srca glas.
Pjesma moja to si, to si ti Zauvijek si u meni Pjesma moja to si, to si ti I ne mogu te ukrasti. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.07.09 14:19 | |
| Boris Novković
U dobru i zlu
Između neba i zemlje kad te ljubim prolazim Kako odem, nek' te grije srce što ti ostavim, Ni vatre bi vode ne boj se Kada te slome, samo sklopi oči, zovi me.
U dobru i zlu u javi i snu Znaj da uvijek bit' ću tu I kad padne noć i kad svane dan Tu sam ljubav da ti dam.
K'o nebeska ptica u zlatni kavez Kad te nema, zatvoren sam Jer što je ljubav, s tobom jako dobro znam Ni vatre ni vode ne boj se Kada te slome samo sklopi oči, zovi me.
U dobru i zlu u javi i snu Znaj da uvijek bit' ću tu I kad padne noć i kad svane dan Tu sam ljubav da ti dam. |
| | | Meh Početnik
Broj postova : 78 Datum registracije : 28.07.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.07.09 14:35 | |
| Noci su ovdje tako ledene, oci crvene od kosave, glava ko kocka leda putuje, ti znas, dobro znas volim te. Hiljade milja od tebe sam, djele nas granice, ratovi, a ja ne mogu da zaboravim, uzalud, uzalud volim te.
REF: Samo sklopi okice i zovi mi ime, zovi mi ime, jedan ce ludjak letjeti kroz planine, kroz planine. Samo sklopi okice i zovi mi ime, zovi mi ime, jedan ce ludjak letjeti kroz planine do tebe.
I bila jednom jedna jesen, lisce je saptalo sa stopama, magla me cuvala od pogleda, bojim se sjecanja. Noci su ovdje tako preduge, godine lijene ko stoljece, ja sklapam oci gledam jasnije, zvijezde plove tebi ljubavi. | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 02.08.09 14:16 | |
| Šeki Turković - Nestat ću ko' rosa Tako si blizu a tako daleko poludet ću mila od čežnje i tuge tako si mi blizu a tako daleko ti si pored drugog a ja pored druge Nestat ću ko' rosa sa maglama sivim u blizini tvojoj ne mogu da živim *2 Tako si mi blizu a tako daleko koliko te želim ove tihe noći tako si mi blizu a tako daleko a nesmem te zvati a nesmem ti prići REFREN *2 Tako si mi blizu a tako daleko o kako su teške ove duge noći tako si mi blizu a tako daleko umret ću ti srećo od ljubavne tuge REFREN *2 Sve istina, osim što ja imam samo nju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.09.09 19:00 | |
| Bio si mi sjaj u oku sve sto imam, sve sto znam kako srcu svom da priznam da bez tebe moram sad
Bio si mi ljeto, zima sve sto srce zna da ima bio si mi noc i dan sad bez tebe moram znam
Ref. Ti si zelja mog zivota ti si zelja moga sna
Magazin - Ti si zelja mog zivota |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.09.09 19:01 | |
| Doris Dragovic
Zeljo moja
Voljela sam te i jos te volim dajem iskreno sve noc je ova crna bez tebe
Ako ima srece vratit ces se moja kazna, moj grijeh tiho, tiho suzo, ne daj se
Ref. Zeljo moja, tugo moja jos sam tvoja, jos si moj sve, sve me boli od tebe zeljo moja, tugo moja
Ako ima srece vratit ces se moja kazna, moj grijeh tiho, tiho suzo, ne daj se
Ref.
Sve, sve me boli od tebe zeljo moja, tugo moja
Zadnja promjena: ana; 21.09.09 21:22; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.09.09 19:02 | |
| Doris Dragovic
Jedini
Jedini, jos si uvik vitar nemirni a jedrenjak moje ljubavi su tvoji poljupci napustili
Jedini, u koju luku nocas pristati kad bez svitla sto mi dajes ti bez zvizda ja cu se nasukati nitko me nece pronaci
Ref. Necu da cujem za tebe a to mi teze je od svake nevoje jer kada oci zatvorim u bol se pretvorim i odmah razdilim
Jedan dio od mene je onaj sto bizi od tebe a onaj drugi pravi je sto ljubit tebe ne prestaje
Jedini, u koju luku nocas pristati kad bez svitla sto mi dajes ti bez zvizda ja cu se nasukati nitko me nece pronaci
Ref. 2x
Jedini, jos si uvik vitar nemirni |
| | | Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 17.09.09 12:01 | |
| Željko Joksimović Balada
Nisam te terao vatru da diras i nisam hteo da zadam ti bol sama si trazila pricu o meni a to je opasno, srce je to
Ref. Prva si pocela, prva si pitala zasto sam tuzan kad se budim i ja sam priznao, sve sam ti rekao da gledam nju dok tebe ljubim
Prva si pocela, prva si pitala sad budi hrabra, daj ne placi sa tobom ostajem, sa njom ne rastajem vise od tebe ona znaci
Zasto si trazila kljuc moje duse to je opasno, srce je to | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 25.09.09 18:17 | |
| Moj lipi andjele
Negdje jos cuvam nesto za tebe kad dodju jutra puna nevoje i kad nam nista ne ide
Pogledaj u mene ako nas tuzne jutrom probude i srce stisne se od nevoje ja cuvam nesto za tebe pogledaj u mene
To moze dati samo onaj koji te kad podje po zlu, voli vise od sebe
Ref. 2x Moj lipi andjele, pogledaj u mene ako nas tuzne jutrom probude ja cuvam osmijeh za tebe
Ako nas tuzne jutrom probude i srce stisne se od nevoje ja cuvam nesto za tebe pogledaj u mene
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 25.09.09 18:21 | |
| Ti si meni sve
U polutami sobe ulazim pred svitanje prilazim ti tiho, a u dusi bol ne prestaje
Daj mi reci sada, sto se s nama dogadja, jos me bole rijeci sto su sisle s nasih usana
Ref. Ti zauvijek znas da pripadam tebi, evo ti sad ja priznajem to
Zelim da znas ti oku mom si dar i ceznja srca mog, sam Bog zna ti si meni sve
Ako jednom odes, s kim cu bol pobijediti, nikad ovaj zivot necu moci dijelit' ni sa kim. |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 10.10.09 9:54 | |
| Dragana Mirkovic Jedino moje
Nema dana da ne mislim o nama da ne zelim da si kraj mene gde god da me zivot nosi ja zaspim u tvojoj kosi budim se na tvojim usnama
Ref. Jedino moje, sanjaj da sam tu ljubit cu te, ljubiti u snu
Milovat cu ruke tvoje budi dobro, milo moje budi dobro, misli na mene (2x)
Nijedne noci ja nisam u samoci svud me prati blagi pogled tvoj noc mi prodje, jutro svane s tobom zivim bolje dane gde god da si, ti si uvek moj
Ref.
Budi dobro, misli na mene _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 25.10.09 14:11 | |
| Golube
Nisi mi suđen to znam, vječno ćeš biti moj san život me ranio,život me kaznio sve mi zabranio
Ref:2x
Ja ljubim drugog jer tebe ne mogu,srce mi plače volim te sve jače i dok mu ljubav priznajem u duši tvoja ostajem,golube
Nisi mi suđen to znam, tužan je svaki moj dan jednom sam planula sreća me zanjela pa me obmanula
Ref.2x |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 31.10.09 9:59 | |
| Aleksandra Radovic Zazmuri
Sve je uredu, nije mi prvi put navikla sam na bol da cekam u redu za mrvu ljubavi ponizno dok vuces me na dno samo je to jos sigurno na staklenim nogama odavno smo ti i ja
Ref. Zazmuri, videces svet kakav jos nisi video u tom svetu zivim ja od ludila do ocaja
Zazmuri, videces sve boje od suza isprane sivom bojena sam ja u beznadju bez ikoga
Kao na ledu tlo mi se izmice cekam da propadnem ma sve je uredu, samo me pusti da odbolujem jer vuces me na dno samo je to jos sigurno na staklenim nogama odavno smo ti i ja.
Ref. 2x | |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 31.10.09 10:03 | |
| Pogledi u tami - Sergej Cetkovic Gledas me kao da se znamo stranca dva, eto to smo samo pricaj mi, gdje si ti bila dok lile su kise nek ova noc na tebe mirise zauvijek
Gledam te, hodamo lagano osjecaj kao da vec dugo mi se znamo dé ja vue, sve vec podsjeca na prosle dane ruke u hodu, dodir blag, ti i ja
Refren A kada odu svi, mi ostacemo sami samo ja i ti i pogledi u tami reci mi da znam da jutro nije blizu da ima vremena za poljupce u nizu
Gledam te, kroz ovu noc sto pada stranca dva pod svijetlima smo, duso, ovog grada pricaj mi, gdje si ti bila dok lile su kise nek ovaj grad na tebe mirise zauvijek
Refren 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
| |
| | | | Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 502 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 502 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|