|
| Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
+24Blonde Gracija... Buby30 mobile bodomiere zoki33 Ketica kala lilika bađo cale.telep cassia Kikica nitapita Bonnie Meh Niky Staša Ary Lux Blizanka king_in_crimson Lajka Goran 28 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 13:49 | |
| First topic message reminder :
Dotak'o sam dno zivota Dotak'o sam dno zivota i pakao i ponore ali ti mi dusu uze prokleti zenski stvore pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x Kako da te muko moja kako da te tugo moja kako da te srce moje za trenutak zaboravi
Duboko je, daleko je ja osetih svu gorcinu dotak'o sam dno zivota sad verujem u sudbinu ali tebe vise nema u snovima ni na javi
Ref. 2x
Sibali su moju dusu i orkani i tornada ali ti mi dusu uze prokleta zeno mlada pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 19.02.09 19:36 | |
| Bijelo Dugme - Blues za moju bivsu dragu
Nikad se necu vratit u svoj rodni grad tamo me ne ceka niko vec odavno su izblijedila sva lica i vec odavno imena im ne znam
Samo ponekad zimi dok vjetrovi oplakuju dane sjetim se tebe, tebe, moja bivsa draga i neke njeznosti davne a nesto mi sapne u srcu i znam da sam na svijetu sam
I da te ponovo vidim sta bih ti o sebi mogao reci osim da sam sreo mnogo ljudi a da mi prijatelj nije bio ni jedan
Da sam bio i gladan i slavan veseo i placan, bijedan i sjajan da me ljubilo, ljubilo mnogo zena a da ni jednu volio nisam i nesto mi sapne u srcu i znam da sam na svijetu sam
Moja draga, moja draga bivsa draga moja draga i evo umoran starac sam sad mada izgledam mlad | |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 19.02.09 22:06 | |
| Bijelo dugme: Lipe cvatu
Ljeto ide, kako si mi ti Gdje si, s kim si, da mi je znati Ko li mi te ugrijao Dok je zimus snjeg padao Ko li mi te ljubio, grom ga ubio Bas me briga gdje si otisla Ravna ti je Jugoslavija Bas me briga, nisi dijete Sve u korist tvoje stete Samo tvoje, al' i moje srce boluje Lipe cvatu Sve je isto k'o i lani, hej Samo srce moje i srce tvoje U ljubavi vise ne stoje Zaklinjem se dusom i Bogom Krvi mojom plavom seljackom Zaklinjem se, i umrijet cu Ali ja te trazit necu Necu, necu, a umrijet cu, a umrijet cu Lipe cvatu Sve je isto ko i lani, hej Samo srce moje i srce tvoje U ljubavi vise ne stoje | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 26.02.09 9:02 | |
| Oliver Dragojević:Šta to biješe ljubav
Gdje li si se dosad skrivala Znam negdje si uživala Kad god došla,dobro došla mi jer jedni za drugo mi smi stvoreni
Ja odavno nikog ne ljubim i spreman sam sve da izgubim Kad god došla, dobrodošla mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni.
Ref:1x Podsjeti me šta to biješe ljubav i bar na tren biti zaljubljen Šta to bješe,šta to bješe ljubav i bar na tren biti zaljubljen
Ja odavno nikog ne ljubim i spreman sam sve da izgubim Kad god došla,dobrodošla mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni
Ref:1x
Podsjeti me šta to bješe ljubav i bar na tren biti zaljubljen Šta to bješe,šta to bješe ljubav i bar na tren biti zaljubljen |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 27.02.09 17:52 | |
| Colonia: Varalica
Sve neprospavane noći oprostit ti neću moći ni za brdo zlatnih dukata valjda hoćeš da poludim šta mi treba da mi ljudi kada prođem pogled spuštaju.
I nakon svega opet lažeš da je sve to ljubav kažeš reči ču ti šta me muči ljubav te trebala vratit; kući.
Varalico, nek te druga ima samo priznaj tu pred svima da li si me ikad volio varalico,široka ti polja šta je čeka ne zna ona čaše tuge,noći duge a nigdje tvoga ramena.
Na krevetu bjelom mekom zaprlj;o si ruke grijehom njene kose ti si raspleo sad pogledaj u oči moje to što vidiš suza to je ne što moje srce voli nego što me duša boli.
Ref:2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 27.02.09 17:56 | |
| ružo crvena....
Ružo moja crvena, neubrana ljubavi, ti si bol jedina, suza moje mladosti.
ref.: Recite joj da bez nje nestale su sve nade ljubavi, sve tuge radosti, da je volim još i ne mogu bez nje, bez ruže crvene.
Prošlo je već godina, neubrana ljubavi, još si bol jedina, uspomena mladosti. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 27.03.09 20:38 | |
| Oficir s ružom
Da me nevinog optuze da me u zasedi okruze kao oficir s ruzom donecu odluku necu pristati na predaju za ponos oruzje nemaju za to im saljem ovu poruku
Ref. 2x Mogu da mi ukradu i ovo malo para mogu da mi uzmu ovo srce iz nedara
Da me drze na hlebu i vodi i bez sna ali ne mogu da mi uzmu tvoje ime s usana
Da me nevinog osude u pola noci probude da me zatvore na golom otoku necu pristati na predaju za ponos oruzje nemaju zato im saljem ovu poruku
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 27.03.09 20:40 | |
| Jao kako volim tu pjesmu....... |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 02.04.09 20:23 | |
| Eh da nisi tako lepa - Medeni Mesec
Ko da te djavo na mom srcu naslika. Ti si moja losa navika. Ti si igra koja nema pravila. Beli dani u crno zavila.
Eh da nisi tako lepa. Da od tebe lepse ima. Nebi ljubav bila slepa, Od suza u ocima.
Pred tvojim pogledom, i sunce postidi se. Nema sjaja kao oci te. A ispod lepog lica vreba djavolica. Ciji pogled lako opije
Refren _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 02.04.09 23:01 | |
| Pijem na eks
Trosim odavno potroseno sto zaradim i jos mnogo vise lumpujem do zore kako sam kren'o lose mi se pise
Ref. Pijem na eks, do dna, do dna jer tu na dnu zbog nje sam ja pijem na eks, tako mi se pije jer mi do zivota nije
Pijem pod ruku sve sto padne ko da mi je u zivotu zadnje a koga je briga, kad oci zatvorim reci ce, pijanac manje
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 02.04.09 23:11 | |
| Kako smo se ljubili
Bila je zima,snjegovi su pali u kosi mojoj tvoji prsti mali pili smo vino,bila polutama prva je vatra gorjela u nama.
Da život vara tada nismo znali poljupce nježne naivno smo krali. Snjeg opet pada,sječanje mi grije sreća je jedna,a tuge su dvije.
Eh,kako smo se ljubili poljupcima jedno drugo budili eh,cijelu noć smo plakali kaka smo se rastali.
Eh,kako smo se ljubili, našoj sreći drugi su presudili eh,cijelu noć smo plakali kada smo se rastali.
Opet je zima,ništa isto nije, a ti si ljepa ista koa prije sinoć te sretoh,pogledi se sreli ko da nas vječnost od te noći djeli.
Ref:2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 06.04.09 10:47 | |
| Mladen Grdović Mama
Davne je godine te Zapisano u zvijezdama sve Adio mama dite bez škole sam ja Za molitvu samo sam zna I moje more
Kad sitin se onog davnog lita gospe velike Kad sitin se puno dice a ljubavi za sve Kad sitin se ispod peke malo kruva domaćeg Kad sitin se di me more odnese
Naloži stari komin draga mama Natoči staro vino sinu svom Neka me noćas liće tvoje riči Najlipše je kad ostariš u domu svom Naloži stari komin draga mama I fetu kruva stavi mi na stol Neka me noćas liče tvoje riči Najlipše je kad ostariš u domu svom
Kad sitin se, kad sitin se, kad sitin se |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 08.04.09 23:01 | |
| Agrameri Ako ima Boga
Nedajte mi noćas prijatelji moji nedajte da odem s njom slomit će mi srce nemojte mi dati da vas opet ostavim prijatelji stari
Lagao bi sebe da je nevolim ali srce neda da se prevarim lagao bi ljudima da mi nije stalo kad bi srce dalo
Ako ako ima Boga ti me pogledati nećeš ako ako ima Boga vratiti se nećeš
nedajte da drhtim nedajte da molim pred njom da se pokorim slomit će mi srce nemojte joj dati nemojte dozvoliti prijatelji stari... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 08.04.09 23:01 | |
| Agrameri Oka tvoja dva
Nekada si lijepo sve govorila o meni Sliku moju čuvala duboko u sebi Nekada su žene sve bile kivne na tebe Kako smo se nekad ludo voljeli.
Oka tvoja dva suzama ne daju da teku Noć je prokleta, medena, odlazim ti ja zauvijek Žuti mjesec je, neka je, prestao da gori Samo ti samo ja, neka nova lica dva, to je sudbina.
Znam da mrziš rastanke, gledaj me u oči Minut, dva i nema me, nestajem u noći Kunem ti se, pjesme mi, rado ću se sjećati Kako smo se nekad silno voljeli.
Oka tvoja dva suzama ne daju da teku Noć je prokleta, medena, odlazim ti ja zauvijek Žuti mjesec je, neka je, prestao da gori Samo ti samo ja, neka nova lica dva, to je sudbina. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.04.09 17:33 | |
| Malena
Malena, noćas srušio se svijet Malena, sve je tako glupo bez tebe Sad kad je stvarno kraj bože snage mi daj Samo da prođe ova noć Tako prokleto sam čekam novi dan Prvi četvrtak bez tebe
Malena, oduvijek si znala tko sam ja Malena, ne mogu ja bez svojih oblaka Sad sve su iste ko ti, sve se smiju ko ti Kako su lijepe samo da znaš Sve me ljube ko ti, sve mi lažu ko ti Sve su moje a tako sam sam
Malena, kako ću bez tebe sutra Malena, falit će mi s tobom jutra Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna Samo ti si moja malena! |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 11.04.09 12:54 | |
| "Poklonite mi nju za rodjendan" Ko to ovde svira neke srecne pesme s' kojim pravom nesrecu mi kvari ja dosao sam tu da na miru patim nece pesma promeniti stvari Stariji za leto bicu bas u ponoc ide zivot ali staje srce ne tesite me, gorko vino dajte gorko vino za nas sladokusce Hej, tugo Ref. Poklonite mi nju za rodjendan ako ljubav moze da se kupi il' ostavite me u suzama navik'o sam necu da se ljutim Poklonite mi nju za rodjendan da je vidim makar ove noci znam da losa je i neverna al' poklon se ne gleda u oci Ko to ovde peva neke nezne reci o ljubavi koja vecno traje bolje mu je da zauvek uciti nesrecnome savet se ne daje Stariji za leto bicu bas u ponoc ide zivot ali staje srce ne tesite me, gorko vino dajte gorko vino za nas sladokusce Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 11.04.09 13:34 | |
| Bosim nogama bih vatru gazio
Samo jednu zelju imam da ti usne poljubim pa nek zaspim, nek se vise nikada ne probudim
Svake noci ko da cujem glas bolji dani doci ce za nas ali uvek kada prolazis pogledom me hladnim porazis
Ref. 2x Bosim nogama bih vatru gazio golim rukama bih zmiju mazio smeo bih sa svima da se pobijem samo tvoju ljubav ja da dobijem
Bolesne su moje oci kada tebe ne vide kruzim pustim ulicama kuci mi se ne ide
Svake noci ko da cujem glas bolji dani doci ce za nas ali uvek kada prolazis pogledom me hladnim porazis
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 12.04.09 22:32 | |
| Željko Joksimović Leđa o leđa
Ti me poznajes najbolje ovo ne ide na bolje i vec dugo tvoj dodir sluti na kraj da li imas taj osecaj
Nocas veceru spremicu i tvoj pogled izdrzacu i dok ugasim svetlo kao dlanom o dlan bice sve jasno kao dan
Dodir ledja o ledja ruka led, ledena da li znas kako vredja prazna postelja i kad mislis da spavam ti se iskrades van Boze, samom sam sebi suvisan
I zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Dugo nista ne govoris samo dlanove preklopis i ta suza u oku nije zbog nas kazes tek da ti cujem glas
A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Onda krenem za tobom ja al' stanem na prag jer u drugoj se sobi zavrsava tvoj trag
Cujem jecaj i znam da je kraj ti me poznajes najbolje
A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Ti me poznajes najbolje |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 18.04.09 15:47 | |
| Izdali me prijatelji
Izdali me prijatelji izdao me brat izgubila sve sam bitke al' jos vodim rat (2x)
Ref. 2x Jer ti si mi najvazniji ne izdaj me ti budi uvek pored mene moja ljubavi
Prodali me svi rodjeni za dukata tri vise vredim al' ne zalim kad smo skupa mi (2x)
Ref. 2x
Nek sve uzmu neka lazu neka mrze me nek svi budu protiv mene izdrzacu sve (2x)
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 20.04.09 14:25 | |
| Nije ovo moja noč
Nije ovo moja noc bas mi nista ne ide igram, pevam, smejem se a sve rane provide
Ja joj kupim jedan cvet ona nogom zgazi ga kaze kupi ceo svet il' idem kod drugoga
Ref. 2x Dam joj pusku u ruku nece da me ubije bacim flasu da se secem nece da se razbije
Nije ovo moja noc bas mi nista ne ide crno vino narucim oni belo donose
Ja joj kupim jedan cvet ona nogom zgazi ga kaze kupi ceo svet il' idem kod drugoga _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 27.04.09 15:25 | |
| Nisam te se nagledao
Ja nikad u zivotu pijanac nisam bio opila me tvoja lepota k'o vino da sam pio
Ref. 2x Nisam te nagledao nisam te se naljubio, tako brzo sve je proslo kad sam tebe izgubio
Zar tako da mi vracas da ne znam sta cu sa sobom tako bi zeleo nocas da opet budem sa tobom
Ref.
Pitam se najdraza moja sta trazim od ovog zivota ne mogu da zivim bez tebe opila me tvoja lepota
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 02.05.09 10:54 | |
| klapa Kampanel
Aj ća volin te
Znam da sam bija lud i mlad Šta si tila nisam svaća, ne znam još i sad Rekla si da život jedan je I da samo biti moja nemaš namjere
Rekla si da trebaš me usput Na sve četiri strane svita i mogu bilo kud
Još uvik gledan te, prolaziš kroz grad Još si mlada još si lipa Želin te i sad
Još uvik pamtim riči te Kad si rekla ovo više nije igra Aj ća, volin te
Posli tebe ima san ih sto Ali nikad zaboravit nisam moga to Rekla si da život jedan je I da samo biti moja nemaš namjere
Tek san druge trošija usput Čeka san da opet dođeš, ali uzalud
Još uvik gledan te, prolaziš kroz grad Još si mlada još si lipa Želin te i sad
Još uvik pamtim riči te Kad si rekla ovo više nije igra Aj ća, volin te |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 02.05.09 12:54 | |
| Korn baš sam poslušala ovu pijesmu, predobar mi tekst bio ... |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 02.05.09 13:08 | |
| Prva liga Jedan zivot malo je I u dobru i u zlu ja bez tebe ne mogu srce si mi taknula rukom bjelog andjela jedan zivot malo je da se srce napije uvijek zedno ljubavi dva zivota treba mi
Ref. 2x Sve te vise volim ja ljube moja volim za zivota dva vjero moja jedan zivot malo je za mene i za tebe
I kad prodju radosti ove nase mladosti isto cu te voljeti kao danas ljubavi jedan zivot malo je da se srce napije uvijek zedno ljubavi dva zivota treba mi https://www.youtube.com/watch?v=EthCU8C22ZI | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.05.09 1:22 | |
| Sandi Propalo je sve
Pomozite mi, ja sam kriv sto zivim sam i sto sam ziv Njoj sam sve vjerovao, bez ikoga sad ostao Oprostite mi, ja sam kriv sto zivim sam i sto sam ziv Da sam vas onda slusao ne bih bez vas sad ostao
Sad zovem drage ljude Trebam ih da mi sude Al' nikog nema tu Pomozite mi ja sam kriv sto zivim sam i sto sam ziv
Propalo je sve, sad pomozite Propalo je sve, ja nemogu bez nje Propalo je sve, a jos volim te Propalo je sve, poludjet cu bez nje
Veceras ja bih dao sve za lijepu rijec i frendove Ona je bila zivot moj, sve moje ja sam dao njoj |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
| |
| | | | Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 502 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 502 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|