|
| Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
+24Blonde Gracija... Buby30 mobile bodomiere zoki33 Ketica kala lilika bađo cale.telep cassia Kikica nitapita Bonnie Meh Niky Staša Ary Lux Blizanka king_in_crimson Lajka Goran 28 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 13:49 | |
| First topic message reminder :
Dotak'o sam dno zivota Dotak'o sam dno zivota i pakao i ponore ali ti mi dusu uze prokleti zenski stvore pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x Kako da te muko moja kako da te tugo moja kako da te srce moje za trenutak zaboravi
Duboko je, daleko je ja osetih svu gorcinu dotak'o sam dno zivota sad verujem u sudbinu ali tebe vise nema u snovima ni na javi
Ref. 2x
Sibali su moju dusu i orkani i tornada ali ti mi dusu uze prokleta zeno mlada pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.05.09 1:25 | |
| Sandi Cenov Malena
Malena, nocas srusio se svijet malena, sve je tako glupo bez tebe sad kad je stvarno kraj Boze, snage mi daj samo da prodje ova noc tako prokleto sam cekam novi dan prvi cetvrtak bez tebe
Malena, oduvijek si znala tko sam ja malena, ne mogu ja bez svojih oblaka sad sve su iste ko ti sve se smiju ko ti kako su lijepe, samo da znas sve me ljube ko ti, sve mi lazu ko ti i sve su moje, a tako sam sam
Ref. 4x Malena, kako cu bez tebe sutra malena, falit ce mi s tobom jutra ima drugih, ima boljih, ali nebo zna samo ti si moja malena
Malena, nocas srusio se svijet |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.05.09 1:31 | |
| Giuliano Ti, snagu daješ mi
Ja nocas tako zelim Zaklon da ti budem Da osjetim ti lice Na svojim grudima Jer ti si djevojka za mene Ja hocu sebe da ti dam. Ti, snagu dajes mi I sad me zagrli Da li osjecas, da meni pripadas Nocas budi ti moja djevojka
Opusti se i sanjaj Na mom ramenu Probudit cu u tebi Zelju skrivenu Jer ti si djevojka za mene Ja hocu sebe da ti dam. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.05.09 1:33 | |
| Giuliano & Vesna Pisarovic - Bjezi od mene
Na mom prozoru svjetlo gori cijelu noć tek sam pred zoru shvatila da nećeš doć ti ni ovaj put. Tvoji tragovi svud po sobi vide se ali najveći ne vidi se jer je on ostao na srcu mom. pjesme pišem, samo da te izbrišem budna, sanjam još se tvojom osjećam
Bježi od mene, to je sve što znaš to je najlakše jer ako pogledaš
Bježim od sebe i od ljubavi, s kojom nikada nisam znao živjeti.
Tvoja postelja za mene je bila dom ali nevolja u genetskom kodu mom nikad ne spava. samo sebi ne bih ja sebi oprosti da te sretnem u zemlju bi propao. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.05.09 1:38 | |
| Željko Joksimović Ima nešto u tom što me nećeš....
Ima nesto u tom sto me neces ostavljas mi vremena za druge gledam kako veselo se kreces kao leptir oko moje tuge
Ima nesto u tom sto me neces nesto cemu sama ne znas ime ima nesto u tom sto me neces a sve znaci ne zaboravi me
Chorus: Ima nesto u tom sto me neces od te lazi nacisto umrecu ima nesto u tom sto me neces i u tome sto ja tebe necu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.05.09 1:39 | |
| Lane moje....
Kad na te pomislim bojim se da te opet zavolim u modre usne zarijem zube da pravu bol zaboravim
Lane moje ovih dana vise i ne tugujem pitam samo da l' si sama ljude koje ne cujem lane moje nocas kreni nije vazno bilo s kim nadji nekog nalik meni da te barem ne volim
( Da te po ljubim , nek' neko drugi kose ti ljubi, da tebe lakse prebolim)
lane moje ovih dana (lane moje) vise i ne tugujem (lane moje) pitam samo da l' si sama ljude koje ne cujem lane moje nocas kreni (lane moje) nije vazno bilo s kim nadji nekog nalik meni da te barem ne volim
da te vise ne volim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.05.09 1:47 | |
| Leđa o leđa....
Ti me poznajes najbolje Ovo ne ide na bolje I vec dugo tvoj dodir slutim na kraj Da li imas taj osecaj
Nocas veceru spremicu I tvoj pogled izdracu I dok ugasim svetlo Kao dlanom o dlan Bice sve jasno kao dan
[Ref] Dodir Ledja o Ledja Ruka led ledena Da li znas kako vredja prazna postelja I kad mislis da spavam, ti se iskrades van Boze samom sam sebi suvisan I zaboli me najvise kad znam da u drugoj sobi places
Dugo nista ne govoris Samo dlanove preklopis I ta suza u oku nije zbog nas Kazes tek da ti cujem glas
[Ref] Dodir Ledja o Ledja Ruka led ledena Da li znas kako vredja prazna postelja I kad mislis da spavam, ti se iskrades van Boze samom sam sebi suvisan I zaboli me najace kad znam da u drugoj sobi places
Onda krenem za tobom ja Ali stanem na trag Jer u drugoj se sobi zavrsava Tvoj trag, cujem i vjetar i znam da je kraj
Ti me poznajes najbolje
[Ref] Dodir Ledja o Ledja Ruka led ledena Da li znas kako vredja prazna postelja I kad mislis da spavam, ti se iskrades van Boze samom sam sebi suvisan Ali zaboli me najace kad znam da u drugoj sobi places
Ti me poznajes najbolje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.05.09 1:57 | |
| parni valjak zastave
Nogom pred nogu - tiho! Ja po vodi hodam Svojim putem uspravno Pljuga na pljugu Jedna na drugu Slazem - sate, dane, godine Pa krenu bitke Dođu porazi Kad nije film Da pravda pobjedi Sjeti se Kako smo mastat znali I bogu dane krali Ispred "zvečke" satima Kovali planove Kuzili istine Svak' sa svojeg oblaka Pa krenu bitke Dođu porazi Ti znas da nije lako Isti ostati
Moje zastave - uvijek su iste boje Nad njima ljubav caruje Moja zastave - nikad na pola koplja Ljubav se ne predaje
Nogom pred nogu - tiho! Ja na zici plesem Zatvorenih očiju Pljuga na pljugu Jedna na drugu Slazem - sate, dane, godine Sad neki novi klinci dolaze A sve se teze prave riječi nalaze |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 19.06.09 23:24 | |
| Josh Groban - You raised me up... When I am down and, oh my soul, so weary; When troubles come and my heart burdened be; Then, I am still and wait here in the silence, Until you come and sit awhile with me. You raise me up, so I can stand on mountains; You raise me up, to walk on stormy seas; I am strong, when I am on your shoulders; You raise me up: To more than I can be. You raise me up, so I can stand on mountains; You raise me up, to walk on stormy seas; I am strong, when I am on your shoulders; You raise me up: To more than I can be. There is no life - no life without its hunger; Each restless heart beats so imperfectly; But when you come and I am filled with wonder, Sometimes, I think I glimpse eternity. You raise me up, so I can stand on mountains; You raise me up, to walk on stormy seas; I am strong, when I am on your shoulders; You raise me up: To more than I can be. You raise me up, so I can stand on mountains; You raise me up, to walk on stormy seas; I am strong, when I am on your shoulders; You raise me up: To more than I can be. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 28.06.09 16:54 | |
| Burma Danas zenim drugu zenu a tebe sam zenit' hteo zavaravam samog sebe lazem da sam preboleo Ref. Krijem suzu izdajicu roman srece u njoj pise tvoju burmu drugoj dajem a iz oka liju kise Zasvirase pesmu nasu zanemese usne moje nemam snage da zapevam u pesmi je ime tvoje Ojjjjj haaaaaa! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 28.06.09 18:33 | |
| Damir Kedžo Idem
Ko zna gdje ti je pobjeg'o korak od tada moj osmijeh je gorak gdje si sada ti ko zna kako da izliječim sebe plašim se, srce mi zebe
Oslobodi me i znaj da ova igra ipak ima sretan kraj kad srušim sve figure sjećanja mi nekud žure
Idem, gdje vratit ću se sebi idem, ma nije važno gdje bi da me slomiš to si htjela, znam.. Idem, na lice puštam kišu idem, svi tragovi se brišu među slabe ne, ne pripadam..
Ma daj, pusti da i dok te gubim tiho i sporo te ljubim gdje si sada ti ko zna šta sad tu ja više mogu kad prkosiš meni i Bogu
Oslobodi se i znaj za tebe ova igra nema sretan kraj kad rušiš sve figure zarobe te hladne bure |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 04.07.09 10:45 | |
| damir kedžo
peza od zlata
Ime sem hartu ka dobiva
ka se retko najde va rukah
na njoj more i zemja počiva
zamuče gromi , a biži strah.
Naše sem tebe kako sebe
va tvojih očih opet se rodil
zač je vavik kako da grebe
niki veter zval me i mamil?
Kako barku ku bure odvežu
neka sama po moru tira,
neka ju vali hitaju, potežu
neka nikad nima mira..
Tvoje ime ze sem sobum
duboku ranu, pezu od zlata
vavik sam, vavik s tobum
va kući ka nima vrata....
Tvoje ime ze sem s tobum
jeden put se hartu zgubi
vavik sam, vavik s tobum
jeden put se samo jubi.... |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.07.09 0:16 | |
| U ljubavi svi su gresni
Gresio sam, o mladosti sad placam za sve
Htela je da sa mnom zivi da li me zbog toga krivi mladost sam joj ukrao
Polako je uzimala vise nego sto je dala zbog nje sam poludeo
Glumio sam njenog Boga volela me je zbog toga dok je nisam pustio
Radila je sta je htela dovela me do pepela gde sam je izgubio
Ref. 2x U ljubavi svi su gresni prezivece samo srecni hej drugari, kako stoje stvari vise nisam onaj stari
Glumio sam njenog Boga volela me je zbog toga dok je nisam pustio
Polako je uzimala vise nego sto je dala zbog nje sam poludeo
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.07.09 15:43 | |
| Sedmi sprat Pritisni dugme, sedmi sprat pritisni dugme, pritisni dugme sedmi sprat Nista licno, nista licno Dobro te znam, dobro te znam ti bi broj da ti dam pa bi onda nesto vise ja sam sama, ti si sam al' necu da ti dam Necu da ti dam, vidi koji si blam koji si blam, dobro te znam dobro te znam ne nisam ja od juce i sve muske price znam meni isto tako zvuce daj ostavi me sad budi dobro kuce Kola, stan, kola, stan ti si jedini osiguran nece moci, nece moci da ti se posreci ove noci Jer kod mene s' tim ne mozes proci nisam pijana i nece moci nisam ni luda nece moci dobro te znam nece moci Ref. 2x Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak bas se vidi da si lak Nista licno, nista licno Dobro te znam, dobro te znam ti bi broj da ti dam pa bi onda nesto vise ja sam sama, ti si sam al' necu da ti dam Necu da ti dam, vidi koji si blam koji si blam, dobro te znam dobro te znam ne nisam ja od juce i sve muske price znam meni isto tako zvuce daj ostavi me sad budi dobro kuce Kola, stan, kola, stan ti si jedini osiguran nece moci, nece moci da ti se posreci ove noci Jer kod mene s' tim ne mozes proci nisam pijana i nece moci nisam ni luda nece moci dobro te znam nece moci Ref. 2x Stigli smo na sedmi sprat stigla si na sedmi sprat nista licno, nista licno, nista licno al' meni nesto drugo fali ego ti je veliki a obraz ti je mali nista licno znaj ti nisi nivo moj, ti nisi nivo moj Ref. Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak tako si lak Ref. Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak tako si lak Samo za Stašu! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.07.09 15:47 | |
| To šefe...:)Uzvraćam
Pali me tvoje tijelo
Mogu ja, da se lud napravim prodjem k'o da te ne vidim al' te cijelu krisom odmjerim
Dodje mi, da na sve zaboravim pa i nju da ostavim samo da ti pridjem da te na sebi osjetim
Ref. Pali me tvoje tijelo pali, a ne bi smjelo vidis li burmu, vidis sve ali na to primas se
Pali me k'o nijedna nevina, tako cedna vidis po ruci, vidis sve ali za to briga te
Mogu ja, dobro da foliram prodjem i ne pogledam al' te ispod oka posmatram
Dodje mi, da na sve zaboravim pa i nju da ostavim samo da ti pridjem da te na sebi osjetim
Ref.
Malo je, sa tim da od tebe mi se ne ide lako je kad si sam skidas, al' te ne vide
Ref. | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.07.09 15:51 | |
| Evo ti još jedna.... : Da sam musko Hej da sam musko samo jedan dan samo jedan dan samo jedan dan A da znam sve sto zena zna sve sto zena zna sve sto zena zna Ref. 2x Lutala bih sve do zore rane zbog mene bi radile kafane zene bi mi dolazile same da sam musko bila bih bez mane Hej da sam musko samo jedan tren samo jedan tren samo jedan tren A da ova pamet ostane pamet ostane pamet ostane Ref. 2x Hej da sam musko trideset sekundi ti bi dragi pao vec u prvoj rundi za sve one obmane i lazi dobio bih sta ti gresna dusa trazi, oooo Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.07.09 15:54 | |
| I tebi još jedna...Ocima moje ljubaviSpremna sam bila zbog nas da zgazim ponos i cast u slavu nase ljubavi a ti baraba sto zna sve da uzme i da za uzvrat minut vernosti Al' kazu, tako je to kad se zaljubis i trn u oku svom tada ne vidis ni ja da si sa njom nisam videla da sam ti centar sveta sam mislila Ref. A ti me izdao pa jos mi priznao da si se iza mojih ledja sa njom topio a ti me ubio pa jos mi sudio za ono sto si mojoj dusi ti ucinio A ti me ranio pa mi zabranio da kao ptica iz kaveza tvog srca poletim lazno me voleo, zauvek prokleo da nikad s nikim pravu ljubav i ne osetim da, dragi, to si ti ocima moje ljubavi, ocima moje ljubavi | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.07.09 16:02 | |
| Čarolija Budi pored mene samo jedan tren gledaces u mene kao opcinjen (2x) Ref. 2x Samo tvoje srce zna ukrascu ga ja, ukrascu ga ja bicu ti carolija sto te opija, sto te opija Uzmi kap zivota s mojih usana osetices ljubav kao nikada (2x) Ref. 2x Bicu iz inata deo tvoga sna stvoricu od tebe pravog andjela (2x) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.07.09 16:11 | |
| By pass
Taj mali, crni vrag sto je u mene usao po mom telu lomi, haos pravi cini se, o glavi radi mi
Ti si mi ga, slutim, poslala da bi meni dusu uzela moju propast da bi videla
Ref. Gorim, znojim se za svoj zivot bojim se puls mi pipaju gde me boli, pitaju i traze, traze, zariste traze mali vraze, zeno moja
Hoce sad da lece me a ja kazem, necu, ne kad mi kucne zadnji cas ti ces biti moj by pass
Ta mala azdaja sto mi je u snove banula da je zena, predugo je krila zivog me je ona spalila
Ti si mi je, slutim, poslala da bi meni dusu uzela moju propast da bi videla
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.07.09 17:47 | |
| Zaviri u moje srce
Ne daj suzi u prasinu ni jecaju kroz tisinu nocas bit ce srno ranjena na tu pricu tacka stavljena
Ref. 2x Zaviri u moje srce osetit' ces tople zime pogledaj usne moje procitat' ces svoje ime
Ne daj suzi u prasinu ni jecaju kroz tisinu zaplovimo morem ljubavi kofer tuge baci, ostavi
Ref. 4x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.07.09 17:55 | |
| Ucini mi pravu stvar
Nocas brzo lete sati na krilima sna ona stidna, neda tijelo mojim vrelim usnama
Njena mala potstanarska u dnu predgradja e, kako me ljubi kao da se poradja
Neke drage slike opet zapocinju ples na usnama mi pjesma a u srcu zemljotres
Ma hajde zeno ja sam ovdje sasvim slucajno malo muske sujete malo sto je dosadno
Refren Ucini mi pravu stvar pusti neku staru stvar sto na nju me potsjeca da se bolje osjecam
Ucini mi pravu stvar pusti neku staru stvar sto na nju me potsjeca da se bolje osjecam _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.07.09 17:59 | |
| Hari Mata Hari Daj sebe do kraja
i kada sve ne izgleda fer i kada osjetiš se osamljen misliš da tu nema nitko za tebe tad' sjeti se da samo si kap u moru zapletene sudbine i da samo jedna čeka na tebe....
i kada misliš da trud što si još tu i sve je odavno već uzalud daj posljednji put od sebe sve u ime pobjede znaj nebo to zna i pamtit će sve tek poslije muke slijede nagrade do pakla ili raja al' daj sebe do kraja...
kad zbrojiš sve što ostane prebrzo nakupljene godine i ovaj grad strašnom mali za tebe tad' sjeti se da samo si kap u moru zapletene sudbine i da samo jedna čeka na tebe...
i kada misliš da trud što si još tu i sve je odavno već uzalud daj posljednji put od sebe sve u ime pobjede znaj nebo to zna i pamtit će sve tek poslije muke slijede nagrade do pakla ili raja al' daj sebe do kraja... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 14.07.09 14:44 | |
| Miroslav škoro
Možda pijan, ali nisam jako
prošla pono? psi laju u mraku neki pijet'o rano pjesmu poje ja se vu?em po našem sokaku tražim puta do ograde moje
možda pijan ali nisam jako Bože zdravlja pa ku?i polako /x2
svirali smo na neko salašu gazda dao šunke i kulina pamtim samo jednu zgodnu snašu ispijeno bure dobrog vina
sad sam pijan ali nisam jako bože zdravlja pa ku?i polako /x2
gori lampa, a Vinkovci nisu il' je stvarnost ili mi se ?ini poznam ku?u, znam i vrata di su to je moja, o hvala sudbini
ja sam pijan ali nisam jako Bože zdravlja pa ku?i polako ja sam pijan ali nisam jako samo pravo pa ku?i polako
?im sam ušo, žena po?e buku nema mira u to kasno doba ska?e mjesta stade mi na ruku oko mene okre?e se soba
ženo moja bolje pri?u skrati da te baja pijan ne dovati /x2 _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 18.07.09 17:53 | |
| Neke ptice nikad ne polete
Nedostizna ti si bila i ostala uvek meni a ja ceo zivot trazim tvoj osmeh na drugoj zeni
Ref. 2x Neke ptice nikad ne polete ceo zivot cekaju na to i ja tako cekam tvoju ljubav cekam, al mi nije sudjeno
Nedostizna ti si bila i ostala uvek meni deset zima sirim krila da poletim pravo tebi
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 18.07.09 18:07 | |
| Goran karan
Ostani
Poljubi me I budi tu Da sklopim oci Na tvom toplom ramenu Poljubi me I budi tu Nek srce lupa kao da je Prvi put Poljubi me Pomoli se Sve svijece svijeta Nek se za nas Upale
Ostani Ovu noc kad svi mi prijete Ostani Zagrli me kao dijete Ostani Kad sva si ljubav moja Samo ti Ostani Da me cuvas Kada zaspu andjeli _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 18.07.09 18:10 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
| |
| | | | Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 467 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 467 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|