|
| Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
+24Blonde Gracija... Buby30 mobile bodomiere zoki33 Ketica kala lilika bađo cale.telep cassia Kikica nitapita Bonnie Meh Niky Staša Ary Lux Blizanka king_in_crimson Lajka Goran 28 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 13:49 | |
| First topic message reminder :
Dotak'o sam dno zivota Dotak'o sam dno zivota i pakao i ponore ali ti mi dusu uze prokleti zenski stvore pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x Kako da te muko moja kako da te tugo moja kako da te srce moje za trenutak zaboravi
Duboko je, daleko je ja osetih svu gorcinu dotak'o sam dno zivota sad verujem u sudbinu ali tebe vise nema u snovima ni na javi
Ref. 2x
Sibali su moju dusu i orkani i tornada ali ti mi dusu uze prokleta zeno mlada pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 04.11.09 20:14 | |
| HLADNO PIVO - Samo za taj osjećaj Da sam prazan list, potpuno čist Koristio bih puno, puno deblji kist I samo jarke i šarene boje Da napišem ime tvoje i moje
Da sam prazna glava, potpuno zdrava Ne bih više nikad učio za badava Samo onol'ko, kol'ko mi treba Da još ostanem paf od tolikog neba
Da se mogu kao nekad, vratiti na početak I biti onaj isti bahati dječak Ne bih forsir'o neki ležeran stil Niti se trudio da uklopim
Moj svijet u ovaj svijet Moje snove u raspored Riskirao bih svaki pokušaj Da zadržim taj osjecaj
Samo za taj osjecaj…. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 28.11.09 21:04 | |
| Dado Polumenta - Volim te
Tvoja ljubav sladja je i od meda a ljepota sto se jednom gleda ti kad mi pridjes prestajem da disem sta da radim, ja ne mogu vise
Ljepota me tvoja opija bices moja, samo moja sva
Kao vatra bez plamena palis od poljupca pocinjem da gorim a jedan dodir dovoljan je samo da zapali i da sav izgorim
Ljepota me tvoja opija bices moja, samo moja sva
Ref. Sve sto imam tebi dacu samo tebe svojom zvacu da mi sebe das, da ne razmisljas
Da te volim, da te zelim dusom cijelom, srcem cijelim da ti sebe dam, da ne razmisljam
Milion puta cu ti ponoviti nesto sto najvise volis da cujes "volim te"
Volim te, sreco moja volim te, zivote moj
I sve dok disem voljecu te i bicu samo tvoj a ti ostani takva kakva si zivote moj
Ljepota me tvoja opija bices moja, samo moja sva _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 28.11.09 21:48 | |
| Nesanica-Tose Proeski Na srcu mi lezi jedna stara rana koja nece iz njedara nigdje pa se srce pita moje bez nje zivjeti kako li je, kako li je Ref. Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice da mi zora bol ne stvara idi, pusti me da je odsanjam Na srcu mi lezi jedna stara rana daj opusti srce je moli a rekla je da ga dugo nece boljeti ali boli, ali boli Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice da mi zora bol ne stvara idi, pusti me da je odsanjam |
| | | Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.11.09 20:21 | |
| PLEASE FORGIVE ME - Bryan Adams
Still feels like our first night together Feels like the first kiss It's getting better baby No one can better this Still holding on, you're still the one First time our eyes met Same feeling I get Only feels much stronger Wanna love you longer You still turn the fire on
So if you're feelin' lonely don't You're the only one I ever want I only wanna make it good So if I love you a little more than I should
Please forgive me I know not what I do Please forgive me I can't stop loving you Don't deny me this pain I'm going through Please forgive me I need you like I do Please believe me every word I say is true Please forgive me I can't stop loving you
Still feels like our best times are together Feels like the first touch Still getting closer baby Can't get close enough Still holding on you're still number one I remember the smell of your skin I remember everything I remember all your moves I remember you, yeah I remember the nights, you know i still do
So if you're feeling lonely don't You're the only one I ever want I only want to make it good So if I love you a little more than I should
Please forgive me I know not what I do Please forgive me I can't stop loving you Don't deny me this pain I'm going through Please forgive me I need you like I do Oo, believe me every word I say is true Please forgive me I can't stop loving you
The one thing I'm sure of, is the way we made love The one thing I depend on, is for us to stay strong With every word and every breath I'm prayin', it's why I'm saying Please forgive me I know not what I do Please forgive me I can't stop loving you Don't deny me this pain I'm going through Please forgive me if I need you like I do Babe, believe me every word I say is true Please forgive me if I can't stop lovin' you No, believe me I don't know what I do Please forgive me if I can't stop loving you Can't stop loving you | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 06.04.10 16:19 | |
| Kafana je moja istina
Da li si mi verovala zeno jedina da li si mi verovala dal' si prastala
Kad sam tebi dolazio mrtav, umoran da li si mi verovala da sam bio sam
Ref. 2x Kafana je moja sudbina ona me je sebi uzela kafana je moja istina zeno jedina
Lutao sam godinama srecu trazio lutao sam godinama dok sam shvatio
Da na ovom belom svetu nema milosti da bez tebe duso moja nema radosti
Ref. 2x
Mozes li mi oprostiti zeno jedina mozes li mi oprostiti sto si patila
Sto te suza na jastuku jutrom budila sto te nocu mesto mene tama grlila, zeno jedina |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 26.04.10 23:23 | |
| Colonia Mirno more
Ne bih znala sto je ljubav da te ne poznam u zivot si moj usao nepozvan jos uvijek ne znam kako se dogodilo zateklo nas jutro sasvim slucajno
I suza i smijeha, znam bilo je svega al' ti, ti si jos tu
Ref. Ti si moje mirno more ti si moj dobar dan moje jedro kad me slome put suncem obasjan
Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale krugove u pijesku, nebo modro kule od soli za tebe
Ne bih znala sto je sreca da te ne poznam ako te nemam nikog ne trebam i da stoput u zivotu to se dogodi samo jedna ljubav ce ostati
I suza i smijeha, znam bilo je svega al' ti, ti si jos tu
Ref.
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 26.04.10 23:27 | |
| The Black Panthers Ja baraba a ti vila
LUTAO SAM LUTAO DOK TE NISAM NA?AO, SMIRIĆU SE, SMIRIĆU KAD TE BUDEM IMAO. ZOVEM TE PLAVA VILO, EJ KAD BI SAMO BILO, DAJEM TI DUKAT ?UTI I PITAM ?TO SE LJUTI?.
REF: JA BARABA, A TI VILA, SVE BIH DAO KAD BI MOJA BILA. JA BARABA, A TI VILA, SVE BIH DAO KAD BI MOJA BILA.
TVOJA MAJKA LJUTI SE OTAC MENI NEDA TE, ALI BIĆE? MOJA TI ?IVI BILI VIDELI. ZOVEM TE PLAVA VILO, EJ KAD BI SAMO BILO, DAJEM TI DUKAT ?UTI I PITAM ?TO SE LJUTI?.
REF: JA BARABA, A TI VILA, SVE BIH DAO KAD BI MOJA BILA. JA BARABA, A TI VILA, SVE BIH DAO KAD BI MOJA BILA.
ZOVEM TE PLAVA VILO, EJ KAD BI SAMO BILO, DAJEM TI DUKAT ?UTI I PITAM ?TO SE LJUTI?.
REF: JA BARABA, A TI VILA, SVE BIH DAO KAD BI MOJA BILA. JA BARABA, A TI VILA, SVE BIH DAO KAD BI MOJA BILA |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 26.04.10 23:33 | |
| Oliver Dragojević - Nedostaješ mi ti
Kad bi htijela ti da budes moja luka, moje more moja ljubav zauvijek kad bi htijela ti da budes moje noci, moje zore moja sreca zauvijek
Ja bih znao da te vodim putem nijeznosti i snova da te vodim zauvijek ja bih znao da te volim ovim srcem sve do bola da te volim zauvijek
Ref. Nedostajes mi ti i ove noci nedostajes mi ti tvoj smijeh, tvoj glas i oci nedostajes mi ti a noc je duga nedostajes mi ti za san, za mir, za ljubav |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 26.04.10 23:36 | |
| Ceca -Batali
Ma neka, hvala znam ja sama da se vratim kuci neka odavde ces dalje sam prijatelju
Ja mozda ne znam sta bih htela da li sam hladna ili vrela ali ja znam ono sto znam
Meni su krv i tuga dva najbolja druga ime mi lose zvuci na tvojim usnama
Ma pusti me da vodim ljubav sa svojim zeljama sa svojim zeljama
Ref: Hej, sreco, zapali nisam ja ta to batali nemam ja lice za smeh nemam ja telo za greh
Hej, sreco, zapali nisam ja ta to batali bio bi mi u isti mah cena i nadnica za strah nadnica za strah
Ne skidaj kaput, neka, hvala ubiti me nece zima pojesti me nece mrak prijatelju
Slusaj jer ja ne pricam dvaput toliko koliko sam ja slaba ti nikad neces biti jak
Meni su krv i tuga dva najbolja druga ime mi lose zvuci na tvojim usnama
Ma pusti me da vodim ljubav sa svojim zeljama sa svojim zeljama
Ref.
I tvoje malo mnogo je a mnogo malo je za dan u nocima, za bes u ocima za moju staru glad jos si nov i mlad |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.04.10 22:27 | |
| Vjestica
Jedna mala vjestica laze da je svetica metlu ona trazi nocu po garazi
Zelja mi je velika metla ko od celika sa njom bih sto posto pravi pilot posto
Ref. 2x Dodji, dodji vjestice ti ciki na metlu letim samo nocu na metli te hocu
Voli mala nocni let od ponoci pa do pet metla bez motora sletjela kod bora
U boriku puca granje hoce mala milovanje za metlu me drzi ocima me przi
Ref. 2x
Nasta frka oko bora auh, sto je lijepa zora bez snage sam osto pravi pilot posto
Uhvati me vrucica mala je ko vucica moja je do jutra ma letimo i sutra
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.04.10 22:30 | |
| Vise ne izlazim na ona mesta gde su nas srecne gledali sta da im kazem kad pitaju gde si ti od kada budis se kraj nekog drugog ja niti zivim niti mrem drustvo izbegavam i radije samujem
Ref. Al' nesto jos snagu mi daje pomislim, mozda se kajes i u dnu srca jos cuvas nase sne od svega bih ruke da dignem a onda me pitanje stigne da l' jos i danas ko nekad volis me, hej samo mi javi da srecu nisi nasla s njim i dolazim
Vise ne izlazim na ona mesta gde su nas zvali srecan par to vise nismo, a tuga je moja stvar od kada budis se kraj nekog drugog ja niti zivim niti mrem drustvo izbegavam i radije samujem |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 12.05.10 13:40 | |
| Ulica radja gresnike - Srecko Susic
Ref:ulica rada gresnike, Ja sam jedan od njih, Devojke vole samo srecnike, Da li si takva i ti.
Iza sebe stalno krijem prosle dane kao ruzne sne, Ispred sebe nista nemam, ako odes, izgubicu sve.
Kad zagrli vece nebo i donese tamu u nas kraj, Ja se bojim da te gubim, Jer ne mogu da ti pruzim sjaj.
Kad svi krenu zagrljeni gde se peva, igra celu noc, Ja te samo cvrsce grlim, jer ne mogu da ti pruzim to. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 12.05.10 15:47 | |
| Kruska Evo, ima godina kako Bog me ne gleda u grudima rupa crna kroz nju dusa pobegla
Hej, mesece, ti si prorok gde je sada, ko to zna ranu koju niko nema imam ja, imam ja
REF. Ih lele, sto se ne ubih ih lele, sto se ne ubih ispod one kruske Ih lele, sto se ne ubih tamo gde si pala ti na tudje grudi muske
Ih lele, samo mi je to lele, samo mi je to vazda na pameti Ih lele, da si moja ti lele, pa da ne kanim nikada umreti
Evo, prodje godina ne svanu mi novi dan izmedju dva sveta lebdim samo zemljom ne hodam
Hej, mesece, ti si prorok gde je sada, ko to zna ranu koju niko nema imam ja, imam ja
REF.
Nebo se otvorilo i tebi se poklonilo, poklonilo kleli se na ljubav vecnu Srce je treperilo to se snagom vetra merilo, merilo i u trenu nestalo |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 23.05.10 18:51 | |
| Sve cu tuge poneti sa sobom Dragan Kojic Keba
Ako odem, da li ćeš žaliti da l' ćeš suza imati za mene za čoveka koji je ljubio u svitanje tvoje oči snene
REF. 2x Sve ću tuge poneti sa sobom da te duša nikad ne zaboli jer na tugu naučio ja sam a ti uvek da te neko voli
Ako odem, da li ćeš ljubiti druge usne kao što su moje u životu, moram ti priznati da ljubio nisam kao tvoje
REF. 2x Sve cu tuge poneti sa sobom da te dusa nikad ne zaboli jer na tugu naucio ja sam a ti uvek da te neko voli
Ako odem, da li ćeš pamtiti ne daj nikom sećanje da briše ove noći, moram ti priznati da voleti neću nikad više
muzika: Z. Starcevic tekst: M. Ilic aranzman: Z. Starcevic _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 23.05.10 18:55 | |
| Al Dino &Goca Trzan Hoces li mi doci pod prozore kad te ove oci pozele malo su te dana gledale malo su te ruke grlile usne su te zeljne ostale
Kad mi dodje zadnje proljece srce jos na tebe cekat ce kucati bi davno prestalo samo je na tebe cekalo vremena je malo ostalo
Ref. Da se k'o ljudi pozdravimo jedno drugom oprostimo nije nam se bolje dalo tako nam je dragi Bog dao
Kad mi dodje zadnje proljece srce jos na tebe cekat ce kucati bi davno prestalo samo je na tebe cekalo vremena je malo ostalo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 23.05.10 19:07 | |
| Rokeri S Moravu
Stojadinka ovce sisa
Ref. 2x Stojadinka ovce sisa pripomaze ju Radisa ovce strizu, u dzak vune mecu janjci bleju, makaze zvekecu zvec, zvec
Stojka, na teb' mislim i danju i nocu kad god imam, imam, imam vreme za samocu
Dok radim po stalu bockaju komarci a tebe kad cujem spopadnu me dzmarci
Ref. 2x
Kaki si Radisa noge ti se tresu praziluk ti viri, viri iz najlonsku kesu
Takav si mi smesan oci ti se becu i mlogo mi licis, licis na pokojneg tecu
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 23.05.10 19:08 | |
| Sva ta ravnica - Ogi Ako ove noci odem ja tragom nekih starih nemira negde da se smirim u sebe da zavirim od sveta da se sakrijem
Ako nocas krene sve po zlu ako nadjes praznu postelju ti ces da razumes samo ti to umes kao toliko puta pre Tvoje srce znace da nadje staze krace do mene znas sve puteve.
Neko bi zvezde skinuo i nebo bi dodirnuo da pored sebe ima to sto imam ja nekom bi zora svanula. Cime te jos zasluzujem ja samo s tugom drugujem i dok za stare rane trazim istinu istinu ti ne das da me uzme zlo. Neko bi zvezde skinuo... Ko me laze,ko mi pravo govori ko me cuva ko bi da me obori proklet salas i sa njim ravnica sva ako sa tobom nisam ja
Ako ove noci odem ja tragom nekoh starih nemira ti ces da razumes samo ti to umes kao toliko puta pre Tvoje srce znace da nadje staze krace do mene znas sve puteve... |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 04.06.10 21:12 | |
| Braća bez gaća - Krk u bulju Kad sam bio mali Reko mi je stari Da zbog neba propast ću Zajebat ću stvari blabla dobro,al ne mogu često Dva tri puta sve u isto mesto Odkada sam počo redovno da prcam Ja u teškim dugovima grcam Oj sudbino,šta mi ovo treba Da zbog pički ja nemam za leba Ljubile me,mazile,ljuštile ko repu Sve su samo gledale šta mi je u džepu Bešte drugom,nek vas drugi blabla Od muke bi posro se na sebe Od silnoga sexa otpale mi dlake A u džepu nemam ni da kupim žvake Sjebale me,ladile ko vola Od muke bi odseko ga pola Ajde ribo suknja,suknja Ajde suknju hoću ribo Ja sam mala pa sam pala Svu sam pičku polupala Komšija me stego Preko mene lego Krk u bulju Kroz najlon košulju, I sa sodom I kiselom vodom Ja sam mala devojčica Dvajst kila mi guzica Teram mini modu Dok me ne ubodu Krk u bulju Kroz najlon košulju, I sa sodom I kiselom vodom Na polju je poledica A ja pošla bez gaćica Suknja guzu čuva Dok po pički duva Krk u bulju Kroz najlon košulju, I sa sodom I kiselom vodom Ova moja p**** mila Izgleda se zapušila Zove mođa cera Da mi je prođera Refren : Krk u bulju Kroz najlon košulju I sa sodom I kiselom vodom Ja volim kad on to pipa Kad sam bio u Novome Sadu Jebao sam Vojvođanku mladu Ja je blabla ona mrda guzom Bijem kurcom ko Makrkotov buzom Kad sam pošo ja za svetsku raču Poveo sam pičku polovnjaču Polovnjača i butine njene Puter,p****,dlake pozlaćene Kad smo bili deca sasvim mala S mojim si se kurčićem igrala A sad evo porasli smo skupa Moj te pikavac sve po pički lupa _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.06.10 22:45 | |
|
Andjele moj -Zeljko Samardjic
Andjele moj, ne ljuti se kako sam mogao da znam da cu te sresti konacno da i ti nisi samo san i zato ne pitaj me, ne bolje da ne znas sve moj andjele
Andjele moj, radoznali puno mi toga falilo to sto bi tebe hladilo mene je samo palilo i zato ne pitaj me, ne bolje da ne znas sve moj andjele
Ref. Ja svega sam se nagled'o dok tebe nisam ugled'o i svasta sam se naslus'o dok tebe nisam poslus'o
Al ti si me promenila dobrotom me povredila da ja sam ostavljao sve al tebe necu nikad, ne andjele
Andjele moj, ne ljuti se kako sam mogao da znam da cu te sresti konacno da i ti nisi samo san i zato ne pitaj me, ne bolje da ne znas sve moj andjele
Andjele moj, ne trudi se sve mi je to vec poznato to sto bi nocas kupila unapred vec je prodato i zato ne pitaj me, ne bolje da ne znas sve moj andjele |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 11.06.10 19:26 | |
| Da ti guzvam postelju
Hoces li, hoces li da ti budem ja cuvar tvojih odaja
Ref. 2x Samo jednu nedelju da ti guzvam postelju sedam noci, sedam dana bices milovana
Cuvacu, cuvacu cuvacu te ja od svih tuga i od zla
Ref. 2x
Idemo, idemo samo ti i ja do ljubavnih odaja _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 11.06.10 19:52 | |
| Halid Beslic
I zanesen tom ljepotom
Bas u vrijeme kad je tuga srce svila hej naisla je ljepotica moja mila hej
Ref. 2x I zanesen tom ljepotom dobih volju za zivotom zaljubih se i ne zalim pokraj nje cu da ostarim
Prihvati me kao niko u zivotu hej i dade mi svoju mladost i ljepotu hej
Ref. 2x
Eto tako zaboravih jedno vrijeme hej tugu, mladost i nestvarne uspomene hej |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 02.07.10 16:14 | |
| Zar za mene nema sreće
Sto se zivot sa mnom igra sta li sam mu skrivila sto mi srecu oduzima kada sam je zasluzila
Ref. 2x Zar za mene nema srece dokle ce mi tuzno biti lice osmehni se meni malo hej, zivote, varalice
Hej, zivote, sto si takav sto me mucis godinama pusti malo da pozivim pre vecnoga zaborava
Ref. 2x
Zar za mene nista nema nista vise od samoce hej, zivote, znas ti dobro sta od tebe srce hoce
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.07.10 21:45 | |
| Dzej
Vetrovi me lome
Vetrovi me lome ja teram po svome ne cekaj me zeno ne cekaj me dome (2x)
Ref. Kome nocas treba gitara bez zica kome treba covek umornoga lica kafana bez dima, pesma bez boema kome treba covek koji sutra nema
Jednom kada odem vratiti se necu ne cekaj me zeno pozeli mi srecu (2x)
Ref. 2x
Kome treba covek koji sutra nema |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 05.08.10 14:22 | |
| Haris Dzinovic Srce umorno
Zbog tebe, samo zbog tebe evo, opet umirem zbog tebe, samo zbog tebe nocas pijem, ludujem
'Ajde, dodji, samo nocas kraj mene ostani 'ajde, dodji, budi sa mnom tu
Ref. 2x Ja bih tebi dao, ljubavi sve na svijetu da si kraj mene imam samo srce umorno umorno je zbog tebe
Zbog tebe, samo zbog tebe zima dusom caruje ne moze, vise ne moze niko da je ugrije
'Ajde, dodji, samo nocas kraj mene ostani 'ajde, dodji, budi sa mnom tu
Ref. 2x
Imam samo srce umorno umorno je zbog tebe _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 05.08.10 14:32 | |
| Trazi - Haris Dzinovic Nekad sam gori bio nekad do zore pio znala si da je tako da sa mnom nije lako Ako me nocas povedu sjene i uspomene ti spavaj zlato moje sutra je opet tvoje Refren Trazi, trazi sve sto zelis prstom mi pokazi trazi da od suza bisere ti pravim trazi s kraja svijeta da se javim Trazi, trazi ja cu svoje ispuniti lazi trazi al' ne trazi da ne zivim ja ovakve ljubav ne mijenja Pusti me da zivot potrosim pusti me da merak osjetim ne zaboravi Pa onda trazi, trazi sve sto zelis prstom mi pokazi trazi da od suza bisere ti pravim trazi s kraja svijeta da se javim Trazi, trazi ja cu svoje ispuniti lazi trazi al' ne trazi da ne zivim ja ovakve ljubav ne mijenja |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
| |
| | | | Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 503 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 503 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|