|
| Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
+24Blonde Gracija... Buby30 mobile bodomiere zoki33 Ketica kala lilika bađo cale.telep cassia Kikica nitapita Bonnie Meh Niky Staša Ary Lux Blizanka king_in_crimson Lajka Goran 28 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 13:49 | |
| First topic message reminder :
Dotak'o sam dno zivota Dotak'o sam dno zivota i pakao i ponore ali ti mi dusu uze prokleti zenski stvore pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x Kako da te muko moja kako da te tugo moja kako da te srce moje za trenutak zaboravi
Duboko je, daleko je ja osetih svu gorcinu dotak'o sam dno zivota sad verujem u sudbinu ali tebe vise nema u snovima ni na javi
Ref. 2x
Sibali su moju dusu i orkani i tornada ali ti mi dusu uze prokleta zeno mlada pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 05.09.10 14:15 | |
| Artist: Merlin Song: Kremen
ti, prosto zadrhtim kad te ugledam u dah mi se pretvori glas ti, sve ti oprostim, sto i ne trebam jer cuvam jos nesto za nas
mjesec je mlad, zvijezde su previsoko mirise grad na dugo, na siroko
ostalo je jos malo kremena u ovom mom starom upaljacu nedostajes mi jos vise medena nego go vatrenom bordo navijacu
ti, sve se pokrene kad te ugledam u dan mi se pretvori mrak i srce te spomene mada ne treba jer ja imam savrsen brak
al' uvijek ima nesto sto se suti a to su ovi sati i minuti, kad nisi tu
ostalo je jos malo kremena u ovom mom starom upaljacu nedostajes mi jos vise medena nego go vatrenom plavom navijacu _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 05.09.10 14:44 | |
| Šampanjski poljubac Dlanovi moji pod tijelom tvojim ti ljubis me pospano sapat na kraju, topla i bosa otisla si prerano
Na usnama stoji trag sampanjskog poljupca prosle su druge, kise i duge a ti jos prva do srca
Ref. Pun mjesec je nocas kao i tad ti cujem dolazis ponovo u nas grad ja opet bih sve sto god pozelis kad volis, ne mislis
Pun mjesec je nocas kao i tad za mene cuvas li onaj osmijeh i sad i malo sampanjskog poljupca prva do srca
Kroz moju kosu provlacis ruke mokri su ti obrazi zagrizes usnu u toj ljepoti sav mi zivot prolazi
Na usnama stoji trag sampanjskog poljupca prosle su druge, kise i duge a ti jos prva do srca
crvena jabuka | |
| | | cale.telep Početnik
Broj postova : 1 Godine : 41 Datum registracije : 06.09.2010
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 06.09.10 1:53 | |
| jel znas ceo tekst pesme ? nigde ne mogu da ga nadjem ! | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.09.10 12:16 | |
| Duni, vjetre, malo preko jetre
Drhte ruke, oko moje plavo oj, rakijo, odnio te djavo mlad sam momak, velika je steta sto po mozgu rakija mi seta
Ref. Duni, vjetre, malo preko jetre duni, vjetre, malo preko jetre umrijecu od bola, umrijecu od bola izgorjelo sve od alkohola
Trosio sam cajeve od nane ali nisam zalijecio rane rakija se priblizila dusi crna mi se dzigerica susi
Ref.
Nekako bih mog'o bez duvana bez rakije ne mogu ni dana rakija me uzela pod svoje sad mi pare konobari broje
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.09.10 13:22 | |
| - cale.telep je napisao/la:
- jel znas ceo tekst pesme ? nigde ne mogu da ga nadjem !
Da ne postam ponovo cijelu pjesmu klikni na link i tamo je cijela sa refrenom: http://www.hitovi.ba/id-26798-Crvena_Jabuka_Sampanjski_poljubac_pjesma.aspx | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 09.09.10 16:18 | |
| Tri ruže
Tri sam ruze jutros ubrao sve tri sam joj darivao
Prvu ruzu dao sam joj tek ubranu jos od rose da joj mrsim crne kose
Tog sam jutra srecan ustao i nju srecom darivao
Drugu ruzu dao sam joj sto je ljepa sto ne krijem da joj njedra pomilujem
Sve najljepse sto sam imao njoj sam tada darivao
Trecu ruzu dao sam joj nek ostane za sjecanje nek zapamti milovanje
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 17.09.10 17:56 | |
| Eh što nisam sunce
Neda mi se da ti nocas pjesmu odpjevam da ti pruzim ruke svoje da ti sebe dam (2x)
Refren 2x Eh sto nisam sunce da ti grijem lice da te jutrom snenu pokrivam
Eh sto nisam mjesec da te nocu cuvam da ti zvijezde s neba poskidam
Neda mi se da ti bijelo lice poljubim da ti pruzim sve sto nisam pa da poludim (2x)
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 19.09.10 22:21 | |
| DJ KRMAK - DOKTORE
Pomozi mi doktore kupicu ti stan Hocu malo i ja da budem normalan Izljeci me doktore od bolesti teske Kupicu ti mercedesa da neides pjeske Utjesi me doktore svaka ti se dala Necu vise ja da budem dezurna budala Reci mi da nije kasno da postoji nada Od bolesne moje glave izljeci me sada
REF Ej doktore doktore opravi me majstore Tuzan mi je svaki dan jer ja nisam normalan Ej doktore doktore dzaba meni pare sve Dzaba mecka dzaba stan kad ja nisam normalan
Izbavi me doktore pomozi mi brate Ako treba kupicu ti i jahtu na rate Sta cu kad me takvog napravio Babo Od malena ja i pamet slazemo se slabo Utjesi me doktore svaka ti se dala Necu vise ja da budem dezurna budala Reci mi da nije kasno da postoji nada Od bolesne moje glave izljeci me sada
REF Ej doktore doktore opravi me majstore Tuzan mi je svaki dan jer ja nisam normalan Ej doktore doktore dzaba meni pare sve Dzaba mecka dzaba stan kad ja nisam normalan
REF Ej doktore doktore opravi me majstore Tuzan mu je svaki dan jer on nije normalan Ej doktore doktore dzaba meni pare sve Dzaba mecka dzaba stan kad ja nisam normalan _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | bađo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 514 Godine : 52 Datum registracije : 13.09.2010
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 19.09.10 22:44 | |
| Leb i Sol Cuvam noc od budnih
Sa desne strane nocas nema te a znas da je krevet veci bez tebe postelja cuva tvoje mirise i stvari po sobi smeju mi se
Ref. Kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludni pravi se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam
Sa desne strane nocas nema te a znas da je krevet veci bez tebe
Ref.
I sta posle svega, isto pitanje o da li me opet ceka skitnje
Kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludni pravi se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 26.09.10 15:43 | |
| Dodji - Parni Valjak Dodji, zaboravi, nudim ti noci carobne I budenja u postelji punoj secera Ispred mog prozora drvo divljeg kestena Puno plodova koje nitko ne treba
Andeli nek' te cuvaju kada vrijeme oboli Da li covijek sve, bas sve, na kraju preboli
Zaspao bih sada ja na tvojim rukama Budio se ne bih nikada Neka vrijeme samo broji svoje godine Meni je vec dosta cekanja
Dodji, zaboravi, nudim ti noci carobne I budenja u postelji punoj secera Dodji i ostani, nudim ti suze k'o bisere Moje namjere jos su uvijek iskrene
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 26.09.10 15:54 | |
| Gibonni Nepobjediva
Do njenog golog ramena samo dva su koraka a ja ih napraviti ne smijem s prvim pogazit cu rijec a za drugi sad je kasno vec jer joj opet pisem pjesme
I ne znam kako razum moze ljubavi odoljeti imat dusu a ljepotu njenu ne zavoljeti to je tajna koju cuvam koja me je vodila da je ljubav moja nepobjediva
Nosim miris koze njene ispod svoga tjemena ko da nice rajsko voce bez zrna sjemena
To je tajna koju cuvam koja me je vodila da je ljubav moja nepobjediva
Njen je korak kao korak vojske sto pobjeduje tako sama u ljepoti mene ne primjecuje ja drzim se po strani da se ne bi prenula i da ne bi stala ta carolija
Kao proljece sto nama dolijece o nasim dusama ljudi ispricat ce da mi je jedina i da je ljubav moja nepobjediva
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 03.10.10 19:24 | |
| NEKE PTICE NIKAD NE POLETE
Nedostizna ti si bila i ostala uvek meni a ja ceo zivot trazim tvoj osmeh na drugoj zeni
Ref. 2x Neke ptice nikad ne polete ceo zivot cekaju na to i ja tako cekam tvoju ljubav cekam, al mi nije sudjeno
Nedostizna ti si bila i ostala uvek meni deset zima, sirim krila da poletim pravo tebi
Ref. 4x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 03.10.10 19:30 | |
| Dejan Matic
Burma
Danas zenim drugu zenu a tebe sam zenit' hteo zavaravam samog sebe lazem da sam preboleo
Ref. Krijem suzu izdajicu roman srece u njoj pise tvoju burmu drugoj dajem a iz oka liju kise
Zasvirase pesmu nasu zanemese usne moje nemam snage da zapevam u pesmi je ime tvoje _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.10.10 17:14 | |
| Da zna zora
Da zna zora, da zna zora kako silno ljubim ja aaa nebi zora, nebi zora za godinu svanula
Danju nocu, nocu danju rujno vino pijem ja aaa a pred zoru, a pred zoru pijan kuci idem ja
Da zna zora, da zna zora koju dragu ljubim ja aaaa nebi zora, nebi zora nikad rujna svanula _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.10.10 22:19 | |
| Bijelo Dugme Lipe Cvatu
Ljeto ide, kako si mi ti Gdje si, s kim si, da mi je znati Ko li mi te ugrijao Dok je zimus snjeg padao Ko li mi te ljubio, grom ga ubio Bas me briga gdje si otisla Ravna ti je Jugoslavija Bas me briga, nisi dijete Sve u korist tvoje stete Samo tvoje, al' i moje srce boluje Lipe cvatu Sve je isto k'o i lani, hej Samo srce moje i srce tvoje U ljubavi vise ne stoje Zaklinjem se dusom i Bogom Krvi mojom plavom seljackom Zaklinjem se, i umrijet cu Ali ja te trazit necu Necu, necu, a umrijet cu, a umrijet cu Lipe cvatu Sve je isto ko i lani, hej Samo srce moje i srce tvoje U ljubavi vise ne stoje
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 18.10.10 0:01 | |
| Živela ljubav - Mitar Miric
1) zapalio sam ludi plamen ljubavi u nama. Ko ce da ga gasi? Jedna mladost hoce drugoj ljubav da ugasi.
R) zivela, zivela ljubav, kazemo sada u glas. Prokleti, prokleti bili svi koji rastave nas.
2) neka gori dok smo mladi, nek' se vole ljudi. Ljubav neka vlada. Ostaje nam u zivotu dok postoji nada.
3) hajde da se zagrlimo bas za inat svima. Ljubavi jedina. Ne zivi se ovaj zivot hiljadu godina. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 18.10.10 0:12 | |
| Radiša Urošević - Tecite suze, tecite
Jos uvek me rane peku a i suze same teku i nije me stid 2x
Refren 2x Tecite suze, tecite o meni sve joj recite neka zna, neka zna da bez nje ne mogu ja
Sve bih dao i sve dacu za njom noci isplakacu i nije me stid 2x
Refren 2x
Dok poslednje nade ima cekacu na kolenima i nije me stid 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | lilika Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 323 Godine : 35 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 17.10.2010
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 18.10.10 0:15 | |
| Đorđe Balašević-Provincijalka
Rekli su mi da je došla iz provincije, strpavši u kofer snove i ambicije. Drug je studirao sa njom, pa smo se najzad sreli ona i ja. Shvatih, Bože, ovo je sazvežđe za nju provincija.
Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima. Ostavih iza sebe sve, zablude, promašaje koji tište, prosto, lako, k'o neko beznačajno pristanište.
O, da mi je da se još jednom zaljubim, opet bih uzeo kostim večnog dečaka. I opet bih smislio kako da prodangubim dok ona ne sleti niz hodnik studenjaka.
Gorda naspram podsmeha i spletki poslednjih. Usamljeni galeb iznad mora osrednjih. Reči bi sve pokvarile, samo se ćutke pokraj mene stisla. Sami, svoji, izbeglice iz besmisla.
O, da mi je da se još jednom zaljubim. Opet bih gledao niz kej kao niz prugu. I opet bih znao da se u oblak zadubim i čekao bih samo nju, nijednu drugu.
Napiši mi pesmu, mazila se. Nisam znao da li ću umeti. Reči jesu moje igračke, cakle mi se u glavi kao oni šareni staklići kaleidoskopa i svaki put mi je druga slika u očima kad zazmurim. Ali, postoje u nama neke neprevodive dubine, postoje u nama neke stvari neprevodive u reči, ne znam... Napisi mi pesmu, molila je, i nisam znao da li ću umeti. Voleo sam je tako lako, i tako sam teško to znao da pokažem. I onda, odjednom, na rasporedu mladeža na njenim leđima, kao tajnu mapu, pokazala mi je u koje zvezde treba da se zagledam... I tako, eto ti pesma, ludo jedna... | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 18.10.10 0:16 | |
| BAJAGA - PLAVI SAFIR
Kuda si posla sa tim tamnim ocima i cije ime ti na usni pociva kazi mi ko ti guzva postelju i ko ima zlatne kljuceve od tvojih tajnih odaja
Daj da te pratim gde god da si krenula sretan je onaj s´kim si noci delila daj da te pratim i da budem sena da ne budes usamljena kad po vodi budes hodala
Kuda si posla sa tim tamnim ocima i cije ime ti na usni pociva kazi mi ko ti guzva postelju i ko ima zlatne kljuceve od tvojih tajnih odaja
Daj da te pratim gde god da si krenula sretan je onaj s´kim si noci delila daj da te pratim i da budem sena da ne budes usamljena kad po vodi budes hodala
Ref. 2x Hajde plavi moj safiru hajde ceznjo i nemiru hajde dodji i ostani tu
Duvaju promaje kroz vrata naroda tuda smo prosli mi jos davno nekada kazi mi ko ti guzva postelju i ko ima zlatne kljuceve od tvojih tajnih odaja
Ref. 2x
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 18.10.10 14:36 | |
| Miroslav Ilic Naljutices me ti
Ovaj tekst je pregledan 6 154 puta Naljutices me ti naljutices me ti ne moze srce moje bas sve da oprosti (2x)
Ref. Ako je ljubav pesma ajde da pevamo ako je ljubav igra ajde da igramo ako je ljubav vino mozemo popiti al` znaj da nije kocka nemoj varati
Zaboravicu sve zaboravicu sve i neka sve odnesu te lude godine (2x)
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 18.10.10 21:59 | |
| SABAN SAULIC - KRALJICA SRCA MOG -
Umoran od noci slomljen od zivota na mome odelu tragovi od kise javi se ljubavi ja ne mogu vise
Ref. Otvori mi svoja vrata ja sam covek koji kuca verni sluga sto te moli zarobljenik sto te voli ti kraljice moga srca otvori mi svoja vrata
Ljubavi su mnoge kroz moj zivot prosle ali ti si bila jedina i prava umoram sam ljubavi i meni se spava
Ref.
Trazim te u kuci gde si nekad bila prozori su tvoji nocas otvoreni javi se ljubavi znaj tesko je meni
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | kala Ljubitelj foruma
Broj postova : 6757 Godine : 45 Datum registracije : 18.10.2010
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 19.10.10 14:46 | |
| Miladin Šobić - Bolesno ljeto
Ukrade mi juče neka tudja ruka zadnje kapi mora iz usahlih vena i umuknu zvono crkve mojih htjenja a razbi se okno nebeskoga luka
Ostah sam na kiši k'o od Boga proklet držeći u ruci šest drhtavih žica gledajuć' na stabla opustjelog parka i na njima jata pokisnulih ptica
Osjećam u sebi k'o po nekom smeću tumara i njuška jedno gladno pseto omorina neka, neki vjetri južni mirišljave kiše i bolesno ljeto
Al' u meni samo moja sudba tašta i prosuti melem životnoga saća sav sam kao neka pokradena bašta iz koje se lopov praznih ruku vraća
Jer, šta će kome ovaj otrov što ga sišem ili pregršt bolnih sjećanja i sijena šta će kome ova pjesma što je pišem ili pisma što ih šalje jedna žena
Al' ne treba ni meni to što drugi ištu ja nijesam sanjar onda kad se strada naviklo se tijelo k'o strašilo u žitu na ovu hladnu ljetnju kišu koja pada...
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 01.11.10 21:48 | |
| Čudna jada od Mostara gradaČudna jada od Mostara grada sve od lani pa evo do sada kako Biba od ljubavi strada Bol boluje Čelebiča Biba Bol boluje nikom ne kazuje Kćeri Bibo, ti rumena ružo kaži majci šta te boli dušo? Mene boli i srce i glava. Jer moj Ahmo s drugom razgovara! Kakav Ahmo, voda ga odnijela, zbog njega si mlada oboljela! Mila majko, nemoj Ahme kleti rek'o me je na jesen uzeti! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 01.11.10 21:59 | |
| "Moj dilbere"
Moj dilbereeee kud se šećeš haj što i menee ne povedeš haj što i mene ne povedeš...
Što te volim, ah!!! što te ljubim! aman, aman, Bože moj.....
Povedi meee, u čarsiju haj pa me prodaj bazardžanu haj pa me prodaj bazardžanu
Uzmi za meee, oku zlataaa haj pa pozlati dvoru vrataa haj pa pozlati dvoru vrata...
:vino: |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 12.11.10 20:41 | |
| Haris Džinović - Kako mi nedostaješ
Zar sve ove godine tebi nista ne znace meni su bas preduge cesto mi se zaplace
Refren Kako mi nedostajes samo ruku da mi das kako mi nedostajes da li znas
Ti si meni jedina u zivotu ostala srce bi da sakrije ali ne zna, ne smije
Volio bih da si tu samo noc da ostanes volio bih da si tu i da vise ne ides
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
| |
| | | | Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 75 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 75 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|