|
| Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
+24Blonde Gracija... Buby30 mobile bodomiere zoki33 Ketica kala lilika bađo cale.telep cassia Kikica nitapita Bonnie Meh Niky Staša Ary Lux Blizanka king_in_crimson Lajka Goran 28 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 13:49 | |
| Dotak'o sam dno zivota Dotak'o sam dno zivota i pakao i ponore ali ti mi dusu uze prokleti zenski stvore pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x Kako da te muko moja kako da te tugo moja kako da te srce moje za trenutak zaboravi
Duboko je, daleko je ja osetih svu gorcinu dotak'o sam dno zivota sad verujem u sudbinu ali tebe vise nema u snovima ni na javi
Ref. 2x
Sibali su moju dusu i orkani i tornada ali ti mi dusu uze prokleta zeno mlada pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 13:52 | |
| Misli svatko da je meni lako Ref. Misli svatko da je meni lako da je meni lako ne daj Boze nikome ovako nikome ovako
Ona me je ostavila nikad vise radosna ne bila 2x
Ref.
Nemam kuce, nemam krova nemam zenu ni sinova 2x
Ref.
Majko mila, vec je svima jasno za moj zivot sad je kasno 2x
Ref.
Meni bez nje malo treba komad zemlje, komad neba 2x
Misli svatko da je meni lako ne daj Boze nikome ovako _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 13:55 | |
| Napijem se pa sve brzo zaboravim Zaljubim se pa poludim za ocima nekim plavim napijem se, napijem se pa sve brzo zaboravim
Ostavi me, a ja odem krcmaru da drustvo pravim napijem se, napijem se pa sve brzo zaboravim
Ne moze se svaka bitka u zivotu da dobije nije covek, nije covek ko ne voli da popije _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 13:59 | |
| Gara Ja sam Ratko koji svira kratko plati, druze, da sviramo duze obori momak do zore
Gari, garo, sto garila nisi svoju babu i njega, barabu gari, garo, koga hoce sada i mene si garila nekada
Ref. 2x Op, mala bosonoga kako zivis bez onoga kako zivis bez onoga lole garavoga
Cim, curice, garis obrvice garim, garo, lolinom cigarom koran, pale, mokro, vlasenica tu se moja gari lepotica
Ref. 2x
Vedro nebo, ja bi, garo, leg'o miran budi, lezi mi na grudi triput si me ljubila, Dobrila neces vise da si me rodila
Ref. 2x
Garo, garo, ne volim te vise imam volju da promenim boju haro, garo, hvala ti ko sestri ja cu sebi plavusu dovesti
Ref. 2x
Evo brke koji voli mrke kafe piti, a ne seceriti u sta si se zagledala, mala u cicine velike brcine
Opa lici, lici, lici primakni se, mala, cici da te cica kalajise od koljena pa na vise 2x
Vidi ti se na ocima, seko da bi htjela da idemo preko lijepo ti je uz tarabu, seko srce kuca, a taraba puca
Ref. 2x
Od topole pa do ravne gore ljubio sam curice do zore kazi, baba, gdje unuka spava da baraba kucu ne obara
Ref. 2x
Ja sam is'o i opet cu ici tudjoj zeni pa sta bude meni volim plave, crne i garave smedje, ridje i sve sto naidje
Ref. 2x
Ja sam lola, svi me dobro znate pa vas molim da me ne dirate sve sam svoje popio i prod'o mila majko, u barabe odo
Hej, hej, konobaru donesi mi stock hocu da se napijem da zaigram rock 2x
Sinoc moga ubise kolegu da se vise barabe legu volim piti, volim zagalamit' da ga vidim, ko ce mi zabranit'
Ref. 2x
Ajmo, brale, sokolovackom kraju jos se cure milovati daju odbij tamo, ne prilaz'te nama pobice vas lole vrljikama
Ref. 2x
Milicija, oruzana silo lola radi sto je njemu milo milicijo stanice Sokolca gde je pistolj, pokojnog mi oca
Ref. 2x
Kad soferi voze na daleko svaku curu oni zovu seko suknja kratka, a nogice gole dodji, dodji, curice, to barabe vole
Ja sam majstor Bata imam tri zanata cetvrti je dio mene volim lijepe zene 2x
Poznaje se koja ljubi slatko suknja kratka, a koljena glatka svi soferi vole svoje zene a vozaju curice malene
Ref. 2x
Kad zasvira ladina sirena mnogi ljudi ostaju bez zena niko ne zna ko cura Milanka kako vozi lada specijalka
Ref. 2x
Volim, lado ,tvoju belu boju vozis mene i curicu moju ode lada, moja curo mlada gdje cemo se milovati sada
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 14:54 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 16:36 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=rkhnGT4hM6s&feature=related Mara & LOLE-TRESE MI SE LADA...vozim dvjesta,vozim dvjesta i još ima gasa |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 16:39 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 16:45 | |
| Gari gara i nagari - Zoran Kulina Svi na moju navalili garu Navaljuju nemoze da dise Pa se nece nikako da prodju Misle lako do love da dodju
Gari gara nagari dok se lola opari Gari gara i garise nedaj nase satrala se
Kako moja da se garis gara Pjevajute svi zbog nekih para Kolko moja garavusa vredi Kad nagari i kad se uredi
Refren
Obisla e pola svjeta gara Po sidneju i cikagu hara Gari gara al negari svima Samo onom koji lovu ima
Stani garo stoj ja sam onaj tvoj Ja sam onaj sto te milovao prije
Najbolja je moja cura gara Nekad dobra a ponekad sara Negdje ode pa se opet vrati Sve me tako u zivotu prati
Refren _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 16:54 | |
| Jedan dan zivota Samo jedan dan zivota jos jednu casu mi dajte sad jer ja sutra nisam s vama jer sutra umrijecu mlad
Ref. Moj zivot je kratak bio i prolazan kao san a ja zelim samo jedno da zivim jos jedan dan
Neka staro drustvo dodje ko nekad davno u kraju mom nek se cuje stara pjesma taj zadnji glas srca mog
Ref.
Samo buket bijelih ruza nek bude vijecno na grobu mom samo vjetar neka prica tu tajnu zivota mog
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 26.12.08 12:11 | |
| Mnogo je bola Ref. 2x Mnogo je bola podnijela ova dusa sto puta ranjena, nikada slomljena
Ako jednom pozelis da odes nemoj se brinuti za me meni ce ostati moji sviraci druge zene i druge kavane
Da li cu moci da te ostavim da li cu moci, ti zato ne brini
Ref. 2x
Ako jednom pozelis da odes ja necu suze liti nicija zvijezda nije vjecna ni tvoja, duso, nece biti _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 28.12.08 13:20 | |
| Prođoh Bosnom Safet Isović
Prodjoh Bosnom kroz gradove al' ne nadjoh srcu mira jedna stara uspomena osjecaje moje dira
U mladosti svojoj ranoj ljubio sam djevu mladu to je nekad davno bilo u starome Visegradu
Setali smo pokraj Drine pjevali smo pjesme nase sevdisasmo na sred mosta Sokolovic Mehmed pase
Godine su mnoge prosle splavovi se Drinom krecu kroz Visegrad sam se setam znam da dragu vidjet necu _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 28.12.08 13:47 | |
| O, kako tužnih ljubavi ima
Profesor Lukić sa četvrtog sprata, je živeo prilično sam. A decu je ušio ljubavne pesme, sonete i šta ti ja znam.
O kako tužnih ljubavi ima, baš nešto razmišljam: njegova žena, Lukić Milena, s drugim je otišla. O kako tužnih ljubavi ima, ovaj svet je ispunjen njima, sve više sumnjam da neko sretno i voli još.
A gospođa Ruža je radila goblen i subotom igrala tač. Od muža joj ostalo par žutih slika, oficirska kapa i mač.
O kako tužnih ljubavi ima, baš nešto razmišljam: poručnik Bata, iz prvog rata, nije se vratio. O kako tužnih ljubavi ima, ovaj svet je ispunjen njima, sve više sumnjam da neko sretno i voli još.
Pišu romane, pesme, novele, o tome kako ljubav uvek nađe put. Znam neke sive, tužne hotele i neke prazne sobe gde je uvek onaj strašni mir.
O kako tužnih ljubavi ima, baš nešto razmišljam...
Anđelija Prokić je čekala princa i njegovu čarobnu moć, da joj otplati kredit, da joj napravi klinca, da je voli do kasno u noć.
O kako tužnih ljubavi ima, baš nesto razmišljam: njen suprug Bane, noći i dane, nije se treznio. O kako tužnih ljubavi ima, ovaj svet je ispunjen njima, sve više sumnjam da neko sretno i voli još.
A kad se jednom, u dva i deset, vratio kući željan ljubavi i sna, našao pismo, pao u nesvest, žena mu s Lukićem iz prve strofe pobegla u noć.
O kako tužnih ljubavi ima, baz nešto razmišljam... |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 29.12.08 12:03 | |
| Što sam Bože tako proklet Jučer pijan danas opet Kad me neće što je htjela Da me digne iz pepela Podigla me iz pepela I malo mi sreće dala Pa me opet bez milosti U pepeo zakopala Što sam Bože tako proklet Jučer pijan danas opet Kad me neće kad me laže Što je oči svuda traže Što sam Bože tako proklet Jučer pijan danas opet Kad me neće i ne voli Što me za njom duša boli UŽAS!!!!!! | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 20.01.09 17:30 | |
| Šeki Turković - Živim
Kakav je zivot kad u jednu casu stane kako da zamolim zoru da nikada ne svane
Refren Zivim, jer Bog ima neki razlog da me drzi u zivotu i da mi zlato bacaju pred noge ja u tome ne vidim lepotu
Zivim, jer Bog ima neki razlog da me drzi u zivotu i da mi cudom godine vrati ja u tome ne vidim lepotu
Kakav je zivot gde se ljubav bolom placa mladost je tako kratka i nikad se ne vraca
Refren
Kakav je zivot u kom mesta sreci nema sanjam a srce mi budno sve je uspomena _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 20.01.09 17:31 | |
| - Goran je napisao/la:
- Šeki Turković - Živim
Kakav je zivot kad u jednu casu stane kako da zamolim zoru da nikada ne svane
Refren Zivim, jer Bog ima neki razlog da me drzi u zivotu i da mi zlato bacaju pred noge ja u tome ne vidim lepotu
Zivim, jer Bog ima neki razlog da me drzi u zivotu i da mi cudom godine vrati ja u tome ne vidim lepotu
Kakav je zivot gde se ljubav bolom placa mladost je tako kratka i nikad se ne vraca
Refren
Kakav je zivot u kom mesta sreci nema sanjam a srce mi budno sve je uspomena OBOŽAVAM OVU PJESMUUUUUUUUUUUUUUU |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 20.01.09 17:45 | |
| I ja isto Kate! : : Milan Babić - Bas mi se neda A hteo sam s tobom zivot da prozivim ne ide, ne ide sa tobom da sanjam tebi da se divim ne ide, ne ide Sunce moje malo nije nam se dalo da zajedno gradimo svoj dom Refren 2x Bas mi se neda, dusu da smirim bas mi se neda da mi sunce sine bas mi se neda, a ja samo hocu malo srece i malo topline U bolje sam dane verovao dugo ne ide, ne ide jer zelje su jedno a zivot je drugo ne ide, ne ide Refren 2x I ne htede sreca ruku da mi pruzi ne ide, ne ide pred ocima mojim tvoja senka kruzi ne ide, ne ide Refren 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.02.09 22:10 | |
| Ako ima boga Negdje u tvome adresaru pod slovom B je moje ime prekrizi ga nocas i stavi krst pepela i krst tisine
Ref. Ako ima Boga sto zima a nijedno ljeto poneka mrvica sa tvog stola a nikad niko nije ceko kao sto cekah ja do bola ako ima Boga
Moji drugovi, odavno, kuce imaju samo moja kuca je bez krova prokleta bit ces o ako ima Boga u paklu gorit ces
Sanjao sam e kako ulazis u moju pjesmu ulazis prosto ko u svoju bastu pod pazuh dolijecu ti lastavice ja pjevam bijela mi krila rastu a vise me ne boli
Sanjao sam e kako s andjelima jedes tresnje i kako andjeli na mene lice i kako sapucem u tvoje krilo radjaj mi djecu kao kolacice a vise me ne boli _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.02.09 22:13 | |
| JUDAS PRIEST - Victim Of Changes
Whiskey woman don't you know that you are drivin' me insane The liquor you give stems your will to live and gets right to my brain Don't you know you're driving me insane You're tryin' to find your way through life You're tryin' to get some new direction Another woman got her man She won't find no new connection
Takes another drink or two, things look better when she's through
Takes another look around, you're not goin' anywhere You've realized you're gettin' old and no one seems to care You're tryin' to find your way again You're tryin' to find some new... Another woman's got her man But she won't find a new...
Takes another drink or two, things look better when she's through
You 'bin foolin' with some hot guy I want to know why is it why Get up get out you know you really blew it I've had enough, I've had enough, good God pluck me
Once she was wonderful Once she was fine Once she was beautiful Once she was mine...she was mine
Now change has come over her body, she doesn't see me anymore Now change has come over her body, she doesn't see me anymore
Changes, changes, changes, changes Victim of changes | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.02.09 22:29 | |
| Odlazim Bijelo Dugme
Odlazim odlazim, ostavljam te ali ne kao prije ovaj put zauvijek sad plači nikad ti više neću doć' ni kada padaju kiše ni kad me tuga svlada ni kad mi loše ide nikad, nikad više
Oprosti mi, dane buduće oprosti mi, što ću možda i sretan biti što ću zaboravit' sve ovo što mi u ovom času tako mnogo znači I ovu posljednju nježnost što boli I suze i tvoje nevjerstvo što mi u srcu gori
Zato - odlazim, odlazim, odlazim........... Praštat ne mogu - jer odveć te volim, odveć te volim.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.02.09 22:31 | |
| Djordje Balašević - Ne lomite mi bagrenje
Verujem cenjeni sude Da dobro poznaješ ljude Vi barem imate posla Jer cud je cud, a sud je sud Verujem cenjena glavo da si i ucio pravo Da svakom sudiš pošteno Jer cast je cast, a vlast je vlast I sve po zakonu, za to sam prvi Ne bi bilo ove krvi da je bilo sve po zakonu Vlast je vlast, sve ja to poštujem Tu su paragrafi, pa zagrabi Nek' isto je i djavolu i djakonu Pa nek' se zna Nek' su mi gazili njivom Mojom se sladili šljivom Uvek je lopova bilo Jer cuk je cuk i vuk je vuk Nikada zlotvora dosta Suša mi uništi bostan I led se prospe pred žetvu Al' led je led, a red je red I prekardašilo Im'o sam bagremovu šumu Tamo dole prema drumu Pa sam cekao, red je red Polako komšije Ne može samo da se udje, da se ruši tudje Lepo sam im rekao Ne lomite mi bagrenje Bez njih ce me vetrovi oduvati Pustite ih moraju mi cuvati Jednu tajnu zlatnu kao dukati Ne lomite mi bagrenje Pod njima sam je ljubio Bosonogu i odbeglu od sna Ljudi smo cenjeni sude Pa neka bude šta bude Žao mi marama crnih Al' plac je plac, a mac je mac Ne pitaj šta bi sad' bilo Kad' bi se ponovo zbilo Ne pitaj da li se kajem Jer jed je jed, a red je red I sve po zakonu Tu su paragrafi Pa zagrabi pošteno i za veru i za neveru Red je red, sve ja to poštujem Jer više bilo bi ubica nego ptica Koje odlecu ka severu Ne lomite mi bagrenje Bez njih ce me vetrovi oduvati Pustite ih, moraju mi cuvati Jednu tajnu zlatnu kao dukati Ne lomite mi bagrenje Pod njima sam je ljubio O, zar moram da vam ponovim Okanite se njih, jer sve cu da vas polomim | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.02.09 23:00 | |
| Riblja Corba Cekajuci coveka Na punktu su coveka zadrzali malo covek za putarinu nije imao sitno covek se javio i rekao halo, ovde sam, covek, dolazim hitno
Veza s covekom je prekinuta covek zna da ga cekamo satima coveka sam zvao vise puta mozda je covek vec pred vratima
Ref. Volim coveka odavde do neba coveku treba podrska necija cesto coveku izuzetno treba pruzena ruka covecija
Petak je pa je guzva u gradu covek se zaglavio u prometu covek je pouzdan, ne gubi nadu covek trenutno nije u dometu (mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan)
Covekov covek izgleda kasni jer smo coveku javili kasno covek ce doci da ti objasni jer kod coveka je sve prvoklasno
Ref.
Evo sad ce covek da stigne covek ne voli kad covek ceka on, bre, coveka iz mrtvih digne za par minuta eto coveka
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.02.09 23:12 | |
| Bijelo dugme - Ako ima Boga..
negdje u tvome adresaru pod slovom B je moje ime prekrizi ga nocas i stavi krst pepela i krst tisine ako ima Boga sto zima a nijedno ljeto poneka mrvica sa tvog stola a nikad niko nije ceko kao sto cekah ja do bola ako ima Boga moji drugovi odavno kuce imaju samo moja kuca je bez krova prokleta bit ces o ako ima Boga u paklu gorit ces sanjao sam e kako ulazis u moju pjesmu ulazis prosto ko u svoju bastu pod pazuh dolijecu ti lastavice ja pjevam bijela mi krila rastu a vise me ne boli sanjao sam e kako s andjelima jedes tresnje i kako andjeli na mene lice i kako sapucem u tvoje krilo radjaj mi djecu kao kolacice a vise me ne boli |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.02.09 23:13 | |
| Korny, ti si već drugi večeras s tom pjesmom | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 16.02.09 23:15 | |
| Tu noć kad si se udavala Prljavo Kazaliste
Tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala da li radi tamjana ili starih uspomena tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala il' ti je kroz glavu proslo sve
Tu noc kad si se udavala mene pijanog su odnijeli moji prijatelji vjerni psi do jutra me tjesili da ima milijun takvih kao sto si ti i da cu te preboljeti
Tu noc kad si se udavala, meni kroz glavu proslo je
Refren Postoje neki drugi svjetovi za nas bi bili rajski cvjetovi o, samo da si htjela pobjeci ovako stisni zube, ne placi
Tu noc kad si se udavala meni kroz glavu proslo je tvoje smijesne za maturu haljine sandale boje mjesecine
Refren _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 17.02.09 14:41 | |
| Cira Fenomenalno
Celu proslu noc nisam trenuo odavno se nisam tako ubio ko me ter'o tamo gde sam skrenuo zar zbog zena tako mlad sam senuo
U kafani tresti neka muzika drustvo jedva ceka da svratim i ja ulazim i vidim, a ima i sta tu na sanku plese mala garava
Ref. 2x Feno meno menalno osecam se feno meno menalno, tura za sve feno meno menalno igras mi ti feno meno menalno, samo nazdravi
U kafani svi su mrtvi pijani a kako i ne bi kad im igras ti okice ti sjaje, osmeh obara sad ce cika doktor da te pregleda
Ref.
Jedan na jedan, garo garava u dva do dva pijan sam ti ja jedan na jedan, garo garava u tri do tri svi su pijani _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
| |
| | | | Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 459 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 459 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|