Broj postova : 2 Godine : 25 Lokacija : rovinj Datum registracije : 06.10.2012
Naslov: Kak vam se sviđa tekst 06.10.12 0:53
verse 1 osjetih bol u duši kao avion što se na beton sruši tisuce mrtvih izgubljeni su sada za njih nepostoji nada pitanje misterija u srcu mi hara histerija u zivotu je kao humoristicna serija ravna kao prerija depresija niko nasebe medusobno nepazi svako svoje dupe mazi a podrugima samo gazi dok je moj tuzan sample sviran kao crta na ulici je biran zivi ili umri mozda zvucim malo frustriran refren nemam nista osim glada tak ti je danasnja mladez hrvata verse 2 kad ulice i metci se zamrace tiha dusa tada zaplace bol oko srca steze sve jace i jace cudni su zivotni putevi prva iznad traga svašta reko pa poreko u strahu zivio kad je utoku meni potego sad cjenim zivot jer lako moze da se zavrsi bijele zgrade hladni kvartovi trenutak kada se dusa mraka zatvori refren nemam nista osim glada tak ti je danasnja mladez hrvata verse 3 i dalje sam tu izmedu pakla i raja trenutak kad se ulica sa dusom spaja nemam neke velike buducnosti gledam slike proslosti trgali su se za nas u ovoj sadasnjosti nista se nemjenja jer nema promjena zivot nam se stagnira u ovome kraju za nas neka znaju jer mi rokamo za raju refren nemam nista osim glada tak ti je danasnja mladez hrvata