|
| Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
+24Blonde Gracija... Buby30 mobile bodomiere zoki33 Ketica kala lilika bađo cale.telep cassia Kikica nitapita Bonnie Meh Niky Staša Ary Lux Blizanka king_in_crimson Lajka Goran 28 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 13.12.08 13:49 | |
| First topic message reminder :
Dotak'o sam dno zivota Dotak'o sam dno zivota i pakao i ponore ali ti mi dusu uze prokleti zenski stvore pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x Kako da te muko moja kako da te tugo moja kako da te srce moje za trenutak zaboravi
Duboko je, daleko je ja osetih svu gorcinu dotak'o sam dno zivota sad verujem u sudbinu ali tebe vise nema u snovima ni na javi
Ref. 2x
Sibali su moju dusu i orkani i tornada ali ti mi dusu uze prokleta zeno mlada pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 07.12.10 11:29 | |
| Halid Beslić Pamtiću teJos se sjecam njene kose njenih crnih ociju jos se sjecam njenog tijela i njeznih rijeci, volim te Ref. 2x Pamticu te cijelog zivota pamticu te ja srest' cemo se u zivotu opet ti i ja Sudbina je tako htijela sudbina nas rastavi nismo znali sta je zivot bili smo mladi nezreli Ref. 4x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 07.12.10 13:39 | |
| Neki to vole vruće Teška vremena prijatelju moj
Nije mi važno sto te ne znam al' ipak popij sa mnom otkriću ti nešto o nečemu prokleto davnom
Dugo je nema, dugo ne živim s njom i uvijek se bojim da neko drugi budi se kraj nje do vraga šaljem sve i hiljade razloga glavom prolaze krenem i vraćam se
Refren Teška vremena, prijatelju moj djavo ih odnio teška vremena, prijatelju moj nisam prebolio |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 01.01.11 15:24 | |
| Užasno mi nedostaje
Kad dođem kući, zaključam vrata, i sve mi crno postaje, i očaj počinje da me hvata, užasno mi nedostaje, užasno mi nedostaje I onda cvilim kao štene, i šta mi drugo preostaje, i više nema ništa od mene, užasno mi nedostaje, užasno mi nedostaje Srca mi puca na komade, a prava istina prosta je, ja živim od ostataka nade, užasno mi nedostaje, užasno mi nedostaje čekam iako vreme stoji, a uspomena dosta je, samo zbog njega ljubav postoji, užasno mi nedostaje, užasno mi nedostaje |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 07.01.11 23:21 | |
| Nikada se promeniti neću
Nikada se promeniti necu probao sam, ali islo nije kad pozovem moje drustvo staro bolestan bi morao da pije
Refren Jos sam uvek onaj stari jos me vreme pregazilo nije sta je covek onoga trenutka kad prestane da ljubi i pije
Nek se peva, veseli i ljubi vino neka potocima lije od kafana i od lepih zena jos se niko umorio nije
Refren
Takav bicu sve do sudnjeg dana i da mogu, menjao se ne bih da jos jedan poklone mi zivot opet isto uradio sve bih
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 07.01.11 23:25 | |
| i tebe sam sit kafano,dabogda se zapalila | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 07.01.11 23:27 | |
| Polomicu case od kristala
Ljubio sam usne sa kojih med kaplje i sanjive oci gde se ceznja krije slusao sam brezu dok jablanu sapce proci ce nam zivot, zar ti zao nije
Ref. Polomicu case od kristala pocupacu bokore od lala otkinucu jos dve zice, jos dve strune ostavicu violinu neka trune
Kad vec nema snage, moci da mi vrati dane, noci kad sam jah'o vranca, ata sto djerdana trg'o s vrata pocepao jelek tesan ludovao mahnit i besan
Proveo sam noci ljubeci bez mere ali pustom srcu nikad dosta nije ono bi ko nekad jos ljubavi htelo ne mari za bore sto prekrise celo
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 07.01.11 23:35 | |
| Da je meni s tobom kroz pasike samo jednom šotobraco proć svi bi znali da si moja bila svi bi znali da ćeš zame poć.... |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 07.01.11 23:37 | |
| Volela si nocnu pticu
Jedna suza u tvom oku na rastanak jos me seca da si bila moja ljubav da si bila moja sreca
Ref. Volela si nocnu pticu svalera i pijanicu koji ima jednu manu voli vino, zene i kafanu
Jednu pesmu uvek trazim da sviraju samo meni o coveku iz kafane i nesrecnoj jednoj zeni
Ref.
Ista muka mene muci svice zora, sve je blize gde da ide kada svane nocna ptica iz kafane
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | kala Ljubitelj foruma
Broj postova : 6757 Godine : 45 Datum registracije : 18.10.2010
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 31.01.11 23:39 | |
| The things we won't do for love I'd climb a mountain if I had to Risk my life so I could have you, you, you, you, you.... | |
| | | zoki33 Početnik
Broj postova : 11 Godine : 47 Datum registracije : 16.12.2010
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 01.02.11 0:34 | |
| Nemoj da te prevari ovaj pramen sijedi
Eh, da je meni bar na tren u tvoje srce uci da vidim koga volis pa od srece ili boli ovu dusu smiriti
Ne zelim vise biti njen po sto puta ostavljen meni trebas samo ti koja osmijeh moze mi na lice vratiti
Refren Nemoj da te prevari ovaj pramen sijedi ima nesto u meni sto nikada ne blijedi
Nemoj da te prevari ovaj pramen sijedi zar ti moja ljubav dovoljno ne vrijedi
| |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 27.02.11 2:44 | |
| TAMO GDE SI TI
Sta ce mi ovo jutro na pragu zasto da zivim za novi dan ne vidim puta i gubim nadu bez tebe samo za tugu znam
Ref. Tamo gde si ti, tamo stanuje mi dusa ranjena dusa zeljna ljubavi tamo gde si ti, tamo stanuje mi dusa i sve je moje tamo gde si ti
Ponekad slutim kao da sanjam korake tvoje i dodir tvoj zasto te volim ne znam ni sama ljubavi lazna nemiru moj
Ref.
Zatvorim oci vidim ti lice na hladan jastuk polozim dlan da sam te samo volela manje mozda bi nocas ti bio sam _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 28.03.11 14:00 | |
| Do poslednjeg daha Do poslednjeg daha do vecnosti same ici cu sa tobom rame uz rame (2x)
Ref. 2x I kad jednom pukne ovo srce moje videces u njemu samo ime svoje
Dok nas ljubav vodi dok nam srca tuku ici cu sa tobom ruku pod ruku (2x)
Ref. 2x
Kroz vatru i vodu kroz zime i leta ici cu sa tobom sve do kraja sveta (2x)
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 28.03.11 14:32 | |
| Sexymotherfuckers - Ajme meni nije mi dobro
Kad sam došo ja po tebe, Eno na vidija sebe, Ajme meni šta ti tu radiš, Ajme meni šta ti tu sadiš. Ref: Ajme meni nije mi dobro, Ajme meni nije mi dobro, Ajme meni nije mi dobro, Ajme meni ovo je san.
Eno neko kuca na vrata, Biži ća ma biti će vraga, Eno fildešpanj mi tuče, Tuče, vuče ma biće lokarda. Refren
Eno baba zavajun tuče, Skida majicu ma biće joj vruće, Eno neko kozu nam tuče, Tamo vani iza kuće. Refren
Ma kad sam došo ja kod tebe, Ma kad sam došo ja kod tebe, Ma kad sam došo ja kod tebe, Ma kad sam došo ja kod tebe. Refren x2
|
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 01.04.11 9:05 | |
| Da Sam Ptica
Da sam ptica i da imam krila ja bih cijelu Bosnu preletila letila bih, nikad ne bih stala dok se Bosne ne bih nagledala
Nad Bosnom se planine izvile zelenilom svu je okitile cvjetaj Bosno, u mirisu rudi iz teb' i ja da napajam grudi
Uvijek si mi kao sto si bila sva zelena, vesela i mila tvoja pjesma nek' te uvijek krasi zdravo Bosno, uvijek zdravo da si _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 02.04.11 13:38 | |
| Haris Dzinovic Samo zbog tebe sam tu
Opet one suze sto ti kvase lice opet one stare suze bezobraznice one samo lazu da te vise ne volim (2x)
Ref. 2x Ma ja sam tu da se brinem za tebe ma ja sam tu da ti kazem volim te
Kada negdje odem pa me nema dugo znam da nocu places i da spavas s tugom znam da samo mislis hocu li se vratiti (2x)
Ref.
Ma ja sam tu da se brinem za tebe samo zbog tebe sam tu da ti kazem volim te, a, volim te _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 02.04.11 17:05 | |
| ja osobno bi uz ovu...,ma ne čašu,ma BURE BRATE bi razbio na djelu kad pusti glaščinu na "It's my liiiiiife!!!" This ain't a song for the broken-hearted A silent prayer for the faith-departed I ain't gonna be just a face in the crowd You're gonna hear my voice When I shout it out loud Chorus: It's my life It's now or never I ain't gonna live forever I just want to live while I'm alive (It's my life) My heart is like an open highway Like Frankie said I did it my way I just wanna live while I'm alive It's my life This is for the ones who stood their ground For Tommy and Gina who never backed down Tomorrow's getting harder make no mistake Luck ain't even lucky Got to make your own breaks Chorus: It's my life And it's now or never I ain't gonna live forever I just want to live while I'm alive (It's my life) My heart is like an open highway Like Frankie said I did it my way I just want to live while I'm alive 'Cause it's my life Better stand tall when they're calling you out Don't bend, don't break, baby, don't back down Chorus: It's my life And it's now or never 'Cause I ain't gonna live forever I just want to live while I'm alive (It's my life) My heart is like an open highway Like Frankie said I did it my way I just want to live while I'm alive Chorus: It's my life And it's now or never 'Cause I ain't gonna live forever I just want to live while I'm alive (It's my life) My heart is like an open highway Like Frankie said I did it my way I just want to live while I'm alive 'Cause it's my life!
Zadnja promjena: bodomiere; 05.04.11 20:12; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 02.04.11 17:07 | |
| uf dobra brate...ova je men za roknut bocu... Asim Bajrić - Baška Ona
Baška ona, baška ja ona snjim a ja sam sam (2x)
Ja ovdje nemam druga ni brata imao sam samo tebe vjeran ti bio, dao ti sebe volio te, umirao
Za ovaj život dvije pare nedam drugi te ljubi a ja gledam
Refren 2x Baška ona , baška ja a sto do stola ona s njim, a ja sam sam ranjen do bola
Ja ovdje nemam druga ni brata rasuli se prijatelji osta mi duša, pustinja gola ti si mene ostavila
Za ovaj život dvije pare nedam drugi te ljubi a ja gledam
Refren 2x
Baška ona, baška ja ona s njim a ja sam sam (2x)
Refren 2x | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 28.05.11 22:27 | |
| Medeni Mesec Bosim nogama bih vatru gazio
Ovaj tekst je pregledan 8 650 puta Samo jednu zelju imam da ti usne poljubim pa nek zaspim, nek se vise nikada ne probudim
Svake noci ko da cujem glas bolji dani doci ce za nas ali uvek kada prolazis pogledom me hladnim porazis
Ref. 2x Bosim nogama bih vatru gazio golim rukama bih zmiju mazio smeo bih sa svima da se pobijem samo tvoju ljubav ja da dobijem
Bolesne su moje oci kada tebe ne vide kruzim pustim ulicama kuci mi se ne ide
Svake noci ko da cujem glas bolji dani doci ce za nas ali uvek kada prolazis pogledom me hladnim porazis
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 28.05.11 22:28 | |
| Starfish Jedan zivot malo je
I u dobru i u zlu ja bez tebe ne mogu srce si mi taknula rukom bijelog andjela
Jedan zivot malo je da se srce napije uvijek zedno ljubavi dva zivota treba mi
Ref. 2x Sve te vise volim ja ljube moja, volim za zivota dva vjero moja, jedan zivot malo je za mene i za tebe
I kad prodju radosti ove nase mladosti isto cu te voljeti kao danas, ljubavi
Jedan zivot malo je da se srce napije uvijek zedno ljubavi dva zivota treba mi
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 28.05.11 22:34 | |
| Beogradski Sindikat tekstovi pesama stotka tekst Potroshio sam papir i boju Danas shtampamo stotku Osam sati za mashinom Odradjujem nocu Kakva ironija sudbine Pravim ih na stotine A chekam kraj nedelje da Samo jednu dobijem Pa trk u kladionu Keca odigram na Romu Nadao se somu A izduvo ga za ââŹÂŚ. Kraj je dana kad je dobar Pas da stavim kljuch u bravu Pravac sa butkom u dzepu Da osetim kuravu Mojoj maloj stalnoj Radicu shta hocu I odvaljenoj na stochic Ostavicu stotku Ulazim u sobu Na stolu vidim stotku Shamar kurvi shto se buni Ona predstavlja robu Iako negde zurim Klinac pali mi u shkolu Treca rata za ekskurziju Na kopu , odlazi na drogu Brate sedim u bloku sa ekipom na dopu Obradovo drushtvo Svi kljucamo za stotku ââŹÂŚ izvuche koku , hoce da me roknu Da sam prljav is prve Dajem samo stotku Bruto svi iz gepeka Zatvorio radnju I ocu troshim sve shto zaradim danju Posao mi cveta Ali uvek sam u sranju Za pesmu na splavu svalio sam glavu Po chelu sam znojav ,al se lakshe lepi stotka Dok pevam grlo grebe I votka U zoru , odvaljen ko stoka Sedam u kola Glavica jura da me ne cima patrola Kolegi ne dam pola ova stotka je moja Ni on meni nije dao kad je startovo pezoa Pravac ka Tashu gotova je smena Da u kacu upecam sto evra da se raduje zena I ja prodo sam sav kupis I zajmio bih pare Na parti kod carine zapazi shibicare Zavrtala se ko glice a misli da je spremna Zagazih je ko gice kad tamo nishta nema Di vivajo tebra , choban ovce tera Trte mrte , trte mrte zdimah mu sto evra Taman tolko mi treba , jer bolesna mi cerka A zika lekar da bez toga cene da je gleda Za stotku izdzepa predje preko reda Kad zavrshim skoknem do teniskih terena Chekaj danas je sreda , moj partner me cheka Isprechila se mera , sad sam lakshi za sto evra Na lakshem klijentu shto ga za pucnjavu branim Taman imam stotku dam u kusur vratim Kao poshtar , tarifu , korektan se pravim On shtiti ove s vlasti moze da mi znachi Sedim s prijateljem na njegovoj gajbi Trazim mi neshto sitno u sakou mi novchanik Kolike pare mlatim , koje kombinacije pravim koliko sam jak stotkom tompus palim O stotki Pricha na stotine Od bogatstva do sirotinje Na isto sve svodi se Novac zivot pokrece A zlom vodi se O stotki Pricha na stotine Od bogatstva do sirotinje Na isto sve svodi se Novac zivot pokrece A zlom vodi se O stotki Pricha na stotine Od bogatstva do sirotinje Na isto sve svodi se Novac zivot pokrece A zlom vodi se | |
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 14.06.11 19:13 | |
| Colonia Što Mi Je Ovo Trebalo
Što mi je ovo trebalo Da se u tebe zaljubim Sad mi se čini blesavo Što sam s tobom mogla bit Jer u tvojoj glavi Opasan je ego trip
Što mi je ovo trebalo Da se ponižavan do dna Kasno palim ali znam Više ni u ludilu Ne bi ti pomogle ni čarolije Pa ni vudu
I svi ste slični kao jaje jajetu Kad treba onda znaš Pa me više ne trebaš Ostavljam tvoj svijet Poslušaj za kraj na mene je red
Što mi je ovo trebalo Da trošim život svoj Na neke tvoje gluposti Koje razumiješ samo ti I sad kad odlazim opet glumiš mangupa
Što mi je ovo značilo Samo dobra lekcija Da prvo glavom onda srcem Krenem s takvima Možda i tebi svane Pa postaneš pametniji
I svi ste slični kao jaje jajetu Kad treba onda znaš Pa me više ne trebaš Ostavljam tvoj svijet Poslušaj za kraj na mene je red
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 19.06.11 14:35 | |
| Enes Begovic Sunce moje jedino
Vrijede vise od zivota tvoja mladost i ljepota kad te vidim ja poludim zelja mi je da te ljubim
Ref. 2x Sunce moje jedino ne znam dal' je ljubav to tvoj me pogled slama kao niko godinama
Kod tebe je sve moguce malo hladno, malo vruce a kod mene srce gori cini mi se da te volim
Ref. 2x
Nisi kriva, nisam ni ja iz tvog oka sunce sija slatka tajna ti si moja opija me mladost tvoja
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | kala Ljubitelj foruma
Broj postova : 6757 Godine : 45 Datum registracije : 18.10.2010
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 20.06.11 12:41 | |
| Azra - Bez mene Često ljubav tako prolazi neosjetno preko večeri u svetloplavom bojom usana hladan pogled iznad ramena i opreznost do novog susreta Ne trudi se da budeš jedina ne trudi se da budeš jedina mrtva lica vladaju jezikom rijetkim, nerazumljivim i tu nema mjesta za tebe A kad suze igraju razlozi se povlače pred iskušenjem da se zaboravi i da borba nikad ne ne ugasi proljeće u tvom srcu i da uspiješ bez mene | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 20.06.11 12:44 | |
| Slavonski Bečarac Preko šora pružio se lanac, ide lola i pjeva bečarac. Kad bečari šorom zapjevaju, pendžeri se širom otvaraju. Bečari se ne ženiju mladi, bečaruju dok im ne dojadi. Dođi curo, ne trebaš se marit, znam što radim, neću te pokvarit. Oj ti curo skini ambalažu, da uvedem Forda u garažu Mene moji naučili strici, il' se ženi il' si ga osici! Ijuju | |
| | | Buby30 Početnik
Broj postova : 43 Godine : 42 Datum registracije : 06.09.2011
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! 07.09.11 13:02 | |
| SERGEJ ČETKOVIĆ NEMOGU DA TI OPROSTIM (obozavam ga ) Sjedim sam, neces doci da l' si snjim i ove noci milion pitanja me ubija Dobro znas da me vrijedja prevara iza ledja usne lazu sve, al' oci ne Ref. Ne mogu da ti oprostim sto si s njim, a ja sam i boli svaka tvoja laz boli me, jer te znam Ne mogu da ti oprostim sto si s' njim, a ja sam i boli svaki dodir tvoj boli me, jer te znam Pogled tvoj vec se mijenja jos si tu, al' te nema jer na usnama nosis njegov dah Glumis strast dok te ljubim svjestan sam da te gubim al' ne umijem da sakrijem | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
| |
| | | | Rokni čašu u pod i šibni neki tekst ovdje! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 490 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 490 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|