|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:37 | |
| Zbog Marije
Cetir' konja u mojoj su stali cetir' konja, cetir' ridjana na klinu je sersan orma a u supi kola nova stoje nova kola farbana
Ref. 2x Pojurite moji ridjani u galopu tuga nestaje zasvirajte jace cigani jer moja se draga udaje
U Djakovo kad podjem na vasar ja upregnem svoje ridjane pa obidjem sve birtase pozovem i tamburase pa lumpujem na pol mehane
Ref. 2x
Prodje vasar ja se domu vracam jurim selom pa nek divane da zbog vina i rakije i ljubavi i Marije ludo teram svoje ridjane
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:38 | |
| Zbog tebe
Zbog tebe placem i kad suza vise nemam zbog tebe majka svatove mi jos ne sprema
Zbog tebe nikom ne dam da me voli a dusa boli a dusa boli
Zbog tebe ljubim i kad ljubit' nemam koga zbog tebe malo od zivota imam svoga
Zbog tebe molim i kad molitva ne vrijedi zbog tebe starim zbog tebe mi kosa sjedi | |
| | | mobile VIP član
| Zdravo budi mladi kralju
Zdravo budi mladi kralju u stalici rodjeni i od majke, Djeve ciste u jaslice stavljeni
Zemlju, more i nebesa silan ti nadilazis a sad medju volom, oslom malen ti se nalazis
O, ti drago janje Bozje u toj hladnoj stalici kako drsces, kako places lezeci na slamici
Drsces zato da svog srca ljubavlju nas ogrijes places zato da nas njome kao zlatom odjenes | |
| | | mobile VIP član
| Zerdelija
Stara zerdelijo davno sam te ostavio sad mi falis sada bih te zagrlio
Stara zerdelijo ne sjecam se sto sam htio kud' sam pos'o gdje sam se to putem izgubio
Ref. Stara zerdelijo sad bi opet djecak bio snove snio u tvojoj ih krosnji krio
Stara zerdelijo kad bi' dusi reci smio prizn'o bih ti samo tad sam sretan bio
Stara zerdelijo pod tobom smo ljubovali pod tobom se rastali, zaplakali
Stara zerdelijo znas li gdje je ona sada je l' jos mlada je l' jos lijepa kao tada | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:39 | |
| Zivila Hrvatska (Glasna, jasna)
Glasna, jasna, od pameti preko dola, preko gora Hrvatska nam pjesma leti sve do naseg sinjeg mora
Cas je meka, cas ko grom vjecna jeka za nas dom hajde poj, brate moj nek se sloze grla bratska zivila Hrvatska nek se sloze grla bratska zivila, zivila, zivila Hrvatska
Hrvatskom se opet ori pjesma nasih velikana u njoj vjecnom vatrom gori slava Zrinskih, Frankopana
| |
| | | mobile VIP član
| Zivim zivot k'o skitnica
Zivim zivot k'o skitnica roman mi je bez stranica svud po svijetu gnijezdo svijam danju spavam, nocu sviram
Od zivota sve sto imam malo nade kad sam pijan i ove noci sve do zore neka crne vatre gore
I tebe je, e moj dado uz tambure zivot var'o pjevao si pjesme sretne nekad vedre, nekad sjetne
Nek se pjeva, nek se toci ne skrivajte sretne oci bez tambure nema pjesme nocas ljubim i to ne sm'jem | |
| | | mobile VIP član
| Zvao sam te
Zvao sam te, duso moja da ti sviram cijele noci sve do jutra da te diram zvao sam te da ti sviram da ti sviram, da te diram
Cijele noci cekao sam, dosla nisi majka tvoja rekla je da za me nisi nije istina da za me nisi samo za me, duso, ti si
Zvao sam te, oko moje, jer te volim bez tebe ko kruh na vatri, duso, gorim ne daj drugome da te poklone siromah sam, duso, bez tebe | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:40 | |
| Zvoncici
Dolove i brijeg zabjelio je snijeg sa saona kroz noc nas se cuje smijeh
Okicen i plah nas vranac juri svud a zvona dalek zvuk pokazuje nam put
Ref. Hej, zvoncici, zvoncici zvone cijelu noc i ostaju u sjecanju sto nikad nece proc'
Zvoncici, zvoncici zvone na sav glas kroz tihu noc i citav kraj zvone za sve nas
Ponoc vec je tu za satom ide sat i juri vranac nas i nikad nece stat tiho pada snijeg ko perje mek i lak prijatelj je drag veseli mu se svak
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zlatni trubaci | |
| |
| | | | Zlatni trubaci | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 414 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 414 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|