|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 06.06.11 23:22 | |
| Nek zvone tambure
Nek zvone tambure, nek sviraju i srce bolno nek diraju nek zvone tambure dok ne svane dok bol u srcu dok bol u srcu ne prestane
Ref. Ostanite, sviraci, do jutra svirajte mi samo pjesmu tu bas me briga sto ce biti sutra ja veceras volim samo nju
Ostanite, birtasi, jos malo dajte vina, ja placam za sve ni do ceg' mi vise nije stalo stalo mi je jedino do nje
Prijatelji, ne zurite kuci nece kuca nikud s mjesta svog nije kuca ko dragana moja sto pobjeze iz zivota mog
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 06.06.11 23:23 | |
| Nema ljepse djevojke
Nema ljepse djevojke ladi, ladi lom, ladi, ladi lom od Marike ciganke ladi ladi lom, ladi ladi lom
Kada pjeva tuguje a kad igra luduje i svako vece kad prodje kraj carde svi pjevaju, lumpuju ladi ladi lom, ona pravi lom | |
| | | mobile VIP član
| Nesto glupo (feat Anja Sovagovic Despot)
Ja znam da nisam jedini sto s neba krade zvijezde pa ti nosi na dar
Ni prvi, a ni posljednji sto nudi staru frazu mi smo savrsen par
Ma znam da moze bolje ali s rijecima mi nekad bas i ne ide to samo krene iz mene pa kazem nesto glupo kao volim te
A zamisljam da plesemo na mjesecini necujni k'o sjene dvije i da nas ludi tango vrti dugo dok se noc i dan ne zamjene
Sanjam ja i ti smo sami skriveni od svih u tami, zagrljeni i znam da znam te prave rijeci savrseni stih o sreci ljubavi
Al' u tom trenu sludit' ce me miris tvog parfema i tad bojim se opet cu pokvarit' sve i reci nesto glupo kao volim te
Ja volim te, volim te | |
| | | mobile VIP član
| Nevjero moja
Prosli su, prosli, dani kada sam tuzan bio kada sam gorko vino iz noci u noc pio
Ref. Nevjero moja, i ti ces zaliti kad ja budem sretan, ti ces plakati
Prosle su, prosle, kise i sunce ponovo zari znaj da te ne volim vise i da nisam onaj stari
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 06.06.11 23:24 | |
| Nista od te ljubavi
Sta mi radis curo malena samo na te mislim danima pa te srce spominje stalno me opominje 'ajde do nje vodi me
Ref. Nit' sam ja za tebe nit' si ti za mene nista od te ljubavi bolje sve zaboravi
Sto je to u tvojim ocima sto mi mira ne da nocima neka zelja goni me srce ludo moli me 'ajde do nje vodi me | |
| | | mobile VIP član
| Noc je vrijeme za becara
Mrakom tihim korakom sorom pa pod prozorom kucam da se ne cuje i ljubim da me ne vide
Ref. Noc je vrijeme za becara nocu lumpam, danju spavam koga briga kako zivim ja
Nocu kola klepecu nocu babe klevecu dobroga becara
Mrakom crnim okom dobro vidis na me pobjeci cu jednim skokom sakriti se iza tame
Nocima ne spavam sa mjesecom razgovaram ej mjesece kad opaze sakrij moje tihe staze | |
| | | mobile VIP član
| Nocima ne spavam
Nocima ne spavam, misli nekud plove svani zoro plava, srce dragu zove
Nocima ne spavam bol mi ne da mira reci, zoro plava, ko mi dragu dira
Nocima ne spavam, srce nadu gubi reci, zoro plava, ko mi dragu ljubi | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 06.06.11 23:25 | |
| Nostalgija
Pricajte mi ove noci o jednom primasu o majstoru bisernice Janiki Balazu
Pjevajte mi o salasu kojeg vise nema vodite me sve uz Dunav rodjenoga Srijema (2x)
Ref. Svirajte za moju dusu da vise ne pati da mi pjesma, svirci moji uspomene vrati
Pjevajte mi o ravnici ne zalite glasa nek' se dusa od sirine nocas raspojasa
Ne pitajte zasto placem sto mi dusu plasi jos me bole uspomene moji tamburasi
Nestalo je jedno vrime vratiti se nece sve se mijenja, samo Dunav istim putem tece
Nestalo je ono vrime vratiti se nece sve se mijenja, samo Dunav istim putem tece
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| O Hrvatskoj pjevam pjesmu
O Hrvatskoj pjevam pjesmu nek poleti kao vila, oj Hrvatsko, ti si sretna majka koja me rodila
Oj Hrvatsko, ti si lijepa zemljo moja mila, ponosan sam sto si majka koja me rodila
Zato sada u svom srcu ja ljubavi nosim plamen oj Hrvatsko, ja te volim, volim svaku stopu, svaki kamen
O Hrvatskoj pjevam pjesmu sto mi srce jeci oj Hrvatsko, ja te volim, volim za tebe cu umrijeti | |
| | | mobile VIP član
| Od dvora do dvora
Cizme moje na visoke sare i po noci vi nadjete pute znade vranac gdje vezem ulare i psi znaju pa na mene sute
Od dvora do dvora nigdje takvog lopova ukrast' cu ti srce ja curo malena
Ne ljuti se na me stari dido vec se ljute babe iz tri sela sto curama marame sam skid'o i ljubio srca uzavrela
Vec je rosa po ledini pala a ja ne znam na koju cu stranu kud god krenem svaka bi mi dala da docekam kod nje zoru ranu | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:07 | |
| Odavno smo granicari stari
Odavno smo granicari stari cuvali smo granicu na Savi granicu na Savi
I djedovi svoju krv su lili cuvajuci nas zavicaj, mili nas zavicaj, mili
Cuvali ga stotine godina branili ga hrabro od tudjina hrabro od tudjina | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:08 | |
| Oj Hrvatske, dicne goricice
Oj Hrvatske, dicne goricice gdjeno rastu lijepe djevojcice zasto li, aj ne bi mi djevojcice ljubili zasto li, aj ne bi mi rujno vino pili
Nas je narod uvijek takav bio nas je narod dobro vino pio zasto li, aj ne bi mi uvijek takvi bili zasto li, aj ne bi mi rujno vino pili
Pijmo braco, jos po jednu casu pijmo braco, za Hrvatsku nasu zasto li, aj ne bi mi domovinu voljeli zasto li, aj ne bi mi rujno vino pili | |
| | | mobile VIP član
| Oj, Ivane, Ivane
Oj, Ivane, Ivane, jedan u mame 'zmorise me, sine Ivo, brige goleme ej, tesko meni, 'ajd se, sine, zeni sine jedini kud odlazis, Kato, materina nado kud se zorom jos zabavljas pa te nema do svitanja
Stavila mi, majcice, oko u srce prva ljubav izdaleka, sela Bistrice ej, teze meni, udaju je njeni majko za drugog a ti svu noc bdijes i u strahu mrijes da li zorom snijezi viju il' studene kise liju
Umirem za oka dva, bistra izvora i za usta nasmijana, puna bisera ej, srce pati, mira ce ti dati samo hladan grob ne cudi se, majko, kad bi gorko plak'o jer je ljubav gnijezdo zmije tu se place, tu se mrije | |
| | | mobile VIP član
| Oj, pastiri
Oj, pastiri, cudo novo niste nikad vidjeli ovo u jaslicam' prostim rodio se Bog koji s neba sidje radi puka svog
Betlem nebo nije daleko, znajte da vam istinu rekoh u stalici prostoj lezi djetesce na slamici ostroj kao janjesce
Ljubav Bozja prevelika primi pravdu u covjeka s neba sidje dolje radi gresnika rodi se u stali radi covjeka | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:09 | |
| Otocka suvara
Ostala je u Otoku samo jedna stara suvara ostala k'o uspomena na vrimena nasih didova
Tu se nekad mlilo zito zob, kukuruz ili jecam radjalo se, umiralo djedove se price sjecam
Ref. Nema vise suvadzija ketusa ni pomeljara ostala je samo jedna u Otoku stara suvara
Ostala je da nam cuva pricu koja u njoj spava ostala da jedno vrime otrgne od zaborava
Do cetiri konja pregli na koleso pomeljari djeca k'o na ringispilu motoruge zajahali
U tabarak curi brasno zlatno kao kakvo platno suvadzija vrece broji mjeri usur pa mu drago
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ovim su sorom
Ovim su sorom prolazili svati isle su sorom na salas divojke ovim je sorom nase sunce sjalo u vojsku su ovdje ispracali momke
Sad mojim sorom hladan vjetar piri i tudje sunce iznad sora sija starice placu, cekaju divojke nad mojim sorom tuga se nadvija
Topovi grme negdje u daljini i ti cujes prijatelju stari ratuju nasa bosonoga djeca i ginu nasi sinovi becari | |
| | | mobile VIP član
| Pala je magla jesenja
Sanjam tvoje poljupce dane sretnije nedam liscu, jeseni da te prekrije
Ref. Pala je magla jesenja i lisce kestena otisla ljubav ostala samo sjecanja
Sanjam tvoje dodire noci toplije nedam liscu, jeseni da te pokrije | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:10 | |
| Pitat ce me gdje si ti
Evo opet ide zima tebe neko drugi ima lagao bi' da je lako lag'o bi' da nisam plak'o
Ne vidjam ni drustvo staro sve je za me, duso, stalo u mom srcu stalno snijezi kao vuk od ljudi bjezim
Ref. Pitat ce me gdje si ti dusu ce mi raniti a ja pijan od tog bola sve cu razbiti
Jos potekne suza koja jos te sanjam da si moja sam zbog tebe, draga, pijem medju ljude ja ne smijem | |
| | | mobile VIP član
| Pjesma prijatelju
Tko bi mogao, druze moj veslati bez vesala jedriti bez jedara, reci mi, druze moj
I tko bi mogao, druze moj kada izgubi svog prijatelja vjernog sakriti suze i bol reci mi, druze moj
Ja bi mogao, druze moj veslati bez vesala jedriti bez jedara vjeruj mi, druze moj
Al' ne bi mogao, druze moj kada izgubim svog prijatelja vjernog sakriti suze i bol vjeruj mi, druze moj | |
| | | mobile VIP član
| Pod tvojim prozorom
Kada smo se zeljeli bili smo jos mali ja te zelim ponovo ali, ali, ali
Ref. Pod tvojim prozorom neko drugi svira na tamburi rock and roll i svake veceri u srce te dira a meni stvara bol
Kada smo se voljeli nismo sve si dali ja te volim ponovo ali, ali, ali
Ref.
Samo smo se ljubili drugo nismo znali ja bi htio ponovo ali, ali, ali
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Podravino sve bih dao za te
Zive slike urasle su u me puna dusa livade i sume stare pjesme listaju albume tece Drava uspomene sume
Ti si zipka jabuka i zdenac bez tebe sam svuda dotepenac kad te trebam, kazes samo svrati ti si ista, ti si moja mati
Ref. Kad sam tuzan utjehu mi nosis il' me sretna radosnicom rosis gdje god bio samo mislim na te Podravino sve bih dao za te
Tiho Dravo, tiho pa polako pitaj svirce ako ne znas kako a pred zoru kada cardas krene svojim virom zagrli i mene
Zeljo moja ti mi svijecu trni i mekotom Dravskom me ogrni i ne trazi pjesme ni sviraca sin se svojoj Podravini vraca | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:11 | |
| Pokraj grada Sarajeva
Pokraj grada Sarajeva livada je nekosena
Nekosena, negazena po njoj pasu tri jelena
Tri jelena, tri kosute mala moja, ljubit' cu te
Ljubit' cu te, grlit' cu te svojoj majci odvest' cu te | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:11 | |
| Pokraj Karasice
Pokraj Karasice selo malo selo malo, al' je srcu drago
Ref. 2x Karasica tece, idem svako vece dragoj pod prozore
Pokraj Karasice suma gusta suma gusta, ladovina pusta
Ref. 2x
Pokraj Karasice lipa stara tu se dragi s dragom razgovara
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:12 | |
| Posljednja bitka
Cudni su puti Gospodnji al' u njih nemoj sumnjati pravda na kraju pobijedi istina uvijek nadje put i nikad nije uzalud
Sjeti se hrabrih koji su stali pod ovu zastavu i sve su bitke dobili al' jos se jedan bije boj tamo u zemlji dalekoj
Ref. I zato nemoj pitati, sto zemlja cini za tebe podigni ovu zastavu i pomoli se za nju i za vitezove sve, sto biju s nepravdom posljednju bitku za nas dom
Iza nas duga stoljeca i krune tudjih kraljeva isli smo jedni na druge vodili tudje ratove al' Bog je dao, proslo je
Sjeti se hrabrih koji su stali pod ovu zastavu i sve su bitke dobili al' jos se jedan bije boj tamo u zemlji dalekoj
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zlatni trubaci 07.06.11 22:12 | |
| Potok tece, voda zubori
Potok tece, voda zubori moje snove tiho odnosi tebe nema pokraj mene bez tebe mi srce vene potok tece, voda zubori
Svi mi kazu da si nevjerna nase snove s njim si dijelila selo prica, selo laze ali sto mi to pomaze potok tece, voda zubori
Majka me je rano budila tiho, tiho meni saptala ustaj sine dobro moje zacijelit' ce rane tvoje potok tece, voda zubori
Nema lijeka srcu mome ostale su uspomene vodo hladna uzmi mene nek' i njeno srce vene potok tece, voda zubori
Potok tece, zivot prolazi | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zlatni trubaci | |
| |
| | | | Zlatni trubaci | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 326 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 326 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|