|
| Zlatni Dukati - tekstovi pjesama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Talia Ljubitelj foruma
Broj postova : 7245 Godine : 110 Datum registracije : 03.11.2012
| Naslov: Zlatni Dukati - tekstovi pjesama 21.01.13 22:15 | |
| Ajde de Cura mala, cura mala mi se pojadala kaze jadna sve bi dala kad bi ljubit' znala
Ref. Ajde, ajde, ajde de ajde curo ne placi evo mene barabe da te ljubit' nauci
Sve me gleda, sve me gleda pa mi se nasmije kaze jadna ljubila bi al' jos nikad nije
Ma ne boj se milovati ne boj se ljubiti nitko od tog umro nije neces curo ni ti | |
| | | Talia Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Zlatni Dukati - tekstovi pjesama 21.01.13 22:16 | |
| Da su meni krila laka Kada glazba tiho svira kad se cuju zlatne zice moje srce nema mira sve zbog tebe, golubice
Ref. Da su meni krila laka kao pjesme sa ravnice pa da mogu poletjeti za tobom, golubice
Ta me sudba zeljom vine i podari laka krila mogao bih pogledati gdje si svoje gnijezdo svila | |
| Naslov: Re: Zlatni Dukati - tekstovi pjesama 21.01.13 22:17 | |
| Hej, ridjane
Hej, ridjane, tugo moja gdje su stara kola tvoja i ornice i plugovi i praporci i snijegovi
Hej, ridjane, tugo moja izdala te sela tvoja i lenije i drumovi i svatovi i kumovi | |
| Naslov: Re: Zlatni Dukati - tekstovi pjesama 21.01.13 22:18 | |
| Marija
Ponekad slusam pjesme onih dana i listam zivot ko novine vrate se slike starih romana i rane sto su skrile godine
Bili smo mladi i ja, i ona ko mladi mjesec kad je pocelo kucala srca ko stara zvona ciganin stari dusu opio
Ref. Marija, Marija samo nam je pjesma ostala Marija, Marija ona davna pjesma ciganska
Mnoge sam poslije ljubio redom vise onako, po navici i sve bi proslo sa prvim snijegom zivot se vrac'o staroj stranici
Nije mi zao sto zivi sama i sto se nikad nije udala zao mi pjesme, vina, kavana ljubavi prve uz pjesmu cigana | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zlatni Dukati - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Zlatni Dukati - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 231 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 231 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|