|
| Colonia - tekstovi pjesama... | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Colonia - tekstovi pjesama... 29.01.09 14:29 | |
| Mirno more......
Ne bih znala što je ljubav da te ne poznam U život si moj ušao nepozvan Još uvijek ne znam kako se dogodilo Zateklo nas jutro sasvim slučajno
I suza i smijeha, znam bilo je svega Al' ti, ti si još tu
Ref. Ti si moje mirno more Ti si moj dobar dan Moje jedro kad me slome Put suncem obasjan
Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale Krugove u pijesku, nebo modro Kule od soli za tebe
Ne bih znala što je sreća da te ne poznam Ako te nemam nikog ne trebam I da sto put u životu to se dogodi Samo jedna ljubav će ostati
I suza i smijeha, znam bilo je svega Al ti, ti si još tu
Ref. Ti si moje mirno more Ti si moj dobar dan Moje jedro kad me slome Put suncem obasjan
Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale Krugove u pijesku, nebo modro Kule od soli za tebe
Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale Krugove u pijesku, nebo modro Kule od soli za tebe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 29.01.09 14:30 | |
| Oduzimaš mi dah....
Koliko dugo već te poznajem Čini se kao godinama I svaki put kada te dotaknem Osjetim kvrcaj u koljenima Drhtaji moji sve ti govore K'o da je prvi put Milijun bubnjeva u srcu mom udara
Oduzimaš mi dah, za tobom ludim Volim svaki tvoj osmjeh dok se budim Volim tvoje usne kad tiho krenu Poljupcima u novi dan Oduzimaš mi dah, ostajem bez riječi U krilu tvom nema kraja sreći Volim tvoje usne kad tiho krenu Poljupcima u novi dan
Koliko dugo sam te čekala Čini se kao stoljećima Samo je jedna ljubav zauvijek Traje do kraja vremena Drhtaji moji sve ti govore K'o da je prvi put Milijun bubnjeva u srcu mom udara |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 29.01.09 14:30 | |
| Varalico....
Sve neprospavane noći oprostiti neću moći ni za brdo zlatnih dukata.
Valjda hoćeš da poludim šta mi treba da mi ljudi kada prođem pogled spuštaju.
I nakon svega opet lažeš da je sve to ljubav, kažeš. Reći ću ti šta me muči- ljubav te trebala vratit kući!
Varalico, nek te druga ima samo priznaj tu pred svima da li si me ikad volio! Varalico, široka ti polja šta je čeka, ne zna ona- čaše tuge, noći muke a nigdje tvoga ramena.
Na krevetu bijelom, mekom zaprljo si ruke grijehom, mnoge kose ti si raspleo.
Sad pogledaj oči moje. To što vidiš, suza to je. Ne što moje srce voli nego što me duša boli!
Varalico... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 29.01.09 14:35 | |
| Za tvoje snene oči....
Colonia mix the beat back
Benvenutti alla festa del suolo voliamo tutti insieme vers il cielo infinito, questa sera per voi COLONIA! E arriva, e arriva e arriva da lontano questa sensazione piano, piano E sale, e sale e non fa male questa musica infernale, questa musica glaciale Vi fara volare, vi fara sognare il loro ritmo pazzo, vi fara gridare Adesso sono qui, lasciantevi andare arrivano da Croazia: si chiamano COLONIA
Are you ready?
Ponovo ti govorim da volim te Po ko zna koji put ja ti priznajem Da svaki ovaj tren sa tobom radost je I hvala Bogu što mogu biti kraj tebe
Nije me sram jer to osjećam I da si zadnji, ja to dobro znam Nakon svih ovih godina Traženja, nadanja
Za tvoje snene oči Ja dala bih sve Za svaki dodir tvoj Ja se predajem Za svaku riječ sa tvojih usana Živjet ću milijun godina Za tvoje snene oči Bisere Stavljam svoje srce u dlanove I ovaj život tebi darujem Neka bude zauvijek
Udišem te kao ljetnje mirise Jutrom kad me tvoji šapati probude Tiho kao najljepša melodija Moje ime na tvojim mekim usnama
Nije me sram jer to osjećam I da si zadnji, ja to dobro znam Nakon svih ovih godina Traženja, nadanja |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 05.03.09 21:05 | |
| Korak do sna Bas me briga za ljude oni uvijek nesto govore i ovaj put neka im bude neka se gorke rijeci probude
Al' nisu krivi oni ni ja, ni ti sto vise nema ljubavi i nisu krive sjene proslosti tako je, vjerujem, moralo bit'
Ref. Samo korak do sna, ti i ja tako je malo uvijek trebalo samo korak do sna, ti i ja ostaju samo sjecanja
Korak do sna, ti i ja kao kisa i pustinja svijeta dva, ti i ja tako bliska, tako daleka
Neka nam ponovo sude u nama jedina je istina i ovaj put neka im bude jer nista gore vise ne moze bit'
Nisu krivi oni, ni ja, ni ti sto vise nema ljubavi stali smo na pola puta za raj poljubi me za kraj
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 27.03.09 17:05 | |
| Gukni, golube (duet Slavonia Band)
Skitnica sam i baraba ja al' uvijek si me tako volila uzalud ja sam trosio dane gorile su sve kavane tambure svir'o, divojke dir'o a ti mi sve oprostila
Ref. Hajde, gukni golube hajde, da li volis me sto to ljudi divane da me tvoje usne ne vole
Hajde, gukni golube hajde, da li volis me sto to selo divani da me oko crno ne ljubi
Slomila se dusa becarska slomila se i pala do dna kako i nece kad si popio dane site su te sve kavane nocima svir'o, divojke dir'o a ja ti sve oprostila
Ref.
Uzalud ja sam trosio dane gorile su sve kavane nocima svir'o, divojke dir'o a ja ti sve oprostila
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 27.03.09 17:10 | |
| Njeno ime ne zovi u snu
Sve rijeci utjehe u nama tisina gazi na prstima skidam ti s lica smijeh andjela ostavljam ga za sjecanja
Kasno je, oci ti govore sve nikad me ne prevare gubim te, znam, zauvijek
Ref. A ipak ostani tu jer kise jos padaju al' njeno ime ne zovi u snu jos jednom bicu ti lijek a ti ces postati moj bol zauvijek
Sad vidim sto sam uradila kule od vjetra sagradila ona je sve sto ti nisam ja njena me sjena sad zaklanja
Kasno je, oci ti govore sve nikad me ne prevare gubim te, znam, zauvijek
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 27.03.09 17:12 | |
| Mala garava
Ponekad mi misli prozuje kroz glavu sva sjecanja slatka na godinu davnu bili smo djeca ponosna i snazna svaka stvar se tada cinila vazna
Bila sam tvoja prva ljubav tvoj prvi korak u svijet divlja i nemirna duha nisam te znala razumijeti Kao jek u daljini cujem ti glas
Ref. Slomila te mala garava sve ti snove s vjetrom odnijela slomila te mala garava srce ti je ukrala
Slomila te mala garava sve ti suze s vjetrom odnijela samo nebo zna gdje je nestala mala garava
Bila sam tvoja prva ljubav tvoj prvi korak u svijet divlja i nemirna duha nisam te znala razumijeti Kao jek u daljini cujem ti glas
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 14.04.09 21:42 | |
| Milijun milja od nigdje
Noc je rasula tamu, otvorila svoje odaje Kiše su pale i izbrisale sve tvoje tragove Vjetar tuce, kao da milosti nema Sama u tamnici pakla jer te nisam bila vrijedna
Pogledaj me, gdje sam sad, milijun milja od nigdje Sve što dotaknem, razbijem, ostaju samo krhotine Pogledaj me, tko sam sad, više si ne znam ni ime Sve što zavolim u kamen pretvorim, nije ni vrijedno žaliti me
Svijetla trnu polako, ljubav broji svoje poraze Dok sklapam oci, vidim samo slike slomljene Vjetar tuce, milosti nema Sama u tamnici pakla jer te nisam bila vrijedna
Pogledaj me, gdje sam sad, milijun milja od nigdje Sve što dotaknem, razbijem, ostaju samo krhotine Pogledaj me, tko sam sad, više si ne znam ni ime Sve što zavolim u kamen pretvorim, nije ni vrijedno žaliti me žaliti me......... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 14.04.09 21:44 | |
| Budi mi zbogom
Kao da jos sanjam Godine odnose sve Po celu crtaju valove Ponekad se pitam Da li sam ikada ikog Voljela vise od tebe I sva zadrhtim kad cujem tvoje ime Kad ugledam netkog tko lici na tebe Iz oka suze mi krenu Kad sjetim se rijeci sto rekao si...
Budi mi zbogom moja mala U srcu cuvam sve sto si mi dala Budi mi zbogom moja mala Za svu tvoju ljubav zauvijek hvala
Kao da je moje srce postalo pjesak Na ulicama bez imena I svaki osmijeh je maska na licu Pod kojom moram disati I sva zadrhtim kad cujem tvoje ime Kad ugledam netkog tko lici na tebe Iz oka suze mi krenu Kad sjetim se rijeci sto rekao si... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 14.04.09 21:44 | |
| Dio nje
Ponovno ludim, Tonem u misli što ne daju sna, Telefon šuti, Satima biram pogrešan broj, I gledam kako naše kule se ruše, Sve mijenja se, Ljubavi imaš ali čuvaš ju samo za nju...
Zauvijek u tebi Ostat će, Barem mali dio nje, Sve ono što za mene osjećaš, Nestat će... I svakoga dana borim se, Sve više i više bojim se, Zauvijek u tebi ostat će dio nje...
Najgore slutim, I sada tek vidim i sada tek znam, Koliko te trebam, Koliko mi znaći kad uz mene si, Ali ove ruže nisu za mene, Ti voliš ju još, Ljubavi imaš ali čuvaš ju samo za nju... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 14.04.09 21:49 | |
| Korak do sna
Bas me briga za ljude Oni uvijek nesto govore I ovaj put neka im bude Neka se gorke rijeci probude
Al'nisu krivi oni, ni ja ni ti Sto vise nema ljubavi I nisu krive sjene proslosti Tako je vjerujem moralo bit
Samo korak do sna, ti i ja Tako je malo uvijek trebalo Samo korak do sna, ti i ja Ostaju samo sjecanja
Korak do sna, ti i ja Kao kisa i pustinja Svijeta dva, ti i ja Tako bliska, tako daleka
Neka nam ponovo sude Unama jedina je istina I ovaj put neka im bude Jer nista gore vise ne moze bit
Nisu krivi oni, ni ja ni ti Sto vise nema ljubavi Stali smo na pola puta za raj Poljubi me za kraj
Samo korak do sna... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 14.04.09 21:51 | |
| Ljubav ne stanuje tu
Srce je tajni grad Skriven od pogleda Zidovi ljubavi Čuvaju sjećanja Tvoj grad je pustinja U njemu nema te Kao babilon Nestao izgubljen
Ljubav ne stanuje tu Ni kao pjesma ni kao smijeh Ni kao suza ni kao lijek Ni kao nada što nudi spas Za sve nas Ljubav više ne stanuje tu
Ljubav ne stanuje tu Stakleno nebo se razbilo kao kap Po tebi rasulo tišinu kao znak Sva moja nadanja mrtva padaju Pred tvojim vratima za uvijek ostaju. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 22.06.09 9:28 | |
| Lažu oči moje....
U tisini jutra mene obuzmu neka tuzna sjecanja. Zaplakacu neki drugi put,jer danas mi to ne treba! Bez tebe srce mi je ledeno!Kao u okovima! Znali smo da stace sve kad nas jednom razdvoje!
Lazu oci moje da nisu tvoje,vole te jos uvjek kao prvi put. Hej lane moje, crne kose tvoje, bez tebe nemam kud!(2X)
Bez tebe srce mi je ledeno!Kao u okovima!Znali smo da stace sve kad nas jednom razdvoje!
Lazu oci moje da nisu tvoje,vole te jos uvjek kao prvi put. Hej lane moje, crne kose tvoje, bez tebe nemam kud!(2X)
LAZU OCI MOJE DA NISU TVOJE,VOLE TE JOS UVJEK KAO PRVI PUT! HeeJ LANE MOJE, CRNE KOSE TVOJE, BEZ TEBE NEMAM KUD!(2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 05.04.10 21:51 | |
| Colonia - Ako odes Gledam ti lice, slusam besmislice kao da su rijeci stranca nudis mi stalno neku drugu ljubav reci mi cemu sve ovo
Zar nismo ti i ja kao savrsena harmonija mozda su note postale nijeme izgubljene u tvojim lazima
Ref. Ako odes ne okreci se cekaju te mokre ulice samo idi prezivjecu ja sve i prije sam bila bez tebe
Gledam u lice kukavice kao da te ne poznajem vise nudis mi rame, svoje prijateljstvo reci mi cemu sve ovo
Zar nismo ti i ja kao savrsena harmonija mozda su note postale nijeme izgubljene u tvojim lazima
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:23 | |
| 1001 noc
Malo po malo i ovaj grad tone u san prolazi jos jedan dan dosadan bilo bi vrijeme da se probaju haljine i da se uskoci u najbolje cipele
Malo po malo i ovaj grad postat ce nas ma pusti price i nagazi na gas gdje je party, gdje je pjesma gdje je vino tu je spas gdje je ludi ritam noci to je mjesto za nas
Ref. Zaboravi sve i pusti me nek' se svijet oko nas okrece zaboravi sve i osjeti moc nije nam dovoljna ni 1001 noc
Malo po malo i zora vec je svanula a vatra je tek u nama planula doslo je vrijeme kada najjaci ostaju vrijeme kada krinke padaju
Malo po malo i ovaj grad postat ce nas ma pusti price i nagazi na gas gdje je party, gdje je pjesma gdje je vino tu je spas gdje je ludi ritam noci to je mjesto za nas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:25 | |
| Deja vu
Jutro se budi, sjene plesu svoj poslednji ples jos samo fali jedna topla rijec sve one ruzne stvari ostace iza nas
Meni je lako oprostiti nekome kog volim i biti ponosna dok boli ali je tesko s usana tvojih otopiti led
Ref. Sve je deja vu, sve je uzalud shvati da je mozda zadnji put deja vu, vec vidjeno sve ljubav polako umire
Jutro se budi, ovo je stranica na kraju price jos samo fali tocka na i sve ono sto smo bili postaje zvijezdani trag
Ne, nije lako izgubiti nekoga kog volis i biti ponosan dok boli al' nisam mogla s usana tvojih otopiti led
Ref. Sve je deja vu, sve je uzalud shvati da je bio zadnji put deja vu, vec vidjeno sve ljubav sa jutrom nestaje |
| | | Gost Gost
| Covjek s dva lica
Odavno dozivjela nisam neku lijepu gestu sto bi ucinio da si na mome mjestu nemas takta ni stila, vec dugo borim se s tim ako ikad poludim, znaj da ti si kriv
Ti si potpuni stranac vise te ne poznam hajde, reci vec jednom reci u cemu je stvar
Ref. Ti si covjek s dva lica ti si samo kukavica ili me voli, ili me ostavi ti si covjek s dva lica ti si samo varalica ili me voli, ili zaboravi
I za koga sam isplakala sve one besane noci da bar mozes pogledat' sve kroz moje oci |
| | | Gost Gost
| Bye bye
Uhvatim se nekad kako nisam svoja znam da prema tebi mogu biti bolja pojavi se neki strah u noci znam da su u strahu velike oci
Razmisljam o tome ako jednom odes a ja tada shvatim koliko te volim koliko mi znaci sto te imam kraj sebe ne zelim kraj
Ref. 2x A ti kazes bye bye vise nema povratka i zato bye bye kasno je za oprostaj
Uhvatim se nekad kako zborim svasta i znam da to radi samo pokvarena masta al' pojavi se neki strah od samoce zamrzne srce i drzi dok ne prodje
Razmisljam o tome ako jednom odes a ja tada shvatim koliko te volim koliko mi znaci sto te imam kraj sebe ne zelim kraj |
| | | Gost Gost
| Dok spava grad
Dok spava grad u krilu svoga svjetla ti si mi u mislima vise si ne mogu lagati da samo si mi prijatelj, o ne
Ne, ne mogu jer znam da dovoljan je bio samo tren i bez tebe ne mogu disati o ne, ne, ne, ne mogu izdrzati
Ref. Ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tisini moja java i moj san svaka noc i svaki dan ti si mi sve, vise ne mogu bez tebe
I spava grad u krilu svoga svjetla ti si mi u mislima i bez tebe ne mogu disati o ne, ne, ne, ne mogu izdrzati
Jer ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tisini moja java i moj san svaka noc i svaki dan ti si mi sve, vise ne mogu bez tebe i bez tebe, ne mogu disati o ne, ne, ne, ne mogu izdrzati
Jer ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tisini moja java i moj san svaka noc i svaki dan ti si mi sve, vise ne mogu bez tebe i bez tebe, ne mogu disati |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:26 | |
| Dok spava grad
Dok spava grad u krilu svoga svjetla ti si mi u mislima vise si ne mogu lagati da samo si mi prijatelj, o ne
Ne, ne mogu jer znam da dovoljan je bio samo tren i bez tebe ne mogu disati o ne, ne, ne, ne mogu izdrzati
Ref. Ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tisini moja java i moj san svaka noc i svaki dan ti si mi sve, vise ne mogu bez tebe
I spava grad u krilu svoga svjetla ti si mi u mislima i bez tebe ne mogu disati o ne, ne, ne, ne mogu izdrzati
Jer ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tisini moja java i moj san svaka noc i svaki dan ti si mi sve, vise ne mogu bez tebe i bez tebe, ne mogu disati o ne, ne, ne, ne mogu izdrzati
Jer ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tisini moja java i moj san svaka noc i svaki dan ti si mi sve, vise ne mogu bez tebe i bez tebe, ne mogu disati |
| | | Gost Gost
| Lagao si me
Daj, pusti me da odem jer te gledam preko volje i sto se tu moze kad osjecam se lose
Ne, nista ne trazim za nicim ne zalim danas odlazim
Ref. 2x Lagao, lagao si me lagao, lagao mi sve znalo je srce moje koga ljube usne tvoje za kim ti dusa umire
Sto se tu moze kad osjecam se lose
Ja nista ne trazim za nicim ne zalim danas odlazim |
| | | Gost Gost
| Ljubavi mi treba
Bila sam tvoja bila sam sve sto zelio si jedna u nizu svih onih sto imao si
Kao noc bez sna kao more bez dna kao lutka bez srca bila sam ja
Ref. 2x Ljubavi, ljubavi mi treba sad njeznosti i dodiri topli ljubavi, ljubavi mi treba sad sad ili nikad
Pusti prica, babe ma gotovo je ne pale rijeci vise prekasno je |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:27 | |
| Ne gledaj me tako
Ne gledaj me tako nisam ja tek jucer rodjena odmah zbrojim dva i dva vjeruj mi da nisi spreman jos na takve kao ja kod mene nema kajanja
U meni vatre gore plamen guta sve sto stane na put moji su divlji snovi ponekad i pakao i raj
Ref. Ne gledaj me tako nisam ja neka klinka naivna kod mene lako dodjes na pik
Ne gledaj me tako ocima laznog sarmera slatke su rijeci samo jeftini trik
Moja ti je dusa labirint s bezbroj hodnika jedna vrata jedan kljuc otvara ti put do srca mog dobro sam ga sakrila kroz zivot sam naucila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:27 | |
| Na tvojoj strani postelje
Uzalud mi prodajes te razbacane stihove odavno sam shvatila sve tvoje trikove
Umorna sam postala od tvojih glupih prica ti si samo sarmer bez pokrica neka faca vrlo vazna dragi moj, ja nisam biser al' zato nisam ni lazna
Ref. Sad neko drugi spava na tvojoj strani postelje ljubi me, ljubi sve dok jutro ne svane i toplo je na tvojoj strani postelje kao da te nikad bilo nije
Uzalud mi kupujes te nepotrebne darove odavno te ne volim pomiri se, tako je
Umorna sam postala od tvojih glupih prica bio si i ostao sarmer bez pokrica neka faca vrlo vazna dragi moj, ja nisam biser al' zato nisam ni lazna |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... | |
| |
| | | | Colonia - tekstovi pjesama... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 77 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 77 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943428. in 18075 subjects
|
|