|
| Colonia - tekstovi pjesama... | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Colonia - tekstovi pjesama... 29.01.09 14:29 | |
| First topic message reminder :
Mirno more......
Ne bih znala što je ljubav da te ne poznam U život si moj ušao nepozvan Još uvijek ne znam kako se dogodilo Zateklo nas jutro sasvim slučajno
I suza i smijeha, znam bilo je svega Al' ti, ti si još tu
Ref. Ti si moje mirno more Ti si moj dobar dan Moje jedro kad me slome Put suncem obasjan
Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale Krugove u pijesku, nebo modro Kule od soli za tebe
Ne bih znala što je sreća da te ne poznam Ako te nemam nikog ne trebam I da sto put u životu to se dogodi Samo jedna ljubav će ostati
I suza i smijeha, znam bilo je svega Al ti, ti si još tu
Ref. Ti si moje mirno more Ti si moj dobar dan Moje jedro kad me slome Put suncem obasjan
Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale Krugove u pijesku, nebo modro Kule od soli za tebe
Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale Krugove u pijesku, nebo modro Kule od soli za tebe |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:38 | |
| Meni treba ljubav
Sve je jasno, nema smisla ovako samo padamo na dno idi sad i ne dugujes mi nista sta je tu je, nije valjalo
Losi dani prate me uz tebe znam da mogu biti sretnija kada zbrojim sve idem dalje pametnija
Ref. 2x Meni treba ljubavi, ne trebas mi ti budala koja zna samo sebe voljeti meni treba netko da zavodi me u nocima hladnim da zagrije me
Sve je postalo bezveze vise ne bih mogla ponovo ne trebam ta prazna obecanja bilo ih je, bilo, dovoljno
Losa karma prati me uz tebe znam da mogu biti sretnija kada zbrojim sve idem dalje pametnija |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:39 | |
| Mjesecari
Zagrli me za laku noc i vjeruj mi kad kazem da nasa je ljubav sudbina
Jer oko nas neki drugi je svijet gdje granice ne postoje vjeruj mi skupa mozemo sve, bas sve
Ref. Srce uz srce, obojimo nebo s rukom u ruci, tjelom uz tijelo sklopimo oci, nek vode nas snovi kao mjesecari hodajmo po vodi
Pustimo tugu nek vrijeme izbrise pretvorimo radost u kapljice kise sklopimo oci, nek vode nas snovi kao mjesecari hodajmo po vodi
Jer oko nas neki drugi je svijet gdje granice ne postoje vjeruj mi skupa mozemo sve, bas sve |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:39 | |
| Najbolje od svega
Zelimo istu stvar zbog cega onda takav stav osim ako je tvoja ljubav samo otmjena laz
Gdje bi bio bez mene hajde probaj sjeti se jeftine zabave, kocka zivot na ulog nista il' sve
Da bar okrznu te ove moje rijeci pa da mirno mogu, mogu leci u nadi da ipak postoji nacin da te vratim
Ref. 2x I mislim na tebe sad a s tobom koji je vrag u nasim tijelima gori plamen, znam ja sam ti sve, sve sto ti treba ja sam ti najbolje od svega
Gdje bi bio bez mene hajde probaj sjeti se jeftine zabave, kocka zivot na ulog nista il' sve
Da bar okrznu te ove moje rijeci pa da mirno mogu, mogu leci u nadi da ipak postoji nacin da te vratim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:40 | |
| Avantura zove me
Izludjuje me ovaj uspavan grad kud bih sa sobom, mislim ponekad zivot zna biti ovdje tako dosadan
Nije kasno da ostvarim san okrenut cu pricu, nikog ne trebam jer sutra je opet neki novi dan
Ref. U mome srcu vatra je ja nikad ne odustajem ucinut cu sve jer ne bojim se avantura zove me
Nema vremena, nema cekanja svjetla pale se opet sad nema vremena, nema cekanja samo jedna je prilika |
| | | Gost Gost
| Bolja vremena
Sjecam se dana kad smo bili klinci ti i ja dolje u predgradju iza svih onih nebodera
Bez brige, bez pameti, bez problema bez svih ovih zivotnih dilema bilo je vazno samo dobro zabavljati se
Ref. 2x To, to su bila bolja vremena to su bile godine
Sjecas se dana kad se zivot nije mjerio po cipelama i ljudi nisu glumili u losim filmovima
Netko ti slomi srce, netko ga zalijeci uvijek smo znali preko svakog mosta preci bilo je slatko i ludo zabavljati se |
| | | Gost Gost
| Do kraja
Briga me kad neko mi sudi neko uvijek mrzi a neko ljubi i nije neka zagonetka da svi smo samo mali obicni ljudi
Jedan dan sam kisa drugi dan sam kap jedan dan sam rijeka drugi dan slap takva sam kakva sam al' idem do kraja
Ref. 2x I da kunem i da molim to ne bi bila ja da glumim neke drame ne, nikada ja grizem, ja se borim do zadnjeg koraka kad gori neka onda gori do kraja
Ne gledamo crte sa dlana neko zivi zivot a neko ga sanja i nije neka zagonetka da svi smo dio cudnih ironija
Jedan dan je dosta drugi dan bih jos jedan dan je dobar a drugi je los takva sam kakva sam al' idem do kraja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:41 | |
| Izgubljeni svijet
Uvijek sam zeljela biti neka druga skrivena grabuljom hladnih osmijeha rijeci su bile samo nasminkane lazi one su krive sto te nema kraj mene
Ako me ikada sretnes u prolazu znaces da ovako vise ne mogu znaces jer tuga je u pogledu
Ref. 2x Moje ledeno srce je vijecni grijeh moje oci su vrata u izgubljen svijet moj zivot je prica u polusnu odraz u slomljenom zrcalu (brod sto tone u bezdanu)
Uvijek sam zeljela biti neka druga uvijek me vodili krivi osjecaji noci su moje nad jutrom rasule tamu soba je postala more uspomena
Ako me ikada sretnes u prolazu znaces da ovako vise ne mogu znaces jer tuga je u pogledu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:41 | |
| Dolazi oluja
Znas da su male stvari bile dovoljne mi nisam trazila nikakva cuda od nas samo korak blize, prici sam htjela upoznati stranca u narucju svom
Kad si kockar, jedan od najboljih tvoje su karte uvijek dobro skrivene ista stara prica uvijek dogodi se kad previse volim, izgubim sve
Ref. Jos jedan dan, jos jedna noc dolazi oluja a ti nisi tu jos jedna suza na licu mom jer srce luta, trazi dom
Znas da su male stvari bile dovoljne mi nisam trazila nikakva cuda od nas i oluja stize, pred sobom sve brise donosi neka nova svitanja
Ti si kockar, jedan od najboljih tvoje su karte uvijek dobro skrivene ista stara prica uvijek dogodi se kad previse volim, izgubim sve |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:42 | |
| Iluzija (feat. Turki Taata)
Slatka mala, meni s lijeva ova crna koja pjeva upala mi usred dana u intimu moga stana
Secer mi se digo ljudi rekoh maloj moja budi glava, guza, glas i grudi za tobom mi tijelo ludi
Sto jos cekas rekoh, daj izvali se uzivaj previsok je napon taj izgorjeti cu, slatka znaj
Rekla mi je nek ohladim i da meljem kao mlin da je ona dosla k meni ocitati samo plin, samo plin
Alo mali, pusti senzacije brijes na neke opasne halucinacije daj se probudi, zivis u iluziji da se uzbudim pojela bih te za tren
Ma daj se smiri budi dobar, budi fin sve mi je jasno jer vidim da ti curi plin
Ziga, zaga, ziga, za ludnica, senzacija pilim Iru sve po pola prizor super sve do bola
Secer mi se digo ljudi rekoh maloj moja budi glava, guza, glas i grudi za tobom mi tijelo ludi
Sto jos cekas rekoh, daj izvali se uzivaj previsok je napon taj izgorjeti cu, slatka znaj
Rekla mi je nek ohladim i da meljem kao mlin da je ona dosla k meni ocitati samo plin, samo plin
Alo mali daj se probudi, zivis u iluziji da se uzbudim pojela bih te za tren
Ma daj se smiri budi dobar, budi fin sve mi je jasno jer vidim da ti curi plin
Ziga, zaga, ziga, za (3x)
Pilim Iru sve po pola prizor super sve do bola
Daj se probudi, zivis u iluziji da se uzbudim pojela bih te za tren
Ma daj se smiri budi dobar, budi fin sve mi je jasno jer vidim da ti curi plin samo plin |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:42 | |
| Jaca nego ikad
Nocas skidam masku samoce i sve nacrtane osmijehe na putu gdje sam stala cekaju stijene i kamenje
Sad imam korak laksi od pera hodam pravo, ne zastajkujem ne mogu me prevariti vise ni oaze ni pustinje
Dobri dusi na mome dlanu kao zvijezde vodilje sama protiv oluje sama protiv sudbine
Ref. Jaca sam nego ikad osjecam snagu ljubavi osjecam vatru u venama vodu na usnama
Jaca sam nego ikad osjecam snagu ljubavi osjecam ponovo novi dan srce je uragan
Sad imam korak laksi od pera hodam pravo, ne zastajkujem ne mogu me prevariti vise ni oaze ni pustinje
Dobri dusi na mome dlanu kao zvijezde vodilje sama protiv oluje sama protiv sudbine |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 09.01.12 18:51 | |
| Daj, daj
Ti si moja glazba moja omiljena pjesma moja radost, moja ceznja svega tog sam svijesna
Tek onda kad nas sati razdvoje kad me tvoje usne ne ljube ti si moj put moja jednosmjerna cesta u mome srcu nema za nikog drugog mjesta
I onda kad nas sati razdvoje shvatim da ne mogu bez tebe
Ref. 2x Daj, daj, malo sebe mi daj tako volim taj osjecaj dok treperim pod prstima tvojim da ti kazem da te ludo volim
Ti si moja sreca istina i tajna moja proslost i buducnost moja zvijezda sjajna
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 09.01.12 18:52 | |
| Dio nje
Ponovo ludim tonem u misli sto nedaju sna telefon suti satima biram pogresan broj i gledam kako nase kule se ruse sve mjenja se, ljubavi imas ali cuvas ju samo za nju
Ref. Zauvijek u tebi ostace barem mali dio nje sve ono sto za mene osjecas nestace, nestace
I svakoga dana molim se sve vise i vise bojim se zauvijek u tebi ostace dio nje
Najgore slutim i sada tek vidim i sada tek znam koliko te trebam koliko mi znaci kad uz mene si ali ove ruze nisu za mene ti volis ju jos, ljubavi imas ali cuvas ju samo za nju
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 09.01.12 18:52 | |
| Dok spava grad
Dok spava grad u krilu svoga svjetla ti si mi u mislima vise si ne mogu lagati da samo si mi prijatelj, o ne
Ne, ne mogu jer znam da dovoljan je bio samo tren i bez tebe ne mogu disati o ne, ne, ne, ne mogu izdrzati
Ref. Ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tisini moja java i moj san svaka noc i svaki dan ti si mi sve, vise ne mogu bez tebe
I spava grad u krilu svoga svjetla ti si mi u mislima i bez tebe ne mogu disati o ne, ne, ne, ne mogu izdrzati
Jer ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tisini moja java i moj san svaka noc i svaki dan ti si mi sve, vise ne mogu bez tebe i bez tebe, ne mogu disati o ne, ne, ne, ne mogu izdrzati
Jer ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tisini moja java i moj san svaka noc i svaki dan ti si mi sve, vise ne mogu bez tebe i bez tebe, ne mogu disati _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... | |
| |
| | | | Colonia - tekstovi pjesama... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 122 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 122 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|