|
| Colonia - tekstovi pjesama... | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Colonia - tekstovi pjesama... 29.01.09 14:29 | |
| First topic message reminder :
Mirno more......
Ne bih znala što je ljubav da te ne poznam U život si moj ušao nepozvan Još uvijek ne znam kako se dogodilo Zateklo nas jutro sasvim slučajno
I suza i smijeha, znam bilo je svega Al' ti, ti si još tu
Ref. Ti si moje mirno more Ti si moj dobar dan Moje jedro kad me slome Put suncem obasjan
Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale Krugove u pijesku, nebo modro Kule od soli za tebe
Ne bih znala što je sreća da te ne poznam Ako te nemam nikog ne trebam I da sto put u životu to se dogodi Samo jedna ljubav će ostati
I suza i smijeha, znam bilo je svega Al ti, ti si još tu
Ref. Ti si moje mirno more Ti si moj dobar dan Moje jedro kad me slome Put suncem obasjan
Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale Krugove u pijesku, nebo modro Kule od soli za tebe
Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale Krugove u pijesku, nebo modro Kule od soli za tebe |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:27 | |
| Ruke u zrak
Ruke u zrak kada cujes ovaj beat i moj glas ruke u zrak jer znate da ovo je za vas ruke u zrak, ruke u zrak kad vam pokazem znak na jen, dva, tri gasi svijetla i mrak
Bum, bum pa dum na vel'ka vrata kada primam mike u ruke dovodim te do sah mata nema rata jer ti si ko minuta protiv sata ovaj ritam i moj glas kao opijum te hvata
Ako zelis pravu zabavu daj spusti se dolje u svijet u kojem ritam vodi i sve je bolje nema zablude i zavisti zbog uspjeha i moci sve prilike su pruzene daj, otvori oci
Zna se da slijedi show kad izlazimo na binu radim moving, dobar grooving uz tu ritam masinu hocu ruke sve u zrak jer se dizemo do neba zapalicemo zvijezde to je ono sto nam treba
Colonia i Freestyle Kingsi pale te iznutra nocni tulumi do jutra bas nas briga sto je sutra od Osijeka i Zagreba do Rijeke i Splita nema granica za nas mi smo party elita
Ref. Ruke u zrak prati ovaj ritam prati ovaj glas svi ruke u zrak pokazi sto znas nema granice za nas
Ruke u zrak prati ovaj ritam prati ovaj glas svi ruke u zrak pokazi sto znas budi jedan od nas
Moja dusevna je hrana pjesma vama dana stvorena da zrak oduzme ostala je odana i ne postoji odbrana kad cujes ovaj glas ja te gledam dok se gibas dok ti tijelom struji bass
Zaboravi probleme samo gibaj se, noc je pocela zaboravi dileme samo gibaj se jer nema vremena Kad se gase svijetla naglo postaje ti vruce krece zabava zivota ne izlazimo iz kuce nek se muce oni kojima tu nema mjesta prema izgubljenom svijetu vodi samo jedna cesta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:27 | |
| Prvi i zadnji
Neko novo je vrijeme neka nova su lica stare ljubavi su iza nas i kako dani lete prodju pokraj mene
Uvijek sa osmijehom sjetim se tvojih slatkih prica, tvojih ludovanja uvijek si znao zabavljati me negdje duboko u srcu nosim te jos i ne zaboravljam
Ref. Tvoje tijelo, tvoje lice i tvoj glas sjecanja na tebe, sjecanja na nas i nakon ovih godina znam bio si prvi i zadnji kojeg voljela sam
Predugo sam sama, vise nisam jaka oprosti na ovim rijecima ponekad pozelim te imati kraj sebe i biti sigurna u narucju tvom
I slusati tvoje price, tvoja ludovanja uvijek si znao zabavljati me negdje duboko u srcu nosim te jos i ne zaboravljam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:28 | |
| Samo da si tu
Mi smo dvoje tvrdoglavih ljudi jedno o drugom znamo potpuno sve stalno se bore ljubav i ponos i svakim danom tjesno postaje
Voli me, ne voli me voli i ostavi me al' samo jedno znaj, da
Ref. Ne trebam ja kule od zlata ne trebam ni ove suze iz inata samo koju rijec iskrenu i malo bliskosti kad si tu
Ne trebam ja nebo i zvijezde ne trebam balade, stihove, pjesme samo koju rijec iskrenu samo da si tu
Nekad smo dvoje smijesnih ljudi radimo cirkus kad je nepotrebno stalno nas muce neki satro problemi ne bi ih bilo da smo zajedno |
| | | Gost Gost
| Suze sa zvijezda
Kao suze sa zvijezda padaju kise i snijeg vrijeme se mjenja svaki put kad nestanes na usnama okus tisine, oluja u meni bez tebe sam gluha, nijema i slijepa povedi me
Ref. I vodi me kroz noc i dan sakrij me ko zrno u dlan voli me ko nikada budi moje sunce nakon oblaka
Kao suze sa zvijezda padaju kisa i snijeg vrijeme nas mjenja svaki put kad nestanes na usnama okus tisine, vjetar u meni ti si moj zivot, snaga i nada povedi me |
| | | Gost Gost
| Suncan dan
Hodam kroz oblak dima, zagusljiv je zrak sva ta sumorna lica, sumoran grad sa brigama u ocima svi zure nekuda daleko moje su misli, vec miljama slani zrak, pjesak pod prstima u mirisu borova ti i ja
Ref. Prekrasan je ovaj suncan dan zaboravi sve, idemo negdje van rado bi plesala, ljulja se obala u ritmu valova
I prekrasan je ovaj suncan dan zaboravi sve, idemo negdje van rado bi plesala, ljulja se obala u ritmu valova
Daleko moje su misli, vec miljama sviraju ljetne pjesme sa radija u mirisu borova ti i ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:30 | |
| Sexy body
Sve oko mene je grijeh vrijeme je na ovu se pricu primi, djecace here we go again
Sexy body, sexy body, zivot je funny ne ide sve na misice ponekad je potrebno i malo vise da osvojis me sexy body, nije mi vazna tetovaza kad ti je losa muvaza daj opusti se, ovo je luda noc
Ref. Sexy body
Hej sexy body mozda dva i dva su pet mozda je tvoj cijeli svijet ja ne padam na to nisi bas neki Romeo uhvati ritam pazi da ne slomis si noge mozda u krivom smjeru vode daj, daj opusti se ovo je luda noc |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:30 | |
| Suzo moja
Cujem korake tihe u sitne sate skidas kaput svoj taj miris parfema nisi dobro ga skrio mirises po njoj
Znam sve tvoje tajne laži, istine bajne nikad ti nisam oprostila
Ref. 2x Suzo moja gorkog okusa da te barem nisam voljela bio si mi samo nevolja a dala sam ti sve sto sam imala
Tako mrzim kad pricas a ne kazes nista to je obicaj tvoj opet miris parfema nisi dobro ga skrio mirises po njoj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:31 | |
| Svasta mi pada na pamet
Tako neodoljiv, tako slatkorjeciv to znas samo ti i drugi su mi htjeli prodavat iste bajke al' nitko kao ti
Ovakve veze nikad ne traju vjecno sve je to daleko od istine znam da jednom se zivi a onda mislim nek ide k vragu sve
Ref. 2x Svasta mi pada na pamet kad te ljubim kao klinka palim se na tvoj sarm u glavi kaos malo fali da poludim ne nije moguce
Tako neuhvatljiv, tako nepopravljiv lukav i prefrigan i takvi su me htjeli pa nisam ja od jucer al' nitko kao ti
Ovakve veze nikad ne traju vjecno sve je to daleko od istine znam da jednom se zivi pa onda mislim nek ide k vragu sve |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:31 | |
| Sto mi je ovo trebalo
Sto mi je ovo trebalo da se u tebe zaljubim sad mi se cini blesavo sto sam s tobom mogla bit jer u tvojoj glavi opasan je ego trip
Sto mi je ovo trebalo da se ponizavam do dna kasno palim ali znam vise ni u ludilu ne bi ti pomogle ni carolije pa ni voodoo
I svi ste slicni kao jaje jajetu kad treba, onda znas pa me vise ne trebas ostavljam tvoj svijet poslusaj za kraj, na mene je red
Sto mi je ovo trebalo da trosim zivot svoj na neke tvoje gluposti koje razumijes samo ti i sad kad odlazim opet glumis mangupa
Sto mi je ovo znacilo samo dobra lekcija da prvo glavom onda srcem krenem s takvima mozda i tebi svane pa postanes pametniji |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:32 | |
| Prvi poljubac
Nema dana da ne pomislim bez nekog vaznog razloga na onu noc kad su padale zvijezde pred nasim koracima
Rekao si sklopi oci, zelju zamisli i nista ne govori mi sacuvaj ovaj tren, nek bude zarobljen u nama ce zivjeti
Ref. Taj prvi poljubac tvoj skrio se zauvijek tu, negdje u mojim grudima i citav zivot moj prati me, cuva me kad god je najteze
Nema dana da ne pomislim opet bez nekog razloga koliko stvarno je istine bilo u tvojim rijecima
Rekao si sklopi oci, zelju zamisli i nista ne govori mi sacuvaj ovaj tren, nek bude zarobljen u nama ce zivjeti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:32 | |
| Svijet voli pobjednike
Stisni sake, stisni zube budi sto jesi, pokazi sto znas hodaj pravo, ne gubi nadu imaj vjere, tvoje vrijeme ce doc'
Jer zivot nije ni bajka ni san zivot nas tjera u novi dan preko trnja i kamenja ponesi boje svojih zastava
Ref. 2x Svijet voli pobjednike voli zlatno znamenje kada si prvi svega si vrijedan na tronu moze biti samo jedan
Na tvome putu uvijek ce biti onih sto mrznjom krecu u boj njihove duse su sitne duse njihova srca su bez ljubavi
Jer zivot nije ni bajka ni san zivot nas tjera u novi dan preko trnja i kamenja ponesi boje svojih zastava |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:33 | |
| Tako sexy
Ova je igra vatra u njoj gorjela bi ma ona nece znati priznaj da volio bi a poslje toga dragi nema ti kajanja
Opet me ljubi nocas ne budi kukavica ma on to nece znati ljubi me danima moj krevet je prevelik kad nisi kraj mene
Prodji kroz prste moje razbacaj odjecu po svud ne reci nista, suti ne gubi vrijeme uzalud
Ref. 2x Tako si sexy da me groznica trese i tvoje tijelo slatki je grijeh neka nas nose valovi strasti ucini mi sve sto pozelim
Opet me ljubi nocas probudi se kraj mene jos me i vise pali kad znam da opasno je moj krevet je prevelik kad nisi kraj mene
Prodji kroz prste moje razbacaj odjecu po svud ne reci nista, suti ne gubi vrijeme uzalud
Ref. 2x
Prodji kroz prste moje razbacaj odjecu po svud ne reci nista, suti ne gubi vrijeme uzalud |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:33 | |
| Vatra i led
Nocas ljubi mi lice, dlanovima, usnama slusaj kako drhte tiha glazbala u nasim tijelima
Nek stanu satovi i ovaj tren sacuvaj zauvijek dok nas smrt ne rastavi nek traje ova noc zauvijek
Ref. Ti si vatra i led, ti si suze i smijeh s tobom ljubav nije grijeh u paklu mog sna, samo korak do dna bila sam, nebo zna
Skini mi sve, davne okove u mirisu tvoje postelje pelin i med, suze i smijeh ti si vatra i ti si led
Ponekad kao da nisam nikada drugog imala sve ono prije je bilo od ljubavi samo prasina
Nek stanu satovi i ovaj tren sacuvaj zauvijek dok nas smrt ne rastavi nek traje ova noc zauvijek |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:34 | |
| U ritmu ljubavi
Soba kavez je moj, nemir vlada u njoj, Ludim vec danima.. Mrzim ovaj grad, ma vodi me na zrak, moram prezivjeti.
Ovo vrijeme dosadno, tako je tesko postalo, Drzi mi ruku, poljubi me, Slusaj glas koji dopire..
Ref: Krenimo svi, zavrtimo svijet, u ritmu ljubavi, nek' se raskinu sad okovi svi, I nek' se okrece u ritmu ljubavi..
I evo ponoc je tu, plese ulica, grad se budi iz sna.. Osmijeh na licima, pjevaju grla sva, tisuce glasova
Vise ni vrijeme ne postoji, neka nas cuju ljudi svi, crni i bijeli, crveni, zuti i mali zeleni.. |
| | | Gost Gost
| Svijetla grada
Yeah, welcome to the club we're gonna celebrate the sound are you ready for some hi-tech noise what we're gonna do right here is jump and sweat here we go, enjoy this trip
Glory to the sound glory to the beat respect for the DJ the master of ceremony 2x Now let's rock Rock your life to the beat of a drum, yeah
Vrela noc, oko nas energija spremi se, zalupi vratima ne budi lijen, opusti se svijetla grada zovu te
Vrela noc, ko stvorena za high life samo ludog, ludog ritma nam daj ne budi lijen, opusti se svijetla grada zovu te
Ref. Jer sutra mozda ne postoji prozivi ovaj tren ko da je poslednji ne trazi milijun razloga mozda smo ti i ja samo iluzija
Nek te nose valovi nitko ne zna gdje te more moze odnijeti ne trazi milijun razloga shvati, zivot je samo luda zabava
Vrela noc, mi smo energija prati zvuk podivljalih bubnjeva ne budi lijen, opusti se svijetla grada zovu te
Uhvati noc, vrijeme je za high life samo ludog, ludog ritma nam daj ne budi lijen, opusti se svijetla grada zovu te |
| | | Gost Gost
| Slijepi putnik
Oduvijek si mrzio vlakove i sva ta mjesta na koja te odvode gdje god da podjes moras se kriti trebao si samo uz mene biti jer ja sam te uvijek cuvala od zla od zla i tudjih pogleda
Ref. Bez mene ti si samo slijepi putnik izgubljen i ostavljen ti si samo slijepi putnik u mraku zadnje stanice
Oduvijek sam mrzila rastanke suze i rijeci utjehe gdje god da odes moras se kriti u srcu mom si i uvijek ces biti jer ja sam te uvijek cuvala od zla od zla i tudjih pogleda |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:35 | |
| Sve oko mene je grijeh
Spavas li? Jos samo zelim ti reci sto osjecam Slusas li? Samo ti, samo ti...
Ref. Sve oko mene je grijeh vrijeme je, moracu poc' kao Atlantida tonem u noc jedini znao si ti za mene moliti samo ti...
Sve oko mene je grijeh vrijeme je, moracu poc' kao Titanik nestajem u noc jedini znao si ti za mene moliti hvala ti...
Spavas li? Srce ti osjetim, kuca tiho ko sat Slusas li? Samo ti, samo ti... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:35 | |
| Tako kratko te znam
Ne postoji rijec kojom rekla bih ti koliko znacis mi ne postoji taj nitko kao ti sto me moze razumjeti
Jer meni samo malo treba samo mala mrva ovog neba mojoj pjesmi ti si svaka nota ljubav je moja veca od zivota
Ref. Tako kratko te znam i ne postoji dan da ne osjetim da za tobom ludim ja kraj tebe izgubim dah pretvorim suze u prah uz tebe zaboravim na sve
Na ramenu tvom uvjek rastopim se i vrijeme zastane ne postoji taj nitko kao ti sto me zna razumjeti
Jer meni samo malo treba samo mala mrva ovog neba mojoj pjesmi ti si svaka nota ljubav je moja veca od zivota |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:36 | |
| Takvi kao ti
Vjeruj baby znam kakav si lik vjeruj baby znam nisi moj tip jezik prebrz a mozak prespor bicepsi ne sluze za razgovor
Ma pusti, ja dobro znam sto je romantika to sigurno nije ono u tvojim hlacama
Ref. Takvi kao ti, i takve kao ja idu skupa samo u filmovima takvi kao ti, i takve kao ja nema sanse, prica je zavrsena
Koliko toga moram slusati jos sve je u redu, ma uopce nisi los lovi neku drugu, mira mi daj za tebe prevelik sam zalogaj
Ma pusti, ja dobro znam sto je romantika to sigurno nije ono u tvojim hlacama |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:36 | |
| Ti da bu di bu da
I svaki put kad se izgubis ko sjena usred noci poput nekog lopova
Mislis da je to jos jedna tvoja pobjeda mislis da se jutrom budim uplakana
Ne, ne dragi moj znam da nikad nisi bio samo moj al' ja od tebe ne zelim nista samo ono sto najbolje znas
Ref. Dok ljuljaju se kreveti ti da bu di bu da sve cu ti oprostiti ti da bu di bu da
U tjelima ce gorjeti ti da bu di bu da sve postaje glad i strast
I svaki put kad me slazes da me volis jedva odglumim da od smijeha ne puknem
Mislis da ja ludim i da mi je vazno sto me uvijek zoves njenim imenom
Ne, ne dragi moj ti nikad nisi bio samo moj i nije vazno jer ne trebam nista samo ono sto najbolje znas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:37 | |
| U treptaj oka
Opet si tu kao zadnja sjena kao modra uspomena svi nasi dani, plamen srece zarobljeni u drhtaju svece
Znam da nikad necu znati odgovore sve ali samo jedno te molim reci gdje da pronadjem te
Ref. U treptaj oka te vise nema tvoje kose i mirisa tvoga tijela nestao si kao jutarnja rosa usred poljupca
U treptaj oka te vise nema tvoga glasa i topline tvoga tijela nestao si kao jutarnja rosa usred poljupca
Opet si tu kao sapat vjetra kao dah zvijezdanog svijetla sve moje misli putuju tebi milujem srce al' nista ne vrijedi
Znam da nikad necu znati odgovore sve samo jedno te molim reci gdje da pronadjem te |
| | | Gost Gost
| Ti
Jos jedna beskrajna noc ti i ja u polumraku sobe i pitam se da li znas kuda nas ove tvoje rijeci vode
Uvijek si bio samo los glumac uvijek su lazi odavale te al' ovog puta me slusaj nesto za kraj od mene
Ref. Ti si moja najveca greska poraz koji ne priznajem ti si ludak kamenog srca spusti glavu i sakrij se
Ti si moja najveca greska poraz koji ne poznajem za tebe ljubav je samo igra spusti glavu i sakrij se
Jos jednom nije ti jasno da tvoje glupe fraze vise ne vrijede uvijek si bio samo los glumac uvijek su lazi odavale te i ovog puta ako nisi me cuo nesto za kraj od mene |
| | | Gost Gost
| Ni traga, ni glasa
Nikad posumnjala nisam u tvoje lose namjere odmahnula bih rukom kad bi nesto lose rekli za tebe
Vjerovala sam u ljubav u bezuvjetni zajednicki san a nasla se negdje i nigdje ni sama ne znam kako ni kad
Ref. Ni traga, ni glasa ne zelim vise cuti o tebi i nema ni dana da te zbog nje ne proklinjem
Bila sam tako slijepa lakse je pogled skrenuti da si mi priznao odmah bila bih ti spremna sve oprostiti
Vjerovala sam u ljubav u bezuvjetni zajednicki san a nasla se negdje i nigdje ni sama ne znam kako ni kad |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:38 | |
| Medene usne
Dugo, predugo meni svejedno je svaki dan je loš, ljubav nestaje kad zbrojimo karte, sto nam ostaje
Vise te ne volim i to je sve sto znam i ono najmanje ne trazi da ti dam jer nisi mi vise, nisi dovoljan
Ref. Medene usne sam ljubila i nasu ljubav sam prodala tamo pod njegovim prstima nikad se kajala
Medene usne sam ljubila i ja tebe sam izdala tamo na njegovim rukama nikad se kajala
Vise te ne volim i to je sve sto znam i malo, najmanje ne trazi da ti dam jer nisi mi vise, nisi dovoljan |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... 03.06.10 1:38 | |
| Luda za tobom
Nekad se budim ko u polusnu sa hrpom pitanja i odgovora sama na sebe uvijek poludim sto sam o tebi tako ovisna
Al' ti si jedan od milijun tvoje je srce akvarel i tvoja rijec mi znaci vise od svega uz tebe bolja postajem
Ref. Ove su oci tebe gladne i ove ruke samo tebe poznaju tijelom sto gori i dusom svom ja sam luda za tobom
Ove su usne tebe zedne i ove ruke samo tebi vjeruju tijelom sto gori i dusom svom ja sam luda za tobom
Citas mi misli kad me pogledas otjeras suze jednim dodirom naslikas dugu preko lica mog i zivot vratis jednim osmjehom |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Colonia - tekstovi pjesama... | |
| |
| | | | Colonia - tekstovi pjesama... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 96 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 96 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|