|
| Klape - tekstovi pjesama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Klape - tekstovi pjesama 06.03.09 23:03 | |
| Tomislav Bralić Ispod tvoje boloture (with klapa Intrade)
Misečina prosula se kalom, dragi dragoj piva pod balkunom, na pučini val se ljubi valom, a ja sam prid tvojim portunom...
Doni' san ti iz đardina cvića, nek' ti vonja, nek' te na me sića, garofule i đirane, donija san tebi, ane...
Ispod tvoje boloture, pivan tebi serenade, dok ti lice kriju škure i koltrine sumprešane, i koltrine sumprešane...
Dok ti lice kriju škure i koltrine sumprešane, i koltrine sumprešane...
Zaspala je bonaca u luci, s kampanela tuče kasna ura, ja te čekan s gitarom u ruci, pivajući kraj tvojih škura...
Na maslini jubidu se tići, među bove stisli se kajići, a ja kraden bogu dane, pivajući tebi, Ane... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Klape - tekstovi pjesama 06.03.09 23:06 | |
| Klapa Crikvenica Vilo moja
Skoro saki put kad se mi pogjedamo ti i ne odzdraviš ko da se ne poznamo A da mi te k sebi zvat kad ćeš zaspat prvo sna da ti rečen da volin te još.
Vilo moja ti si moj san, ti si moj san, al lagje bilo bi da si tuja mi da te ne poznan da te ne znan. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Klape - tekstovi pjesama 06.03.09 23:07 | |
| Klapa Maslina Gitara i čaša vina
Meni malo treba, neću ništa veće samo malo neba, samo mrvu sreće sve mi manje znace nepoznata mora i sve tiše čujem "ploviti se mora"
Samo kuću sanjam staru poput razmetnoga sina prsti traže mi gitaru, gitaru i čašu vina prsti traže onu sreću što je odnijela daljina više istu naći neću gitaru, ni čašu vina
Izgubljeno tražim ono malo duše da mi napne jedro vjetar kad zapuše sve mi manje znače nepoznata mora i sve tiše čujem "ploviti se mora" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Klape - tekstovi pjesama 19.03.09 19:27 | |
| Pivači KUD Cambi Ne more mi bit
Kad jednom prođem uza te ko svitlo i samo trepnem pa se izgubim obać ćeš vitar od svake bande da nađeš zvizdu ča je za te sjala.
A ja ću dušu rastrit po moru kad se prelije priko ladnih stina tamo di tone sva moja čežnja kad te ovdi za mene nima.
Da budeš cili moj svit meni ne more bit a kad zaboli stisnit ću zube i neću pustiti ka i ptica krik
Kad sve šta volim i sve šta sanjam meni ne more bit, meni ne more bit, ne more mi bit. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Klape - tekstovi pjesama 03.05.11 13:43 | |
| Klapa Maslina
Da te mogu pismom zvati
Ti za me si bila ka rosa na cviću Sa usana pila i ljubav i sriću A ja bi tija pismom ti prići Još ljubavi ima ka ulja u svići
Da te mogu pismom zvati Ja bi piva život cili Da se barem opet vrati Vrime kad smo sritni bili Da te mogu pismom zvati Ja bi piva, ne bi staja Da se stara ljubav vrati Ne bi pismi bilo kraja
Ne vraćaš se više u pisme i riči I nema te sa mnom u nijednoj priči A ja bi tija pismom ti prići Jos ljubavi ima ka ulja u svići
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Klape - tekstovi pjesama 03.05.11 13:47 | |
| Klapa Šibenik
Maslina je neobrana
Eto već je lito dana, i skoro će zima Prigiba se zemlji grana, a dice još nima Zaplakali škoji bili i sunce već blidi Makina ka vitar cvili, a suza se cidi
Za navik je pape zaspa Samo želja još je budna Budit ću ih prije zore Željo moja uzaludna
Maslina je neobrana Nima koga da je bere Prigiba se teška grana Slomit će se od nevere |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Klape - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Klape - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 211 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 211 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|