|
| Severina - tekstovi pjesama | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Severina - tekstovi pjesama 01.05.09 13:21 | |
| Dalmatinka
Ja sam bila tvoja mala samo sam za te cvala i sad kad sam procvitala zbog tebe sam zaplakala
Ti si sad ruza moja al' ja nisam ljubav tvoja previse sam virovala lipoj rici od mornara
Ref. Dalmatinka, Dalmatinka tri ljubavi svoje ima prva mi je Gospe moja druga mi je ljubav tvoja a treca je bila boja
Ti si moja zvizda sjajna ti si moja prva tajna sicas li se naseg zala di sam tebi zakantala
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 01.05.09 13:24 | |
| Od rodjendana do rodjendana
Konacno sam slobodna oprezna i ranjiva ponekad se budim nocu al' sada mogu sve sto hocu sve se moze srediti ali tebe nista ne moze zamijeniti
Ref. Ja od rodjendana pa do rodjendana cekam samo poziv tvoj makar prazne rijeci bice dovoljne da znam da si nekad bio moj
Zabavljam se danima po finim restoranima ponekad sam slabe volje prazno mi je, ali bolje sve se moze srediti ali tebe nista ne moze zamijeniti
Ref.
Svaka nova godina slatka, nepredvidljiva dan ima boducnosti tisucu mogucnosti sve se moze srediti ali tebe nista ne moze zamijeniti
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 01.05.09 13:26 | |
| Virujen u te
Nima dana, nima ure Da mi nisi cvit i pitar Puna mi je dusa bure Jer ti si mi val i vitar Nemoj nikad poc bez mene Ni u crkvu Boga molit Pusti vitar da okrene Jedna ce me suza slomit
Virujen u te, s tobom zivin lipo Sve dok me bude volit cu te slipo Virujen u te, ispovidan grije I kad me varas s tobom lipo mi je
Znas da mi je bila boja U dnu srca kao znamen Samo s tobom zelin dite Te jubavi vicni plamen Nemoj nikad poc bez mene Ni u crkvu Boga molit Pusti vitar da okrene Jedna ce me suza slomit _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 01.05.09 13:26 | |
| GAS GAS
Ej, što volim miris kamiona!
Šoferskih gostiona, Hormona do plafona. Muškaraca tona Turbo je sezona!
Ej, što volim miris od benzina Ej, magistrala Dalmatina. Hop, hop, malo, malo pa krivina. Ljulja se kabina, Turbo je mašina!
Mali, mali, meni toga fali. Latinice, atmosferice. Mali, mali, meni toga fali. Gas do daske, bebice!
Gas, gas... Gas, gas...
Laj, la, la, la...
Kelneri ko šećeri, A pjevaju šoferi: Nek se živi, Pa ko preživi!
Šoferi, šoferi Ej, da vas je više!
Volim, volim, volim... Volim kad na muško miriše!
Gas, gas... Gas, gas...
Ajde, ajde, nije to od vina. Ej, nije ni od serpentina Uhvatila me milina Šest mjeseci mi vrućina Turbo je godina!
Ej, što volim miris kamiona! Šoferskih gostiona, Hormona do plafona. Muškaraca tona Turbo je sezona!
Mali, mali, meni toga fali. Latinice, atmosferice. Mali, mali, meni toga fali. Gas do daske, bebice!
Gas, gas... Gas, gas... | |
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 01.05.09 13:30 | |
| Prijateljice
Azurno nebo cekamo zoru pet- sest mladih golubica nasmijesena su im lica i poslije mnogo godina u mome srcu draga slicica
Zajedno smo momke gledale zajedno po rivi setale pravile se da smo vazne ma da smo pametne i snazne sanjale smo zemlje daleke
Ref. Hej ljepotice moje prijateljice gdje su nasi snovi ostali hej sve smo mi kao ptice selice svaka svome jugu odleti
Djevojcice zene postale a neke su se vec i udale ja jos cekam azurne zore ma ja jos zelim preplivati more ja jos sanjam zemlje daleke
| |
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 01.05.09 13:32 | |
| Krivi spoj
Ti mi vise nisi ljubavnik ni gost ti si meni zadnji pregazeni most jedini bio si mi sve a razocarao si me
Ako te pozelim ja te necu zvat' nama nitko nece biti kum ni svat o jedini, bio si mi sve a razocarao si me
Ref. 2x Kakav je to krivi spoj da si njen a da si moj
Ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ne, ne, ne ne zovi me ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ti razocarao si me
Ref. 2x
Ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ne, ne, ne ne zovi me ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ti razocarao si me
Ako te pozelim ja te necu zvat' nama nitko nece biti kum ni svat jedini, bio si mi sve a razocarao si me
Ref. 2x
Ref. 2x
Ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ne, ne, ne ne zovi me ne, ne, ne, ne, ne, ne razocarao si me _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 01.05.09 13:35 | |
| Moja štikla
Jer jos trava nije nikla tamo gdje je stala moja stikla
Dodji, dodji, dodji op, op, op, op 'ajde pile moje
Tika, taka oko pola tri stipnut ces me da se ne vidi znam ja dobro takve kao ti djavoli su tvoji kumovi
Zvrc, zvrc, trazit ces moj broj kuc, kuc, kucaj nekoj drugoj sojcice, divojcice daj obuci carapice
Ref. Jer jos trava nije nikla tamo gdje je stala moja stikla
Oj da da, oj da da oj daj daj daj (3x) oj da da, oj daj daj moja, moja stikla
Sije, sete, sije, oto sije nove, sije moja i opet mala, s s s sex op, op, zvrc, kuc
Tika, taka oko pola tri gricnut ces me da se ne vidi zlatan prsten, tanki brcici ma znam ja dobro takve kao ti
Zvrc, zvrc, trazit ces moj broj sic, sic, bjezi 'ajde drugoj sojcice, divojcice daj obuci carapice
Ref.
Zumba, zumba, zumba, zumba sijeno, slama, sir, salama rizi, bizi, teca, veca cikla, bikla, cikla, bikla afrika, paprika
Hajde moja
Sije, sije, sije sete sije oto, sije nove sije, sije, sije, sije moja, moja, 'ajde, 'ajde
| |
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 01.05.09 13:37 | |
| Ajde, ajde zlato moje
Ti si moj zivot, moj bol znam jer bez dodira tvog samo se pravim da zivim al' zato te ne krivim
Ja sam ko srna gonjena jer sam ti zabranjena pusti sto govore ljudi nek srce mi tvoje sudi
O hasta el cielo yo te quiero, yo te quiero
Ref. 2x Ajde, ajde zlato moje sto je moje to je tvoje nije kasno za nas dvoje
Volim kad te zadovoljim volim kad ti udovoljiim volim kad te usrecim i kad ti pamet pomutim
| |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 01.05.09 13:40 | |
| Ja samo pjevam
Ti si najljepši od svih svi drugi stanu u stih Tebi ni pjesma nije dovoljna Eh što te ludo,ludo volim ja
Ti si moja mala ikona pred kojom molim se ja nek loše krene i ne ide razvucem osmijeh i briga me
Ja samo pjevam,ja samo sviram, ja nemam razlog da se živciram Jer imam tebe,koji me ljubi, koji me voli kada život zaboli X 2
Ti si najljepši od svih svi drugi stanu u stih Tebi ni pjesma nije dovoljna Eh što te ludo,ludo volim ja
Ja samo pjevam,ja samo sviram, ja nemam razlog da se živciram Jer imam tebe,koji me ljubi, koji me voli kada život zaboli X 3 | |
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 10.05.09 16:48 | |
| Djevojka sa sela
Jednog jutra krenula sam u veliki svijet skupila sam svoje snove i u dusi cvijet na stanici cekali su prvi rodjaci sivo nebo, tudji koraci
Vidjela sam svjetla grada, dobro i zlo svi su kao prijatelji hvala im za to ja sam neka druga vrsta ja bih iskreno u meni je srce ostalo
Ref. Ja sam djevojka sa sela noga mi je bosa rumeno mi lice, umiva ga rosa ne, ne, ne trebam ja zlato niti dukat zuti samo trebam rijeku da izvor pomuti
Ljubim tvoje oko plavo sve bih tebi dala, sunce moje malo ti si sve to sto bih htjela ja sam tvoja mala djevojka sa sela
Svatko krene svojim putem pa ja krenula sa mnom posla moja sreca, tuga zastala ali nisam nasla ono sto sam trazila moja ljubav, moja sudbina
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:16 | |
| Ko je kriv (duet Boris Novkovic)
Kad prebacim kaput preko ramena istrcim na ulicu a snijeg do koljena krenem polako do prve kavane i pijem s neznancem sve dok ne svane ko je kriv, ko je kriv
I dok trcim s jednog prozora na drugi kako minuti mogu biti dugi bas svaki sum ko tvoj korak zvuci postajem sve manja u toj praznoj kuci ko je kriv, ko je kriv
Ref. 2x Zar je vazno ko je kriv dok me pitas gdje si zar je vazno ko je kriv kad se vec sve to desi
Kad zapalim dvije cigare k'o jednu a nepoznate cure pitaju da sjednu a ja trazim tvoju ruku u dzepu mog kaputa i tramvaj se vuce za mnom k'o da luta ko je kriv, ko je kriv
Kad pozvonim u zoru s vrucim kruhom ispod ruke i poljubim te socno onako s puno buke i zagrlim te cvrsto osjetim u dusi a vruci kruh na stolu i dalje se pusi ko je kriv, ko je kriv
Ref. 2x
Zar je vazno ko je kriv kad se vec sve to desi
Ko je kriv |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:17 | |
| Lude godine
Noc je duga, najduza, nema mjeseca u glavi mi nasa pjesma svira ja ne spavam jer ne mogu biti bez tebe a gdje je tvoja ruka da me dira
Jer dan kad svane ja te ne volim, ne, ne a noc, noc kad padne ja ti sve oprostim, da, da zlatni kriz na mojim grudima i moja molitva, to si ti
Ref. Godine, lude godine sve mi prolaze bez tebe godine, moje najbolje sve mi odlaze bez tebe naj, naj, naj, sve mi prolaze bez tebe
A ti si moja ljubav, moja losa navika pamet ne zna zasto srce bira sve su zvijezde zaspale na tvome ramenu samo jedna ostala pa svira |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:17 | |
| Odlazim
Zbog tebe sam bila budna nocima sa puno suza u ocima ti si sebe tako vjesto branio moje sumnje hranio
Mozda sam suvise prastala o tebi i o sreci mastala prosli su dani kada sam se vracala bol me je ojacala
Ref. 2x Odlazim iz ovog grada odlazim jer ti ne vjerujem a ti mi kao uvijek reci da pretjerujem
Zbog tebe sam bila budna nocima sa puno suza u ocima prosli su dani kada sam se vracala bol me je ojacala |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:18 | |
| Tridesete
Ucinilo mi se da kazes grudi su ti kao rahat lokumi polako tvoja ruka krece mislim, Boze, nek' radi sto naumi
A ti od prvoga minuta znas da ovo vodi do kreveta a ja od prvoga minuta znam bit ces moj muz, otac mog djeteta
Na prvi pogled cini ti se sve ce biti kao i obicno a ja na prvi pogled znam izabrala sam odlicnog
Shvati ovako ili onako samo nemoj naopako to je k'o ljubav vrlo slicno Tridesete, nista neobicno
Ref. 2x Da li sam ja skroz pamecu skrenula kad sam ti tako nesto spomenula to su samo prvi znaci prvi znaci da me sjete lete mi, lete Tridesete |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:18 | |
| Sta to ona ima sto ja nemam
Nije moj kriz da budem samo druga ja imam devet prstiju koji na sve pristaju i ovaj srednji, a on kaze ne, ne, ne sta ce to meni, budimo iskreni
Ref. 2x Ipak me zanima sta to ona ima mislim dok vas gledam sta to ona ima, sta to ona ima sto ja nemam
Koliko ljubav ima zivota tristo godina da ti budem odana moji se snovi nikad ne vaze sta ce to meni, budimo iskreni |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:19 | |
| Sve do zore
Baci sidro mornaru da je bolno ladji tisucu i jednu noc veceras izadji
Pruzi ruke rukama vruc se ritam plese nebo ce oprostiti ako nasa tijela zgrijese
Ref. Sve do zore bit cu tvoje more sve dok zvijezde ne pregore sve do zore branit ce ti ruke da ne isplovis iz luke
Baci mape mornaru nek se same pisu na tisucu i jednu noc poljupci mirisu
Pruzi ruke rukama vruc se ritam plese nebo ce oprostiti ako nasa tijela zgrijese
Ref.
Sve do zore bit cu tvoje more sve dok zvijezde ne pregore |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:19 | |
| Tako je to
Samo idi gdje hoces ako te tako veseli i radi bez mene sve sto ti srce pozeli
Ti si sretan, sretna i ja bit cu jednom ko zna cija al' cini mi se vise necu biti ziva bojim se ali tako je to
Ref. 2x Baci casu visoko past ce na tlo kamen u vodu taknut ce dno granu u vatru izgorijet ce sva baci mene od sebe i umrijet cu ti ja
Da mi je da zaboravim sve i da mi ne falis kada se oci zatvore
Ti si sretan, sretna i ja bit cu jednom ko zna cija al' cini mi se vise necu biti ziva bojim se ali tako je to
Ref. 2x
Baci casu visoko kamen u vodu granu u vatru baci mene od sebe i umrijet cu ti ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:20 | |
| Ti si suza na mome jastuku
Kad bi znala ko te nocas ljubi cija ruka miluje ko te jutrom rano budi dok ja mislim na tebe
Vratit ces se ako ima srece vjetrove cu moliti srce moje nikog nece kao tebe voljeti
Ref. Ti si suza na mome jastuku sto mi dusi krade snove ti si suza bez koje ne mogu oko moje, oko moje nevjerno
Vratit ces se ako ima srece vjetrove cu moliti srce moje nikog nece kao tebe voljeti |
| | | Gost Gost
| Tudja sreca (duet Sarr E Roma)
Hej, zasto me nikada ne upitas ja, zasto sam svake noci ovdje bas jer ti, sto isti osmijeh dajes svakome znaj, da srce kuca mi drugacije
Ref. 2x Tudja sreco sta cu ja od tebe za mene si samo novi grijeh cuvaj srecu, losa su vremena za drugog si ljubav, za mene tek zena
Hej, ma nije stari svirac za tebe ni ti, nisi mi za takve birtije i znaj, da cuvas ljubav pravu dok je tu jer ja, takvih sam prevario stotinu
Ref. 2x
Nisam dosla zbog tambure ni zbog pjesme, ni zbog vina srce je u ove cure puklo po savu da ne bude rim
Ne glumi kad znam da jesi janje koji vuk se pravi neces da se ljubav desi jer se plasis sta je ljubav zelene oci bile su moje |
| | | Gost Gost
| Zdravo, Marijo
Rakija se lijeci vinom marihuana kokainom sve ostalo, sve ostalo sve ostalo Severinom
Skorpija i cicija paz' da se ne spotaknemo do sad se ni jedna nije zalila da te ne ureknemo
Noc, dvije, malo li je paz' da se ne naviknemo svidja mi se tvoja anatomija da te ne ureknemo
Ref. Nekad si mi dobar, nekad ne valjas valjas, valjas, valjas, momak, da me zabavljas molite se, cure, molite se, molim se i ja aleluja daj nam, Boze, vise muskaraca nego godina aleluja
Zdravo, Marijo, neka bude volja tvoja da ne budem stara cura, bez avantura aleluja, aleluja
Ne bih ni ja, ali prija hajde da se dotaknemo bice nocas vratolomija da te ne ureknemo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:21 | |
| Voli me, ne voli
Probudim se, probudim se spavas kraj mene ista prica stara znaju jos od lani i ptice na grani da te vise ne volim ko prije
Okrenem se, okrenes se jos si uvijek tu pravimo se da je sve u redu vidis da smo stranci na nama su lanci nema vise niceg u pogledu
Ref. 2x Voli me, ne voli voli me, ne voli zaboravit cu sve nek sve zaboravi voli me, ne voli sad mi je svejedno
Poljubim te, poljubis me samo navika sto bi drugo bilo predugo smo skupa ni srce ne lupa i ono se malo umorilo
Ref. 4x Voli me, ne voli voli me, ne voli zaboravit cu sve nek sve zaboravi voli me, ne voli sad mi je svejedno (voli me, ne voli stvarno je svejedno) |
| | | Gost Gost
| Zvijezde padaju
Zakomplicirao si stvar prevario si me mozda ti jednom oprostim ne trazi da zaboravim
Laku noc gospodine jos samo jedno pitanje koliko ima godina i da li to radi kao ja
Ref. Zvijezde padaju, zvijezde padaju srca lutaju, srca lutaju volio si me, voljela sam te a sada gotovo je zvijezde padaju, zvijezde padaju srca lutaju, srca lutaju volio si me, voljela sam te a sada gotovo je sve
Ako me sutra pozelis ma bilo sto da ucinis pred tobom cu biti bilo s kim da i ja tebe povrijedim
Ref.
Zvijezde padaju |
| | | Gost Gost
| Trava zelena
Raste trava zelena, zelena, zelena ti si ljubav jedina, jedina, jedina
Sanjala sam plavi ruzmarin i dvije ptice kako lome krila vidjela sam zemlju ljubavi tamo gdje sam nekad s tobom bila
Procvao je cvijet u kamenu kao milost iz visina moje misli tebi putuju iz daljina
Ref. Raste trava zelena, zelena, zelena ti si ljubav jedina, jedina, jedina tu u srcu mom, tu je tvoj dom raste trava zelena, ljubavi jedina
Raste trava zelena, zelena, zelena ti si ljubav jedina, jedina, jedina
Ref.
Raste trava zelena, ljubavi jedina (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:22 | |
| Tuzna pjesma
Rasuo se jedan zivot rasuo se svijet slomljenih krila ptica ne moze u let
Ne mogu ja zivjet vise za vratom mi tuga dise tuga teska kao godina
Ref. Lijepa li sam mlada li sam ali sretna nisam, nisam sreca je za tobom otisla lijepa li sam mlada li sam ali sretna nisam, nisam tuga je za tobom ostala
Pitala sam ljude znane pitala sam sve da mi nadju srcu hrane lijek da ne umrem
Ref. 2x
Tuga je za tobom ostala |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:23 | |
| Tuge od sna
Sa neba oblaci prijete sudbinom u raj ga vijetrovi nose bez njega nema zivota sudbino, nek i mene andjeli prose.
Ref: Daj mi da zivim bez njega o Boze, da vidam tuge od sna. Skinite lance sa mene o Boze, jer bez njega nisam ja.
Dala bi sve na ovom svijetu da nas nema, da nas nije. Neka me sijecanje mine sudbinom, da sati su kao prije.
Ref: Kako da zivim bez njega o Boze, da vidam tuge od sna. Skinite lance sa njega o Boze, i vrati ga tu gdije sam ja. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Severina - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 279 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 279 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|