|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:24 | |
| Sve sto imam, to si ti
Svaki moj dan ti obojis osmijehom zbog toga znam da u drvo pokucam kad pricam o tom ja govorim glasnije i priznajem, volim kad nam zavide
Ref. Sve sto imam, to si ti ja zbog tebe postojim ti si njezan poput sapata i ulazis na prstima u svaki moj san
Reci ces da ponekad pretjerujem kad govorim da nebi znala bez tebe kad pricam o tom ja govorim glasnije i priznajem, volim kad nam zavide
Ref.
Ref.
Sve sto imam, to si ti ja zbog tebe postojim zelim da znas zbog tebe ja postojim sve sto imam, to si ti |
| | | Gost Gost
| Ti si srce moje (duet Zera & Crvena Jabuka)
Vani tuce sunce i mirise grad ti si umoran i bjezis u hlad a doli je ekipa i cekaju me ptice pjevaju probudi se
Mala daj se smiri i poslusaj me tvoje godine su opasne i svi ti djecaci sto te cekaju ljubiti ko ja ne znaju
Ref. 2x Ti si srce moje, ja sam tvoje ovaj svijet je stvoren za nas dvoje kad te poljubim ja se rastopim oci zatvorim pa poludim
Dok te gledam zemlja mi se okrece sva se svjetla za, za, zapale a ljubit cu te neces znati sto ti je vjeruj ja to radim najbolje |
| | | Gost Gost
| Slobodna
Ja ne zelim biti ukras pred tvojim znancima i necu biti ptica ni u zlatnim lancima jos mislim svojom glavom
I necu biti dobra kad ti to pozelis necu biti orden da me dodijelis jos mislim svojom glavom
Ref. Slobodna lakse disem zivot svoj sama pisem ljubav nije igracka nema je u knjigama dolazi sama
Slobodna i bez tebe cuvam jos dio sebe i kada tijelu dopustim srca lako ne dajem ja tako trajem
I sve te tvoje price o vezi svemirskoj ma ne pusim te fore i zbogom, mali moj jos mislim svojom glavom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:25 | |
| Sta me sad pitas sta mi je
Ne, nisi ti kriv sto si u blizini bio tako daleko mada cisto sumnjam da ces ikom biti blizi
Ti stvarno nemas nikakve veze sa tim sto vise nikom ne dam da mi se tako priblizi
Da donosio si stvari koje me vesele valjda svak dobije ono sto zasluzi dobro si znao sto me raduje ali nikad ono sto me rastuzi
Ref. Sta me sad pitas sta mi je sta nisi pitao ranije sta nisi gledao znakove kraj puta sad nisam vise ni tuzna ni ljuta svejedno je
Sta me sad pitas kako si lopove moje mladosti puno sam bolje otkad te nema al' sam i dalje nesretna zena sretno ti moja bivsa radosti
Mili moj, svaka povjest se ponavlja pitam se sto nisam starije slusala nego sam krenula u krivom smjeru
Opet sam bila nekom samo orden na reveru al' to je tako, sve prave ljubavi su tuzne kako je tek onima koje nisu prave bile
Necu te kleti i nista ruzno zeljeti ali nista lijepo na tebe nece me sjecati
Ref.
Sretno ti moja bivsa jubavi zivio ti meni |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:25 | |
| Pozeli me
Vjerujem u ljubav prvog pogleda ili ljude, ljude lijepog osmijeha ti me cinis sretnom cak i kada znam da mi nisi blizu i da nisi sam
Kad odrastem htjela bih biti kao ti malo ljubiti pa otici vjerujem da sutra mogu zivjet' ja s vremena na vrijeme od tvog pogleda
Ref. Pozeli me s tvojim ocima, s tvojim mislima gdje si sad ti povedi me u novi svijet pozeli me |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:26 | |
| Pruzi mi ruke
Pogledaj u dugu iznad nas to su boje ljubavi nikad ne zaboravi da tvoje usne donose mi srecu necu vise voljeti ako jednom odes ti
Kad se nase sjene sastave ljubav dize zastave
Ref. I zato svoje ruke pruzi mi i nikad ne zaboravi nosimo u ocima boje ljubavi svoje ruke pruzi mi i samo zelju zamisli od zlatne kise ljubavi mi smo pokisli
Pogledaj u dugu iznad nas s oblacima krenimo i osmijehe podijelimo tvoje usne donose mi srecu sklopi oci rukama jer je mladost u nama |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:26 | |
| Nedostajes mi
Dobro je, ali sta mi vrijedi hladni osmjeh i lazni sjaj jos me tvoja sjena sljedi ti si moj pocetak i kraj
Probala sam nije lako nekog drugog zavoljeti tudje usne, znas li kako jako znaju zaboljeti, zaboljeti
Nedostajes mi, do bola nema me sad ni pola od kad nisi moj i otkad svaki svoj dan ti poklanjas njoj
Nedostajes mi do Boga i vise jos od toga nedostajes mi u krvi nosim te znaj ali vise se ne vracaj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:27 | |
| Odavde do vjecnosti
Kako zivis ovih dana mislis li sad o nama da l' te steze bol u grudima kada shvatis da me nema i kad miris mog parfema osjetis na drugim zenama
Ref. Odavde do vjecnosti sve mi mogu uzeti suzu necu pustiti ja sam s tobom, ljubavi zeljela da ostarim poslije tebe nista nece boljeti
Kako zivis, kako spavas da li me jos uvijek sanjas da l' te steze bol u grudima idu proljeca i ljeta u mom srcu samo sjeta svaki dan bez tebe kao pustinja |
| | | Gost Gost
| Moj sokole
Tamo iza planina preko zita, maslina zlatno sunce meni sja tu mi je domovina
Tu je zemlja ponosna rodjena iz kamena u tebi je sva moja sudbina i snaga ti si moj heroj, ja sam tvoja draga
Ref. Hej, sokole, zagrli me hej, sokole, ne brini se hej, sokole, cekam te ja moj sokole
Tu je zemlja ponosna rodjena iz kamena u tebi je sva moja sudbina i snaga ti si moj heroj, ja sam tvoja draga |
| | | Gost Gost
| Ljubi me nocas
Ne vjeruj nocas mojim usnama sve ce biti ljepo ko u pricama ja sam ti zadnja pjesma s radija poslje mene ide samo odjava
Ne vjerujem nocas tvojim prstima previse je zica puklo pod njima a i ona zadnja fina ta na na ostala mi pjesma lagana
Ref. 2x Ljubi me nocas najbolje sto znas vraticu ti stoput koliko mi das ljubi me nocas da zaboravim i da na njega ne mislim
Ne vjeruj nocas mojim usnama sve ce biti ljepo ko u pricama ja sam ti zadnja pjesma s radija poslje mene ide samo odjava |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:28 | |
| Ko to pita
Falit ces mi, faliti ali necu zaliti sanjala sam, sanjala da cu sresti pravog tigra, lava
Boljeti ce, boljeti tesko cu preboljeti radije cu patiti nego ti se vratiti
Nerviras me k'o komarac velik' bumbar, mali zalac ne dam pusu, na ti bonu da te lupi po hormonu
Ringe raja, eci, pec nisi tigar, ti si zec
Ref. 'Ko to pita, 'ko to pita s' kim to moje srce skita 'ajde lave izadji, pa mi srce pronadji da mi suknja poludi da mi pjesma puno grudi
'Ko to pita, 'ko to pita s' kim to moje srce skita 'ajde lave izadji, pa mi srce pronadji da mi suknja poludi da mi pjesma, da mi pjesma puni grudi
Falit ces mi, faliti necu, necu zaliti sanjala sam, sanjala da cu sresti pravog tigra, lava
Nerviras me k'o komarac velik' bumbar, mali zalac nije meni do slatkisa hocu lava, necu misa
Ringe raja, cevap sis nisi lav, ti si mis
Ref.
Eci, pec zvrc, zvrc
Op, op, op
Ajde, ajde, ajde, ajde
Cevap sis
Ref.
Ringe raja, cevap sis ja sam lav, ti si mis |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:28 | |
| Ako odes ljubavi
Jos jedan nemir osjecam u sebi dok me nocas grli ruka tvoja ako odes prezalila ne bih duso moja, duso moja
Ne daj tuga da nam srusi srecu da nas vrijeme zaboravom zbrise ako odes ja voljeti necu nikad vise, nikad vise
Ref. 2x Ako odes, ljubavi nemoj nista reci kada suze krenu suvisne su rijeci
Ako odes, ljubavi samo me poljubi prije sto te srce zauvijek izgubi
Jos jedan nemir osjecam u sebi dok me nocas grli ruka tvoja ako odes prezalila ne bih duso moja, duso moja
Ne daj tuga da nam srusi srecu da nas vrijeme zaboravom zbrise ako odes ja voljeti necu nikad vise, nikad vise |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:29 | |
| Boze moj
Sad me ljubis kao stranac, oci zatvaras pukao je zlatni lanac, ti me ostavljas kao ja s tobom nitko nije nebom letio kao ti meni nitko nije srce slomio ispred nas je magla gusta, jutro olovno ko oluja divlja, pusta, dan je poceo
Ref. Boze moj, sve sto volim izgubim Boze moj, da je snage da izdrzim jos nas veze tanka nit jos sve moze dobro bit' Boze moj, Boze moj
Kao ja s tobom nitko nije nebom letio kao ti meni nitko nije srce slomio a slomio se svijet od stakla tu, pred ocima ljubav me je opet takla samo prstima |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:29 | |
| Covjek kojeg volim
Ja pjevam za tebe za nasa sjecanja jer srce pise stihove pjesma je ljubavna
Sto znace tvoji pogledi kad sve je gotovo jer sruseni su mostovi do tebe odavno
Ref: Sve je tuzno jer covjek kojeg volim nije tu i kazu da je s nekom koja lici na mene al on je sa mnom i kad je uz nju jer svatko ima svoje razloge
Ja pjevam za vas sve i za nasa sjecanja jer srce pise stihove pjesma je ljubavna
Sto znace tvoji pogledi kad sve je gotovo jer sruseni su mostovi do tebe odavno |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:30 | |
| Da si moj
Haljina svilena veo od kasmira dusa mi pustinja zeljna tvog dodira
Mjesec ko dukat zut srce na mukama moj zivot sada je u tvojim rukama
Ref. 2x Da si moj da si moj dala bih ti zivot svoj da mi je da mi je leci kraj tebe
Zlatna je prasina na nasim usnama tisucu i jedna noc jos zivi u nama |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:30 | |
| Budim se s imenom tvojim
Evo sklapam oci brojim do tri sto mi to nosis na dar rijeci sto do srca poznaju put ma ti sve precice znas
Opet se smijes i slutis da gubim tlo pod nogama a tvoja ljubav dolazi pod nasa dva topla jastuka
Ref. 2x Budim se s imenom tvojim s poljupcem zapocinjem dan nitima ljubav snove nam kroji nebo zna da tvoja sam sva
Evo sklapam oci brojim do tri sto mi to nosis na dar rijeci sto do srca poznaju put ma ti sve precice znas
Opet se smijes i slutis da gubim tlo pod nogama a tvoja ljubav dolazi pod nasa dva topla jastuka
Ref. 2x
Budim se s imenom tvojim nebo zna da tvoja sam sva |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:31 | |
| Gardelin
Zasto su ti oci umorne i tuzne ne vidin u njima modrog mora sjaj daj, zaboravi na sve dane ruzne svoju ruku mi daj
Ref. Voljela bih nocas dok je mjesec mlad da jos jednom cujem rijeci te, volim te hocu da te ljubim, da te usrecim pivat cu ti bit cu samo tvoj gardelin
Kada brodovi prestanu da plove kad se more smiri, ja cu doci u tvoj san tad ces saznati da jos uvik zivin nase ljubavi plam
Ref.
Pivat cu ti bit cu samo tvoj mali gardelin |
| | | Gost Gost
| Hrvatica
Moj zivot nije lak al' barem imam stila jer kako god okrenem sve sam zivo napravila
Dobro, udala se nisam jos al' imam zelju jaku samo da je musko ja ne trazim u jaju dlaku
Transparentna sam kao vladini prvaci suvereno vladam teritorijom samostalna, drzim sve u saci ne padam pred kolektivnom euforijom
Ja tebi sam vjerna ko opatica ko svaka druga Hrvatica slatka kao med za tebe spremna sve
Da samo tebe ljubim ja tebi sam vjerna ko opatica ko svaka druga Hrvatica slatka kao med, za tebe stvorena da samo tebe ljubim ja
Hrvatski reperi, dignite malo hajku onaj kuhar vam uzeo posao djeca slusaju krivu majku |
| | | Gost Gost
| Ma daj
Ma daj me ljubi kako zapovijeda Bog ma daj me ljubi kao nekog stvarno svog
Ma ne me ne daj da budem sama nocima o zar ne vidis pozudu u ocima
Ref. 2x Hajde malo dodji u moj stan imam nesto vazno da ti dam
Ma daj me ljubi tako si mi zgodan, hej ma daj me ljubi tako si mi super, hu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:32 | |
| Ne bi ti oprostila
Zbog tebe cu nocas dragog prevariti ne govori nista, pusti neka bude sve sto imam ja cu izgubiti sve zbog jedne zelje lude
Zbog tebe cu sutra pozaliti necu biti prva, tako ljudi kazu ali cu se Bogu pomoliti nek mi nocas cuva strazu
Ref. Ma ne bi ti oprostila makar na nebu gorijela ljubimo se do zore pa nek bude sto bude |
| | | Gost Gost
| Prevara
Prosta noc, vjetar njise zavjese tijela dva, na zidu sijenke prave se jedan hotel izvan pameti klimav krevet, cemu kreveti
I moja bijela haljina jedna boca crnog vina dovoljno da odletim do svemira
Prilika, kazu cini lopova srca zvuk, kao pucanj topova spustas grijeh na usne spokojno atmosfera ljulja opojno
Vremena je malo meni je do tebe tako stalo neka stane zemlja sto se okrece ma ko je pokrece
Ref. Reci je li prevara ako ljubav prevaris jer sutra s njim cu biti isto kao sa njom i ti boli, boli, samo njega srce voli bol manja je ako se s nekim podijeli
Ime mi nemoj ni govoriti samo ce kajanja jos stvoriti slucajno je s nekom sigurno a ja sam s tobom nocas namjerno
Jutros cu sresti sama na cesti kada tebi kazem zbogom ali zahvalna sam za tu vecer sa tobom cista pred Bogom |
| | | Gost Gost
| Niti s tobom, nit bez tebe
Bijedne mene, jadne mene uzdahe po vjetru saljem niko nece da ih primi vjetar ih nosi dalje
Moj je uzdah otisao otici ce i tvoj s tugom kada se na putu sretnu sto ce reci jedan drugom
Ref. Niti s tobom, nit bez tebe nema mojoj boli ljeka kad sam s tobom ubijas me a bez tebe smrt me ceka
Ref.
Niti s tobom, nit bez tebe nema mojoj boli ljeka kad sam s tobom ubijas me, ubijas me |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:33 | |
| Pomalo
Imao si srce priliku da mi predjes i u naviku imao si srce blagoslov od svih za ekipu bas simpatican a meni zbunjen i romantican hej bio si drugaciji od svih
Imao i sve si pustio kad me nisi zlato uspio ljubav tebi nista ne znaci ti ludo vozis pa se razbijes i brzo pijes pa se napijes hej ja tebi nista ne znacim
Ref. 2x Pomalo, lagano na brzinu ti bi sve a ja bi pomalo
Sad mi masi srce sa planina sad mi pisi lutko iz daljina da smo skupa mogli biti mi a da si samo malo kocio i ljubavi da si natocio hej ja tebi nista ne znacim
Ref. 2x
Ja bi pomalo ma ja bi pomalo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:33 | |
| Sutra odlazis
Nocas lakse bi bilo da srce ne boli kako cu sama bez tebe bez tvoje ljubavi
Mnogo ce dana jos proci dok tebe prebolim necu nikada moci da te zaboravim
Ref. 2x Ljubi me jos ovu noc jer zora brzo ce doc jer zora brzo ce doc ti sutra odlazis
Nocas lakse bi bilo da srce ne boli kako cu sama bez tebe bez tvoje ljubavi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:34 | |
| Slike sve mu ljubim
Na celu ti crno pise ti bi rado da u grijeh slatki sa mnom podjes pravo do stana ali s tobom ni tri posto nije sigurno da kauc tvoj tebi hladan ostao
Tamo plavim oceanom plovi jedan brod svakog dana sve mi blize nosi ljubljenog velik korak se odmakni ne na deseti a kauc tvoj bar ce hladan ostati
Ref. Jer ja imam svoga dragog morem plovi on slike sve mu ljubim u srcu je mom
Zato malo se ohladi grijeh je sa tobom jer ja imam svoga dragog a mene ljubi on
Tamo plavim oceanom plovit cu i ja vodit ce me dragi oko juznih otoka velik korak se odmakni ne na deseti a kauc tvoj bar ce hladan ostati |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Severina - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 338 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 338 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|