|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:34 | |
| Pogled ispod obrva
Bila je noc i strasna guzva oko mene i kroz dim cigareta imala sam osjecaj da me neko gleda da sam necija meta
On je sjedio u sebe siguran i u svoje mjesto takav pogled ispod obrva ne vidim cesto
Iz znatizelje sam zastala pamet se odmah s glavom rastala kao da je nikad nisam ni imala kao brak sto ne valja i vise ne znam sta je bilo ni ko je svirao bez naloga za pretres vec me je dirao
Od tada luda sam za njim pogledom vucijim od tada vise nikoga ne vidim pa nit sebe
Ref. Al' odbolovat cu te ja s casom tuge u rukama i sa drustvom koje i ne poznajem odbolovat cu te ja znas kako cvrsto na nogama ali nikad pogled ispod obrva
Vise ga nisam nikad vidjela a kamoli cesto al' kao aureol u onom bircu svijetli ono mjesto s kog me je on nisanio pogledom lako, sigurno nisanio, jos lakse ranio
Od tada luda sam za njim pogledom vucijim od tada vise nikoga ne vidim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:34 | |
| Mili moj
Mili moj, kako nisam prije shvatila ko mi je one tajne sifre na mom putu pisao
Ne, ja ko glupaca sam za drugim vidno patila a ti si bio onaj rubac sto mi je suze brisao
O mili moj, onda si reko da me volis ja sam te gledala pogledom neostrim
Kao, ko je ovaj ovdje al' to te nije sprijecilo da me jako strasno poljubis i meni dodje fala Bogu da i ja tebe poljubim
Ref. Jer ti si bio moj princ kad sam bila mala tebe lako voljet' tebi sebe sam dala
Da me cuvas, da me mazis da me pazis, da me ljubis da me ljubomorno gledas da me nikad nikom nedas mili moj, sad bi se s tobom malo ljubila i ispod tvog ramena uculila
Mili moj, dok svira lagano muzika tu u krevet kraj mene se polako usuljaj
Pa mi sapci razne stvari pa radi sto je logika jer samo ti me cinis zenom zenom ljepom, nasmjesenom
Ref.
Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grijehota jer sada znam da te volim znam da te volim
On je bio njen princ kad je bila mala njega je lako voljet' njemu sebe je dala
Da je cuva, da je mazi da je pazi, da je ljubi da je ljubomorno gleda da je nikad nikom neda
Mili moj, sad bi se s tobom malo ljubila tu ispod tvog ramena uculila mili moj, ma da se nismo sreli stvarno bila bi grijehota
Jer sada znam da te volim znam da te volim znam da te volim znas kako, vise od zivota |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:35 | |
| Moja stvar
Sve mi je glupo sve mi je tlaka otvorit cu prozor treba mi malo zraka
Izbrisat' cu utorak zaboravit' srijedu bas me briga sto je i sto nije u redu
Popit' cu pivo osvojiti svijet poludi baby, radi sto ti padne na pamet
Necu da mi zivot ispadne iz ruku zelim hodati a ne da me vuku
Ref. Hej, to je moja stvar hej, to je moja stvar i ne govori sto je za mene dobro svatko svoje zna mene nista promijeniti nece ja cu biti ja hej, to je moja stvar
Ref.
Hej, to je moja stvar (3x) To je moja stvar |
| | | Gost Gost
| Ludo moja
Ne gledaj me tako, svojim suzama haljina je moja nepobjediva dosla sam ti samo da se oprostim za kraj lose karte da ti podijelim
Zeljela bih da se igra zavrsi pravim se da mogu ponovo poceti svijet ce biti ruzan bez nasih navika i lose zvuci sutra bez tvog osmijeha
Ludo moja, ti ces uvijek mi biti sve sto tebi nisam bila ja nije lako naci put da objasnim nek ti ona bude tvoja najbolja
Zeljela bih da se ta igra zavrsi pravim se da mogu ponovo poceti znas, svijet ce biti ruzan bez nasih navika i lose zvuci sutra bez tvog osmijeha
Ludo moja, ti ces uvijek mi biti sve sto tebi nisam bila ja nije lako naci rijec da objasnim nek ti ona bude tvoja najbolja
Ludo moja, ti ces uvijek mi biti i kad s drugim odem od tebe zeljela sam biti tvoja jedina hoces li joj ikad reci za mene |
| | | Gost Gost
| Idemo se ljubiti
Govoris mi rijeci bajne sve a nije vrijeme za govore na krilima noci mi se vozimo i to mi je dovoljno
Sasava je noc tako carobna a ja bi htjela malo provoda zagrli me sad bas smo zgodan par svidja mi se cijela stvar
U jedom trenu sve ce proci jer ljubav nestaje tako si dobar ove noci
Ref. 2x Idemo se ljubiti nemamo sto izgubiti vjetar nosi rijeci te sto posto zelim te
Govoris mi rijeci bajne sve a nije vrijeme za govore na krilima noci mi se vozimo i to mi je dovoljno
Sasava je noc tako carobna a ja bi htjela malo provoda zagrli me sad bas smo zgodan par svidja mi se cijela stvar
U jedom trenu sve ce proci jer ljubav nestaje tako si dobar ove noci
Ref. 2x
Ref. 2x
Sto posto zelim te |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:36 | |
| Haljinicu boje lila
Od tebe sam, dragi, dugo krila da sam nekog drugog poljubila a ti nisi nista znao, nista znao al' si nesto, duso, osjecao
Ref. 2x Haljinicu boje lila ja sam, duso, oblacila kad sam isla da ga ljubim, da ga ljubim a tvoja sam ljubav bila
Od tebe sam, dragi, dugo krila da sam tebe, duso, prevarila poljubila, prevarila, zazalila haljinicu sto sam oblacila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:36 | |
| Idi
Dobra vecer, ja sam bit cu kratka ovaj put i onako sve na tebi pise znam ti imas drugu mene volis tek usput imaj sve, al' mene nikad vise
Znam da ce niz tvoje obraze krenut' suze jednom zbog mene
Ref. Idi i sreca nek' prati te svud' jednom pokazat' ce vrijeme neka ti mjesec obasja put i ne pitaj nikad za mene
Ref.
Idi i sreca nek' prati te svud' jednom pokazat' ce vrijeme neka ti mjesec obasja put i ne pitaj nikad ne, ne pitaj nikad ma ne pitaj nikad za mene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:37 | |
| Kad si sam
Vec danima ne znam sto cu od sebe oko mene neke cudne osobe vise ne znam sto da radim tako mi se putuje
Decko svaka tvoja rijec me nervira dosta mi je dosta ova cetiri zida osjecam se k'o da imam tristodeset godina
Ref. 2x kad si sam, treba ti ic' na more kad si sam, treba ti prijatelj kad si sam, treba ti boca vina treba ti cura fina
Ref.
kad si sam, treba ti ic' na more kad si sam, treba ti prijatelj kad si sam, treba ti boca vina treba ti Severina
Ref.
kad si sam, treba ti ic' na more kad si sam, treba ti prijatelj kad si sam, treba ti boca vina treba ti Severina |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama 18.05.10 2:37 | |
| Meni fali on
Otkad nemam sna citam novine pa svasta znam ko, kome, kako i u cemu je stvar vec duze vremena ko nakon loseg poluvremena sve me smeta, sve me nervira
Jer meni fali on ko dijetetu bombon crven, bijel ili zut crn ko crnac kad je ljut jer meni fali on ko dijetetu bombon jer kad je kraj mene ja tudje brige ne brinem
Ja ne cistim stan imam mrave sto mi svaki dan brinu da okolis je uredan a s mojih prozora uzivam pogled koji odmara idila cista jedna betonska
Jer meni fali on ko dijetetu bombon crven, bijel ili zut crn ko crnac kad je ljut a meni fali on ko dijetetu bombon jer kad je kraj mene ja tudje brige ne brinem
Zivot je dosadan svaki minut, sekund, sat ili dan traje ko neka duga godina ispod kapaka nazocno slutim novih papaka htjeli bi biti moja sudbina
A meni fali on ko dijetetu bombon crven, bijel ili zut crn ko crnac kad je ljut a meni fali on ko dijetetu bombon jer kad je kraj mene ja tudje brige ne brinem |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Severina - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Severina - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 380 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 380 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|