|
| Razni vicevi | |
|
+71dea_ johang66 Milan01 Lavanda dublje Luna2 t1rejble2r RiinO sookie Tatoo Gracija... anna79 marinela2208 Blonde cocal Marko77 An9el BARIGHNO mobile Tinna Zgubidan Olimp Centurion Dzebo Gabi Nesreča NjenoMilo Tidy_Zlocesta Bobby Badomen Christine von Cahill kala Mala mazica28 Dusan Golubica bodomiere bađo svilena cassia teaa Wall-e scorpio57 Mixi Zoki Dita von Teese Rokerka just_me jaran goc Puky californiamen legija Yo Kikica DjBjelovarcanin ivanaa Ary ajmeivana Alba mario-dzigy king_in_crimson Lux mayeer Blizanka Slavonac Jas mala mazica Zlatko MM feniks48 Goran 75 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Razni vicevi 25.09.08 22:32 | |
| First topic message reminder :Kakve su žene košarkaša? Do jaja! Stvarno ne mogu utvrditi što vam je. Mislim da je to zbog alkohola - kaže doktor pijancu koji je došao na pregled. Dobro doktore, doci cu ja ponovno kad se otrijeznite - kaže pijanac.
Zadnja promjena: Goran; 29.09.11 10:21; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:29 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:30 | |
| Sredovjecna zena dobila srcani napad, i nasla se u klinickoj smrti. Tu se vidjela sa Bogom i upitala ga: "Je li to kraj mog zivota?" Bog joj rece: "Ne, trebas zivjeti jos 42 godine, 11 mjeseci i 27 dana." Poslije oporavka, zena se zadrzi jos neko vrijeme u bolnici, jer je trazila da joj urade face lifting, liposukciju i jos nekoliko kozmetickih zahvata. Kad ce vec pozivjeti toliko-neka bar pozivi kako treba. Na izlasku iz bolnice, zakoraci na ulicu i tu je udari sanitetsko vozilo u punoj brzini. Zena ostane na mjestu mrtva. Kad se opet srela sa Bogom, ona ga upita: "Zasto si dozvolio da poginem kad si mi obecao jos toliko vremena?" Bog je zagleda malo bolje, pa rece: "Jebi ga, nisam te prepoznao ..." |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:32 | |
| Uciteljica pita Ivicu: "Sto je najvece sto moze stati u usta?" Ivica odgovori: "Luster!" Zasto? Sinoc je tata rekao mami: "ugasi taj luster da ti ga stavim u usta!!!" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:33 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:34 | |
| Dolazi tip u banku, nervozan, i prilazi salteru Dobar dan! Sta mogu uciniti za Vas? - Hocu da otvorim taj jebeni konto - Molim?! Bojim se da Vas nisam dobro razumjela. - Sta ima tu da se razumije! Hocu da otvorim jedan jebeni konto u ovoj usranoj banci. - Izvinite, ali stvarno ne biste trebali tako razgovarati sa mnom. - Slusaj, lutko! Kad budem htio pricati s Tobom, reci cu ti. Sad hocu samo da otvorim taj smrdljivi konto - Moram po direktora... Sluzbenica odlazi do nekog zalizanog tipa, ovaj je slusa, i uzdignutog nosa prilazi neobicnoj musteriji: - Dobar dan, gospodine. Kakvih problema imate - Ma nemam nikakvih problema!!! Dobio sam 60 miliona na lotu, i hocu otvoriti taj usrani konto vise... - Ahaaaaa. I ova glupa kurva Vam pravi probleme... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:35 | |
| UN: - Da li imamo uopće dokaza, da Iračani posjeduju oružje za masovno uništavanje? Bush: - Naravno. Sačuvali smo račune. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:36 | |
| Udje zenska slucajno u muski WC i zatekne tamo Crnogorca kako pisa. Vrisne od iznenadjenja, a Crnogorac ce na to: -Sta se bojis, jado? Vidju da ga drzim... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:37 | |
| Došao pastir sa svojim ovčicama na livadu pa izabrao dvije-tri koje nije prošli tjedan pa ih mrkne. Nakon toga sjedne na kamen, zapali joint i polako u miru popuši. Zatim izvadi frulicu i počne svirati. Tek u jednom trenutku prestane svirati, zamisli se, uzdahne i kaže: "Ah, što ti je život - sex, droga i rock and roll" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:40 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:41 | |
| Ide crvenkapica kroz šumu i naiđe na vuka te ga upita: -Vuče, vuče zašto su ti velike oči? -Mrš tamo curice zar ne vidiš da serem! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:42 | |
| Što kaže ginekolog babi kad ova dođe na pregled? -Ajde babo prdni da se mogu orijentirati.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:44 | |
| Priča lovac ekipi u birtiji: -Bio ja tako u šumi, na svom starom mjestu, i čekam. Čekam, čekam, kad pojavi se jelen - ima bit valjda 200 kg! Nanišanim ja i isprve ga pogodim. Dođem do njega, ali ispao problem - ko će ga doteglit do auta? Na jedvite jade nekako ga ja dovučem, ali tek tu je problem - kako ga ubacit u auto! Uhvatim ga ja za noge... U tom trenutku konobarica vikne: -Lovče, telefon za tebe! Ode lovac telefonirat, vrati se pa pita: -Di sam stao? -Držiš za noge. -E, da, držim tako ja za noge, i j***m, j***m... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:46 | |
| Vraća se šumskom stazom pijani zec. Vidješe ga dva vuka i obojica pomisle kako će ga požderati. Zec, pijan i uplašen, pade u nesvijest, a vukovi se u borbi za zeca međusobno pokolju i mrtvi padoše. Kad se zec probudio vidje vukove kako leže mrtvi, pa reče: Trista mu mrkvica! Svaki put kad se napijem, napravim neku svinjariju! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:49 | |
| Dođe jednog dana žena s posla i dere se na muža: -Ti si nesposoban! I majka ti je nesposobna! Čitava ti je porodica nesposobna! Kada bi se održalo takmičenje tko je više nesposoban, ti bi osvojio drugo mjesto. Pita muž: - A zašto drugo, zašto ne prvo? - Zato što si nesposoban! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:51 | |
| Dvojica pijanaca razgovaraju za šankom: - Kako reagira tvoja žena kad joj pijan dođeš kući? - Nisam oženjen! - Pa što onda piješ? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:54 | |
| Jedne je zime ptičica sjedila na grani. Bilo je strašno hladno, i, jadnica se, napola smrznuta, srušila na zemlju. Prolazila je tuda krava, i neprimjetivši ptičicu, posrala se na nju. Ptičici je postalo toplo, toplo koliko joj te zime nije bilo. Počela je cvrkutati. Prolazila je tuda mačka, čula ptičicu kako cvrkuće, i - pojela je. Poanta: 1. Nije ti svatko tko te uvali u govna neprijatelj. 2. Nije ti svatko tko te iz govana izvadi prijatelj. 3. Kad si u govnima - bolje ti je - šuti! |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 3:00 | |
| Čovjek vodi ljubav s ljubavnicom. Otvaraju se vrata sobe i upada njen muž, gorostas od 130 kila i dva metra. Pobješnjeli muž hvata ljubavnika svoje žene, iznosi na balkon i baca s četrnaestog kata. Dok pada čovjek razmišlja: -Konju jedan glupi, šta ti je ovo trebalo. Imaš lijepu ženu, lijepu djecu, dobro auto, dobru plaću i radiš takve stvari .. U tom čovjek pada na traktor s velikom prikolicom punom sjena. Tek malo ugruvan ustaje se i stresa sijeno sa sebe pa kaže: -Uh što i ja serem kad se prepadnem. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 01.08.10 18:32 | |
| Kaze cura momku pokazujuci na noge : -Leva mi je Bozic,a desna Nova godina volela bih da mi dodjes izmedju praznika |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 05.08.10 2:18 | |
| Umro carinik i došao Bogu na istinu, pa mu Bog kaže: - Nisi bio toliko loš za branšu u kojoj si bio, pa evo ti nudim da izabereš gdje bi rađe radio, u paklu ili u raju. - Ja bi najrađe na granicu! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 05.08.10 2:18 | |
| Vozi se stariji gospodin u autobusu, kad na jednoj stanici uđe mladi punker s narančastom, zelenom i žutom irokezom. Nakon nekog vremena, punker skuži da stari bulji u njega, pa ga pita: - Kaj je stari, nisi nikad napravio nešto divlje kad si bio mlad? - Aha, jednom sam pojebao papigu, baš se pitam ako si mi sin ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 05.08.10 2:20 | |
| Bio muž ćelav. Dođe žena jednog dana i kaže mužu: - Hajde molim te, da ti sjednem na glavu da vidim kako ti stoje šiške! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 05.08.10 2:20 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 05.08.10 2:22 | |
| Šeta baba kroz groblje i pita grobara: - Znate li gdje je grob 154A? - Pa šta si se dizala kad se ne znaš vratit'! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 05.08.10 2:24 | |
| Optužiše prezervativ da je kriv za neželjenu trudnoću i pitaju ga na sudu šta ima reći u svoju obranu. Reče: - Nisam ja kriv. Navukli su me! |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
| | | | Razni vicevi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 473 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 473 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|