|
| Razni vicevi | |
|
+71dea_ johang66 Milan01 Lavanda dublje Luna2 t1rejble2r RiinO sookie Tatoo Gracija... anna79 marinela2208 Blonde cocal Marko77 An9el BARIGHNO mobile Tinna Zgubidan Olimp Centurion Dzebo Gabi Nesreča NjenoMilo Tidy_Zlocesta Bobby Badomen Christine von Cahill kala Mala mazica28 Dusan Golubica bodomiere bađo svilena cassia teaa Wall-e scorpio57 Mixi Zoki Dita von Teese Rokerka just_me jaran goc Puky californiamen legija Yo Kikica DjBjelovarcanin ivanaa Ary ajmeivana Alba mario-dzigy king_in_crimson Lux mayeer Blizanka Slavonac Jas mala mazica Zlatko MM feniks48 Goran 75 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Razni vicevi 25.09.08 22:32 | |
| First topic message reminder :Kakve su žene košarkaša? Do jaja! Stvarno ne mogu utvrditi što vam je. Mislim da je to zbog alkohola - kaže doktor pijancu koji je došao na pregled. Dobro doktore, doci cu ja ponovno kad se otrijeznite - kaže pijanac.
Zadnja promjena: Goran; 29.09.11 10:21; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
zvrkica Ljubitelj foruma
Broj postova : 3702 Godine : 36 Datum registracije : 12.03.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi 23.04.13 10:01 | |
| Prometni policajac zaustavlja pijanog vozača koji vozi u pogrešnom smjeru u jednosmjernoj ulici.- Gdje si to krenuo?! - zagrmi policajac na pijanca.- Nemam pojma, hik, a ionako sam zakasnio, hik, vidiš da se svi već vraćaju! | |
| | | Ančica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4287 Godine : 54 Datum registracije : 25.03.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi 23.04.13 10:12 | |
| Usred žestoke svađe, žena se izdere na svog muža: • Reci samo još jednu riječ i odmah se vraćam kod svoje majke! Na to će muž: • Taksi! | |
| | | zvrkica Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Razni vicevi 23.04.13 10:16 | |
| Dođe Frane doma i kaze papi da je dobija 4 jedinice.
Pape popizdio: - Tovare jedan, iz cega si sve dobija jedinicu? - Iz tjelesnoga, matematike, hrvatskoga i vjeronauka.
- Kako si dobija jedinicu iz tjelesnoga? - Ucitelj nam je reke da dignemo jednu nogu, ja sam je diga. Onda je reka da dignemo i drugu nogu. Pape: Pa ces onda na kurcu stajat? - To san i ja reka, pa sam dobija jedinicu..
Dobro, kako si dobija jedinicu iz hrvatskoga? - Uciteljica je izvukla nas troje i pitala nas da kazemo jednu recenicu. Jure je reka: - Ana voli Matu. Stipe je reka: - Ana voli Peru.... Pape: A jeba te, pa ta Ana je kurvetina! - Je, to san i ja reka, pa mi je uciteljica dala 1..
- Dobro, kako si dobija jedan iz matematike? - Uciteljica je pitala koliko je 2+3, a ja san reka 5. Onda je pitala koliko je 3+2... Pape: A jeba te, to je isti k****.. - To san i ja reka, pa san dobija jedinicu..
- Dobro, ali nije mi jasno, kako si dobija jedan iz vjeronauka??? - Vjeroucitelj je prica kako je bog svugdje oko nas, a ja sam ga pita je li i u podrumu od nasega susida, a on je reka da je bog i tamo.. Pape: Je k****, nas susid nima podruma.. - E, to san i ja reka..... | |
| | | Ančica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4287 Godine : 54 Datum registracije : 25.03.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi 23.04.13 10:19 | |
| Što je najveći prirodni fenomen? Žensko oko! Zašto? Zato što s deset metara vidi plavu vlas na svijetlom sakou, a s pola metra ne vidi okvir od garažnih vrata! | |
| | | zvrkica Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Razni vicevi 23.04.13 10:45 | |
| | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razni vicevi 02.06.13 19:02 | |
| Bili Crnogorac i Bosanac u Njemackoj. Krenuli njih dvoje na željeznicku stanicu, kad vide da je vlak vec krenuo, pa pocnu trcati da ga sustignu. Crnogorac, kako je lijen, potrci malo i odustane, a Bosanac se zatrci, sustigne vlak, ude u njega, mahne rukom i ode. Crnogorac se pocne valjati od smijeha, kad ga upita Nijemac: - A, što se ti smiješ, kad nisi stigao na vlak, a prijatelj ti ode? A Crnogorac ce njemu: - Kako se necu smijati covjece, pa on je mene došao otpratiti... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 15.01.14 21:54 | |
| Ušla dva miša u videoteku i počela jesti filmsku traku. Pita prvi miš drugog: - Jel dobar film? - Dobar, dobar… Samo je knjiga bolja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | robi Početnik
Broj postova : 4 Godine : 38 Datum registracije : 06.12.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.02.14 22:58 | |
| Jednog lijepog dana se naš Premijer Zoki i njegova draga šetaju gradom. Stanu kod izloga, gledaju cijene, čudom se čude kako su narasle cijene osnovnih životnih namirnica, pa skoro kao cijene luksuznih artikala. Tu Premijer dobije napad suosjećanja: oči mu se napuniše suzama, draga ga tješi. Prilazi murjak: -"Gospodine Premijeru, imate nekih problema?! Vidim, plačete..." - "Ma ništa, ništa... Gledam cijene u izlogu i mislim se kako je tesko našim penzionerima, kada ništa ne mogu sebi priuštiti sa tako jadnim penzijama. To je strašno, užas...", iskreno rida Premijer.
Prilazi penzioner Jura, vidi uplakanog Premijera, suosećajno pita murjaka: "Jel' gospon policajac ...zakaj plače naš Premijer?"
Murjak ga svom snagom tresne pendrekom po tintari: "Zbog tebe, sunce ti tvoje.... zbog tebe ..." | |
| | | Sama Ljubitelj foruma
Broj postova : 3754 Godine : 52 Lokacija : to be or not to be Datum registracije : 18.04.2014
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.07.14 7:51 | |
| | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 12.10.14 21:37 | |
| Prolazi Mujo pored prosjaka, a on mu jadan pruža ruku i kaže: - Brate nisam jeo tri dana. A Mujo mu odgovara : - Moraš, brate, makar na silu _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lavanda Ljubitelj foruma
Broj postova : 6355 Lokacija : polje lavande Datum registracije : 27.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 02.02.15 15:44 | |
| Bio jedan momak i svi ga zvali Žuti. I ode on jedan dan i kupi zeleno auto.Vrati se kući i pita njega mati: - pa kud baš zeleni crni Žuti? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
| | | | Razni vicevi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 439 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 439 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|