|
| Razni vicevi | |
|
+71dea_ johang66 Milan01 Lavanda dublje Luna2 t1rejble2r RiinO sookie Tatoo Gracija... anna79 marinela2208 Blonde cocal Marko77 An9el BARIGHNO mobile Tinna Zgubidan Olimp Centurion Dzebo Gabi Nesreča NjenoMilo Tidy_Zlocesta Bobby Badomen Christine von Cahill kala Mala mazica28 Dusan Golubica bodomiere bađo svilena cassia teaa Wall-e scorpio57 Mixi Zoki Dita von Teese Rokerka just_me jaran goc Puky californiamen legija Yo Kikica DjBjelovarcanin ivanaa Ary ajmeivana Alba mario-dzigy king_in_crimson Lux mayeer Blizanka Slavonac Jas mala mazica Zlatko MM feniks48 Goran 75 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Razni vicevi 25.09.08 22:32 | |
| First topic message reminder :Kakve su žene košarkaša? Do jaja! Stvarno ne mogu utvrditi što vam je. Mislim da je to zbog alkohola - kaže doktor pijancu koji je došao na pregled. Dobro doktore, doci cu ja ponovno kad se otrijeznite - kaže pijanac.
Zadnja promjena: Goran; 29.09.11 10:21; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razni vicevi 28.01.12 22:59 | |
| Kako prepoznati oženjenog muškarca koji sjedi u parku na klupi? Kad dođe smetlar, on odmah digne noge! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 29.01.12 13:43 | |
| ..heheh digne noge moj je onda neženja --------------------------- Meteorološka služba Rano ujutro muž se sprema za posao kad zvoni telefon. Muž diže slušalicu, malo sluša, a onda se prodere: - Slušajte vi, drugi put pažljivije birajte broj, ovo nije meteorološka služba ! - i bijesno spusti slušalicu. - Tko je bio ? - upita žena. - Ma neki kreten, pomisli lik me pita da li je zrak čist! .. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Razni vicevi 01.02.12 14:27 | |
| U kupeu Muškarac i žena koji se nikada ranije nisu sreli, koji su oboje već bili u braku, našli su se nekom greškom u istom spavaćem kupeu međunarodnog vlaka. Oboma je bilo nelagodno u početku, ali su ubrzo zaspali umorni, on na gornjem krevetu, a ona na donjem. Negdje oko 1 ujutro on se nagne, pažljivo probudi zenu i šapnu: – Gospođo, oprostite što vas budim, biste li mi mogli dodati rezervnu deku iz pretinca? Strašno mi je zima. – Imam bolju ideju, odgovori ona. Mogli bi se samo noćas praviti kao da smo u braku. – Ohoho, to je fantastična ideja! – Odlično, odgovori ona. Onda mrdni guzicom i sam uzmi prokletu deku. ------------- ..hehheehh u braku koji vic | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Razni vicevi 01.02.12 14:30 | |
| Kombajn Došli Mujo i Fata u butik i obuće Fata minicu. -Pa Mujo, kako mi stoji? -Ajde, vidi ti se guzica kao kombajn. Skine Fata minicu i odoše oni kući. Kad su došli kući pita Mujo Fatu za sex, a ona kaže: -Ajde bolan, neću palit kombajn radi jednog klipa kukuruza..
| |
| | | kala Ljubitelj foruma
Broj postova : 6757 Godine : 45 Datum registracije : 18.10.2010
| Naslov: Re: Razni vicevi 01.02.12 21:56 | |
| Hahhahhaa dobar | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.02.12 9:26 | |
| Ako imaš običaj da kupuješ online, to jeste preko interneta, prvo vrlo pažljivo provjeri pouzdanost prodavača. Prije par dana sam naručio preko eBay-a povečivać penisa koji me je košta 300 kuna. Gad mi je poslao povećalo, a u uputstvima je pisalo: "Ne koristiti na suncu". | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.02.12 9:27 | |
| Dva studenta u kafiću nakon ispit. - Onda, kako je bilo na ispitu iz fizike? - Pobožno! - Kako to misliš pobožno? - Kada je profesor postavljao pitanja ja sam se križao, a kada sam ja odgovarao on se križao. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.02.12 9:29 | |
| Dođe mali Ivica doma pognute glave, sav uplakan. - Mama, u školi mi svi kažu da sam mafijaš. - Nemoj da se zbog toga uzbuđuješ sine. Sutra će mama otići kod direktora škole i sve srediti. - Hvala ti mama, ali budi oprezna i pazi da izgleda kao nesretan slučaj. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.02.12 9:31 | |
| Pao snijeg u Sarajevu. Slusa ujutro Mujo vijesti na radiju i spiker pročita priopćenje gradskih komunalaca: - Mole se građani da danas parkiraju aute na strani ulice sa neparnim brojevima da se može očistiti barem snijeg sa druge strane ulice. Mujo izađe i preparkira auto. Sutra padne jos veći snijeg, i opet Mujo ujutro sluša radio, kad krene priopćenje: - Mole se građani da danas parkiraju aute na strani ulice sa parnim brojevima da se može očistiti snijeg sa druge strane ulice. Mujo opet izađe i preparkira auto. Treći dan napada ponovno snijeg, još više nego prva dva dana, i sluša Mujo vijesti na radiju: - Mole se građani da danas parkiraju aute na .. - i nestane struje. Sav zabrinut Mujo se pita što će sada, gdje da parkira auto. Na kraju kaže sam sebi: - Ma ko ih jebe, ostavit ću ga danas u garaži.! hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh | |
| | | Tatoo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 379 Godine : 57 Datum registracije : 06.01.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.02.12 13:12 | |
| Kaze Fata Muji: Mujo, uvece kada legnemo, tebi ako je do seksa, povuci me jednom za sisu, a ako ti nije do seksa, povuci me dva puta. Dobro - kaze Mujo - a tebi Fato, ako bude do seksa, povuci me jednom za onu stvar, a ako ti ne bude do seksa, povuci me jedno pedeset puta!!! | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Razni vicevi 06.02.12 15:50 | |
| .........hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dobar Tatoo ----------------------------------------- Koja je razlika između Bosanca i Talijana? Talijan navečer kad dođe kući kaže ženi - Bona sera! Bosanac navečer kad dođe kući kaže ženi - Ne seri bona! ..bezobrazni su | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Razni vicevi 06.02.12 15:59 | |
| Vozi Sanadera vozač po nekom pustom mjestu kad ono nalete na divlju svinju i skrše auto. Pošalje Sanader vozača po pomoć. Vrati se ovaj mrtav pijan. Sanader ga ljutito upita:
- Što je bilo? Gdje si tako dugo?
Vozač mu odgovori:
- Kad sam ljudima u mjestu rekao da sam Sanaderov vozač i da sam zgazio svinju svi su me počeli častiti.
| |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Razni vicevi 16.02.12 11:03 | |
| Nakon dugog nagovaranja, Mujo je uspio privoliti Fatu da dođe kod njega. Pripremio je atmosferu, svijeće, pićence, sve po propisu i večer je završila kako se i nadao - odvukao je Fatu u krevet. Poslije seksa, Mujo i Fata u mračnoj sobi otpuhuju dimove, kad će najednom Mujo: - Prema ovom što sam noćas doživio, nisam ti prvi ... Fata ga pogleda i odgovori: - Jok, bolan, nisi, a prema onome što sam ja doživjela, nisi ni zadnji. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 18.02.12 18:14 | |
| Njezin dnevnik: "U subotu je bio čudan. Bila sam cijeli dan s prijateljicama u kupovini i malo sam zakasnila. Možda je zbog toga bio ljut. Na putu doma sam mu rekla da ga volim. On je samo šutio. Zašto jednostavno i on nije mogao reći da me voli? Kad smo stigli doma osjetila sam da sam ga izgubila i da ne želi imati posla sa mnom. Cijelu večer je sjedio pred TV-om i nije progovorio ni riječ. Otišla sam spavati. Nakon 10 minuta i on je legao i iznenada je počeo reagirati na moje nježnosti i vodili smo ljubav. Ali sam i dalje imala osjećaj da je odsutan. Mislila sam o tom s njim razgovarati ali on je već bio zaspao. Ne znam što dalje, moj život više nema smisla. Njegov dnevnik: "Danas je Dinamo izgubio, ali smo imali dobar seks".. | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 18.02.12 18:15 | |
| Ostali tako Hrvat, Srbin i Bošnjak sami u snijegom zametenom hotelu, pa izuli vlažne čizme i sjeli kraj kamina da još malo prodivane o regionalnoj suradnji. Reče tada Srbin da je šteta što su svi iz hotela otišli, jer bi mu sad pravo legla jedna Coca-Cola. "Nema problema, ja ću ti donijeti", ustane Bošnjak i ode po Coca-Colu, a Srbin namigne Hrvatu, pa čim je Bošnjak zamakao, pljune mu u čizmu. Kad se Bošnjak vratio s Colom za Srbina, reče mu Hrvat: "Joj, oprosti molim te, ali sad kad je vidim, i ja bih jednu!" "Nema problema, ja sam domaćin", nasmije se Bošnjak i ponovo ode do bara, a Hrvat mu brzo pljune u drugu čizmu. Vratio se Bošnjak uskoro i s Colom za Hrvata, pa su tako cijelu večer uz kamin razgovarali o koordinacijama aktivnosti u borbi protiv organiziranog kriminala i zajedničkom apliciranju za europske fondove. Kad je došlo vrijeme da se raziđu, krenu oni obuvati čizme i Bošnjak najzad shvati što su mu Srbin i Hrvat uradili. "Dobro, dokle ćemo ovako?", okrenu se on nemoćno šireći ruke. "Dokle ova mržnja među nama, dokle neprijateljstvo, animozitet, pljuvanje u čizme i pišanje u Coca-Colu?!?" | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 18.02.12 18:21 | |
| Muž koji nije nikada kupio ženi ništa na dar, sjetio se da je Valentinovo i kupio ženi veliki buket ruža. Kad ga je žena vidjela sa ružama počne plakati i kaže: Pokvarila se mašina za veš, dijete se razbolilo, a sad i ti poludio!! | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Razni vicevi 19.02.12 17:51 | |
| ..joj kala dobri su MACKA Mujo završio u umbolnici - skrenuo, stalno mu se pričinjalo da je miš i bojao se mačaka. Nakon dugo vremena kaže doktor Muji da je ozdravio i više nije miš i da se ne boji mačaka. Mujo: Znam doktore - i ode. Kad nakon kratkog vremena utrči Mujo u ordinaciju sav zapuhan,a doktor će: Sta je Mujo? A ovaj će sav van sebe: Doktore dolje na izlazu stoji mačka! Doktor: Pa Mujo rekli smo da više nisi miš i da se ne bojiš mačaka. Mujo: Znam ja to, znam ja da to i vi znate, ali neznam ba jel to mačka zna?! | |
| | | Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Razni vicevi 23.05.12 15:00 | |
| Ulazi mucavac u trgovinu i pita prodavca: - Koooliiiikooo kooostta oooovaaj paapaagaaaj? - 50evra! - Skuuupooo! Papagaj će na to: - Sta skupo, pa bolje pričam nego ti! | |
| | | sookie Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 196 Lokacija : dalmacija Datum registracije : 07.09.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 08.09.12 10:58 | |
| Usred žestoke svađe, žena se prodere na svog muža: • Reci samo još jednu riječ i odmah se vraćam kod svoje majke! Na to će muž: • Taksi! | |
| | | sookie Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 196 Lokacija : dalmacija Datum registracije : 07.09.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 12.09.12 20:10 | |
| Čudotvorna dijeta!!! Kako to radi jedna dvogodišnjakinja
PRVI DAN
DORUČAK Kajgana od jednog jajeta. Kriška tosta s marmeladom. Uz pomoć prstiju pojedite dva zalogaja kajgane, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, zatim razmažite marmeladu po licu i odjeći.
RUČAK Četiri bojice (bilo koje boje), šaka čipsa i čaša mlijeka. Potegnite tri gutljaja, a ostatak prolijte.
UŽINA Štapić, dva novčića od 50 lipa i jedan od 10, četiri gutljaja ustajalog piva.
VEČERA Ispržite tost i bacite ga na kuhinjski pod.
DRUGI DAN
DORUČAK
Pokupite jučerašnji tost s kuhinjskog poda i pojedite ga. Popijte pola boce arome vanilije ili paketić biljne boje.
RUČAK Pola "pulsirajuće ružičastog" ruža za usne i cigareta (mora se pojesti, ne popušiti). Jedna kocka leda po želji.
POSLIJEPODNEVNI ZALOGAJ
Ližite lizalicu dok ne postane ljepljiva. Izađite iz kuće i bacite je u prašinu. Uzmite nazad i cuclajte dok ponovno ne bude čista. Zatim je unesite u kuću i bacite na sag.
VEČERA Kamenčić ili sirovi grah, koji ste čuvali u lijevoj nosnici. Prelijte pire od krumpira ledenim čajem. Jedite žlicom.
TREĆI DAN
DORUČAK Dvije palačinke s mnogo preljeva. Jedite prstima, koje obrišite o kosu. Čaša mlijeka. Popijte pola, zatim čašu napunite palačinkama. Nakon doručka, pokupite jučerašnju lizaljku s tepiha, poližite dlačice i pospremite je pod jastuk svojeg najskupljeg naslonjača.
RUČAK Tri šibice, maslac od kikirikija i kruh s marmeladom. Između zalogaja pljujte na pod. Razlijte času mlijeka po stolu i posrčite ga.
VEČERA Zdjela sladoleda, šaka čipsa, nešto vina i kave.
ZADNJI DAN
DORUČAK Četvrt tube paste za zube (bilo koji okus), komadić sapuna, maslina. Prelijte zdjelu pahuljica časom mlijeka i dodajte pola šalice šećera. Kad su pahuljice omekšale, popijte mlijeko, a pahuljicama nahranite psa.
RUČAK Pojedite mrvice s kuhinjskog poda i tepiha u blagovaonici. Pronađite onu lizalicu i dovršite je.
VEČERA Čaša špageta i čokoladno mlijeko. Ostavite mesnu okruglicu na tanjuru. Za desert - maskara.
| |
| | | RiinO Početnik
Broj postova : 33 Godine : 28 Datum registracije : 08.08.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 12.10.12 21:11 | |
| Haha,nisam naravno procitao sve,al dosta sam smesnih dosta nasao...hahah napravili ste mi dan lepsim | |
| | | t1rejble2r Početnik
Broj postova : 16 Godine : 35 Datum registracije : 13.08.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 23.10.12 12:33 | |
| Todorić i Mujo
Pozvao Todorić svoje tajkunsko društvo na zabavu, pa uz njih i manjeg poslovnog partnera Muju iz Doboja. Jede se, pije, razgovara s manekenkama, pleše. Oko ponoći, kad je atmosfera dosegla vrhunac, Todorić povede društvo do svoga bazena. Evo vidite, dragi prijatelji, dok sam ja bio na poslovnom putu u inozemstvu u moj je bazen netko uvalio petmetarskoga aligatora. Na sreću, otkrio sam to na vrijeme, i sada onome tko izvadi aligatora iz bazena nudim milijun eura… Nije ni dovršio rečenicu, a Mujo je već bio u bazenu. Aligator odmah jurne prema Muji, nastane komešanje, borba, prskanje vode, zakrvi se bazen. Poslije pet minuta borbe Mujo uspije uhvatiti aligatora oko vrata i, nakon kraćeg hrvanja pred šokiranom publikom, uspije ga i zadaviti… Izlazi Mujo sav podrapan i krvav iz bazena, a Todorić mu padne u zagrljaj. Mujo, spasitelju moj, bit će mi zadovoljstvo da ti isplatim milijun eura. Ma, jebo milijun eura – kaže Mujo na rubu snaga – šta će mi te pare… Pa, Mujo, kako da ti se odužim – pita zaprepašteni Todorić. Samo mi reci, jebo mu ja majku, ko me gurnuo u bazen. | |
| | | Luna2 Ljubitelj foruma
Broj postova : 4152 Godine : 47 Datum registracije : 01.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 21.12.12 20:16 | |
| Poziv u policiji - halooo provalila mi mačka u stan - pa dobro to nije razlog da se zove policija, a tko uopće zove ?
- papagajjjjjjjj | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 22.12.12 16:47 | |
| *HRABAR* Kada dođeš usred noći pijan kući, žena je već u krevetu, ali još ne spava. Uzmeš stolicu i sjedneš ispred njenog kreveta i na njeno pitanje: - "Što radiš?", odgovoriš" - "Želim sjediti u prvom redu kada počne cirkus." - *HRABRIJI* Kada dođeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: - "Čistiš li, ili se spremaš da nekud odletiš?" - *NAJHRABRIJI* Kada dođeš kući usred noći, mirišeš na parfem i imaš šminku na košulji. Opališ ženu po dupetu i kažeš: - "Ti si sljedeća!" - *HRABAR U P... MATERINU* Kada dođeš kući usred noći sa ljubavnicom i kažeš ženi: - "Pravi se da si mi sestra." | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 23.12.12 13:55 | |
| Petogodišnji dječak pita prijateljicu: Šta ćes traziti od Djeda Božićnjaka za Božić? Jednu Barbiku! A ti? Ja ću tražiti jedan Tampon! Sta ti je to.. Tampon? Pa ne znam točno… ali na TV-u kažu da kad imaš taj tampon onda možeš ići na plažu svaki dan, voziti bicikl, trčati, raditi sve sto ti se sviđa – a da niko ništa ne primjeti | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
| | | | Razni vicevi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 493 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 493 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|