|
| Razni vicevi | |
|
+71dea_ johang66 Milan01 Lavanda dublje Luna2 t1rejble2r RiinO sookie Tatoo Gracija... anna79 marinela2208 Blonde cocal Marko77 An9el BARIGHNO mobile Tinna Zgubidan Olimp Centurion Dzebo Gabi Nesreča NjenoMilo Tidy_Zlocesta Bobby Badomen Christine von Cahill kala Mala mazica28 Dusan Golubica bodomiere bađo svilena cassia teaa Wall-e scorpio57 Mixi Zoki Dita von Teese Rokerka just_me jaran goc Puky californiamen legija Yo Kikica DjBjelovarcanin ivanaa Ary ajmeivana Alba mario-dzigy king_in_crimson Lux mayeer Blizanka Slavonac Jas mala mazica Zlatko MM feniks48 Goran 75 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Razni vicevi 25.09.08 22:32 | |
| First topic message reminder :Kakve su žene košarkaša? Do jaja! Stvarno ne mogu utvrditi što vam je. Mislim da je to zbog alkohola - kaže doktor pijancu koji je došao na pregled. Dobro doktore, doci cu ja ponovno kad se otrijeznite - kaže pijanac.
Zadnja promjena: Goran; 29.09.11 10:21; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Luna2 Ljubitelj foruma
Broj postova : 4152 Godine : 47 Datum registracije : 01.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 27.12.12 10:42 | |
| Profesor sjedi u menzi i jede. Dolazi student i sjedne za njegov stol bez pitanja. Ljut zbog takve neprijatnosti,profesor ce: -Otkad Orlovi i svinje sjede za istim stolom? Student se digne,pokupi tacnu i veli: -Ok, ja onda letim dalje. | |
| | | Luna2 Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Razni vicevi 28.12.12 13:23 | |
| Bilješke američkog biznismena s puta po Europi: – Jučer pio s Rusima – skoro sam umro. – Danas pio sa Zagorcima – bolje da sam jučer umro… | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 28.12.12 21:17 | |
| Stariji gospodin godinama je imao problema sa sluhom.Na kraju ode doktoru koji mu složenim zahvatom potpuno povrati sluh. Kad je nakon mjesec dana došao na kontrolu doktor mu kaže: -Sluh Vam je gotovo savršen.Vaša porodica je sigurno jako zadovoljna zbog toga. -Nisam im uopće rekao.Samo sjedim i slušam šta pričaju. Već sam tri puta promjenio testament... | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 29.12.12 1:57 | |
| Mužu stiglo pismo,ali ne smije da ga pokaže ženi... -Vidim da te je pismo prilično zabrinulo,dragi? Reci mi o čemu se radi.Ja sam tvoja supruga i tu sam da ti pomognem u nevolji.Tvoji problemi su i moji problemi,sve treba da rješavamo zajednički,da dijelimo i dobro i zlo... -Pa dobro....Piše nam ljubavnica da smo postali otac....! | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.12.12 10:59 | |
| Pita majmunčić mamu: "Zašto mi ovako ružni?" Mama ga tješi: "Budi sine sretan da ovako izgledamo, da vidiš ovoga što čita ovaj VIC kakav je..." | |
| | | dublje Početnik
Broj postova : 14 Godine : 47 Datum registracije : 17.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 05.01.13 20:27 | |
| Izasao Crnogorac u diskoteku i poceo da plese sa nekom đevojkom. Ona je bila visoka 190, a on 160. On: Koliko si visoka? Ona: 190..a ti ? On: A i ja, no ne znam sto mi je nocas! | |
| | | Lavanda Ljubitelj foruma
Broj postova : 6355 Lokacija : polje lavande Datum registracije : 27.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 06.01.13 11:27 | |
| Idu frizider i ves masina ulicom, naleti automobil i pregazi ih. Frizider podlegne povredama, a ves masina prezivi. Posle nekoliko dana pitaju je kako je prezivela, a ona ce: "Ves masina zivi duze uz kalgon!" | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 06.01.13 13:36 | |
| Žena mi je sinoć rekla da je vežem i da mogu da radim što god hoću. -I što si ti uradio? -Pa vezao sam je i otišao u birtiju. | |
| | | Milan01 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 321 Godine : 52 Datum registracije : 13.12.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.01.13 19:29 | |
| Skolovao seik sina u Londonu pa mu kupio zlatnog Mercedesa kako bi ovaj lakse isao do faxa.Zove sin oca pa se zali: "Tata svi profesori i moje kolege idu vozom(vlakom)na fax a ja mercedesom,sramota je tata". Otac mu rece:"Jutros sam ti poslao 20 miliona,idi i kupi taj voz(vlak)da me vise ne sramotis". | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.01.13 19:39 | |
| Dodje covek kod doktora i kaze mu: - Doktore, boli me celo telo. Kad dotaknem glavu - boli, kad dotaknem zeludac - boli, kad dotaknem noge - boli, kad dotaknem prsa - boli. Doktor ga pregleda i kaze: - Telo vam je u redu, samo vam je prst slomljen. | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.01.13 19:40 | |
| Razgovaraju dva seika: - Ja volim sportske tipove zena! - I ja. Juce sam se ozenio rukometnom reprezentacijom. | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.01.13 20:22 | |
| Ide celav tip ulicom, a sa nekog prozora mu dobaci papagaj: - Eeeeeej, celavi! - E, nemoj siju da ti zavrnem, ako to jos jednom kazes zadavicu te! Sutradan, isti tip prolazi ispod prozora na kojem stoji papagaj, i papagaj prokresti: - Eeeeeeej! - Sta je? - Znas ti sta je | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.01.13 20:28 | |
| Tri rode lete zajedno i pitaju jedna drugu: "Gdje letis??" Ova odgovori: "Danas cu obradovati jedan bracni par sto vec 10 godina pokusava imati djecu..." "Evo,.... njima nosim jednu prelijepu bebicu." "Bas lijepo", rece roda sto je pitala i sama nastavlja: "Ja idem kod jedne zene koja nikada nije imala djecu.... evo nosim joj jednog sincica... a druga dodaje: "Ne sumnjam da ces je uciniti veoma sretnom." Sada ove dvije rode pitaju trecu: "A ti, ... gdje ti ides?" "Ja? ... Ja idem u samostan kod casnih sestara. Nikada im nista ne nosim, ali ih do bola isprepadam!" | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 27.01.13 11:48 | |
| Puse travu zec i pile.Smota zeko mali joint i puse oni tako pa upita zeko pile -"Jel osjecas nesto?" -Kaze pile: "Nita." Smota zeko veci joint i puse oni tako kad zeko opet upita: -"Jel osjecas sad nesto"? Veli pile: -"Nita." Smota zeko sad jointinu,natrpa samo trave bez duhana i puse oni pita opet zeko : -"Pa dobro jel osjecas sad nesto??" Veli pile: -"Ne,nita,ni klun,ni klivca ni noge.... | |
| | | dublje Početnik
| Naslov: Re: Razni vicevi 28.01.13 13:21 | |
| Negdje u Bosni: - Mama, kako kompjuter zna moje ime ?!? - Pojma nemam Admine... | |
| | | dublje Početnik
| Naslov: Re: Razni vicevi 28.01.13 13:25 | |
| Kao, place mama iz postene sandzacke porodice za kcerkom koja odlazi na studije u SAD. A suprug je tjesi rijecima: " Nemoj plakati, vratit ce se ona , odlazi na studiranje u SAD a ne u Sarajevo" | |
| | | dublje Početnik
| Naslov: Re: Razni vicevi 28.01.13 13:28 | |
| Dođe Zagorec doma pijan. Žena mu opali šamar i kaže: "Buš još pil?" ovaj šuti. Žena mu pritisne još jedan šamar: "Odgovori! Buuš još pil?" Zagorec i dalje šuti. Žena mu tresne još jači šamar: "Reci! Buuuš još pil?" A ovaj promrmlja : "No dobro, daj mi natoči." | |
| | | dublje Početnik
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.01.13 12:10 | |
| BASNA: Vidi gusjenica sladak list, pa krene da ga gricka. Sve to gleda ptica i razmislja: "Da sacekam da gusjenica pojede list, pa cu ja nju. Bice sladja!" Sve to gleda macka i misli: "Sacekacu da gusjenica pojede list i ptica gusjenicu, pa cu slatko da smazem pticicu" Pojela gusjenica list, pojela ptica gusjenicu, skoci macka na pticu i promasi je, i padne u baru!
Koje je navorucenije?
STO JE PREDIGRA DUZA, TO JE MACA VLAZNIJA!!!
| |
| | | dublje Početnik
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.01.13 12:12 | |
| ČOBANICA MARA
Čobanica Mara napunila 15 godina i počelo nešto strašno da je svrbi između nogu. Šta će kud će, lekara nema, ode kod veterinara. On se počeše po glavi pa kaže:
- Znaš Maro to je tebi tamo dole uletela muva. Meškolji se pa te to svrbi. To neko treba što pre da ti istera odatle.
- A što vi to ne bi uradili?
- Ama star sam ja za to, nađi nekog svog u selu.
Putem kući naiđe na Milana gde kopa. Objasni mu svoju nevolju, ali on odbije da joj pomogne izgovarajući se na posao. Dalje je srela Ivana međutim i on je odbije jer mu je žena u blizini. Kad je došla kući pošalje je mati u planinu da čuva ovce. Kad tamo na planini Brane čobanin, 20 godina, neoženjen, ko od brda odvaljen.
- Zdravo Maro.
- Zdravo Brane.
- Šta te muči Maro?
- Eto uletela mi tamo dole neka muva pa se meškolji, mene svrbi ne znam šta ću od muke.
- Dobro Maro da si se meni obratilia. Ja sam ti za te stvari stručnjak. Nego, skini se.
Skine se Mara, gleda Brane i sve se oblizuje.
- Lezi, veli joj on.
Ona šta će, legne.
- Raširi noge.
Raširi ona noge.
- Više ih raširi.
Ona se skroz raskreči. Na to on skine gaće i posere se pola metra niže.
- Nu, ako je ovo ne izmami, neće ništa.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.02.13 21:50 | |
| Uzeo medo viagru i krenuo kroz šumu.Kad su ga vidjele životinje,sve se razbježale. Ide tako medo,sav napaljen kroz šumu i naiđe na ježa. Jež se sklupčao,trese se od straha... Prevrće ga medo po šapama i mrmlja: -Di ti je ribica,di ti je ribica? -Ali,ja sam muško,...nemam ribicu-kaže jež. -A di to pričaš,di to pričaš?! | |
| | | johang66 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 188 Godine : 53 Datum registracije : 02.11.2012
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.02.13 22:09 | |
| Išao Mujo kod vidovnjakinje Pokuca na vrata:KUC KUC... KO JE -začuje se iznutra A j**** TE VIDOVITU-kaže Mujo | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 05.02.13 21:26 | |
| Mladenci došli stanovati kod mladinih roditelja. Već prvog dana njen brat prvi siđe na doručak. - Mama, jesu li seka i njen muž još uvijek u sobi? - Jesu. - Ja mislim... - Nema ti šta da misliš! Doručkuj brzo i gubi se u školu! Kad se popodne vrati iz škole, dječak ponovo pita: - Mama, da li su seka i zet još u sobi? - Jesu. - Ja mislim... - Nema šta ti da misliš! Sjedi tu ručaj i šuti, a poslije se možeš ići igrati! Kad se je predvečer vratio kući, odmah upita: - Da li su seka i zet sišli? - Još nisu! - Ja mislim... - Dobro, ajde da čujem šta to misliš! - Pa eto, sinoć sam čuo kad je seka rekla zetu da ode u kupaonicu i donese vazelin... Pa sve nešto mislim da zet nije greškom uzeo moje super ljepilo koga nema na a vazelin je i dalje na polici! | |
| | | dea_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 222 Lokacija : daleko Datum registracije : 09.02.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.02.13 21:34 | |
| Momak izasao u grad sa curom sa sela i onako dok su hodali po cesti on joj kaze: - "Mogli smo se malo popeti na trotoaor", a ona odgovara: - "Hajd ako nije daleko." | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.03.13 17:31 | |
| Čovek kupio novog Porschea, izadje na autoput i stisne do 160, osjećajuci kako mu vetar mrsi prosedelu kosu. "Ovo je mrak", pomisli dodajući još gasa. Ali, kad je pogledao u retrovizor, ugleda iza sebe policijski auto s upaljenim rotirajućim svetlima. "Ma, mogu mu pobeći", pomisli i stisne na nekih 210 km/h. Tada pomisli:"Kog djavola ovo radim, ja sam prestar za te gluposti" i zaustavi se pred puta, cekajuci da stigne policijski auto. Policajac se zaustavi iza Porschea i prošeta do njega: "Gospodine, smena mi završava za pet minuta i rado cu vas pustiti ako mi date razlog zašto ste bežali... ali neki koji još nikada nisam čuo". Covek ga pogleda i reče: "Prošle nedelje moja žena je pobegla s policajcem pa sam mislio da mi je vraćate". Pandur ga pogleda, vrati mu papire i reče: "Hvala, do vidjenja". |
| | | zvrkica Ljubitelj foruma
Broj postova : 3702 Godine : 36 Datum registracije : 12.03.2013
| Naslov: Re: Razni vicevi 23.04.13 10:00 | |
| Došao Srbin s privremenog rada iz Njemačke kući u svoje selo, pa mu žena skuhala pasulj. Poslije pojedenih nekoliko tanjura on prdne i zasmrdi cijelu kuću. Žena ga prekori:
- Kako možeš tako, kum ti je na vratima, a ti usmrdiš kuću!- Ne brini ništa. - reče on i izvadi sprej s mirisom borove šume i poprska sobu. Dođe kum:- Kume, osjećaš li nešto?- Jok.- Ma 'ajde, napregni nos... Moraš bar nešto osjetiti.- Aha! Osjećam, sad osjećam... Kao da se netko pokenjao u borovoj šumi | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
| | | | Razni vicevi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 527 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 526 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|