|
| Razni vicevi | |
|
+71dea_ johang66 Milan01 Lavanda dublje Luna2 t1rejble2r RiinO sookie Tatoo Gracija... anna79 marinela2208 Blonde cocal Marko77 An9el BARIGHNO mobile Tinna Zgubidan Olimp Centurion Dzebo Gabi Nesreča NjenoMilo Tidy_Zlocesta Bobby Badomen Christine von Cahill kala Mala mazica28 Dusan Golubica bodomiere bađo svilena cassia teaa Wall-e scorpio57 Mixi Zoki Dita von Teese Rokerka just_me jaran goc Puky californiamen legija Yo Kikica DjBjelovarcanin ivanaa Ary ajmeivana Alba mario-dzigy king_in_crimson Lux mayeer Blizanka Slavonac Jas mala mazica Zlatko MM feniks48 Goran 75 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Razni vicevi 25.09.08 22:32 | |
| First topic message reminder :Kakve su žene košarkaša? Do jaja! Stvarno ne mogu utvrditi što vam je. Mislim da je to zbog alkohola - kaže doktor pijancu koji je došao na pregled. Dobro doktore, doci cu ja ponovno kad se otrijeznite - kaže pijanac.
Zadnja promjena: Goran; 29.09.11 10:21; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 18.06.10 0:32 | |
| Bila dva kipa, muškarac i žena, u parku, okrenuti jedan prema drugome. I tako oni stajali tamo 100, 200, 300 godina. Golubovi su srali po njima godinama i godinama. Bog gleda kipove, pa se sažali na njih, i oživi ih. • Ajde, idite malo u ono žbunje, radite šta hoćete, ali samo 15 minuta - reče Bog. I tako bi. Odoše oni u žbunje, žbun se trese, oni se kikoću... Posle petnaest minuta izlaze oni ozarenih lica, prosto sijaju od sreće. Pogleda ih Bog i dade im još petnaest minuta. Oni srećni opet u žbunje, a muškarac će ženi: • Super, sada ćeš ti držati goluba, a ja ću mu kakiti na glavu...'' | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 18.06.10 0:34 | |
| Uđe žena u apoteku i kaže apotekaru da želi kupiti arsen. - Šta će vam arsen, pita apotekar. - Želim ubiti svog muža jer me vara s drugom ženom, odgovara ona. - Ali gospođo, ne mogu vam prodati arsen da bi ubili muža, čak i ako vas vara s drugom ženom, odgovara apotekar. Žena iz džepa na to izvadi fotografiju, a na fotografiji njen muž prilikom snošaja s apotekarovom ženom. - O, oprostite gospođo. Nisam znao da imate recept. |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 18.06.10 0:51 | |
| Okupi svećenik opatice u samostanu i mrtvački ozbiljnim glasom im priopći, da je pod oltarom pronašao kondom. - Grozno!!!, - uzviknu opatice. - Hi, hi.., - nasmije se jedna. Dalje svećenik izvijesti opatice kako je kondom bio pun sperme, i kako je nedvojbeno u samostanu bio nepoznati muškarac. - Grozno!!!, - uzviknu opatice. - Hi, hi..., - nasmije se jedna. Zatim svećenik pripomene kako je pronađeni kondom na jednom mjestu bio i probušen. - Grozno!!!, - uzviknu jedna. - Hi, hi..., - nasmiju se ostale. | |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Razni vicevi 18.06.10 0:52 | |
| Bio u raju mali anđeo peder. Svaki puta kada su ostali anđeli išli na izlet i brali cvijeće on bi nekog od njih naguzio. Pozove njega Bog na razgovor i kaže mu: - Ako se ne prestaneš tako ponašati poslat ću te u pakao! Ali je mali anđeo nastavio opet po starom. Pošalje njega Bog u pakao, ali nakon nekoliko dana zove Boga vrag, da dođe natrag po anđela i vrati ga u raj. Dođete Bog u pakao, a kad tamo hladno, nema vječne vatre i svi se smrzavaju. Pita on vraga: - Pa što je sad ovo, gdje je vatra! Vrag će njemu: - SAGNI SE TI DA JE ZAPALIŠ!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 19.06.10 11:05 | |
| Igra Mujo poker sa prijateljima, pa u jednom trenutku kaže ženi: - Fato, kuvaj kafu da častiš! Dobio sam te nazad! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 23.06.10 11:38 | |
| Kako bi se fudbalski klub Crvena zvezda zvao u Španiji? Rekreativo! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 25.06.10 12:53 | |
| Šta se desi kad se ukrste pitbul i pudlica? Pudlici ispadnu oči! |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.07.10 17:55 | |
| Opljackali dva Crnogorca banku.Poslije uspjele "operacije" sakrili se oni u skloniste kad jedan rece:"Ocemo li coce brojati pare?" "Ne ja",odgovori drugi,"sad ce DNEVNIK pa cemo cuti. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.07.10 17:57 | |
| Sece bakica grobljem i sretne grobara: - "Oprostite, mozete li mi reci gdje je grob broj 64?" Odgovara joj grobar: - "Koji k**** izlazis kada se neznas vratiti."
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.07.10 17:57 | |
| Primjeti zena kako joj muz vec duze vrijeme samo sjedi i razmislja. Upita ga: - "Na sta mislis?" A on: - "Ma, ne znas je!" _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razni vicevi 05.07.10 13:59 | |
| Pitali Muju na birou za zaposljavanje sta je po zanimanju on odgovori:
- Pomocni bagerista.
- A sta vam je to?
- Pa ono sto bager ne moze, ja to lopatom... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Razni vicevi 06.07.10 0:39 | |
| Upeca ludak zlatnu ribicu.Ribica kaze-:"Posto si ti ludak ispunicu ti jednu zelju."A on ce na to:-"CRKNI." | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 1:58 | |
| Pita Eva - Adama: "Adame, jel me volis?! Adam: "A kog ću!?" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:10 | |
| Sretnu se dva doktora na groblju i kaže jedan: - "O kako ste kolega, je li i vi pravite inventuru?" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:12 | |
| Pacijent: - Doktore, ja sam straaašno zaboravan! Doktor: - Da, a otkad to? Pacijent: - Šta otkad? Pacijent: - Doktore, mene nitko ne primjecuje! Doktor: - Sljedeći! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:13 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:18 | |
| Vozi vuk motor kroz šumu i sretne Crvenkapicu. Crvenkapica: - "Vuče, Vuče..." Vuk: - "K**** vuče, vidiš da jedva ide |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:19 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:20 | |
| Pita psiholog malog Cigu: -Šta ćeš bit kad porasteš Mali Cigo se malo zamisli, pa reče: -Pa, biću ženu!!! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:22 | |
| Šta je to sreća u nesreći? - Kad te pregazi bager pun djeteline s 4 lista |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:24 | |
| Roditelj kod direktora škole na konzultacijama i direktor mu priča: -Vaš sin ima jedinicu iz hrvatskog, matematike, fizike, povijesti,.... -Pa jebo te on će past razred-uzrujano će roditelj -E, ajmo po 500 maraka da neće-reče direktor |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:26 | |
| Dok je nekoliko lovaca bilo u šumi u lovu, jedan od njih padne na zemlju. Drugi ga pogledaju i vide, čovjek ne diše, oči mu se izokrenule. Jedan od lovaca izvadi mobitel i zove hitnu. - Prijatelj mi je umro, viče u slušalicu. S druge strane mu dežurni, hladnokrvnim glasom kaže: "U redu, smirite se. Ja ću vam pomoći, nemojte paničariti. Prije svega, moramo se uvjeriti je li Vaš prijatelj stvarno mrtav." Nakon što mu je to rekao, nastupi trenutak tišine, a onda se začuje pucanj. Onaj što je nazvao operatera, tada upita: "Dobro, a šta sada?" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:26 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:28 | |
| Žena s bebom uđe u autobus. Vozač kaže: "To je najružnija beba koju sam ikad vidio!" Žena sva bijesna ode otraga, sjedne i kaže putniku do sebe da ju je vozač strašno uvrijedio. On odgovori: "Ne može to tako, idite i izgrdite ga zbog toga. Evo, ja ću vam pridržati majmunčića" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.07.10 2:29 | |
| SILOVANA OPATICA PITA PAPU KAKO DA SKINE TU NECISTOCU SA SEBE,PAPA VELI 12 OCENASA I KRISKA LIMUNA,A ZASTO LIMUNA PITA ONA *DA TI SKINE TAJ OSMJEH SA LICA*!!!!!!!!!!!!!!!!! odoh po pelene |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
| | | | Razni vicevi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 451 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 451 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|