|
| Razni vicevi | |
|
+71dea_ johang66 Milan01 Lavanda dublje Luna2 t1rejble2r RiinO sookie Tatoo Gracija... anna79 marinela2208 Blonde cocal Marko77 An9el BARIGHNO mobile Tinna Zgubidan Olimp Centurion Dzebo Gabi Nesreča NjenoMilo Tidy_Zlocesta Bobby Badomen Christine von Cahill kala Mala mazica28 Dusan Golubica bodomiere bađo svilena cassia teaa Wall-e scorpio57 Mixi Zoki Dita von Teese Rokerka just_me jaran goc Puky californiamen legija Yo Kikica DjBjelovarcanin ivanaa Ary ajmeivana Alba mario-dzigy king_in_crimson Lux mayeer Blizanka Slavonac Jas mala mazica Zlatko MM feniks48 Goran 75 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Razni vicevi 25.09.08 22:32 | |
| First topic message reminder :Kakve su žene košarkaša? Do jaja! Stvarno ne mogu utvrditi što vam je. Mislim da je to zbog alkohola - kaže doktor pijancu koji je došao na pregled. Dobro doktore, doci cu ja ponovno kad se otrijeznite - kaže pijanac.
Zadnja promjena: Goran; 29.09.11 10:21; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
legija Ljubitelj foruma
Broj postova : 5576 Godine : 54 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 19.10.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.12.09 22:11 | |
| Hvali se jedan prijatelj drugom: - Danas sam ubio pet muha. Dvije muške i tri ženske. - Po čemu si ih razlikovao? - Dvije su bile na boci pive, a tri na zrcalu. | |
| | | legija Ljubitelj foruma
Broj postova : 5576 Godine : 54 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 19.10.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.12.09 22:12 | |
| Policija na Kosovu ode u šumu. Tamo zateknu mrtvog Srbina. Pitaju lokalni živalj kako je umro. - Šta ja znam, valjda jeo otrovni gljivi, vidiš koljiko gljivi ima u šumu. - A onaj tamo. - Isto. - A onaj. - I onaj isto. - Kako isto, vidi mu rupu u glavi. - Šta ja znam, možda nije hteo da jede otrovni gljivi. | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.12.09 22:14 | |
| 18-godisnja djevojka se povjeri majci i kaze joj da joj menstruacija kasni vec dva mjeseca. Vrlo zabrinuta majka odlazi u ljekarnu kupiti test za trudnocu i rezultat pokazuje da je trudna. Vice, proklinje, place... kuku-lele! - "Tko je ta svinja, zelim znati! Smjesta reci ocu!" Kad je napokon ostala sama, djevojka obavi telefonski razgovor i pola sata kasnije nov-novcati Ferrari se zaustavi ispred njihove kuce. Iz njega izlazi zreo gospodin, obucen u vrlo skupo odijelo i ulazi u kucu. Sjeda u dnevnom boravku s roditeljima i djevojkom i kaze im: - Dobar dan, vasa me kci informirala o problemu. Ja se ne mogu ozeniti s njom zbog moje osobne obiteljske situacije, ali mogu preuzeti odgovornost i poduzeti nesto. Ako se rodi djevojcica, prepisat cu joj 3 ducana, 2 udobna apartmana, vilu na plazi i bankovni racun sa 500.000$. Ako se rodi djecak dobit ce 2 tvornice uz 500.000$. Ako se rode blizanci svaki od njih ce dobiti tvornicu i 250.000$. A ako kojim slucajem dodje do pobacaja... U tom trenutku otac koji je sutio cijelo vrijeme, stavi ruku covjeku na rame i kaze: - "Jebat ces je opet!!!" | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.12.09 22:16 | |
| Pakao u nevolji Zagriženi kompjutoraš nakon smrti završio u paklu. Nakon tjedan dana njegovog boravka u paklu, Sotona zove Boga. "Što ste mi to poslali umjesto grešne duše? Razbio mi je sve u paklu, zadavio zadnjeg vraga i već treći dan viče: "Gdje je prijelaz na slijedeći nivo?" | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.12.09 22:17 | |
| Džamija, ljudi se mole, klanjaju .... Odjenom prasak, strahovit, lome se stakla .... Na pod pada žena sva u lancima, ljudi zabezeknuti, misle Alah im šalje neki znak. Brže-bolje oni povrate ženu iz nesvijesti i pitaju je tko je. Ona pojma nema, ne sječa se, pitaju je kako se zove, ona opet pojma nema, pitaju ovo-ono, ona pojma nema. Pitaju je pa čega se ona zadnjeg sjeća, a ona odgovori:
- Ringišpila u Hadžicima... | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.12.09 22:44 | |
| Dode muz iz zatvora i vidi dijete u kolijevci. Pita zenu: - "Cije je ovo dijete?" Zena: - "Moje, a moglo je biti i tvoje da si bio posten!" | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.12.09 23:38 | |
| Sinoć smo žena i ja sjedili na kauču i razgovarali o životu, razgovor nas je naveo na razmišljanje o dignitetu ljudskog života. Rekao sam joj:
-Draga, ako ja budem u stanju vegetiranja, ovisan o aparatima i tekućinama,molim te isključi sve te aparate i prekini dovod tečnosti koje me drže na životu.
Čim sam to izrekao, žena se ustal, isključila TV i uzela mi pivo! Je.ote, skoro mi je srce otkazalo | |
| | | jaran Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 264 Godine : 29 Datum registracije : 07.12.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 10.12.09 19:34 | |
| Sjede muž i žena u elitnom restoranu i večeraju!
Nakon izvjesnog vremena u restoran ulazi jako zgodna žena i pravac mužu u krilo: 'Pa gdje si ti ljubavi, ne javljaš se već 7 dana, nisi svratio dugo...
Kada se vidimo? Zovi me obavezno.
Ustane i ode.
Žena pita muža: 'Koja ti je ova?'
Muž mrtav hladan odgovara: 'Ljubavnica.'
Žena zgranuta: 'Zar na moje oči, sutra tražim razvod braka.'
A na to će muž: 'OK! Sutra dobiješ razvod braka ali shvati sljedeće, a kad se
razvedeš nema ljetovanja po Grčkoj, Španjolskoj, Egiptu, Havajima,
Karibima, nema zimovanja u Alpama.....nema
skupih auta, skupih jahti, shopinga, skupih haljina, nakita, šminke, večera
po skupim restoranima itd...
Žena zašuti.
Nakon par minuta u restoran ulazi njihov oženjeni poznanik Nikola, ali ne
sa ženom već sa isto zgodnom ženskom!
Kada ga je vidjela žena upita muža: 'Je li, koja je ona sa Nikolom?'
Našto će muž: 'Njegova ljubavnica!'
A na to će žena : 'Naša je ljepša!' | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 10.12.09 20:07 | |
| | |
| | | californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| | | | californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 16.12.09 17:29 | |
| - legija je napisao/la:
- U ludnici dva luđaka za stolom, jedan dijeli bombone.
Jedan tebi, jedan meni, jedan tebi, jedan meni, jedan meni, jedan meni, jedan meni.... "Stani " -viknu drugi, a kad će opet -JEDAN TEBI ..doooooobaaarr.. jesi čuo ovaj? Lovi Chuck Norris lopove, jedan krene lijevo, a drugi desno...a Chuck krene za obadvojicom... | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 16.12.09 22:49 | |
| Priča Haso s jednim Japancem kad Japanac će njemu: - Haso ajde da ti pokažem nešto tradicionalno iz Japana. - Ajde može, Haso će njemu, a Japanac uhvati Hasu i prebije ga te ovaj završi u bolnici. Oporavi se Haso od frke pa upita Japanca: - Nego čovječe šta to bi?, a Japanac će njemu: - To ti je bila tradicionalna japanska jiu-jitsa. I tako nakon par dana dođe Japanac ponovo kod Hase i upita ga hoće li da mu pokaže još nešto iz Japana. - Ma može, kaže njemu Haso, a Japanac ga opet isprebija. Oporavi se Haso i od toga pa ga upita: - Pa šta sad to bi? - To ti je bio kung-fu, a Haso će: - Ajde da ja tebi pokažem nešto tradicionalno japansko! - Ajde Haso, boga ti, da vidim šta ti meni japansko možeš pokazat. Kad budi se Japanac iz kome nakon mjesec dana i sav u čudu pita Hasu: - Haso pa šta to bi? - E vidiš, to ti je bila poluosovina od Toyote. | |
| | | Puky Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 372 Godine : 68 Lokacija : Karlovac, Hrvatska Datum registracije : 28.11.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 21.12.09 17:25 | |
| Uz lokalnu cestu pokraj Gospića čoban je čuvao ovce. Novi Jeep Grand Cheroke kraj njega, skripeći gumama,divlje zakoči. Šofer, mladić obučen u Boss odjelo, u Cerrutti cipelama, s Ray Ban naočalama, Omega švicarskim satom i BHS ( Bussiness High School) kravatom iskoči iz vozila i upita čobana:
"Hoćeš li mi dati jednu ovcu, ako pogodim, koliko ih imaš u stadu?"
Čoban pogleda mladića, pa stado koje pase i reče:
"Slažem se, da!"
Mladić parkira Jeep uz cestu, uključi notebook i bezični modem,skenira pašnjak preko satelita i GPS-a (Global Position System), otvori bazu podataka i 60 Excel tabela, punih algoritama, na to isprinta 150 stranica dugo izvješće na high-tec mini printeru...
Okrene se čobanu i kaže: "Tu imaš točno 1.586 ovaca." Čoban odgovori: "Kažimo, da imas pravo. Uzmi ovcu." Mladić uzme jednu od životinja i stavi je u vozilo. Kada se pripremao da ode, čoban ga pogleda i upita: " Da li ćeš mi vratiti to što si mi uzeo, ako pogodim iz koje si stranke?"
Mladić odgovori: "Svakako!"
Čoban na brzinu reče: "Ti si iz HDZ-a"
"Upravo tako! Kako si pogodio?"
"Jednostavno", odgovori čoban. "Prvo: došao si, a nije te nitko zvao. " "Drugo: izračunao si mi nešto, što ja već znam. " "Treće: O mom radu nemaš pojma i zato, molim te, vrati mi mog psa!" | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 22.12.09 19:44 | |
| Pročitao Mujo knjigu 'Budi gazda u svojoj kući'. Otišao u kuhinju i stao pred Fatu. Upro joj je prst u facu i oštro rekao: Znaj da sam ja gazda u ovoj kući i moja je riječ zadnja!!!! Večeras ćeš napraviti dobru večeru i kad pojedem, idu dobri kolači. Zatim idemo u spavaću sobu i jebaćemo se onako kako ja hoću... Onda ćeš mi spremiti kupku da se fino opustim. Oprat ćeš mi ledja i obrisati me, a onda donijeti pidžamu! Nakon toga izmasirat ćeš mi stopala i ruke! I... pogodi, tko će me obući i počešljati kad sve to bude obavljeno? - Neko iz pogrebnog, pizda ti materina !!! |
| | | just_me Početnik
Broj postova : 35 Godine : 38 Datum registracije : 07.01.2010
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.01.10 10:33 | |
| neznam dal je već netko napisao ovaj jer nisam čitala od 1. stranice... al meni je preeejak! pričaju mujo i haso..i veli mujo; "ej bolan,znaš šta imam?! H1N1. a na to će njemu huso; "da,i? imam i ja MP3" | |
| | | just_me Početnik
Broj postova : 35 Godine : 38 Datum registracije : 07.01.2010
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.01.10 10:33 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 13.01.10 12:11 | |
| Pricaju Mujo i Todoric sta su kupili zenama za Bozic. Todoric kaze: - "Ja sam kupio Mercedes i haljinu." Mujo kaze: - "Dobro haljina ali sto ce joj Mercedes?" - "Ako joj se haljina ne svida neka se odveze Mercedesom pa zamjeni.A ti?" Mujo kaze: - "Kupio sam joj cetku i vibrator." Todoric kaze: - "Dobro cetka ali sto ce joj vibrator." Mujo kaze: - "Ako joj se ne svida cetka, neka se jebe!" |
| Naslov: Re: Razni vicevi 14.01.10 18:12 | |
| Informatičar i žene... Šeta čovjek pokraj neke bare, kad žaba skoči pred njega i progovori: - "Ako me poljubiš pretvorit ću se u prekrasnu princezu !!!" Čovjek joj priđe uzme je i spremi u džep. Žaba opet progovori: - "Hej, nisi čuo? Ako me poljubiš pretvorit ću se u prekrasnu princezu!!" Čovjek izvadi žabu iz džepa, pogleda je, nasmješi se i spremi je natrag u džep. Sad žaba, već sva očajna, progovori: - "Ako me poljubiš, pretvorit ću se u prekrasnu princezu, biti ću s tobom koliko god ti zeliš, i radit ću sve što želiš." Čovjek opet izvadi žabu, ponovno se nasmješi i vrati je u džep. Žaba će: - "Dobro, pa u čemu je problem? Rekla sam ti da ću se pretvoriti u prekrasnu princezu, biti ću s tobom koliko god to želiš i radit ću sve što poželiš. Zašto me onda nećeš poljubiti??" Čovjek odgovori: - "Gle, ovak, ja sam informatičar i nemam vremena za cure, ali imati žabu s kojom možeš razgovarati je baš cool!!" | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 14.01.10 18:13 | |
| Programeri u šetnji Dvojica programera u šetnji primjete prelijepu djevojku. Prvi će: Gle kakve properties ima! Drugi će: Ona je read only. | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 14.01.10 18:13 | |
| Uzrujani čovjek kupuje oružje Čovjek ulazi u prodavaonicu oružja i traži pištolj. - Što će Vam pištolj? – pita prodavač. - Pa znate moja punica.... - Dobro, dobro, prodati ću Vam pištolj, ali tek sutra! - Što Vi mislite, da ću se ja do sutra predomisliti? - Ma ne čovječe, danas ste vidljivo toliko uzrujani da biste sigurno promašili | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 14.01.10 18:17 | |
| Bigamija Razgovaraju dva prijatelja: - Znaš li ti koja je kazna za bigamiju? - Ne? - Pa, dvije punice! | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 14.01.10 18:18 | |
| Djed u Trstu Gleda djed unuka kako surfa satima na računalu, pa mu veli: Djete drago, danima ziriš u taj ekran, život i mladost prolaze mimo tebe. Kad sam ja bio tvojih godina odem s dečkima u Trst, upadnemo u kupleraj, ševimo tri dana, pa se sjurimo u najbliži bar, popijemo sve što ima, ispišamo se na šank, prebijemo barmena što pravi probleme, vratimo se doma puni doživljaja, a ti samo sjediš i gledaš. Zamislio se unuk, čini se da djed ima pravo. Okupi ekipu, i u Trst. Vratio se zamotane glave, plavog oka i slomljene ruke. Djed: Što je bilo? Unuk: Prebili su nas i još imam tri godine zabrane ulaska u Italiju. Djed: Pa, s kim si to išao? Unuk: S Generalturistom. Djed: E, ja sam išao s partizanima!!! | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 14.01.10 18:18 | |
| -Telefonira kcer majci iz rodilišta: -Mama,jel se sjecas onog tipa s maskenbala sto je bio maskiran u crnca? -Da sjecam se. -E,pa stvarno je crnac | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 14.01.10 18:19 | |
| Prođe skoro 3 mjeseca kako Crnogorac ni da pomisli na sex sa ženom. Ode žena kod doktora da ga pita za savjet, a on joj kaže: - Znate, možda ga morate malo zainteresirati, nađite neko seksi rublje i slično... Nabavi ona sve sto treba, crni grudnjak, haltere, čarape i ostalo. Dolazi on kući, gleda je, ona sva onako zanosna, u CRNOM rublju, a on s vrata pita: - Nemoj mi okolišit, nego reci je li djedo umro? | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 14.01.10 18:26 | |
| Posvađaju se muž i žena pa prestanu međusobno razgovarati. Odjednom, muž shvati da sljedeći dan ima poslovni let, te da bi ga žena trebala probuditi u 5 ujutro.Ne hoteći prvi prekinuti "krug" tišine (PA DA IZGUBI), na komadić papira napisao je: "molim te probudi me u 5 ujutro".Papirić je ostavio tamo gdje će ga ona sigurno vidjeti. Ujutro, čovjek se probudi, i vidi da je 9 sati, te da je propustio let. Bijesan, hoteći vidjeti zašto ga nije probudila, primijeti papirić do kreveta na kojem je pisalo: "Pet je sati, budi se!" POUKA: Muškarci nisu sposobni za ovakvu vrstu natjecanja. Bog je prvo stvorio muškarca kao grubi nacrt, prije nego što je napravio remek djelo! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
| | | | Razni vicevi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 540 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 540 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|