|
| Razni vicevi | |
|
+71dea_ johang66 Milan01 Lavanda dublje Luna2 t1rejble2r RiinO sookie Tatoo Gracija... anna79 marinela2208 Blonde cocal Marko77 An9el BARIGHNO mobile Tinna Zgubidan Olimp Centurion Dzebo Gabi Nesreča NjenoMilo Tidy_Zlocesta Bobby Badomen Christine von Cahill kala Mala mazica28 Dusan Golubica bodomiere bađo svilena cassia teaa Wall-e scorpio57 Mixi Zoki Dita von Teese Rokerka just_me jaran goc Puky californiamen legija Yo Kikica DjBjelovarcanin ivanaa Ary ajmeivana Alba mario-dzigy king_in_crimson Lux mayeer Blizanka Slavonac Jas mala mazica Zlatko MM feniks48 Goran 75 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Razni vicevi 25.09.08 22:32 | |
| First topic message reminder :Kakve su žene košarkaša? Do jaja! Stvarno ne mogu utvrditi što vam je. Mislim da je to zbog alkohola - kaže doktor pijancu koji je došao na pregled. Dobro doktore, doci cu ja ponovno kad se otrijeznite - kaže pijanac.
Zadnja promjena: Goran; 29.09.11 10:21; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 22.05.09 7:55 | |
| Sretne mazohist sadistu da mu bič u ruke i veli mu: "Bičuj me." Sadist mu na to odgovori:"Neću." |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 25.05.09 9:42 | |
| - Teo je napisao/la:
- Sretne mazohist sadistu da mu bič u ruke i veli mu: "Bičuj me." Sadist mu na to odgovori:"Neću."
predobar !!!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 30.05.09 23:16 | |
| Svećenik iz malog sela bio je veliki ljubitelj kokoši, koje je skrbno čuvao u kokošinjcu iza crkve. Jedno nedjeljno jutro je kod uobičajenog obilaska među peradi zamjetio, da je nestao njegovov pjetao i kako je znao za uobičajne seoske boje pjetlova, odlučio je u toku mise upitati svoje vjernike. "Tko ima pjetla ?!" (Ustali su svi muški.) "Ne, nisam mislio tako. Jeli tko vidio pjetla?" (Ustale su sve ženske.) "Ne, ne, također to nisam mislio. Jeli tko vidio pjetla, koji mu ne pripada?"(Ustala je polovica ženskih). "Neeee, ne i ne, mislio sam da li je tko vidio MOJEGA pjetla?"(Ustali su ministranti, dva duhovnika i koza.) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 31.05.09 22:17 | |
| PRIJE VJENČANJA:
ONA: Ciao DRAGI!
ON: Ma konačno, kako to već dugo čekam!
ONA: Želiš li da odem?
ON: NE! Kako ti pada napamet? Već sama pomisao na to me plaši!
ONA: Voliš li me?
ON: Naravno! U svako doba dana i noći!
ONA: Jesi li me ikada prevario??
ON: NE! Nikada! Zašto to uopće pitaš?
ONA: Hoćeš li me poljubiti?
ON: Da, svaki put kad mi se samo pruži prilika za to!
ONA: Hoćeš li me ikada udariti?
ON: Jesi li poludjela? Pa znaš dobro kakav sam!
ONA: Mogu li ti u potpunosti vjerovati?
ON: Da.
ONA: Ljubavi...
SEDAM GODINA NAKON VJENČANJA:
Tekst jednostavno pročitati odozdo prema gore ...! |
| | | | ajmeivana Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Razni vicevi 02.06.09 14:11 | |
| Dragi Bože, molim Te da ove godine
pošalješ odjeću svim onim sirotim
tetama u tatinom kompjuteru,
Amen | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 11.06.09 11:40 | |
| Došla bakica doktoru i kaže: - Doktore, imam problem s učestalim vjetrovima. Zapravo, to i nije neki problem... Naime, oni su potpuno bez mirisa i ispuštam ih gotovo bez ikakva zvuka, samo što su jako učestali. Evo vidite... i sada dok sam vam ovo pričala pustila sam vjetar barem dvadesetak puta. Vi niste ništa primijetili jer su, kako sam vam već rekla, bez ikakva mirisa i gotovo bešumni. - Hm... dobro, kaže doktor, uzmite ove tablete i dođite sljedećeg tjedna na kontrolu. Eto bakice sljedećeg tjedna, ali sad jako uzrujane: - Doktore... nešto se dogodilo s mojim vjetrovima. Otkad sam počela piti one tablete! Još uvijek su onako tihi i učestali kao prije, ali sad su počeli užasno zaudarati! - Dobro, kaže doktor, sinuse smo pročistili, a sad da vidimo što možemo napraviti da popravimo i vaš sluh! |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 11.06.09 11:47 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 12.06.09 14:35 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 19.06.09 22:20 | |
| Daj sad malo gore, ajde sad malo dolje, sad se pomakni lijevo, pomakni se u desno - govori muž ženi usred sexa. Čuješ ti, jel ti mene sexaš ili parkiraš. - kaže mu žena |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 19.06.09 22:31 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razni vicevi 25.06.09 9:28 | |
| Izlazi zeka iz kafane mrtav pjan, prispava mu se i on zaspi u kanalu. S jedne strane naidje vuk a s druge drugi i pomisle "dobra vecera". Pokolju se vukovi i padnu mrtvi, jedan sa jedne drugi sa druge strane. Zeka se budi, pogleda na jednu stranu, pogleda na drugu, kad ono mrtvi vukovi. Tek ce zeka na to: - U j**** ti, kad god se napijem neko sranje napravim... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 28.06.09 15:40 | |
| Sedam patuljaka, na čelu sa Ljutkom, došli u Vatikan, ulaze u katedralu Sv. Petra i traže Papu. Došao Papa i pita ih šta hoće. Ljutko: - Slušaj Papa, ima li koja časna sestra koja je manja od nas? - Nema, kaže Papa. - Ma možda ipak ima, razmisli malo? - Ma nema kad vam kažem! Ljutko, ljutito: - Ma Papa, jesi li sto posto siguran??? - Ma Ljutko, sto posto sam siguran da nema niti jedne časne sestre manje od vas!!! A šest patuljaka iza Ljutka: - Ljutko je jebo pingvina, Ljutko je jebo pingvina... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 01.07.09 15:53 | |
| Dolazi tip kod gatare i ona mu gleda u dlan: - Mmmm, stoji vam neki put. - Da, neki put mi stoji, a neki put ne. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 01.07.09 15:54 | |
| Zvoni zvono na vratima. Zena otvori, a pred vratima stoji nepoznati muskarac i pita: - Imate li vi pi.ku? -Zena mu sokirano zalupi vrata pred nosom. Drugi dan se prica ponovi i ona uvece, sva uzrujana, isprica muzu sta je bilo. -Muz najpre dobro opsuje perverznjake i dogovore se da on iduceg dana ne ode na posao za slucaj da onaj covek opet dodje. Iduceg dana opet zvoni na vratima. Muz stane iza vrata, zena otvori, a pred vratima zaista isti covek i pita: - Imate li vi pi.ku? Zena skupi svu hrabrost i odgovori: - Imam! A covek ce: - Onda recite svom muzu da koristi vasu, a ne onu od moje zene. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 01.07.09 15:56 | |
| Odveo Mujo Fatu na večeru i naručio puževe za oboje. Fata ne zna kako da jede puževe, pa odluči gledat kako to Mujo radi. Uzme Mujo puža i srkne. Slijedi Fata njegov primjer, uzme puža, srkne. Kad ono ništa. Srkne opet, ništa. Srče Fata srče ko blesava, ništa. Pogleda u kućicu, a puž se drži za svoje zidove i viče: Tooooooooooooooooo!!!!!!!! Lutkoooooooooooooooo!!!!!!!!! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 01.07.09 16:01 | |
| 213-546... -Vindija, izvolite! -Direktora Vas molim! -Drka? -Oprostite, budem nazvao kasnije...?!? P.S. Vlasnik (direktor) Vindije se zove Drk Dragutin _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.07.09 16:18 | |
| Mladi svećenik
Jedan mladi katolički svećenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni riječi progovoriti pa upita biskupa za savjet. Ovaj mu reče: - Sljedeći put popij čašu vode s dvije kapljice votke i odmah ćeš se osjećati slobodnije. Poslije toga svećenik se osjećao tako dobro da ga ništa nije moglo uznemiriti. Nakon povratka s mise dočeka ga cedulja s biskupovom porukom: - Poštovani, rekao sam nekoliko kapljica votke u vodu, a ne obratno. I još par savjeta: Nije potrebno stavljati kriške limuna na rub pehara. Ormar pored oltara je ispovjedaonica, a ne WC. Ne oslanjajte se više na kip Blažene djevice Marije, ne grlite ju i ne ljubite. Postoji 10 zapovjedi, a ne 12, 12 je apostola, a ne 7. Nijedan od njih nije bio patuljak. Isusa i njegove učenike ne zovemo J.C. and Co. David je pobijedio Golijata praćkom i kamenom, nije ga umlatio i prosuo mu mozak. Judu ne nazivamo kurvinim sinom. Papu ne zovemo El Padrino. Bin Laden nema veze s Isusovom smrću. Sveta vodica je za posvećivanje, a ne za osvježavanje ispod pazuha. Ne sjedi se ispred oltara i ne stavlja se noga na Bibliju. Hostija nije grickalica uz vino, već za vjernike. Grešnici idu u pakao, a ne u pizdu materinu. Onaj u kutu, pored zbora, kojega ste nazvali pederom i transvestitom u suknji, bio sam ja. Na kraju se kaže amen, a ne fajrunt. |
| | | ivanaa Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 169 Godine : 51 Lokacija : daleko... Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 11.07.09 9:55 | |
| Dođe žena s posla i dere se na muža: - Ti si nesposoban! I majka ti je nesposobna! Čitava obitelj ti je nesposobna!!! Kada bi bilo natjecanje u nesposobnosti, ti bi osvojio drugo mjesto. - Zašto ne prvo? - Zato što si nesposoban!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 14.07.09 22:38 | |
| U gostioni jedan čovjek veli: Svi političari su budale. Odjednom ustane neki čovjek i kaže: Tko je to rekao? A što vi ste političar upita ga? Ne ja sam budala odgovori on. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 20.07.09 14:31 | |
| Žena došla u prodavnicu kućnih ljubimaca i tamo vidi veoma jeftinog, divnog papagaja. -U čemu je štos, zašto je tako jeftin? -Ah, znate, taj papagaj je živio u jednoj javnoj kući, ko zna šta je tamo naučio…. Ženi to nije smetalo, i kupila je pticu; čim ju je donijela kući, ptica počne: -Nova kuća, nova Madam.. Dama se nasmije i sačeka kćerku. Papagaj odmah počne: -Nova kuća, nova Madam, nova djevojka….. Nastave svi da se smiju, kad eto ga i muž, ulazi na vrata a papagaj : -Nova kuća, nova Madam, nova djevojka, zdravo Stevo.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 20.07.09 14:32 | |
| PISMO PLAVUŠE Dragi sine, Pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo, znači da je dobro stiglo, a ako ga ne primiš javi da ti ga ponovo pošaljem. Pišem sporo, jer znam da sporo čitaš. Neki dan je tvoj otac pročitao u novinama da se po statistikama većine saobraćajnih nezgoda dešava 1km od kuće, tako da smo se nedavno preselili malo dalje od kuće. Kuća je prelijepa, imamo čak i veš mašinu, ali ne znam da li radi. Jučer sam stavila veš da se pere, povukla vodu i veša više nije bilo.. Ovdje vrijeme i nije toliko loše. Prošle sedmice kiša je padala samo dva puta-prvi put je trajalo 3 dana a drugi put 4 dana. U vezi one jakne što si htio, tvoj ujak Pier mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, pošto su dosta teška, jer to bi dosta koštalo, tako da smo ih skinuli i stavili ih u džep. Napokon smo sahranili tvog djeda: pronašli samo njegovo tijelo kada sam očistili kuću. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobijedio dok samo se igrali skrivača. Prije nekoliko dana ekspodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i Mene je bacilo van kroz prozor: koji osjećaj!! Nakon toliko godina, otac i ja Smo izišli van zajedno. Pošto već spominjem tvog oca-dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi 500 ljudi… zaposlili su ga na gradskom groblju… održava travnjak. Tvoja sestra Julija, znaš ona koja se udala za svog muža.. napokon je rodila! Ne znamo još spol, tako da ne znam da li si postao ujak ili tetka… ako bude curica tvoja sestra će je zvati po meni… čini se malo čudno da svoju kćerku zove «mama», no to je njena želja. Tvoj rođak Pol se oženio…. Po cijeli dan se moli pred ženom, jer je djevica. I da znaš da ne viđamo tvoja Ujaka Izidora, onog koji je umro prošle godine… A da ne govorim o tvom bratu Zanou… on je grozan…. Zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa!! Dobro sine, neću ti pisati adresu jer još ne znam koja je. Porodica je ovdje prije živjela, uzela je kućni broj sa zida i ponijela da sa sobom. Ako vidiš Margaritu pozdravi je, a ako ne vidiš nemoj joj ništa govoriti. Voli te tvoja mama!!
|
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Razni vicevi 12.08.09 14:38 | |
| Zaustavi policajac pijanca i upatiga kuda ide? kaže on na predavalje pita policajac pa ko drži predavanje u pola noči? kaže on. Moja žena | |
| | | DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 12.08.09 14:44 | |
| bila fata sa nekim đo. i sad fatakaze da joj đo.kupi cijeli svijeta ide đo voli đo đo pati mora da plati i sad on kupi i ona kaze daj si pimpek uvecaj on đo voli đo pati đo mora da skrati | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
| | | | Razni vicevi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 477 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 477 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|