|
| Razni vicevi | |
|
+71dea_ johang66 Milan01 Lavanda dublje Luna2 t1rejble2r RiinO sookie Tatoo Gracija... anna79 marinela2208 Blonde cocal Marko77 An9el BARIGHNO mobile Tinna Zgubidan Olimp Centurion Dzebo Gabi Nesreča NjenoMilo Tidy_Zlocesta Bobby Badomen Christine von Cahill kala Mala mazica28 Dusan Golubica bodomiere bađo svilena cassia teaa Wall-e scorpio57 Mixi Zoki Dita von Teese Rokerka just_me jaran goc Puky californiamen legija Yo Kikica DjBjelovarcanin ivanaa Ary ajmeivana Alba mario-dzigy king_in_crimson Lux mayeer Blizanka Slavonac Jas mala mazica Zlatko MM feniks48 Goran 75 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Razni vicevi 25.09.08 22:32 | |
| First topic message reminder :Kakve su žene košarkaša? Do jaja! Stvarno ne mogu utvrditi što vam je. Mislim da je to zbog alkohola - kaže doktor pijancu koji je došao na pregled. Dobro doktore, doci cu ja ponovno kad se otrijeznite - kaže pijanac.
Zadnja promjena: Goran; 29.09.11 10:21; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Yo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 259 Godine : 38 Lokacija : Sisak Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 15.08.09 18:15 | |
| U jednom poularnom kaficu jedan mladic odluci pozvati jednu djevojku na pice. Pride njenom stolu i upita: - "Izvinite, mogu li vas pozvati na jedno pice?" Djevojka na sav glas zavika: - "ŠTA? ZAR U U TVOJOJ SOBI?" - "Ne, ne razumijete. samo vas pozivam na poce." Djevojka još glasnije: - "ŠTA? A SAD BI U HOTELU?" Momak sav posramljen odleti do šanka, da što prije plati svoj racun i pobjegne od stida. Kad odjednom mu pride ona djevojka i objasni: - "Izvinite za ono prije. Znaš, studiram psihologiju i istražujem kako se ljudi odazivaju u neugodnim situacijama." Tada se momak zadere na sav glas: - "ŠTA? ZA 200 EURA? NISAM LUD." | |
| | | Yo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 259 Godine : 38 Lokacija : Sisak Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 15.08.09 18:15 | |
| Ozenio se princ prelijepom princezom ali princeza nece sex, te on odluci da ode kod dvorske vjestice da mu spravi kakav ljubavni napitak. Kaze vjestica: - "Da bih napravila ljubavni napitak potreban mi je jedan sastojak koji moras ti licno da mi doneses. Preko sedam mora i sedam gora ima jedna pecina u kojoj zivi jedan strasni zmaj.Moras da ga ubijes i kada ga rasporis iz njega ce izaci medvjed.Kad rasporis medvjeda iz njega ce izaci vuk, iz vuka licica, iz lisice zec, iz zeca golub iz goluba vrabac. E kad rasporis vrapca u njemu ces pronaci jedno malo jaje. To mi je jaje neophodno za pripremu ljubavnog napitka!" Posto je princ zestoko resio da "zvekne" princezu opremi on ekipu te krenu na put. Posle 4-5 godina putovanja preko sedam mora i sedam gora stigne ti on, napokon do pecine gdje zivese onaj zmaj i onako popizdjen od puta i apstinencije krene da pravi masakr. Raspori on zmaja,medveda, vuka... i sve ostale zivotinje i kada dodje do vrapca iz njega ispade ono jaje. On ga sav sretan uze i brze bolje krene nazad. Vratio se on posle 2-3 godine u dvorac, preda vjestici ono jaje ali ovaj, napitak mora da odlezi bar godinu dana dok ne sazri. - "Pa kad sam mogao da izdrzim 7-8 godina, izdrzacu jos i ovu jednu", pomisli princ i ode da se odmori i pripremi za dugo iscekivani trenutak sexa sa princezom. Kada je prosla godina ode on kod vjestice i ona mu dade bocicu sa ljubavnim napitkom i rece: - "Da bi napitak imao sto bolji efekat moras da sve ucinis kako ti kazem. Pripremi jednu gala veceru na kojoj ce te biti samo princeza i ti. Kuharima naredi da sva slana jela malo vise zasole, a slatka vise zaslade. Ispred princeze stavi bokal vode ili vina, a malo dalje iza bokala, da se ne vidi, postavi ovu bocicu sa ljubavnim napitkom. Kada se princeza bude najela, silno ce ozednjeti te kada se masi za bokal ugledat ce bocicu sa ljubavnim napitkom i pozeljece da vidi sta je to. Ti budi u pripravnosti, pa kada se ona nagne preko stola da dohvati bocicu sa ljubavnim napitkom, ti joj prifuraj zguza te je dobro kresni!" | |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Razni vicevi 18.08.09 16:52 | |
| | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razni vicevi 20.09.09 13:30 | |
| U početku se djevojkama govori: janje moje, pile moje, tele moje... Kasnije - te životinje odrastu... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 20.09.09 13:33 | |
| Idu Amerikanac, Nijemac i Albanac prašumom i ulove ih Amazonke pa im daju izbor: smrt ili život bez njihove 'muškosti'... Amerikanac misli: "Život je život" i odluči se za amputaciju.Amazonke ga odvedu u jednu kolibu, kratak urlik, Amerikanac izlazi van drzeći se za krvavo međunožje.... Nijemac donese istu odluku. I njega odvedu u kolibu, pola sata užasnog urlikanja i jaukanja i napokon i on sav krvav izlazi iz kolibe. Red je na Albanca, ali on zamoli Amazonku da mu samo odgovori na jedno pitanje. Amazonka pristane i on je upita: "Zašto je Amerikanac bio tako brzo gotov, a kod Nijemca je to potrajalo?" Amazonka: "Znaš, mi ih režemo po zanimanju. Amerikanac je liječnik, uzele smo skalpel i caaaap; Nijemac je drvosječa, njemu smo ga morale otpiliti, pa je malo duže trajalo..." A Albanac će na to: "E, mojega ćeš da ljižeš dok ne otpadne, ja sam sljadoljedar!" _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 20.09.09 13:34 | |
| ZA ŠOVINISTIČKE SVINJE KOJI SE NEZNAJU IZRAŽAVATI: Kako govoriti o ženama, a biti politički korektan
1. Ona nije TREBA ili PICKA nego SISATI GRADJANIN. 2. Ona nije LAKA nego je HORIZONTALNO PRISTUPACNA. 3. Ona nije GLUPACA nego je SKRENUTA S AUTOPUTA INFORMACIJA. 4. Ona nije PRAZNOGLAVA nego je U RASKORAKU SA REALNOSCU. 5. Ona nije PIJANA nego je KEMIJSKI INTOKSINIRANA. 6. Ne kaze se ONA BI SE KRESNULA nego ONA JE SEKSUALNO FOKUSIRANA. 7. Ona nema SILIKONE nego je MEDICINSKI OBOGACENA. 8. Ona nije KURVA nego je SEKSUALNO EKSTROVERTNA. 9. Ona nema SJAJNO DUPE nego je REKTORALNO SUPERIORNA. 10. Ona nema BRKOVE nego je u KONTAKTU SA MUSKOM PRIRODOM SVOJE SPOSOBNOSTI. 11. Ona ne KUHA LOSE nego je MIKROVALNO KOMPATIBILNA! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 20.09.09 13:35 | |
| MAJKA ME PODUCILA:
- bezuvjetnoj ljubavi: "Dodi, ljubavi... Vidi samo kako si pokakan."
- logici: "Ako padneš s te ljuljacke i slomiš vrat sve cu kolace ja pojesti."
- primanju: "Dobit ceš svoje kad stignemo kuci."
- medicini: "Prestani se kreveljiti, lice ce ti ostati u tom blesavom položaju."
- tome kako narasti: "Ako ne pojedeš svu mrkvu, nikad neceš narasti."
- filozofiji: "Ako se utopiš, dobit ceš batine.
- kako misliti unaprijed:Zato, pamet u glavu." "Ako ne ispraviš jedinicu iz kemije, nikad neceš naci dobar posao."
- izvantjelesnoj percepciji: "Obuci se. Ja najbolje znam jel' ti hladno ili nije."
- kako prihvacati izazove: "Kamo si mislio? Odgovori kad te pitam... Kako smiješ majci odgovarati?!"
- humoru: "Nemoj meni trcati kad ti ta kosilica odreže noge."
- seksu: "A što misliš, kako si se ti našao ovdje?"
- genetici: "Isti si kao i tvoj otac."
- korjenima: "Vidi! Kakav nered. K'o da si roden u štali!"
- intuiciji: "Vidjet ceš kad ti otac stigne kuci."
- mudrosti: "Kad budeš u mojim godinama i ti ceš razumjeti."
- najvrednijoj od svih stvari - pravdi: "Jednog ceš dana imati djecu i nadam se da ce ispasti isto kao i TI." _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 20.09.09 13:41 | |
| Uđe tip u birc naveče i sjedne za šank pored vrlo vrlo zgodnog komada. Odmjeri ju nabrzinu, neprimjetno, a zatim ležerno pogleda na sat. Opazivši to žena ga pita : I"mate dogovoren spoj? Ona kasni?" "Ne" , reče on, "upravo sam kupio ovaj sat -čudo od tehnike- i testiram ga." Žena će zaintrigirano : "Čudo od tehnike? Što je to tako posebno na njemu?" "Koristi alfa valove i telepatski komunicira samnom", odgovori on. "I što vam sad govori?" znatiželjno će dama. "Pa... kaže mi da ne nosite gaćice...." Žena se zahihoće pa mu reče :" Mora da vam je pokvaren sat, jer ja nosim gaćice!" Čovjek kucne po satu par puta i objesni :" Prokleta naprava, ide sat vremena unaprijed." _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 20.09.09 13:42 | |
| OPIS POJEDINIH TEMPERATURNIH VRIJEDNOSTI:
+18°C Na Havajima uzimaju drugi pokrivac. +10°C U zgradama u Helsinkiju iskljucuju grijanje. +2°C Talijanski automobili ne mogu upaliti.
0°C Destilirana voda se smrzava.
-1°C Dah se vidi. Rusi jedu sladoled i piju pivo. -4°C Pas vam se uvaljuje u krevet. -10°C Francuski automobili ne mogu upaliti. -12°C Politicari pocinju pricati o beskucnicima. -15°C Americki automobili ne mogu upaliti. -20°C Dah se cuje. -24°C Japanski automobili ne mogu upaliti. -28°C Pas vam se uvaljuje u pidzamu. -29°C Njemacki automobili ne mogu upaliti. -30°C Ni jedan normalan automobil ne moze upaliti. -36°C Ruski automobil ne moze upaliti. -39°C Rusi zakopcavaju sve gumbe na kosuljama. -50°C Automobil ti se uvaljuje u krevet. -60°C Zitelji Helsinkija se smrzavaju. U Moskvi zakopcavaju kapute. -70°C Smrzavaju se i u paklu. Univerzitet u Kuznjecku organizira cross-country. -72°C Odvjetnicii zavlace ruke u vlastite dzepove. -120°C Alkohol se smrzava. Rusi su zato potpuno u kurcu. -273,15°C Apsolutna nula. Prekida se kretanje elementarnih cestica. Rus lize smrznutu vodku. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.11.09 11:33 | |
| U JEDNOM BARU U JEDNOM BARU: -IZVINITE GOSPODJICE, MOGU LI VAM PONUDITI JEDNO PICE? -NE, HVALA GOSPODINE, ALKOHOL NIJE DOBAR ZA MOJE NOGE. -OH!? ZAO MI JE, SIGURNO VAM OTEKNU? -NE! RAZMAKNU SE...... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 06.11.09 16:27 | |
| Djevojcica pita majku: "Mama, kako su nastali prvi roditelji?" "Pa, ovaj, Bog je stvorio Adama i Evu. Onda su oni imali djecu pa su postali roditelji, pa su onda njihova djeca imala djecu i postala roditelji i tako dalje." Dva dana kasnije, djevojcica postavi isto pitanje ocu , a otac joj odgovori: "Vidis, prije milion godina, majmuni su polako evoluirali dok nisu postali bica kakva smo mi danas." Devojcica, iznenadjena, okrece se majci i kaze : "Mama, kako je moguce! Ti si mi rekla da je prve roditelje stvorio Bog, a tata mi kaze da su oni nastali od majmuna?" A majka joj odgovara: "Vrlo jednostavno, ja ti govorim o svojoj porodici, a tata ti govori o svojoj " _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.11.09 21:33 | |
| Učiteljica je učenicima za domaću zadaću dala da napišu sastavak na temu:
'Mačka ima devet života.'
Slijedeći dan Ivica je u školu donio slijedeći uradak:
'Moja sestra i njezin dečko su sinoć sjedili u dnevnoj sobi i pričali. Onda je njezin dečko ugasio svjetlo i počeli su se ljubiti. Mislim da je pri tome sestri postalo loše, jer joj je njezin dečko posegnuo rukom pod bluzu, da provjeri da li joj tuče srce. Isto tako kao što uvijek radi stric Marko, koji je liječnik. Nije znao naći srce i stiskao je i gnječio dugo vremena naokolo. Ja moslim da je sestri od toga postalo još lošije, jer je počela vrlo teško disati. Zbog toga nije vise mogla sjediti i legla je na kauč. Onda je sestra dobila i temperaturu, rekla je da joj je strašno vruće i svukla bluzu. Mislim da je i njezin dečko dobio od nje temperaturu, jer se i on svukao i legao kraj nje. Onda sam shvatio od kud dolazi ta visoka temperatura, od koje je objema tako loše. Iz jaja njezinog dečka izlegla se, naime, gorostasna glista. Vidio sam kako je ispuzala iz otkopčanih hlača i postavila se uspravno, skoro okomito. Nešto takvo još nisam vidio. Bila je velika najmanje 20 cm. Kad je sestra vidjela strašnu glistu, silno se uplašila. Raskolačila je oči i široko otvorila usta. Ipak sestra je bila vrlo hrabra. Pokušala je glistu ubiti. Stavila ju je u usta i ugrizla je za vrat. Onda joj je vjerojatno pokušala isisati krv. Najednom je sestra ispustila smijeąan, grgljajuć zvuk i pustila glistu. Vjerojatno je glista ugrizla nju. Onda ju je ponovno zgrabila i snažno držala, dok je njen dečko iz džepa izvadio brnjicu i nataknuo je glisti na glavu. Vjerojatno zato, da ne može više gristi i pljuvati. Sestra je legla na leda i raširila noge, a njen dečko je legao na nju. Očito su htjeli glistu zgnječiti među sobom kao valjak. Ali glista se borila kao luda, oboje su jecali i stenjali, bilo je strašno. Borili su se takvom silinom da su skoro prevrnuli kauč. Nakon duge i teške borbe, najednom su se smirili. Mislio sam, da je glista sada mrtva, jer je mlohavo visjela, a iz nje je izašla njena utroba. Sestra i njezin dečko su bili smrtno umorni, ali su se ipak i dalje ljubili. Mislim da od radosti što su pobjedili tu strašnu životinju. Ali kakav šok! Glista nije bila mrtva, nego je još živjela! Skočila je gore i opet se počela boriti. To se ponovilo nekoliko puta, sve dok moja sestra nije skočila na nju i pokušala je ubiti tako, da je svojom stražnjicom silovito udarala po glisti. Unatoč tome, tek je nakon 35 minutne borbe konačno bila mrtva. Dečko je uhvatio mrtvu glistu za uši i odnio je u wc. Svi kažu da mačka ima devet života. Ali ja sam jučer ustanovio da gliste sigurno imaju nekoliko života više nego mačke!'
Ivica |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.11.09 21:38 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.11.09 21:52 | |
| |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.11.09 22:34 | |
| glista | |
| | | legija Ljubitelj foruma
Broj postova : 5576 Godine : 54 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 19.10.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 13.11.09 12:42 | |
| Tata, tata kako sam ja nastao? Sine donijela ta roda.... U jebo te tata..i ti jebes svasta | |
Broj postova : 5576 Godine : 54 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 19.10.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 13.11.09 12:43 | |
| Što cigo radi na računalu? Kopa po recycle bin-u Šta je CD ROM Cigo koji prodaje cd-ove | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 13.11.09 13:07 | |
| Otisli otac i sin na pecanje. I kako su sati prolazili, otac ozedni, pa uzme bocu piva i popije par gutljaja. Vidi to sin pa pita: tata, tata jel mogu ja malo piva? Kaze tata: sine, jel ti je k**** dovoljno velik da ga stavis u guzicu? -Nije -E onda nemozes. I pecaju oni i dalje kad sin izvadi iz jakne paketic bombona koje je ponio od kuce i pocne ih jesti. Vidi to njegov stari pa ga upita -Sine, jel mogu ja jedan Sin: Jel si mozes stavit k**** u guzicu? -Mogu sine, dakako da mogu -E onda se jeb | |
| | | californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 18.11.09 0:41 | |
| Kakve žene danas traže muškarci? odgovor: para-normalne...zašto? da imaju para, i da su normalne.. | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 26.11.09 18:12 | |
| Pita učiteljica maloga Ivicu koga on voli. I mali Ivica odgovori: ''Ja ne volim oca, jer je on stalno odsutan i na poslovnom putu.'' A pita učiteljica: - Voliš li ti svoju majku ? Ivica odgovara: ''Ne volim ni majku, jer ona stalno odlazi od kuće na kavicu sa prijateljicama.'' Upita učiteljica: - Pa koga onda ti voliš Ivice?! A on odgovori: ''Ja volim Hrvatsku nogometnu reprezentaciju jer ona ostaje doma.' | |
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 26.11.09 18:31 | |
| |
| Naslov: Re: Razni vicevi 26.11.09 18:39 | |
| Dvije dame u najboljim godinama su se odlucile da izađu u "život", naravno bez svojih muževa. Otišle su na večeru i nakon dobre klope i zabave (olajavanja) prekomjerno su se nalile te su se u dobrim jutarnjim satima uputile doma.
Na putu do kuće im je dosla jaka nužda pa su, kako ne bi svjetlile u mraku sa svojim guzama, otisle i sakrile se na obliznje groblje pokraj kojeg su prolazile. Po napravljenoj nuždi su se dosjetile da nemaju toaletnog papira. Jedna od njih se dosjeti - svuče tangice i njima se obriše pa ih baci u kos od smeca. Druga je imala jako lijepe i ljubljene svilene gaćice, pa ih spremi čiste u torbicu, a s obliznjeg vjenca otrga dio te se tako obrise.
Drugo jutro razgovaraju njihovi muzevi: "Znas, ja ću poludjeti, moja zena je došla doma tek rano ujutro, mrtva pijana i bez tangica" - kaže prvi. "Nije to ništa" - kaze drugi - "Moja zena se također vratila doma rano jutro, mrtva pijana i bez gaćica, a iz guze joj je virio komad trake s natpisom: Nikada te necemo zaboraviti. Petar, Ivan i svi članovi NK Rijeka" | |
| | | | legija Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Razni vicevi 28.11.09 21:49 | |
| RAVNATELJ Dobili učenici u školi zadatak napisati sastav na temu što bi učinio da sam ravnatelj. Svi marljivo pišu, samo Ivica sjedi i čeka. - Zašto ne pišeš, Ivice? - upita učiteljica. - Čekam tajnicu da joj izdiktiram! - odgovori Ivica. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
| | | | Razni vicevi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 524 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 524 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|