|
| Razni vicevi | |
|
+71dea_ johang66 Milan01 Lavanda dublje Luna2 t1rejble2r RiinO sookie Tatoo Gracija... anna79 marinela2208 Blonde cocal Marko77 An9el BARIGHNO mobile Tinna Zgubidan Olimp Centurion Dzebo Gabi Nesreča NjenoMilo Tidy_Zlocesta Bobby Badomen Christine von Cahill kala Mala mazica28 Dusan Golubica bodomiere bađo svilena cassia teaa Wall-e scorpio57 Mixi Zoki Dita von Teese Rokerka just_me jaran goc Puky californiamen legija Yo Kikica DjBjelovarcanin ivanaa Ary ajmeivana Alba mario-dzigy king_in_crimson Lux mayeer Blizanka Slavonac Jas mala mazica Zlatko MM feniks48 Goran 75 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Razni vicevi 25.09.08 22:32 | |
| First topic message reminder :Kakve su žene košarkaša? Do jaja! Stvarno ne mogu utvrditi što vam je. Mislim da je to zbog alkohola - kaže doktor pijancu koji je došao na pregled. Dobro doktore, doci cu ja ponovno kad se otrijeznite - kaže pijanac.
Zadnja promjena: Goran; 29.09.11 10:21; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.04.10 21:20 | |
| |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.04.10 21:24 | |
| Sanaderov tajnik izvještava svog šefa da su mu stigla tri gosta: Papa, izaslanik Međunarodnog monetarnog fonda i direktor Svjetske banke. - Gospodine premijeru, koga da uvedem prvog? - Papu. - odgovori šef - Njemu moram poljubiti samo ruku. Došao Sanader u posjet 1. gardijskoj i upita jednog vojnika: - Vojniče koliko je sati? - 2 i 15, odgovori vojnik. - E, moj vojniče ne kaže se tako. Trebao si reći: "Zahvaljujući vladi i HDZ-u, sada je 2 i 15". Zatim upita slijedećeg vojnika: - Vojniče koliko je sati? - Zahvaljujući vladi i HDZ-u, ja nemam sat. Staje vozac kamiona na parkingu, ugleda prostitutku i pita je: Ej curo, štaradiš za 50 eura? Kaže ona: Sve! Na to ce vozac: - Upadaj onda.. da mipomogneš istovariti cement! Vozi Mujo kamion kroz Sloveniju. Piči on tako kad ga odjednom zaustavi pandur. Kaže pandur: - Drug, migalec vam ne dela! Izađe Mujo napolje i gleda okolo i čudi se. Pandur ga spopao: - Drug, poglejte, migalec vam ne dela! Mujo gleda okolo sav u čudu. Opet pandur: - Migalec vam ne dela! Kad Mujo odjednom: - Ma jebo te migalec, gledam gde mi je prikolica | |
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 09.04.10 21:28 | |
| Došao Mujo sa sela u grad. U kaficu se prikacio nekoj curi i nagovara je da pode s njim: - Kod mene u planini je cist vazduh, mir i tišina! - Da, ali ja sam cula da vi tamo krešete i ovce i koze i krave i guske. – kaže ona. - Jesi luda bona, kakve guske? Koja je razlika izmezu ježa i ježice?- ???- Jež ima jednu bodlju više... -Ottvori medu voćarnicu i prvi dandolazi zeko i pita:medo imaš jagoda medo-nemam drugi dan zeko-medo imaš jagoda medo-nemam treći dan zeko-medo imaš jagoda medo-ne i ako me to još jedanput pitaš pribit ću te čavlima za zid četvrti dan zeko-medo imaš čavliča medo-ne zeko-a jagoda | |
| Naslov: Re: Razni vicevi 12.04.10 0:50 | |
| Kaže doktor pacijentu:
- "Imam jednu dobru i jednu lošu vijest!"
- "Prvo lošu!"
- "Imate rak pluća!"
- "A dobra?"
- "Dobio sam na kladionici."
-Zašto samoubojice nose šljem na glavi? Iz zajebancije.
Nakon što je pregledao Fatu doktor će Muji: - “Fata je trudna.” – “A kako doktore, pa pazio sam.” A doktor će: - “To ti je Mujo kao u prometu; paziš ti, ali ne paze drugi.” | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 13.04.10 14:15 | |
| Muž se navečer vraća s posla. Na stolu ga čeka ženina ceduljica: > "Mama je bolesna, odvezla sam se k njoj"
> Muž uzdahne i krene k frižideru da uzme nešto za jelo, a na frižideru ceduljica: "Hrana je napravljena u frižideru, samo je podgrij u mikovalki". Rečeno - učinjeno. > Navečer razmišlja što će, kad na krevetu spavaće sobe nađe ceduljicu: "Sanjaj o meni".
> Mužu dopizde ceduljice, obuče se i kad krene obuvati cipelu, u njoj ceduljica:KUDA, KUDA? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 13.04.10 18:37 | |
| Ide zeko ulicom i puši. Naiđe krava i kaže: - "E zeko, tako mali a već pušiš, sram te bilo." Zeko joj odgovori: - "A šta ćeš mi ti reći kravetino jedna, kolike su ti te sise a hodaš okolo bez grudnjaka!" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 13.04.10 19:06 | |
| Trci baba za tramvajem i pobegne joj ispred nosa.Pita neke klince, deco jel ovo bila trojka.A klinci, nije baba nagazila si na crtu. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 14.04.10 1:01 | |
| Kako terorista iskazuje ljubav prema djevojci?
* Hoćeš da ti skinem avion s neba? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 20.04.10 17:35 | |
| Voze se muškarac i žena liftom. On je slučajno laktom zakači po grudima. - Gospođo, ako vam je srce mekano kao grudi, oprostićete mi? - Gospodine, ako vam je tvrd kao lakat, ja sam u sobi 406! |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Razni vicevi 22.04.10 23:09 | |
| Sjede dva vojnika u rovu,i uleti bomba medju njih.Bomba eksplodira,i jednom otkine nogu,drugom donju vilicu.Vojnik kome je bomba otkinula nogu,poce da se vice na ovog drugog i kaze mu:-Sta si zinuo pi... ti materina,umalo ne izginusmo! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 26.04.10 22:41 | |
| Plavuši umro muž. Na sahrani je teši prijateljica: - Nemoj plakati, lepa si, mlada si, već sutra ćeš naći drugog. A plavuša će na to, kroz plač: - Dobro za sutra, a šta ću za večeras? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 29.04.10 18:53 | |
| Cita deda novine i stigao do citulja, naidje unuk i pita : Sta je deda opet visis na facebook ?? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razni vicevi 29.04.10 19:09 | |
| Stara kineska: "Pas koji laje nije dovoljno kuhan." _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 29.04.10 19:12 | |
| Pita uciteljica: Djeco je li vam iko u porodici umro od sexa? Javlja se Perica: jest u mene baba. Uciteljica: A koliko ti baba ima godina? Perica: 86. Uciteljica: Pa kako onda? Perica: Pa upala s tavana i sva se SJEBALA!!!!!! |
| | | californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| Naslov: Re: Razni vicevi 02.05.10 0:37 | |
| Kontrolni toranj u Bosni se obraća pilotu: - Molimo vas da nam kažete vašu oznaku, visinu i položaj. Pilot: - Mujo, 180, sjedim. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 04.05.10 22:35 | |
| Svađaju se muž i žena. Muž lupi šakom o sto i vikne: - Ko je, bre, ovde gazda u kući? Kako je rekao, žena mu zalepi šamar. - Draga, što me udaraš, samo sam pitao! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 06.05.10 17:14 | |
| Sastele se dvije prijateljice, a kad ova jedna poče plakati. - "Pa što placeš?" Upita je ova druga. - "Muž mi je sinoć otišao po cigare, još se nije vratio." - "Aa džaba plačeš, evo ti pa zapali." |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 06.05.10 17:16 | |
| Osjeti baba da joj se bliži kraj. Ode kod kamenoresca da se pogodi za spomenik. - "Sinko, ja bih da na spomeniku piše ovako: "Rodjena nevina, živjela nevina i umrla nevina." Ali, imam samo sto eura." - "Slušaj, baba, za te pare, bolje da napišemo: "Vracena neotvorena"." |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 06.05.10 17:20 | |
| Mujo se trebao zeniti i dva dana prije svadbe ode na momacko u javnu kucu i ozlijedi onu stvar. Ode kod doktora i ovaj mu kaze da mali mora u gips ili ga moraju sjeci. Ovaj sta ce, kad mora, nek ide onda u gips.... I, stize prva bracna noc! Kaze mlada: Vidis li ove usne, to niko ljubio nije, Vidi li ove grudi, to niko dirao nije, A ovo dolje, to nitko nije ni vidio, a kamo li sta drugo! On nju gleda pa ce na to: Meni to govoris?
Pogledaj ovo, Nov, Neotpakovan !!!! |
| | | Zoki Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 457 Godine : 36 Lokacija : Sombor Datum registracije : 19.04.2010
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.05.10 8:23 | |
| Dodje Ciga na buvljak i prodavac mu ponudi detektor lazi za samo 100 dinara . Ciga se zacudi kako tako jeftino, i kupi ga nakon kraceg razmisljanja. Dolazi on kuci i u tom trenutku dolazi i sin iz skole. - Sta si dobio iz matematike? - upita ga majka sa vrata. - Pet! ''Tuuuuuuut''. - oglasi se detektor lazi. - Ma, govori, sta si dobio? - Cetiri. ''Tuuuuut''. - Mamu ti j**em, govori! - nervozno ce majka. - Jedan. - Ja kad sam isla u skolu imala sam sve petice! - doda majka. ''Tuuuuuuuuuuut''. - ponovo se oglasi detektor. -Pa dobro, nisam, ali nisam imala ni sve jedinice. Ukljuci se i otac u pricu: - Kad sam ja is'o u skolu... ''Tuuuuuuuuuuuuuuuuuut''. - prekine ga detektor. - Pa, dobro, da sam is'o nikad ne bi imao sve jedinice. - Ma nosi se, sta me napadas! - razurla se sin. A majka skoci: - Kako to pricas sa OCEM ! ''Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut !!!! | |
| | | Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| Naslov: Re: Razni vicevi 07.05.10 13:23 | |
| Kako zemunac uspavljuje bebu?
Znaciii spavaj. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 08.05.10 17:31 | |
| Kompjuterski Kako se krste programeri? - U ime Oca i Sina i Svetoga Duha, ENTER! Ulazi progamer u mesaru i traži 300 grama čajne kobasice. - Da vam je narežem - upita mesar. - Jok, prebaci mi je na fleš - odgovori progamer. Traži programer pozajmicu od kolege: - Prijatelju, pozajmi mi 1000 dinara. A ovaj će: - Evo ti 1024 da bude okruglo. Razgovaraju dva hakera: - Znaš onaj pogled, ono, kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela... - Ne znam. - Ni ja... Kad znate da ste kompjuterski zavisnik? - Kad vam na ekran sleti muva, a vi pokušate da je ubijete strelicom miša. Šta urade fudbaleri Srbije kad pobede Brazil? - Ugase playstation! Razgovaraju dva zaluđenika za kompjutere. Kaže prvi: - Ne mogu dashvatim kako su naši stari mogli bez automobila, televizije, kompjutera, interneta... Drugi će na to: - Pa nisu ni mogli - vidiš da su svi pomrli. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 08.05.10 17:34 | |
| Dolazi tip u apoteku pruža dlan i govori: - Pet tableta Vijagre. Pozvao sam večeras pet dobrih riba - pohvali se on. Sledećeg dana dolazi u apoteku isti tip i pruža oba dlana. - Šta želite? Deset tableta Vijagre? - Neku dobru kremu za žuljeve. Nisu došle... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 08.05.10 17:37 | |
| Babe pričaju o unucima
Dvije babe pričaju o unucima. Jedna kaže drugoj: - Moj je unuk skroz pošizio. Cijelu noć sjedi pored kompjutera, kuca po tastaturi, pa nešto priča kompjuteru i telefon nikad nije slobodan. Ništa neće biti od njega.
Na to druga baba kaže: - Moj unuk bit će doktor ili pilot.
Otkud znaš, pita druga baba. - Pa kad god uđem u njegovu sobu šprice svuda i on viče baba ajde da letimo. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razni vicevi 08.05.10 17:43 | |
| Kaže otac Perici: - Perice, daj mi đačku knjižicu! - Ne mogu, pozajmio sam Jovici da uplaši roditelje! |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razni vicevi | |
| |
| | | | Razni vicevi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 531 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 531 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|