|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 16:27 | |
| Pruzi ruku pomirenja
Otisla si bez razloga pravog da za zivot nadjes boljeg druga a ja momak u najbolje dane nisam znao sta je bol i tuga
Ref. 2x Nismo vise tako mladi sta je zivot sada znamo pruzi ruku pomirenja da jos jednom pokusamo
Verovo sam u mladosti ranoj da si ista kao svaka zena a sad vidim na ovome svetu da bez tebe moje srece nema
Ref. 2x
Lutali smo i trazili srecu zivot uze cari proslih dana sad je vreme za pocetak novi ja sam tuzan a ti zivis sama
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Raj boziji
Med medeni, med medeni poljupci su tvoji hvala Bogu, hvala Bogu sto te sa mnom spoji
Led ledeni, led ledeni postelja je moja kad mi jastuk, kad mi jastuk nije ruka tvoja
Raj boziji, raj boziji s tobom noc je svaka ti si moje, ti si moje svetlo usred mraka | |
| | | mobile VIP član
| Rodjena si za mene
Tvoje oci biser boje tvoje ruke malene samog sebe ne poznajem sta ucini od mene
Ref. Nije biser iz sinjeg mora ni princeze carskvog dvora tebe nece da zasedne ja sam srecan, ja te volim rodjena si za mene
Bele grudi behar basta usne ruze cvetale tebe snevam, tebi pevam sta ucini od mene
Ref.
Mila moja, zeljo ziva ne daj sreci da vene ja sam srecan k'o prolece ti ucini od mene
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 16:28 | |
| Ruza nebeska
Hej, lepotice, zeljo moga sna gde si, mila, do sad bila, gde si cvetala
Ref. 2x Ti si ta ruza nebeska i da nisi srcu ti si jedna jedina
Hej, lepotice, lutanju je kraj sve me, rode, staze vode u tvoj zagrljaj
Ref. 2x
Hej, lepotice, ti si srece znak nikad tuga niti druga, s tobom bicu jak
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| S namerom dodjoh u veliki grad
S namerom dodjoh u veliki grad ostade za mnom moje rodno mesto na rastanku majka grlila me dugo cuvaj se sine i pisi nam cesto
Ref. A ja sam poceo da lutam ja vise ne znam s kim vencav'o sam se i razvodio s kafanama velegradskim
Stanov'o sam negde na kraju grada trosio oceve poslednje pare gledao sam raskos i srecne ljude setio se majke i kuce stare
Ref.
Mozda i takav postao ne bih da mi je ona pruzila radost razocaran u zivot i najvecu ljubav rasipao svoju nesrecnu mladost
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| S tobom je sreca
S tobom je sreca i cudna moc zivot ti dajem za jednu noc (2x)
S tobom je pesma divna k'o raj s tobom je java veciti maj (2x)
S tobom su ruze i ptica poj o kad bih bio bas bar tvoj (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 16:29 | |
| Sa mnom spavas, njega sanjas
Osecam neki nemir u sebi kada si sa mnom kraj mene nisi i kad me gledas i kad mi pricas sa nekim drugim u mislima ti si
Ref. Sa mnom spavas, njega sanjas jastuk delis s kim ne zelis sa mnom zivis, sa mnom dises a za drugim suze brises
Mene mucis njega sluzis meni uzmes njemu pruzis svaku noc me ludim pravis a umro bih da me ostavis
Osecam nesto cudno u tebi na sve sto pitam ostajes nema a ja se plasim da te vec gubim i da mi zivot najgore sprema
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 16:29 | |
| Sa njom sve
Gde si ti, gde si sad kad nestajem bez ljubavi tvoje kada ostajem gde si ti, gde si sad kad nestajem bez ljubavi tvoje kada ostajem, spasi me
Ref. 2x Kazu da pijan sam da sam izgubljen da moram da budem vecno zaljubljen
Da si ti srca lek i nadanje ne bih bio tvoje vecno stradanje da si ti srca lek i nadanje ne bih bio tvoje vecno stradanje, spasi me
Ref. 2x
Da je sve kao pre da volis me da se kao dete tebi radujem da je sve kao pre da volis me da se kao dete tebi radujem, spasi me
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 16:30 | |
| Sa njom sve
Gde si ti, gde si sad kad nestajem bez ljubavi tvoje kada ostajem gde si ti, gde si sad kad nestajem bez ljubavi tvoje kada ostajem, spasi me
Ref. 2x Kazu da pijan sam da sam izgubljen da moram da budem vecno zaljubljen
Da si ti srca lek i nadanje ne bih bio tvoje vecno stradanje da si ti srca lek i nadanje ne bih bio tvoje vecno stradanje, spasi me
Ref. 2x
Da je sve kao pre da volis me da se kao dete tebi radujem da je sve kao pre da volis me da se kao dete tebi radujem, spasi me
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 16:30 | |
| Sada je svemu kraj
Ne krivi mene kriva si sama sto nasa ljubav ne trajah dugo jer ti si uvijek pricala jedno a stalno, stalno radila drugo
Ref. 2x Dosta je bilo lazi i varki tvojih znaj prastanja nema vise sada je svemu kraj
Nece dugo, dugo znao sam draga da vara srce sto ludo voli a sad mi zbogom voljena kaze iako vjeruj dusa me boli
Ref. 2x
Ne zelim vise bajke ni price ti nekad davno bila si moja mi sad smo samo proslost i dio ja nisam vise igracka tvoja
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 16:31 | |
| Sadrvani
Kad mislim o tebi puna mi je casa dotukla me treznog tuzna prica nasa ne proklinjem tebe bila si mi draga napusti nas ljubav, nestade bez traga
Ref. Necu da ti priznam ti mi srce rani iz baste me tvoje zovu sadrvani otvorices prozor sama i bez srece upalices fenjer al' me biti nece
Cujem da se kajes zato Bogu hvala da bude k'o nekad sve bi sada dala kraj kapije cekas jer znas da cu proci ako te pozovem da l' ces sa mnom poci
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 16:31 | |
| Sam za stolom jedan covek sedi
Sam za stolom jedan covek sedi obavijen maglom dima sa suzama u ocima s jednom zenom u mislima
Ref. Jedan covek nocas place ne zna tugu da sakrije ljubio je, patio je ali voljen bio nije
Sam za stolom jedan covek sedi dok pevaju drugi gosti on razmislja o proslosti o zivotu bez radosti
Ref.
Sam za stolom jedan covek drema k'o postelju da mu sprema on na svetu nista nema sve mu uze jedna zena
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 16:32 | |
| Samo mene volela si lazno
Volela si jutrom da uranis golubove kad slete da hranis i sve drugo sto je manje vazno samo mene, samo mene volela si lazno
Ref. A, volim te volim ja e, prastam ti prastam sve
Volela si igranke do zore i da vodis prazne razgovore i sve drugo sto je manje vazno samo mene, samo mene volela si lazno
Ref.
Volela si zivot oko sebe kad sam s tobom ko da sam bez tebe sve je drugo tebi vise vazno samo mene, samo mene volela si lazno
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Samo neka Cira svira
Cekao sam dugo, sestro na ovo veselje ti pozovi svu rodbinu ja cu prijatelje 2x
Ref. 2x Samo neka Cira svira to ce biti bajka on svakome zicu nadje rodila ga majka
Ne stidi se, kumo mila pesmu izaberi videces na ovoj svadbi sta su kavaljeri 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Samo za nju
Ja nocas vino pijem za njen pocetak novi ja nocas vino pijem pij'te sa mnom drugovi
Ref. Jos ovu noc za njene oci jos ovu noc za njeno lice hej sviracu stimaj zice nek se peva pesma stara bila mi je kao vino bila mi je ko gitara
Ja nocas vino pijem za njeno bolje sutra ja nocas dizem casu pij'te sa mnom sve do jutra
Ref.
Ja nocas vino pijem za njenu ljubav drugu ja nocas dizem casu podelite sa mnom tugu
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 16:33 | |
| Sanela
Ti ne volis me, ti ne zelis me drugom zele ruke tvoje da poklone neznost svoju i usne sto bile su moje
Ref. 2x Sanela, o Sanela zasto me nisi htela nocima ja te pratim i zelim da te vratim (u zivot moj)
Ti me ostavljas, ti zaboravljas drugom misli tvoje lete nemoj drugom ti da odes mala moja plavi cvete
Ref. 2x
Ti si volela, ti si zelela u narucju da ti njise ako odes ti Sanela kome pesme ja da pisem
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:31 | |
| Sanjam zenu s malisanom
Sanjam, sanjam plavo nebo rodnog kraja toplo sunce zavicaja leprsava polja maka jednu zenu i decaka, sanjam
Ref. Tamo gde me misli vode da me ceka ili ode jedna zena s malisanom sto tuguje dan za danom
Sanjam, sanjam da se vracam iz daljine i da zovem, sine, sine da mi opet kvase lice moje suze radosnice, sanjam
Ref.
Sanjam, sanjam prvi susret na proplanku zvicajnu uspavanku staru lipu kako viri jednu zenu ruke siri, sanjam
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:32 | |
| Sejo moja
Eh da mozes, sejo moja mila da izvezes bratu krila eh da mozes
Ref. Da poletim do neverne drage ako cekam malo imam snage da je pitam zasto me varala i varala i prsten odnela
Eh da imas, sejo, takve moci da mi budu bele noci eh da imas
Ref.
Eh sto nisi, sejo, dobra vila da me spojis s orlovima eh sto nisi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:32 | |
| Sesir
Nikada me nisi prosla izgovor sam samo trazio i za laznog srecnika u zivotu vazio
Ref. Eh, da mogu da te zaboravim k'o pijanac sesir u kafani eh, da mogu da te ostavim kao vetar list na grani
Eh, da mogu da te opsujem onako muski, pogano mozda bi i meni mozda bi i meni svanulo
Nikada me nisi prosla u srcu si mome trajala i sve dane buduce kao lopov pokrala
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:33 | |
| Sestra kose raspletala
Sestra kose raspletala brata zaleci sto na mutnoj Drini pade Bosnu braneci
Ref. Drino vodo valovita bucna ponosna Bosno moja brijegovita zemljo junacka
Vodio je dim junake s ljute Krajine prelazio mutne vode lomne planine
Ref.
A na Drini kanije teska borba vodjena tu je seja izgubila brata rodjena
Ref.
Spleti guste pletenice sejo ponosna koga rodi krsna Bosna taj umrijeti zna
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:34 | |
| Sine
Sine postelja ti bila nekad moji grudi a ti mi vise ne svracas
Sine sta ce reci sada ljudi kad mi tako rode vracas sta ce reci sada ljudi kad mi tako rode vracas
Ref. 2x Pitaj majku, pitaj sestre ko je svemu kriv ne rusi se gnezdo lako dok je babo ziv
Sine saznaces da nije biti otac lako a ti me ostavljas tako
Sine korak do bogatstva i korak do bede pazi da te zivot ne navede
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:34 | |
| Sirotan
Zelen lisce goru kiti miris cvijeca poljem sara a u lugu sirotan se tiho s gorom razgovara
I ti imas majku svoju goro carna, goro mila pa te tvoja dobra majka tako lijepo opremila
Kosulju i dolamicu izvezla ti od miline isarala tople grudi ravna polja i doline
I jos dijete tihim glasom carnoj ggori zborit' poce al' uzdahnu gora carna oj, siroce, oj, siroce | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:35 | |
| Sjecam se te zene
Sjecam se te zene i susreta davnog sto je dos'o kao sjena iznenada bolje bi mi bilo da je nisam sreo mir iz duse moje odnijela je tada
Ref. Nek' placu oci nek' dusa vene kad moja draga nije pored mene
Sanjajuci o toj zeni crne kose i ociju plavih k'o nebo zvijezdano u snovima zvah je da mi opet kaze njezne rijeci sto je govorila davno
Nek' oci placu nek' srce pati kad moja draga nece da se vrati
Trazeci je svuda vidicima svijeta ceznuci za davnim trenutcima srece ne primijetih da je zivot prohujao i da nikad vise vratiti se nece
Ref.
Nek' placu oci nek' srce pati kad moja draga nece da se vrati | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:35 | |
| Skini prsten s' desne ruke
U domu coveka za koga si posla tvoja mlada dusa ledi se od studi jer ne moze blago ni kamenje drago da zamijeni ono za cim srce zudi
Ref. 2x Skini prsten s' desne ruke da ti mladost ne uvene dodji, dodji mome srcu nije on, nije on covek za tebe
U ocima tvojim vise sjaja nema do juce si sa mnom divne snove plela a sad kunes mladost i sudbinu svoju sto te uze covjek koga nisi htjela
Ref. 2x
Nikad nije kasno da iznova pocnes jer iskrena ljubav sve prepreke rusi skini znak vjencanja i zagrli mene da vratim toplinu iskrenoj ti dusi
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:36 | |
| Slazi da volis me
Ista je prica na kraju tuga opet reci mi ko je od nas dvoje vise proklet a, ti il' ja
I opet tuga srcima nasim luta reci mi ko je pogresio ovog puta a, ti il' ja, a, ti il' ja
Ref. 2x Da me ne boli kraj to mi je zelja znaj sta cu kad nemam s` kim da te zaboravim ne trazim previse jos jednom kao pre slazi da volis me
Ista je prica i opet kratko traje reci mi ko se od nas dvoje vise kaje a, ti il' ja
I opet tuga srcima nasim luta reci mi ko je pogresio ovog puta a, ti il' ja, a, ti il' ja
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Saban Saulic | |
| |
| | | | Saban Saulic | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 393 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 393 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|