Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:55 | |
| Golubica
Zalilo se srce golubici beloj jos je ludo volim al' joj reci nemoj
Ref. 2x Neka je, neka zivi neka zivi zivot svoj ako je srecnom cini ne moram da budem s' njom
Zalilo se oko jednoj noci tamnoj jos je budno cekam al' joj reci nemoj
Ref. 2x
Zalile se usne lastavici plavoj jos zudimo za njom al' joj reci nemoj
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:55 | |
| Gordana
Prolece cvetno doslo na prag ja tebi vise nisam drag razloga nemas da mrzis me bezis od mene a volis me (2x)
Ref. Zbog tebe ja sam umoran nocima lutam ne spavam da tebe volim to svako zna ja nisam covek od kamena, Gordana
Price su lazne, ne slusaj njih jer ja sam covek povucen, tih uvek te nosim u srcu svom ja cuvam tebe i topli dom (2x)
Ref.
Ti si jos mlada, ja sam jos mlad tri mala sunca greju nas sad cuvaj ih nezno i cekaj me zapamti uvek da volim te (2x)
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:56 | |
| Gore pisma, svedoci ljubavi
Ove noci moj se zivot menja sad je drugi u mislima tvojim pisma koja si mi nekad slala nocas gore pred ocima mojim
Ref. Gore pisma, svedoci ljubavi al' secanje nece izgoreti i kad drugi pored tebe bude tiho ces mi ime prozboriti
Zao mi je sto se rastajemo ladja srece sad tone u more a niz lice gorke suze teku a ne gase pisma koja gore
Ref.
Ni zadnje mi zbogom nemoj reci zato podji i zatvori vrata kad smo stigli mi do srece blizu mi stadosmo ko kazaljke sata
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Hajde mala da pravimo lom
Hajde mala da pravimo lom sto da ne hajde mala da pravimo lom pristajem
Popicemo dosta vina da letimo do visina da mi pruzis usne vrele jer su moje odzednele
Da teramo muzikante da pevaju, da nas pamte hajde mala
Ref. 2x Hajde mala da pravimo lom, sto da ne neka pukne ko iz neba grom, je, je, je
Da sakrijes ruke moje ispod bele bluze svoje da krademo suncu zrake da pustimo noge lake
Dok u njima snage ima nek plesu po stolovima hajde mala
Ref. 2x
Zapalimo vatre lude pa sta bude neka bude nek pevaju nasa tela nek se trese zemlja cela
Sto djavola nek nas gone sve do kraja vasione hajde mala
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Hajde moja vilo
Najlepsa si u mom gradu sve u meni vri mismo duso kao jedno niko kao mi
Ref. Hajde, hajde moja vilo nocas bi nam lepo bilo u tisini moga stana da nam ljubav bude hrana
Tamo gde se sreca radja mi smo uvek tu na postelji od uzdaha sve je ko u snu
Avakari moja vilo nocas bi nam lepo bilo u tisini moga stana da nam ljubav bude hrana
Posle jedne dodje druga za ljubav je noc kad pozelim nesto lepo ja cu tebi poc
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:57 | |
| Hajde sreco moja
Hajde sreco moja da se zakunemo da necemo nikad da se rastanemo
Ref. 2x Hajde sreco moja zakuni se ti da ces mene uvek grliti, ljubiti
Hajde sreco moja zakuni se ti da ce nasa ljubav vecno trajati
Volim samo tebe druge ne postoje ja osecam, duso prava ljubav to je
Ref. 2x
Reci sreco moja za kim srce zudi oni sto se vole to su srecni ljudi
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:57 | |
| Hajdemo nekud iz ovog grada
Hajdemo nekud iz ovog grada gdje se nad nama oluja sprema hajdemo nekud, budimo sreci gdje srecno zive i tuge nema
Ref. 2x U ovom gradu htjeli ne htjeli poznata lica opet bi sreli podji jer malo ljubavi zelim s tobom da podijelim
Hajdemo nekud iz ovog grada srce mi ovdje rastanak sluti hajdemo tamo gdje nas ne znaju gdje nam se nebo plavo ne muti
Ref. 2x
Hajdemo nekud iz ovog grada neka nas mladost i ljubav nosi tamo gdje potok blista na suncu gdje nam se vjetar igra u kosi
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:58 | |
| Hej zivote, moja reko
Godine su mlade prohujale kao reka zivot uscu hita al' u mojoj nekad crnoj kosi sad su vlasi od srebrnih niti
Ref. Hej zivote, moja reko sto me nisi jos sacek'o srce moje jos je puno zelja jos je zeljno, ljubavi, veselja a sede u kosi djavol neka nosi
Zivot prodje u vihoru burnom i trenutci puni divnih cari al' secanje jos dusu opija neda srcu nikad da ostari
Ref.
Zeleo bih makar casak samo da se vratim ja u mladost svoju da jos jednom na izvoru srece ja napojim zednu dusu moju
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:58 | |
| Hej, Jano, Jano
Hej, Jano, Jano oko uplakano sto su Jano sunce moje uplakane oci tvoje (2x)
Ref. 2x Da li zalis sreco moja nase prvo milovanje ili zalis suzo moja sto ces s drugim na vecanje
Hej, Jano moja nemoj liti suze sudbina je tako htela tebe Jano drugi uze (2x)
Ref. 2x
Hej, Jano moja i ja suze lijem al' muskarac ja sam Jano moram suze da sakrijem (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:59 | |
| Hej, ljubavi nesebicna
Ti kad ljubis vatra gori njom pretvaras san u javu ti kad ljubis ja izgaram udari mi krv u glavu
Ref. 2x Ti kad ljubis sunce moje ti kad ljubis ljubav to je ti nijednoj nisi slicna hej ljubavi nesebicna
Ti kad grlis mladost cveta njom uzimas sto pozelis ti kad grlis ja uzdisem cvet ljubavi sa mnom delis
Ref. 2x
Ti kad volis pesma traje njom carujes k'o carica ti kad volis ja ti pevam ti si moja lepotica
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Hej, Munira
Hej, Munira, hej, Munira dje ti je Muharem otis'o je, otis'o je u Cazin na sajam
Da mi kupi, da mi kupi svile za dimije lipa cvica, lipa cvica na okolo bisca
Lipa cvica, lipa cvica a ni'dje mladica sadila ga, sadila ga Ajka iz Sturlica | |
|
| |
mobile VIP član
| Hej, zivote, umoran sam
Hej zivote, umoran sam a smrti se bojim jedva druze, jedva druze na nogama stojim
Ref. 2x Ja star nisam da bih reko svom zivotu zdravo toj sam zeni, toj sam zeni svoju mladost dao
Hej zivote umoran sam grudi ceznja para umrecu ti, umrecu ti majko moja stara
Ref. 2x
Hej zivote umoran sam s vinom trujem sebe ti si kriva, ti si kriva umrecu zbog tebe
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:00 | |
| Hocemo li u Sabac na vasar
Hocemo li u Sabac na vasar hocemo hocemo li u Sabac na vasar hocemo da idemo, da se napijemo joj da idemo, da se napijemo
Hocemo li fijaker uzeti hocemo hocemo li fijaker uzeti hocemo ja sam pijan, ko ce me popeti joj ja sam pijan, ko ce me popeti
Hocemo li ljubit' stare babe necemo hocemo li ljubit' stare babe necemo stare babe za becare slabe joj stare babe za becare slabe
Hocemo li ljubit' cigancice hocemo hocemo li ljubit' cigancice hocemo cigancice zive zeravice joj cigancice zive zeravice | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:00 | |
| Hocu s' tobom parce raja
Ja ne smem da te zavolim jer necu moci da te prebolim nazalost nisam dovoljno jak umesto sunca ja biram mrak
Ref. 2x Hocu s' tobom parce raja nije me sramota pa makar me kostala zivota
Ja ne smem da te poljubim jer mogu lako da se zaljubim nazalost ja sam dovoljno lud i ako posle, znam, nemam kud
Ref. 2x
Ja ne smem da te zagrlim jer necu moci da te ostavim nazalost nisam k'o drugi svi ja nisam kockar u ljubavi
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:01 | |
| Hvala ti za ljubav
Sve sto sreca moze coveku da pruzi sa dolaskom tvojim ona mi je dala za sve lepe dane i jos lepse noci moram da ti kazem, velika ti hvala
Ref. Hvala ti za ljubav sto od tebe primam ja sam srecan covek srecan sto te imam
Od kestena starog ukrala si oci istu takvu kosu rodila ti majka o najlepsa ruzo sto cvetas za mene ti si moja sreca i stvarnost i bajka
Ref.
Sva svitanja moja tvoje ime nose i ne bi te dao za sto drugih zena jer si meni, duso, sve na ovom svetu ljubicu dok zivim ta dva oka snena
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:01 | |
| I prosio bi s' njom
Draze mi je s' njom suzu proliti nego sa tobom vino popiti
Ref. 2x Oprosti mi sto je volim a tebe k'o rana bolim a ljubav nema pravila i ti bi mene suzom ranila
Draze mi je s' njom hleba prositi nego sa tobom zlato nositi
Ref. 2x
Draze mi je s' njom bolan umreti nego sa tobom srecan ziveti
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:02 | |
| Idem kuci a vec zora
Idem kuci, a vec zora luce guce sa prozora dobro jutro moj delijo opet si mi uranio
Evo idem slatko lane lecio sam srcu rane jos me zelja tebi vuce za tobom mi srce puce
Za poljubac jedan vreli dao bih ti zivot celi a jos kad bi posla za me' pros'o bih se i me'ane | |
|
| |
mobile VIP član
| Idi, idi, oprosticu
Ako i posle mnogo godina pocne stara ljubav da te doziva 2x
Ref. 2x Idi, idi, oprosticu idi, idi, razumecu
Ako te je nekad zelja mucila da bi staru ljubav mozda videla 2x
Ref. 2x
Ako te je nekad dusa bolela da te stara ljubav vise volela 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ilda i Ahmet
Niz mahalu jedan djecak prodje pokraj kuce Ilde i Ahmeta pogledase tuzni starci sto nemaju dijete svoje pozovi ga Ildo nama oci su mu kao tvoje
Zdravo sine, kog' od roda imas glas starice stegla gorka sjeta zivot ih je ostavio da im tuga srecu dijeli o, moze li jedna ljubav dijete sebi da ne zeli
Hajde sine sa nama ostani usreci nam makar dane kasne mi nemamo dijete iz ljubavi da ognjiste nase ne zagasne
Rukavima suze brisu one kao kise liju hvala sreco kada dodje nesrecnima u avliju | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:03 | |
| Ima pravde, ima Boga
Bledo ti je lice, srce kao led patio sam nekad na tebe je red (2x)
Ref. Ma ima pravde, ma ima Boga ja opet ljubim ti nemas koga ma ima pravde kol'ko, toliko sa mnom je neko a s tobom niko
Pozelis me nekad da mi cujes glas ono sto je bilo ostaje iza nas (2x)
Ref.
Pogledaj za sobom praznina je svud nadjoh sebi ljubav a ti nemas kud (2x) | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:03 | |
| Izdrzi moj bol
Zivot je cinio svoje tocio case bola kao konobar stari sipao svakom do pola
Ref. 2x Izdrzi moj bol izdrzi sto mozes duze izdrzi moj bol a ja cu tvoje suze
Zivot je cinio svoje pisao nasu dramu kao ucitelj neki davao svakom po stranu
Ref. 2x
Zivot je rekao svoje bez tebe idem sutra nekom najlepse zore nama su tuzna jutra
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:04 | |
| Ja necu nista podeljeno
Ja ne zalim, ja tebe ne krivim ali lepe godine nestale pevao sam pio i voleo zlo ne cinih, ne pravih skandale
Ref. Ni pola srece, ni pola tuge od niceg pola meni ne treba kad tebe nemam dosta je pesma i malo sunca sa ovog neba i shvati jednom voljena zeno ja necu nista podeljeno
Ja ne trazih nesto cega nema sto ne imah drugo nisam krao ja sam samo zanesenjak bio sto je sreci s tobom se nadao
Ref.
Ja ne zalih sto postadoh takav lutalica sto ti pesme sprema ne krivi me sto tuznima pevam moj put vodi tamo gde te nema
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:04 | |
| Ja nisam andjeo
Palis me mala, sve vise ludim i sanjam da se kraj tebe budim postelja bela i bujna masta hteo bih da ti ucinim svasta
Ref. Ja nisam andjeo i nemam krila da bi kraj mene bezbedna bila
Sobica mala, poljupci tvoji hocu sa tobom snove u boji postelja meka a zelje lude pa trista cuda moze da bude
Ref.
Palis me mala, ne vladam sobom hocu da probam svasta sa tobom postelja zove, minute broji sanjajmo duso snove u boji
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:05 | |
| Ja placam ljubavi danak
Zivot moj, zivot moj tuzan i nesrecan u bolu umiru dani sutra ce doci kraj
Ref. Jodnoj ljubavi, jednoj sreci jednom zivotu dodje kraj nemoj vise nikada reci da si me volela, znaj
Za dane te i prosle sne tugom i gorcinom ja placam ljubavi danak tuznom zivotu svom
Ref.
Sad ljubav tu, tu ljubav zlu kunem i proklinjem u bolu krcme male da skrate pustu noc
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:05 | |
| Ja sam nasem sinu i otac i majka
Zavele te neke tudje oci k'o pijanca casa rujnog vina sada zbog njih sve pred noge bacas moju ljubav, naseg malog sina taj ljubavni zanos od tebe je jaci taj ti covek vise od nas dvoje znaci
Nova sreca kad ti dusu pali ognjem strasti te ljubavi zarke dok ti s' drugim te trenutke delis tvoje cedo samo je bez majke moja zarka ljubav bese samo varka ja sam nasem sinu i otac i majka
Na rastanku sto pred nama stoji ponosan sam da bih ista rek'o zivi zivot kako ti je drago al' zapamti da neces daleko a kad nasem pticu ojacaju krila saznace o majci kakva mu je bila | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Saban Saulic | |
| |
|
| |
| Saban Saulic | |
|