Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:05 | |
| Ja u Sabac nocas idem
Ja u Sabac nocas idem dovidjenja zelim svima zaljubljen sam u Sapcanku sto kraj Save kucu ima
Ref. 2x Tamo moje drustvo ceka i na stolu dosta pica stare pesme, dobro vino k'o u doba cicvarica
Moram ici ovog casa da cu doci njoj sam rek'o hej, camdzijo, sto se mislis Sabac nije bas daleko
Ref. 2x
A kad dodjem da te prosim zablistace ruka tvoja od prstena sto ti dadoh eh, Sapcanko, zeljo moja
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:06 | |
| Jedina moja
Kada bi mi pisala opet kako si nekad znala i tuga bi nestala jedina moja, moja mala
Ref. 2x Kad bi htela da se vratis ljubav je od tuge jaca ne bi, sreco, noci moje prolazile kraj sviraca
Kada bi me zelela samo da opet sanjamo dugo i nista vise drugo jedina moja, moja tugo
Ref. 2x
Kada bi me cekala opet zoro najlepsih polja treba mi kosa tvoja nestala sreco, mala moja
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:06 | |
| Jedna lasta ne cini prolece
Jedna lasta ne cini prolece a ni jesen jedan cvet uveli i tek sada, kad se rastadosmo ja se pitam zasto smo se sreli
Ref. Sve prolazi i nestaje sve je vise uspomena spomenari kad pozute tad i usne tuzno cute
Jedna lasta ne cini prolece al' u srcu zivi jedna zena zbog koje mi vecito ostade jedna bolna suza sakrivena
Ref.
Jedna lasta ne cini prolece jedna ljubav ulepsa mi dane a ljubav je nemirna k'o lasta ode, dodje, pa opet nestane
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:07 | |
| Jedna noc, jedna luda noc
Na vrata srca moga kucala nije usla je kradom zasto da krijem primih je na kratko da ode sto pre ali od tog casa ne mogu bez nje
Ref. Samo noc, jednu ludu noc proveo sam s' njom jedna zora zna
I zbog nje promeni se sve tuzni stih od pesme ove imenom se njenim zove
Od jedne noci sa mnom mnogo je htela ostati duze i nije smela da je ona ono sto zivot jednom da shvatili smo tada i ona i ja
Ref.
Ja necu ovu pesmu pevati nikom zivecu tuzan sa ovim stihom jedna noc je malo onom koji zna da zivi bez nekog kome pripada
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:07 | |
| Jedna zena srece zeljna
Jedna zena nocas na jastuku mekom raspletene kose lepsi zivot sanja delila bi ljubav sa jednim covekom ali senka tuge srecu joj zaklanja
Ref. Jedna zena srece zeljna zivi sama bez ljubavi nit voljena nit ljubljena sama vene ko cvet plavi
Rasute niz grudi mirisu joj kose rascvetala mladost budi zelje njene a poneka suza beli jastuk kvasi sto niko ne ljubi to lice joj sneno
Ref.
Za nju zivot tece cekajuci nekog danima se nada svom princu iz bajke otkad sam je sreo ne zurim za drugom ona mora biti snaja moje majke
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:08 | |
| Jednu noc si drugom dala
Ako ostanem s' tobom mrzecu samog sebe ako ti kazem zbogom tesko ce biti bez tebe
Ref. 2x Jednu noc si drugom dala jednu noc si bila s' njim kako da ti oprostim kako da se pomirim sa tim
Ako ti pruzim ruku za neki zivot bolji mozda ce srce tvoje i sutra drugog da voli
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Jos uvek sam onaj isti
Godine me jure a ja mladost ne dam osecam se lepo tako i izgledam
Ref. Jos uvek sam onaj isti i jos ljubim rado sta mi mogu godine kad je srce mlado
Voleo sam zivot i pesmu, i vino i sad isto volim i sad mi je fino
Ref.
Ljubavnice mnoge sad udate zene u narucju drugog jos sanjaju mene
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Kad bi casa znala
Kad bi casa s vinom znala kol'ko zalim ljubav staru sama bi se polupala da ne placa konobaru
Ref. 2x Sta cu majko, kad je volim jako sta cu oce, kad je srce hoce sta cu Boze, bez nje se ne moze sta cu ljudi, neka mi se sudi
Cigareta kad bi znala kol'ko je u srcu zara sama bi se zapalila od te vatre iz njedara
Ref. 2x
Kad bi ove zvezde znale kakve su to oci bile sve bi sa mnom zaplakale i tiho se pogasile
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Kad vreme ucini svoje
Kad vreme ucini svoje pa ljubavi dodje kraj oticicu negde daleko da te zaboravim
Ref. Jer ti mi bese sve ti si mi bila istina u koju se nekad davno zaklinjah ja ti si mi bila sve ti si mi bila istina u koju se nekad davno zaklinjah ja
Ti dusu otrova moju a srce k'o cvet vene sa drugim provodis noci a kazes volim te
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:09 | |
| Kada moja mladost prodje
Kada moja mladost prodje magla kad zavlada kad nestane rose u jesenje dane cekacu te tada
Cekacu te da te pitam da l' jos mislis na me da li se jos secas sastanaka davnih da li me jos volis
Dodji meni, moja draga bez suza u oku izbrisi sve tajne iz proslosti davne i tugu duboku | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:09 | |
| Kada tebe nema
S tobom sam se provodio najlepse dzaba ljudi hoce da me utese (2x)
Ref. 2x Kada tebe nema prazan mi je sto kafana je puna al' to nije to
Usne tvoje odgovor mi duguju jos za tobom oci moje tuguju (2x)
Ref. 2x
Tebe sada neko drugi miluje na mom' srcu rana se ne smiruje (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:10 | |
| Kafanac
Necu vise da se druzim sa kafancima necu vise ni da pijem sa pijancima
Ref. 2x Samo ako tebi smeta samo ako kazes ne sve cu duso uciniti zbog tebe
Uvek tvoje nezne reci mene probude volim tvoje tople usne kad me poljube
Ref. 2x
Po tebi cu zivot zvati zeno jedina ti si moja ljubav, sreca moja istina
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Kafanska noc
Moze li Kato jos jedno pice moze li Kato, moze li, moze li mozda je kasno oprosti Sele oprosti Sele, oprosti, oprosti
Drustvo se naslo zapricalo se donesi ljubim ti ruke bele (2x)
Ref. Dodji i ti bela vilo nocas ne zatvaraj s nama flase, s nama dusu nocas otvaraj
Donesi Kato, bar ti si nasa donesi Kato, donesi, donesi jos jednu turu, dosta smo pili dosta smo pili, dosta smo pili
Naslo se drustvo, zapricalo se davno nismo zajedno bili (2x)
Ref.
Donesi Kato pa vise nemoj donesi Kato, donesi, donesi fijaker eno ceka te snenu ceka te snenu, ceka te, ceka te
Od tebe Sele jos ne upoznah nit veceg druga, nit bolju zenu (2x)
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Kajaces se jednog dana
Voleo sam crnu kosu tvoju plave oci i sve sto je tvoje ostao sam ko golub na grani da uzalud trazim jato svoje
Ref. Kajaces se jednog dana kad ti svega bude dosta pozeleces svog goluba sto na suvoj grani osta
Cvetala si kao majska ruza u zeljama bolne duse moje a sad venes na usnama mojim sto ponekad kazu ime tvoje
Ref.
Nikad vreme izbrisati nece srecne dane i zelje sto snevam al' ja moram zivot svoj da zivim i da trazim ljubav jer je nemam
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:11 | |
| Kako si majko, kako si oce
Moj dom je negde na jugu daleko od plavog mora gde cveta najlepse cvece gde svice najlepsa zora
Ref. 2x Kako si majko, kako si oce kakvo je tamo vreme da li se momci u selu zene pitali neko za mene
Kuca je moja kraj puta bunar i jabuka zuta livade i cure mlade sta moji u selu rade
Ref. 2x
Da li se kaljavim putem vracaju momci sa prela dal' Sarov pomaze seji da cuva stada bela
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:11 | |
| Kako, majko, da ti kazem
Kad na moje selo malo padne tama sa planina sa prozora kuce stare tuzna majka ceka sina
Ref. Kako, majko, da ti kazem za boli srca moga pa da opet tugujemo, majko ja za njom, ti zbog sina svoga
Cekaj, cekaj, majko moja jednog cu ti dana doci da ne sanjas budna vise tvoga sina u samoci
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:12 | |
| Kazni Boze jednu zenu
Kazni Boze jednu zenu sklopljene te mole ruke zenu sto me izneveri najteze mi stvori muke
Ref. 2x Na andjela lici lepa je k'o vila sa mnogima ludovala i djavolu dusu dala
Kazni Boze jednu zenu pokorni te moli sluga njeno mesto u mom srcu zasluzuje neka druga
Ref. 2x
Kazni Boze jednu zenu il' na pravi put je vrati svi smo gresni, manje vise svoje grehe neka plati
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ko je taj
Kazi, mala, majke ti ko ti nocu dolazi kome prozor otvaras priznaj da me varas
Ref. Ko je taj, ko je taj sto ti krade zagrljaj on ne ljubi kao ja on ne grli kao ja on je tebi promasaj dodji u moj zagrljaj
Sto ne priznas, srece ti da ga srce ne voli zasto samo vreme gubis kada mene ljubis
Ref.
Znas da volim tvoje sve ljubomora ubi me ostavi ga, zaboravi da zivimo u ljubavi
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Kocijas
U jednom gradu negde daleko kocijas stari svoju tugu krije na svakoj svadbi mladence vozi a on se nikada zenio nije
Ref. Zaljubljen bese u jednu zenu dao joj prsten i svima rek'o jednog ce dana nas na vencanje u kocijama odvesti neko
Na njenu svadbu pozvase njega mladence srecne da vozi gradom pred svetom tada nasmejan bese ali u srcu plako je kradom
Ref.
Ona je davno udata zena da je zaboravi ne moze jos kocije stare sve redje vozi i jedva zaradi poneki gros
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:13 | |
| Kofer sam spremio
Poljubi me jednom, pa kazi zbogom nisi me volela, nek' umrem samo ti budi dobro, sve si mi odnela
Ref. 2x Sto dalje od tebe moja mila kofer sam spremio prvu bi sto na tebe ne lici sutra ozenio
Bio sam s tobom, sve si mi bila to necu poreci, i ovog grada ti gde zivis, ja cu se odreci
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Koliko je sirom sveta
Koliko je sirom sveta sto da zarko sunce sja nema veceg siroceta nego sto sam majko ja
Oca nemam, majke nemam nigde nikog nemam svog samo jednu nevernicu sudio joj dragi Bog
Da je moja majka ziva ona bi me tjesila al' je moju staru majku crna zemlja prekrila | |
|
| |
mobile VIP član
| Kolovodja djavo
Ljubio sam zene garave i plave na kraju me brale sve dodjose glave (2x)
Ref. Ako pakla ima ja cu tamo biti sa djavolom crnim kolo cu voditi kolovodja djavo, a na kraju ja sudbina se moja od rodjenja zna
Rodjen sam da volim zasto da se zalim ziveo sam burno nije da se hvalim (2x)
Ref.
Plakale su mnoge a sta da im radim jer dok jednu ljubim sa drugom se sladim (2x)
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:14 | |
| Kradljivac
Kojim li se putevima do tvog srca stize preko, prece, preko, prece naokolo blize
Ref. 2x Kradljivac sam ja tvoju ljubav kradem kad ukradem sto je moje nikome ne dajem
Kojim li se drumovima tvoja ljubav krade ko te voli, ko te voli taj puteve znade
Ref. 2x
Kojim li se dolinama moja sreco kreces evo stizem, evo stizem pobeci mi neces
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:16 | |
| Kralj boema
Majko, nisam zaboravio kraj tvoj marame natopljene suzama ni tvoj topli sareni sag iako k'o beskucnik lutam vezan duboko za kucni prag
Ref. Jedino tebe nisam psovao u ovom zivotu stradanja volim te iako si rodila u meni tuznog coveka, kralja propadanja
Jedina, nisam zaboravio zelenu livadu kolevku malu u kojoj si mene uspavljivala iako sam srce u krcmi propio ti si mi, majko, uvek prastala
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:16 | |
| Kralj i sluga
Hej da zbog tebe umrem ja ne mogu i ne treba 2x
Ref. 2x Ime ti je ljubav a prezime tuga za sve druge kralj sam bio a za tebe sluga
Hej da te lako prezalim ne umem i ne trazim 2x
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Saban Saulic | |
| |
|
| |
| Saban Saulic | |
|