|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:17 | |
| Kraljica srca mog
Umoran od noci slomljen od zivota na mome odelu tragovi od kise javi se ljubavi ja ne mogu vise
Ref. Otvori mi svoja vrata ja sam covek koji kuca verni sluga sto te moli zarobljenik sto te voli ti kraljice moga srca otvori mi svoja vrata
Ljubavi su mnoge kroz moj zivot prosle ali ti si bila jedina i prava umoran sam ljubavi i meni se spava
Ref.
Trazim te u kuci gde si nekad bila prozori su tvoji nocas otvoreni javi se ljubavi znaj tesko je meni
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:17 | |
| Kume, brate
Vise nam vredi nase drugarstvo vise od planina posutih zlatom zato te zovem kumom i bratom u nama tece slovenska krv u nama tece slovenska krv
Ref. 2x Kume, brate, brige me prate gazi me zivot k'o stari drum jednom je neko odavno rek'o Bog je na nebu, na zemlji kum
Nasi su stari kumovi bili zajedno rasli, lutali, pili kad god si mog'o ti si i pomog'o u nama tece slovenska krv u nama tece slovenska krv
Ref. 2x
Sunce je vecito, kamen i reka traje nam kumstvo vise od veka nek' nasa deca nastave tako u nama tece slovenska krv u nama tece slovenska krv
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:18 | |
| Laku noc ljubavi
Pruzi mi usne vrele poljubac da ti dam jer to je ono pravo za lak i miran san
Ref. 2x Laku noc ljubavi i sanjaj samo mene cekam te sreco moja sutra u isto vreme
Za nase prvo vece nezno poljubi me vazan je prvi korak posle je lakse sve
Ref. 2x
Pustimo novu ljubav da svojim tokom krene ne brini duso draga slobodno veruj u mene
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:18 | |
| Lek za dusu
Odavno te cekam jos mlada si kazes sesnaest ti leta tek cekajucu tebe razboleh se mala hajde da mi budes lek
Ref. Lek za dusu sto te zeli lek za srce budi mi mojoj dusi leka nema moj jedini lek si ti
Kazes da je rano jos godine nemas inace bi rekla da dok porastes mala umrecu za tobom ne mogu da cekam ja
Ref.
Ko te, mala moja za godine pita one nisu vazne, znaj ako me jos volis izleci me mala zivotu je mome kraj | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:19 | |
| Lelo djavole
Ne znam sta se sa mnom zbiva zaljubih se ljudi u malenu vragolanku sa stotinu cudi
Ref. 2x Lelo, Lelo, djavole sto te jadan zavoleh nemirna k'o ptica si ti danas samnom, sutra nisi
Zavelo me oko njeno njena igra luda poludecu zbog nje ljudi napravicu cuda
Ref. 2x
Sta je to sa mojom malom pa joj mira neda u narucju mom zadrhti a drugoga gleda
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:19 | |
| Lepo moje oko plavo
Sta je ljubav i sreca beskrajna nisam znao dok sam s tobom bio sad kad nisi sa mnom zvezdo sjajna ja znam dobro sta sam izgubio
Ref. 2x O, to je bilo to a, shvatio sam ja ti si bila ono pravo lepo moje oko plavo
Poneo me ovaj zivot ludi trazih miris u svakome cvetu sada kad se kraj tebe ne budim ja sam tuzan k'o niko na svetu
Ref. 2x
Tudje ruke ne grle k'o tvoje nit' poljupci istu vatru pale vrati mi se najmilije moje da me grle tvoje ruke male
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:20 | |
| Lepotica, sirotica Ovaj tekst je pregledan 4 062 puta
Ruke njene cistije od zlata oci njene kao rajska vrata
Ref. Ona, ona, ta lepotica svake noci sto je sanjam, ta sirotica dodje tiho kao sena i postade moja zena
Nikog nemam, ni sestre ni brata al' je meni bas od Boga data
Ref.
Svu lepotu Bogovi joj dali svi junaci na kolena pali
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:20 | |
| Lepotice grada
Suze su mi posle. kad te juce videh gde je ona mladost i ona lepota
Polako dolaze, odlaze jeseni i leta venes ko pupoljak od najlepseg cveta nekada si bila lepotica grada sredovecna zena ti si, ti si sada
Ref. 2x Suze su mi posle, kad te juce videh gde je ona mladost i ona lepota bilo mi je zao, sto je zivot zao lepotice grada iz nasih vremena sredovecna zeno, sliko uramljena
Secas se, voleh te beskrajno a uzalud bese ruke nekog drugog meni te uzese
Sretosmo se sada, sa kosama sedim ova nova ljubav da li vise vredi
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:21 | |
| Lijepi dani mog djetinjstva
Isto kao nekad hrast olist'o stari gledam, ptica uci mladunce da lete siromasni besmo otac, ja i majka kad sam kraj njih rast'o ko jedino dijete
Ref. Lijepi dani mog djetinjstva malo hleba, al' gladan ne ostah znam sta znaci nemat', navik'o sam tako i sve sto sad imam uvek mi je dosta
Isao sam s majkom u obliznju varos zastajao sam cesto pred izlogom skupim divio se tada klikeru od stakla i mastao uvijek kad cu da ga kupim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:21 | |
| Lj od ljubavi
Nosili smo iste stvari voleli smo slicne boje zeleli smo vecnu ljubav a sad nase gotovo je
Ref. 2x Jer u tebi nema vise ni lj od ljubavi i zato me sad ostavi sta je bilo zaboravi (jer u tebi nema vise ni lj od ljubavi)
Delili smo ista leta trenutke smo srece krali u poslednjoj nasoj noci reku suza isplakali
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:22 | |
| Ljubav je pesma i mnogo vise
Ljubav je to sto osecam ja sreca je to, nasa srca dva ljubav je lipa koja mirise ljubav je pesma i mnogo vise
Ref. 2x Priznaj da me volis o da, da, da, da, da priznaj da me zelis o da, da, da, da, da
Ljubav je to sto dajem ja zagrljaj tvoj, to je istina ljubav je dusa kad mi uzdise ljubav je roman i mnogo vise
Ref. 2x
Ljubav je to sto delimo mi ljubav je to, to smo ja i ti ljubav je bajka, u srcu pise ljubav je bajka i mnogo vise
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:22 | |
| Ljubav je slatka robija
Nebo voli gubitnike sto u njemu traze nadu nebo voli nesrecnike sto od zivota srecu kradu
Ref. Za ljubav se krade, otima i ubija ljubav je slatka, najsladja robija
Mesec voli romantike sto u njemu traze nadu mesec voli ljubavnike sto od zivota srecu kradu
Ref.
Pesma voli rastavljene sto u njemu traze nadu pesma voli ostavljene sto od zivota srecu kradu
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:23 | |
| Ljubav je velika tajna
Ljubav je oblak plavi sto u mom srcu zivi a kada suze liju ljubav je oblak sivi
Ref. 2x Ljubav je gore visoko ljubav je zvezdica sjajna ljubav je more duboko ljubav je velika tajna
Ljubav je cudna reka valove dusom slaze ljubav je za coveka oci je svuda traze
Ref. 2x
Ljubav je svetlo neba sto kroz moj zivot gori ljubav je tama noci ko li je takvu stvori
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ljubav nasa proslosti pripada
Godine su prohujale mnoge ostali su zamnom tuzni dani otisla si draga, ostavila mene da ne dam zaboravu uspomene
Nikada se mi necemo sresti nasa ljubav proslosti pripada al' me svuda prate, tvoje oci snene pa ne dam zaboravu uspomene
Jos se sjecam te ljubavi nase a kako brzo dani prohujase dal' se i ti draga, nekad sjetis mene dal' cuvas nase stare uspomene
Mene svuda prate tvoje oci snene pa ne dam zaboravu uspomene | |
| | | mobile VIP član
| Ljubav nije dug
Koliko ti srece zelim svi bi srecni bili svi sto su je sreco moja u zivotu snili
Ref. 2x Idi, idi sreco moja ljubav nije dug idi, idi nado moja ostacu ti drug
Koliko ti sunca zelim vecno bi ti sjalo uvek bi te sreco moja zrakom ogrejalo
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:24 | |
| Ljubav, samo ljubav
Sve na tebi volim sav od zelje gorim sve ti lepo stoji i poljupci moji
Ref. Obozavam svaku stazu kud si posla ti gde ostaju tvoje stope ljubavi
Sve se zove ljubav sve iz srca tvoga svaka noc sa tobom poklon su od boga
Ref.
Sve na tebi vidim goru, noc i zoru kad gledam u sunce vidim kosu tvoju
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:24 | |
| Ljubavi veruj mi
Kraj sad je kraj bol samo bol nema radosti, nema neznosti tuga caruje u srcu mom
Ref. 2x Veruj mi, ljubavi veruj mi sve sto sam zeleo to si ti
San, pusti san pesme, tuzni stih sa mnom danjuje nocu nocuje vraca te u zivot moj
Ref. 2x
Greh sve je greh rana, ziva rana voli, boli me, ubij, ubi me i vrati se u zivot moj
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:25 | |
| Ljubavi vrati se
Ljubavi vrati se kuci pronadji put do naseg praga mozda ce vreme uciniti svoje da te opet volim da mi budes draga
Ref. Ljubavi, ljubavi, ljubavi moja nemam snage da zivim bez tebe kako noci ja da skratim kako tebe ja da vratim kad smo tudji jedno drugom ljubavi moja
Kako da zivim bez tebe bez tvog najdrazeg lika iz ponora ludog kafanskog zivota vratila me jedna nasa stara slika
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:25 | |
| Ljubavna drama
Cigaretu ne gasis u licu si bleda nimalo te nije briga da l' te neko gleda
Ref. 2x Izvoli kod mene imam flasu vina pricacemo da nas ne bi ubila tisina
Povremeno uzdahnes oci pune bola ne ljuti se sto te cujem blizu sam tvog stola
Ref.
Razumem te potpuno znam, ljubavna drama sto bi sretna devojka sedela tu sama | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:42 | |
| Ljubavno ludilo (duet Morena)
Nisam htela da poludim desilo se, nisam znala ukrao si srce moje na ludi sam kamen stala
Ref. 2x I meni se isto cudo dogodilo polako me hvata ljubavno ludilo
Nisam znala sta ce biti desilo se, nisam htela ukrao si moju dusu cim sam tvoje oci srela
Ref. 2x
Nisam htela da zavolim desilo se iznenada ukrao si ti sve moje samo tebi sve bih dala
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ljubim, ljubim
Ljubim, ljubim al' pamet ne gubim jer ljubav ce u naviku preci svemu lepom kraj ce brzo doci sa suzama i poslednje reci
Ref. 2x Ti si mi najlepsa ti si mi najdraza to znas, to znam al' ne smem za tvoju ljubav i pamet da dam
Volim, volim ne dam da me boli jer ljubav je vatra koja gori razgori se i ko da je gasi kad se srce sa sudbinom bori
Ref. 2x
Ruku pruzi al' nemoj da tuzis ako nekad prodju srecni dani nemoj sreco s tugom da se druzis ako nekad ostanemo sami
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Lovacko, ribolovacka pesma
Pre zore i novog dana u lov podjoh rado u sumi na starom mestu ceka drustvo staro
Ref. Napravilo drustvo stolice od granja posedali lovci, a i ribolovci polako se mezi i rakija pije na panj se iznose razne djakonije
Zdravo da ste, drustvo moje nek' vas sreca prati da se svako svojoj kuci s' punom torbom vrati
Ref.
Od lovaca malo dalje kerovi se cuju i oni se dobrom lovu unapred raduju
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 7:43 | |
| Ma, ko si ti
Tu gde treba da je dusa tebi stoji santa leda ali ljubav i blizinu tvoje srce nikom ne da
Ref. Ma ko si, ma ko si ti u ljubavi zelis sluge tako malo dajes sebe nisi vredna moje tuge kuda vodi srce tebe ma ko si, ma ko si ti
Tamnicu u srcu krijes u tvom oku nema sjaja ti bi da ti vecno sluzim bila bi mi kraj bez kraja
Ref.
U ljubavi zelis sluge tako malo dajes sebe nisi vredna moje tuge kuda vodi srce tebe ma ko si, ma ko si ti | |
| | | mobile VIP član
| Majcina pesma
U zadnjem vagonu cula se pesma zamisljen otac o sreci sneva zelene oci malog decaka gledaju majku, dok ona peva
Ref. Jar jan to suna luna la pico nera, la pico nera, mare to majka peva to ona peva
Tajnu zivota oseti dete Boga da vidi ne moze svako ali kad covek u bolu kaze oprosti Boze, pomozi majko
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Majko sve ti oprastam
Nisi me videla, od rodjena samo si rekla do vidjenja ocu mom i otisla u drugi dom
Ja necu reci, da kriva ti si mozda se s ocem slagala nisi ne pamtim ja mozda si s drugim srecu pronasla
Ref. Bila si hrabra, snagu si smogla al' samo reci kako si mogla bez mene sve do sad
Bila si hrabra, snagu si smogla al' samo reci kako si mogla da me ne vidis, bar ponekad
Znam da je otac, prica za sebe cesto je pijan psovao tebe cuo sam ja mozda je bolje sto si otisla
Veruj mi ja te razumem sada htela si zivot bila si mlada kajes se znam ne brini majko sve ti oprastam
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Saban Saulic | |
| |
| | | | Saban Saulic | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 381 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 381 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|