Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:58 | |
| Veruj mi (duet Milena Plavsic)
Reci mi ko te jutrom budi reci mi ko ti usne ljubi i da li ti je neko drugi drazi i da li tvoje srce drugog trazi reci mi
Samo ti mene jutrom budis samo ti moje usne ljubis i niko drugi meni nije drazi samo tebe moje srce trazi veruj mi
Reci mi koga nocu sanjas reci mi s' kime razgovaras i da li ti je neko drugi drazi i da li tvoje srce drugog trazi reci mi
Samo ti u mom srcu spavas samo ti sa mnom razgovaras i niko drugi meni nije drazi samo tebe moje srce trazi veruj mi | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:58 | |
| Verujem u ljubav
Kad si pored mene kao noci ove i sreca i tuga sve se ljubav zove
Ref. 2x Verujem u ljubav za nju dajem sve i suze i vino ispijam zbog nje
Kad si pored mene kao noci ove i osmeh i bore sve se ljubav zove
Ref. 2x
Kad si pored mene kao noci ove i pesma i ceznja sve se ljubav zove
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:59 | |
| Vidjas li mi staru ljubav
Nocas sam ti mnogo tuzan hej druze moj ne ljuti se sto te opet ja pitam o njoj
Ref. Vidjas li mi staru ljubav da l' je ista ko pre da l' me pamti ili ne pricaj druze, pricaj druze, pricaj mi sve
Ona mi je zivot bila hej druze moj sad kad vise moja nije ja sanjam o njoj
Ref.
Da li ima novog momka hej druze moj s kim izlazi na igranke sve hocu o njoj
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Virus
Kao virus
Uzalud ja gradim barikade, zidove kad pred tobom same padaju sve ograde uzalud srce svoje zatvaram, vec si u njemu nema meni pomoci ima te u svemu
Kap po kap, ti cistu krv mi trujes ubijas me, a da to i ne primecujes
Ref. Kao virus, na tebe nisam imun ja kao virus, od ljubavi sam bolestan kao virus, temperatura visoka kao virus, nema leka
Uzalud te lazem da i meni dobro je kad za tobom zelja kao bolest lomi me uzalud se dusa od ljubavi odrice kada ime tvoje kroz vene protice
Ref. 2x
Kao virus (2x)
Ref. 2x
Kao virus | |
|
| |
mobile VIP član
| Vojnicka pesma
Majka place, ocu suze liju svog jedinca prate u armiju ded se stari na baku naslanja krajem od sesira on suze zaklanja
Ref. 2x Zbogom, sine, zbogom, rode zuri da ti voz ne ode putuj, sreco, i pazi na sebe mislicemo svi na tebe
Stric i ujak digli case svoje nas vojnice tepaju oboje a tetke se izdvojile same suze brisu krajem od marame
Ref. 2x
Kraj kapije lepa cura stoji jos ne place, a minute broji zaplakace kad voz bude kren'o izdrzati nece srce njeno
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 10:00 | |
| Voleo sam samo tebe
Nemoj da mi brises suze ne samo ti pusti nocas neka liju moja ljubavi (2x)
Ref. 2x Voleo sam samo tebe to dobro znas sto odlazis, zasto rane meni ostavljas
Dok si bila kuci s' nama lepo bese sve kako deci sad da kazem da sad nemam te (2x)
Ref. 2x
Sutra kada svane jutro krenucemo mi svak na svoju stranu sveta moja ljubavi (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 10:00 | |
| Voleo sam te
Voleo sam te, lepoto od zene ko zedna zemlja kisu iz oblaka ko zelen-gora ponosne jelene ko bolan covek suncevoga zraka
Ref. Da si tad rekla, srce svoje vadi iskopaj oci sam sebi sirotom i sve sto covek moze da uradi o, sve bih, sve bih, kunem se zivotom
Voleo sam te, lepoto od zene ko lutalica staze ugazene ko stari boem vino i drugare ko nezna dusa zvuke sa gitare
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 10:01 | |
| Volim da volim
Volim da pijem volim da skitam da lepe zene za ljubav pitam (2x)
Ref. 2x Bilo ti krivo bilo ti pravo uzmi me takvog il' reci zdravo
Volim da pevam volim da zivim da drustvo pravim zorama sivim (2x)
Ref. 2x
Volim da kockam volim da ljubim nijednu igru ne znam da gubim (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Volim s drustvom da popijem
Volim s drustvom da popijem u veceri rane volim casu da razbijem u uglu kafane
Ref. A racune ne polazem nikome sem Bogu necu, duso, da te lazem takav sam sta mogu
Volim ovim srcem ludim punim romantike da i zadnju paru bacim na zvuk harmonike
Ref.
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Volim te ja
Gde li si sad ljubavi moja znas li da jos uvek volim te ja ja ljubav svu sto dao sam tebi kad ti je neverstvom pogazi
Necu te kleti jer volim te ja ljubav je jaca od svega al znaj da nikad niko te nece voleti draga kao ja
Sad kada drugog ljubis ti seti se mene ljubavi seti se da sam ostao sam zbog tvoje lazne ljubavi | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 10:02 | |
| Volim te vise od sebe
Ti znas kakav sam ja da umem da planem ko sunce da granem ti znas, takav sam ja
Ref. 2x Volim te vise od sebe i to nije sve al' ne volim te kada varas i kad mi kazes ne
Ti znas kakav sam ja da volim sve lepo al' nikada slepo ti znas, takav sam ja
Ref. 2x
Ti znas kakav sam ja da umem da mastam al' ne i da prastam ti znas, takav sam ja
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 10:02 | |
|
Ja sada zivim u tudjem svijetu i za me niko ovdje nemari cesto mi pisma od kuce stizu vrati se kuci, pise babo stari
Ref. Zeljan sam Bosne i rodnog kraja tebe stara majko i tvog zagrljaja hocu da se vratim svega mi je dosta volim moju Bosnu, tu mi srce osta
Kada sam kuci zivio nekad bili su puni podrumi hambari svi su u selu govorili tada kako je srecan moj babo stari
Ref.
Rodile su jabuke pise babo meni i sljive nase pocele da rude kad ispecem rakiju hocu da je cuvam za veselje prvo kad ti svadba bude
Ref.
| |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 10:03 | |
| Vreme za zaljubljene
To je bila ljubav za ne zaborav to je bila zena zena za sva vremena
Ref. 2x Manji od makovog zrna bio sam nije mi krivo a ona nezna k'o srna dao sam joj srce zivo
To je bila neznost vernost i cekost to je bilo vreme vreme za zaljubljene
Ref. 2x
To je bila vernost vernost za vecnost to je bila zena zena moja uspomena
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 10:03 | |
| Zadnju suzu isplakacu (duet Ljuba Alicic)
Zadnju suzu isplakacu znam za tobom bolovacu sta mi uradi, sta mi uradi
Polomicu i gitaru i prokleti, majku staru sto nas zavadi, sto nas zavadi
Ref. 2x U postelju, bolan lecu bolan lecu, i umrecu
Zadnju paru potrosicu potrosicu i popicu srce rode moj, srce rode moj
Zapalicu sve gradove i prokleti te svatove vise nisam tvoj, vise nisam tvoj
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 10:04 | |
| Zanele me oci njene
Kao u krosnji kestena zutog kad sunce prelama zrak takav mi bese u casu tom ociju njenih sjaj
Ref. Da sam znao u tom casu da nam zelje behu iste zauvek bi moje bile k'o jezero oci bistre
Na licu njenom blistao je osmeh k'o suncan prolecni dan a kosa duga k'o morski val mladosti moje sav
Ref.
Nikada vise sreli se nismo bar ime da joj znam zauvek moju dusu opi ociju njenih plam
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 10:04 | |
| Zasto Ibre nema medju nama
Zasto Ibre nema medju nama hefta prodje a mozda i dvije taj nemere bolan bez jarana da se mozda razbolio nije
Ref. Ako je sreca jarane srecni smo s tobom svi ako je tuga golema tuguju s tobom jarani
Zasto Ibro nikome ne javlja kraj matere bolne ako bdije taj nemere bolan bez jarana ne voljan je dok sa nama nije
Ref.
Zasto Ibre nema u carsiji kad se peva, kad se vino pije taj nemere bolan bez jarana da l' se jaro zaljubio nije
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 16:19 | |
| Zasto nismo zajedno
Vec danima k'o dve senke tisinu nemo delimo dok svaki pogled govori koliko se volimo
Ref. 2x A da nas neko upita zasto smo se rastali siguran sam duso moja odgovor ne bih znali
Vec danima ko zna zasto mi vise nismo zajedno dok svaki minut govori koliko se volimo
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 16:20 | |
| Zasto se ljubav za ljubav ne vraca
Ti pakosna zeno sto rusis srecu sto stvaras boli sto stvaras boli jednom covjeku koji te iskreno voli
Ref. Voleces i ti nekada dusa ce grehe da ti placa pitaces zasto se ljubav za ljubav ne vraca
Zbog tebe sad pijem sto nemas srca, sto nemas dusu sto nemas dusu, prokleta bila moja te tuga pratila
Ref.
Cekacu suze koje ces liti zbog tuge goleme sto stvori boli jednom coveku koji te iskreno voli
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Zasviraj mi cigo, tuznu pjesmu
Zasviraj mi, cigo samo tuznu pjesmu tuznu pjesmu, cigo o ljubavi mojoj
Neka tvoje strune sada placu sa mnom zasviraj mi, cigo prijatelju moj
U casama vina vidim njene oci oj, krcmaru stari vina mi natoci
Utjehu da nadjem ja u noci ovoj zasviraj mi, cigo prijatelju moj
Prokleta nek bude sto mi jade stvori da mi srce jadno u grudima gori
Pesma samo moze da ublazi boli zasviraj mi, cigo prijatelju moj (2x) | |
|
| |
mobile VIP član
| Zauvek srecni bili
Sinoc smo se zadrzali poljubaca nabrojali i sve da si draga htela posle nisi kuci smela
Ref. Predlozio ja sam tebi da zalila nikad nebi moje ti ruke postelja moja ti usta vecera moje ti oci izvor zivi zauvek srecni bili
Da ne kaze otac stari da te mladu ja prevari da ne kaze stara majka da je muska vera tanka
Ref.
Uhvati me ti pod ruku sad je vreme mustuluku i grli me sve do jutra bice nase svako sutra
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 16:21 | |
| Zavicajna pesma
Voleo bih da sam mesec da ti bujne pomilujem grudi eh sto nisam pesma zavicajna da te jutrom usnulu probudim
Voleo bih da sam ruza da ti dusu mirisom opijem eh sto nisam pesma tugovanka oko tvoga srca da se snijem
Voleo bih da sam izvor da ti lice usnulo umivam eh sto nisam sunce na zaranku da na tvojim nedrima pocivam | |
|
| |
mobile VIP član
| Zbog neverstva jedne zene
Grudi me bole, ceznja ih para velika rana u njima zivi zar je ljubav, zar je ljubav morala bas tako u nepovrat da odnese srecu
Zato nikad ja prestati necu da proklinjem jednu zenu da proklinjem ljubav njenu
Drugog je htela, pa nek' ga ima neka se nikad ne seti mene sad moj zivot, sad moj zivot nije vise njen sve sto osta to je samo moje
Dosta srce trovao sam svoje zbog neverstva jedne zene zbog pakosti duse njene
Srecu sam hteo, a nadjoh tugu i posle svega ostade proslost kad je davno, kad je davno ona bila moja zar umrla ljubav da me sjeca
Da je nekad postojala sreca u lazima jedne zene u osveti duse njene | |
|
| |
mobile VIP član
| Zbog nje sam ostavio majku
Pleo sam vijenac tebi od cvijeca dok smo u polju sedeli sami vise te nema na nebu mome jedina zvijezdo u mojoj tami
Prasnjavim putem prolazi neko i ko da kuca na vrata doma uzdah se ote iz mojih grudi mozda je majka, a mozda je ona
Ref. 2x Zbog nje sam ostavio majku prijatelja nemam da mi ruku pruzi kome da se nadam sa kim da se druzim | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 16:22 | |
| Zbog tebe sam postao takav
Zasto si dosla ti da me tesis kada mi druge prijateljstvo nude kako sad moze zena koja ode ostavljenom prijatelj da bude
Ref. Zbog tebe draga postadoh takav ne mogu vise da krijem u dugim nocima sa drugim zenama poceh da lutam i pijem
Mnogo je ljudi bacila cvece pogled se moj sa tvojim sreo i ja sam tada za tvoju srecu bacio jedan karanfil beo
Ref.
Iz tvoga doma cula se pesma drugi je po tebe dosao znam subota je bila secam se ko danas spremala te majka za sutrasnji dan
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 16:22 | |
| Zeleo sam da te zaboravim
Zeleo sam da te zaboravim da sve prodje ko jesenje kise al' uzalud sebe zavaravam volim, volim, volim te sve vise
Kada suton tiho vece sprema kada jasmin mirom zamirise i kad sunce novo jutro radja volim, volim, volim te sve vise
Kad bih znao da ces biti moja prestalo bi srce da uzdise od srece bi pesmu zapevao volim, volim, volim te sve vise | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Saban Saulic | |
| |
|
| |
| Saban Saulic | |
|