| Saban Saulic | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Saban Saulic 06.07.11 6:38 | |
| A gde smo sada
Hocu da otpevam najlepsu pesmu koju niko nije stvorio do sada da te podsetim na zakletve nase kad sam bio mlad, kad si bila mlada
Ref. 2x A gde smo sada, ko se kome nada da l' neko od nas mozda lepo zivi ili ljubav sakrise oblaci sivi
Krenusmo, ljubavi, i mladost za nama da l' puteve srece nesreca zacara mozda se secamo one pesme nase proslosti moja, ti ljubavi stara
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:39 | |
| Ah, meraka u veceri rane
Ah, meraka u veceri rane sastala se druzba aksamlija u sljiviku pod beharli granom aj, rahatluku nigdje kraja nema gdje Fazila mezetluke sprema
Od istaha i behar se kruni u casice pune sljivovice podvriskuju aksamlije rane aj, dodj' Fazila, mladosti ti tvoje natoci nam biser suze svoje aj, bez sevdaha nema zivovanja bez Fazile nema milovanja | |
|
| |
mobile VIP član
| Ako imam pravo
Bolan evo lezim danima zivot me bez nje ne zanima lek mi samo moze odmoci meni bez nje nema pomoci
Ref. Ako imam pravo na poslednju zelju onda nju dovedite u moju postelju ako imam pravo budite od reci samo njena ljubav moze da me leci
Zivot ide a ja zastao s' dusom bih se svojom rastao pola puta, dalje ne ide hej, zivote, sta ces mi bez nje
Ref.
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Ako me trazis
Volela si nekad moje oci ljubila ih, klela se u njih govorila najlepse su meni nema lepsih od ociju tih
Ref. 2x Ako me trazis u nekom drugom pogledaj dobro da li sam ja to lice tebi nista ne znaci oko te vara, ali srce zna
Rastasmo se, tako htede zivot trag ljubavi osta iza nas ako trazis sebi novu srecu seti me se, zastani za cas
Ref. 2x
Voleo sam i ja tebe jako kao pesnik sto voli svoj stih ovom pesmom poruku ti saljem najveca si od ljubavi svih
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ako si more, bicu ti brod
Zeleo bih da si moja da uhvatimo srecu pod ruke ako si more, ja cu biti brod da s' tobom prodjem kroz sve luke
Zeleo bih da si moja dok god te vidim u svome snu ako si izvor u mirisnoj gori ja cu biti voda na tvome dnu
Zeleo bih da si moja da s' tobom prodjem kroz celi svet ako si ruza u sarenoj basti ja cu biti u njoj najlepsi cvet | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:40 | |
| Ana
I prebole majka sina junak svoju ranu prebolelo oko suzu ja jos nisam Anu 2x
Ref. 2x Kad bih Anu preboleo novu ljubav sreo to bi bilo k'o da Anu nisam ni voleo
I ostavi miris ruzu lisce svoju granu ostavile ptice gnezda ja jos nisam Anu 2x
Ref. 2x
Ne nada se leto snegu ni bolesnik danu ne nadam se ni ja da cu sresti Anu 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Andjeoska vrata
Otvor'te se andjeoska vrata otvor'te se za jos jednog brata tuznog srca, zbog zene sto volim dosao sam da se Bogu molim
Ref. Molicu se u samoci zbog grehova jedne zene oprosti joj, Boze sto prevari mene
Molicu se u samoci i palicu za nju svece Bog ce mozda oprostiti ali srce nece
Moja ljubav sa drugim je bila moju ljubav pod noge bacila za nju nisam ostao jedini a Bog kaze preljubu ne cini
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Anka
Pitaju me sta je bilo i kako se dogodilo razbole se lepa Anka placu breze sa sokaka
Ref. 2x Lepo bese tri godine voleo sam njeno ime i da klecim, moj zivote nema srece za sirote
Jos me prati senka njena u mom srcu jedna zena u mene se dusom klela al' se mlada razbolela
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:41 | |
| Avantura
Htela bi flert i avanturu htela bi sa mnom u provod ludi al' ja te necu za tako malo izvini, nisu isti svi ljudi
Ref. 2x Ja nemam srce za bacanje ja nemam oci za plakanje ako te samo malo zavolim vecnost mi treba da te prebolim
Htela bi sa mnom na kratke staze za dva, tri dana i nista vise papirno srce nije u meni da se po njemu pise i brise
Ref. 2x
Mog'o bih da se zaljubim, eto al' ljubav boli kad se ne vrati ti ces sa drugim otici sutra a ko ce moje srce da shvati
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Bio sam pijanac
Bio sam pijanac nekada zbog nje bio sam pijanac nekada zbog nje tugovao, lumpovao i sa casom drugovao cigani me svi poznaju, bio sam pijanac
Bio sam pijanac, a sad vise ne bio sam pijanac, a sad vise ne necu nikad piti vise niti srce da uzdise nad casom sam nocu bdio, pijanac sam bio
Bio sam pijanac, trov'o zivot svoj bio sam pijanac, trov'o zivot svoj noci su mi bile duge dani behu puni tuge suzama sam lice mio, pijanac sam bio
Hvala elly | |
|
| |
mobile VIP član
| lagunjo dejce (duet Snezana Djurisic)
Ref. 2x Blagunjo dejce mori pozarance
Otvori mi dzamliv pendzer sakam da te vidam jas (2x)
Dejgidi Ace more adzamijo (2x)
Sto da otvoram dzamliv pendzer koga te ne sakam jas (2x)
Ref. 2x
Ja podajsi rusi kosi sakam da gi mrsam jas (2x)
Dejgidi Ace more adzamijo (2x)
Sto da davam rusi kosi koga ne te sakam jas (2x)
Ref. 2x
Ke prodavam saraj kuca samo da te zemam jas ce prodavam saraj kuca samo da me zemes jas, ti | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:42 | |
|
U dubini duse moje skrivao sam ljubav zarku i danas se ljudi smeju bogatome siromahu
Ref. 2x Sad k'o stara olupina broda brojim suze i poraze svoje lepe zene k'o gusari neki pokupise svo bogatstvo moje
U dubini duse moje ljubav je k'o blago sjala to bogatstvo necenjeno svaka mi je zena krala
Ref. 2x
Nisam kao drugi ljudi u kovcegu blago krio voleo sam lepe zene i u dusi bogat bio
Ref. 2x
| |
|
| |
mobile VIP član
| Bojana
Ja izabrah tebe ti da budes sa mnom a koliko njih je jos ludelo za mnom (2x)
Ref. 2x Ne, ne mogu vise da je srce od celika, Bojana tebe sam ljubio i gubio ljubav je kocka velika
Ti si moja zvezda vodilja zivota ti si s neba duga iskonska ljepota (2x)
Ref. 2x
Ja sam u zivotu sreo mnogo zena ali oko ne vara tebi ravne nema (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Bol bolujem
Razboleh se, bol bolujem nista za te, ja ne cujem pa te zovem, cvete plavi dodji duso, da ozdravim
Ref. 2x Dodji da bolujemo ili da ozdravimo od ljubavi
Razboljeh se, al' se nadam ti ces doci, drago bice ako bolest leka ima pored tebe ozdravice
Ref. 2x
Razboleh se, al' ne hajem s' drugom ljubav, ne priznajem ljubi duso, srce pali pa da umrem da ne zalim
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:43 | |
| Bolestan sam, a nije mi nista
Bolestan sam, a nije mi nista jos sam mlad al' zbog tebe starim ako greh je da zivim bez tebe onda necu nikad da ozdravim
Ref. 2x Dusu si mi razbolela i slomila sve u meni reci Boze dal' je pravo da se samo prastam zeni
Umoran sam, borim se sa sobom srce spava ali dusa nece kao kockar koji stalno gubi izgubih te na ruletu srece
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Bolujem ti duso
Bolujem ti duso bol mi je golema bolujem ti rano a leka mi nema
Ref. Zbog ociju tvojih sto mi vise ne gledaju sve sporije srce kuca dusa je na izdisaju
Lekovi mi ne vrede znam nema mi spasa kad od tebe nema ni traga, ni glasa
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Boze ne daj da me ne razumeju
Mala razumi me ti ponekad sam sasvim lud andjeo ja ne znam biti za djavola ne treba mi trud a svi bi duso hteli to da umeju Boze ne daj da me ne razumeju
Mala ponekad sam prek pa me bije zao glas kafana je moj jedini lek u kafani uvek nadjem spas a svi bi duso hteli to da umeju Boze ne daj da me ne razumeju
Ali ipak jedno, duso moja znaj za tebe u vatru skocio bih ja dal' te volim zato vise ne pitaj sreco samo ti si ljubav moja sva
Mala cesto prepijem s' rakijom se druzim celu noc tad bih sve da prebijem misao na tebe daje moc a svi bi duso hteli to da umeju Boze ne daj da me ne razumeju | |
|
| |
mobile VIP član
| Cekanje me razbolelo
Kad mi kosu vetar dira ja pomislim da si ti kada neko tuzno svira ja zaplacem, ljubavi
Ref. 2x Bog delio svima srecu gde smo bili ti i ja cekanje me razbolelo zeljo moja jedina
Kad se kasno kuci vratim umoran i zamisljen tog trenutka onda shvatim da sam stvarno ostavljen
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:44 | |
| Ciganka pesmu pevala
Cvece u basti procvalo, procvalo hej ja ga ne berem, hej ja ga ne berem ciganka pesmu pevala, pevala hej ja je ne cujem more hej ja je ne cujem
Ref. 2x Ja je ne cujem za njom bolujem
Cigani tiho sviraju, sviraju hej srce diraju, hej srce diraju ciganka pesmu pevala, pevala hej ja je ne cujem more hej ja je ne cujem
Ref. 2x
Usne ko vino rumene, rumene hej ja ih ne ljubim, hej ja ih ne ljubim ciganka pesmu pevala, pevala ciganka pesmu pevala, pevala hej ja je ne cujem more hej ja je ne cujem
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Cija li je ono mala
Cija li je ono mala sto me gleda ispod oka cija li je to devojka lepa, vitka i visoka
Ref. To je cerka gazda Svete do juce je bila dete vidi brate sta sad radi hoce momke da zavadi
Cija li je ono mala vragolasto sto se smeje cije li je ono sunce sto me cudnom vatrom greje
Ref.
Cija li je ono mala sto je kolo sacinila cija li je to lepojka sto me za cas osvojila
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Covek lutalica
Za mnom ostaju putevi dugi u jedno srce tuga i radost je stala ti neznas kako je zivot lep i ruzan Ildo moja, devojcice mala
Ref. Kako si lepa, ljubim te nezno na tvoje lice pada moja sjena danas si devojka sto bezbrizno zivi a sutra mozda nesrecna zena
Nekad bi hteo pobeci nekud al imam snage sobom gospodarim u meni kuca srce malog decaka iako osecam da polako starim
Ref.
Sve moje pesme poklanjam tebi slusaces ih s tugom, uplakana lica ti neznas ko te je volio od srca reci im slobodno covek lutalica
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:45 | |
| Cveta
Kad sam pos'o Cveto u tudjinu gorke suze ti si lila gorke suze Cveto ti si lila i na vernost meni klela
Da ces verna Cveto da mi budes kucu i decu da mi cuvas (2x)
Ja u tebe Cveto veru nemah brzo kuci ja se vratih sad se secam Cveto sta sve videh ponoc bese, davno prosla
Porta bese Cveto zatvorena a decica polegana (2x)
Soba ti je bila zamracena s' komsijom si govorila crnu kafu Cveto s njim si pila videh da si srecna bila
Tako li me Cveto docekujes tako li mi decu cuvas (2x) | |
|
| |
mobile VIP član
| Da je tu
Da je tu, da je tu eh da mi je da joj kazem sta mi je (2x)
Ref. 2x Da je tu pa da sazna bez nje mi je zivot kazna
Da je tu, da je tu eh da mi je da me opet miluje (2x)
Ref. 2x
Da je tu, da je tu eh da mi je da me srecom opije (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Da nemas drugoga
Ti kojoj se samo radujem k'o zeni, radujem k'o zeni ti zbog koje ljubav treperi u meni, treperi u meni
Ref. Da nemas drugoga da nemas drugoga ti samo ti meni sudjena ti samo ti moja sudbina
Ti sto imas oci nemirne k'o laste, nemirne k'o laste ti zbog koje stalno strah u meni raste, strah u meni raste
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Dado moja, Dado
Dado moja, Dado jado moja, jado meni srece nema ti si tudja zena
Tebe tvoji udali moju srecu prodali mene moji pitaju dal da svadbu spremaju
Dado moja, Dado jado moja, jado tebe sreca prati mojim srcem plamti
Tebe tvoji udali moju srecu prodali mene moji pitaju dal da svadbu spremaju
Dado moja, Dado jado moja, jado ti mi nisi kriva ziva zdrava bila