Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Saban Saulic 27.07.11 21:46 | |
| Tebi ne mogu da kazem ne
Ti da pitas da me grlis rekao bih da ti da pitas da me ljubis pristao bih ja
Ref. 2x I ne bih se dvoumio zelje bih ti ispunio zbog tebe ja sam spreman na sve tebi ne mogu da kazem ne
Ti da kazes daj mi srce rekao bih da ti da kazes skini sunce skinuo bih ja
Ref. 2x
Ti da trazis moju ljubav dao bih ti ja ti da kazes da te zenim pristao bih ja
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 27.07.11 21:46 | |
| Tebi Rada, meni Seherzada (duet Sasa Matic)
Hajde Sale, hajde da idemo bolan Sale, hajde da idemo da idemo, da se provedemo bolan Sale, da se provedemo
Da idemo, da se napijemo bolan Sale, da se napijemo od meraka sve da razbijemo bolan Sale, sve da razbijemo
Nama drage kuci povedemo bolan Sale, kuci povedemo tebi Rada, meni Seherzada bolan Sale, meni Seherzada
Nek' mi Rada radja bolan dvojke bolan Sale, muske i devojke Seherzada nek' mi rodi sina da mi Sale postanes rodbina | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 27.07.11 21:47 | |
| Telo uz telo
Ti si tako smerna, fina slatka mala sto u ponoc spava a ja lik iz drugog filma buntovnik i usijana glava
Na prvi pogled desilo se cudo shvatio sam, vec te volim ludo otvori vrata, sudbina nam stize ljubi me i pridji mi jos blize
Ref. Telo uz telo, pripijas se ti uz mene kao odelo, nema mesta za druge zene telo uz telo, nikad nije bilo bolje s tobom je htelo, s tobom mi je najbolje
Pola noci vec je proslo a jos pola osta da te ljubim i vino je dobrodoslo da od srece nacisto poludim
Ref. 3x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ti me varas najbolje
Sad da te vidim ne bih te poznao lepote tvoje zeljan sam ostao da l' me jos ima u tvojim grudima da li me trazis u drugim ljudima
Ref. 2x Otkad te nema ja nemam sna i svaki dan je k'o godina ma samo da si sa mnom dao bih sve jer i kad me varas ti me varas najbolje
Znam da sa tobom sve sam izgubio al' kad te sanjam ne bih se budio da l' me jos ima u tvojim grudima da li me trazis u drugim ljudima
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ti motiku, a ja plug
Pogledaj sestro, ponoc otkucava nad nasim selom sad mesec strazari otac i majka jos budni sede a macak im stari umiljato prede
Ref. Ti motiku uzmi od majke a ja cu od oca plug jer to nam je, sejo mila najveci dug
Mozda nam otac sad pismo pise na sat pogleda da lampu ugasi jer sutra rano u polje krecu sudba im je takvu dodelila srecu
Ref.
Njive je nase prekrila trava livade otac, ne moze da kosi na njima tudja sad pasu stada a njemu ce srce da pukne od jada
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 27.07.11 21:48 | |
| Ti nisi bila za mene
Mislio sam, kada jednom odes da u srcu nosicu te vecno ali tuga trajala je kratko s drugom zenom sada zivim srecno
Ref. 2x Ti nisi bila za mene i sad si proslost moja nisi me volela verno ne treba mi ljubav tvoja
Mislio sam, ne mogu bez tebe da te nikad preboleti necu sad te molim, ne vracaj se samo jer sam pravu upoznao srecu
Ref. 2x
Jos ne mogu da oprostim sebi sto te molih za trenutke srece tek sa drugom svoj mir sam pronas'o vise tuga dotaci me nece
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ti si meni i nemoc i moc
Ti si meni i nemir i mir plavo nebo i duboki vir ti si meni k'o nijedna druga ti si moja ljubav i radost i tuga
Ref. 2x Nemoj srce moje da probodes macem ja zbog tebe pevam i pijem i placem
Ti si meni i nemoc i bol hladna zora i vatrena noc ti si meni trnova ruzica ti si moja ljubav, ljubav sa dva lica
Ref. 2x
Ti si meni i ne san i san list uveli i pupoljak drag ti si meni zabluda i nada ti si moja ljubav i nekada i sada
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ti si oluja
Hvala ti za svetlost sto si u moj zivot uselila hvala ti za neznost sto si mi ko prosjaku udelila
Ref. Nebo i zemlja, nek se sve srusi neka me biju gromovi i kise ti si oluja u mojoj dusi o, ja te volim od sebe vise
Hvala ti za kljuce s kojima sam srecu pronasao hvala ti za kutke u koje sam jedini zasao
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 27.07.11 21:49 | |
| Ti si sada srecna
Posao sam u zagrljaj tvoj da budemo srecni oboje cuje se pesma nekih sviraca neko mi rece da je svadba tvoja
Ti si sada srecna i svadba je tvoja vecno ce te kleti bolna dusa moja 2x
Pisao sam da cu skoro doci sto me nisi verno cekala dosao sam sada i burmu ti nosim ali ti, ti si me lagala
Pesmama cu svojim utesiti sebe proklinjacu dane sto upoznah tebe 2x
Ti si sad u domu druga moga zasto tako s' nama ucini tuga moja i tvoja ce biti za zivota i moga i tvoga
Kunem druga svoga sto mi tebe uze zbog njega cu vecno prolivati suze 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 27.07.11 21:49 | |
|
Pored tebe ja upoznah srecu upoznah je k'o nikad do sada a i ti si sa mnom srecna bila pa nam tesko sad rastanak pada
Ref. To je bila ljubav to je bila sreca gorelo je sve u nama pamti one divne sate koji nece da se vrate makar onda kad si sama
Dodir ruku palio je srca a poljupci razum pomutili noci su nam letele k'o sati na svetu smo najsrecniji bili
Ref.
Tudje ruke grlice te nekad a i ja cu mozda srecan biti ali ono sto sa nama bese nikada se nece ponoviti
Ref.
| |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:52 | |
| To je zena koju zelim
Kada svane jutro belo jos je snena kao drhtaj sva jos je toplo njeno telo to je zena koju zelim ja
Ref. 2x Sve cu dati kucu, konje za ta plava oka dva nek' sve nose, nek' sve uzmu dusa samo za nju zna
Vito telo, nezno telo zelim da je samo moja sva da na svetu nikog nema i da samo meni usne da
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:52 | |
| To mozes samo ti
Niko ne zna boli moje sa osmehom da izleci niko ne zna da mi kaze tako mnogo sa dve reci
To mozes ti, ti, samo ti 2x
Ref. Ti, samo ti, meni snagu dajes ti, samo ti, dobro me poznajes samo tebe volim, neka znaju svi hocu da me ljubis, ti, samo ti
Niko ne zna tako ludo da me ljubi, da me voli niko ne zna da me shvati za oprostaj kada molim
Ref.
Niko nikad nece moci da zameni ljubav tvoju niko ne zna tako lako da otvori dusu moju
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:53 | |
| Tri bokala za tri druga
Natocila lepa Gina tri bokala rujnog vina tri bokala za tri druga svu trojicu muci tuga
Ref. Prvi bokal prazne zbog ljubavi lazne drugi bokal piju tugu da razbiju i treci ne stede ceznju da pobede al' ne lezi vraze nista ne pomaze
Tocila je lepa Gina jos po tri put rujnog vina da drugari, dobri stari zaborave tri ljubavi
Ref.
Donosice lepa Gina jos bokale mnoge vina za tri druga koji vole sve dok ljubav ne prebole
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:53 | |
| Tri sina junaka
Imao je stari Aga tri sina junaka, sina junaka i za njih je u mahali znala cura svaka, znala cura svaka
Ref. Volele su Sevliju, velikog sevdaliju a jos vise Murata jer on ima puno zlata a najvise Mehmeda u njeg' svaka cura gleda
Jednog dana on ih srete pa im tiho kaze birajte mi sad, sinovi sta vam je najdraze
Ref.
Sevlija bi htio Hanu lepu ko cvet beli, lepu ko cvet beli Murat Hajru i Merimu Mehmed harem celi, Mehmed harem celi
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:54 | |
| Tuzno vetri gorom viju
Tuzno vetri gorom viju goro zelena i vinogradi suze liju tugo golema
Imao sam jednu dragu dragu ljubljenu kitio je rosnim cvecem ruzom rumenom
Ruza mi je uvenula ruza rumena draga me je ostavila draga ljubljena | |
|
| |
mobile VIP član
| Tvoj mio glas
Tvoj vitki stas, tvoj mio glas pomuti zauvijek razum moj
Ja nemam sna izgubljeni sni odkad si u zivot usla moj
Ja nemam kud jer rob sam tvoj i vise ne marim za zivot svoj | |
|
| |
mobile VIP član
| Tvoja jakna
Svakog dana milo moje ja otvorim ormar stari jer u njemu ostalo je nesto malo tvojih stvari
Ref. Za mene je ljubav prosla za mene je vreme stalo i sve sto mi zivot nudi bez tebe je tako malo
Kad mi suza dan pokvari tad secanja dusu taknu ja otvorim ormar stari i zagrlim tvoju jaknu
Ref.
Kad popijem koju casu secanja mi da tada krenu pa zapevam onu staru kako covek voli zenu
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:55 | |
| Tvoje stado cuva majka stara
Olistase gore, procvetalo cvece vratise se laste iz dalekog kraja svud se cuju pesme cobanica samo tebe medju njima nema
Ref. Tvoje stado cuva majka stara moje jadno srce ceznja para
Udase te tvoji od mene daleko dadose te momku iz bogatog roda preko vetra pozdrave ti saljem uzalud te, uzalud dozivam
Ref.
Cujem da si sinu dala ime moje da te uvek seca na minule dane nisi srecna jer ja sam te kleo ti me nikad zaboravit neces
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:55 | |
| U kafani ja usamljen
Otkako mi draga ode ja za zivot ne znam pravi ovu pjesmu nazvao sam patnja moja zbog ljubavi
Ref. U kafani ja usamljen picu rujna vina violina neka tuzno samo moju pjesmu svira
Moja patnja zbog ljubavi to su rijeci pjesme ove sad uzalud i bez nade bolno srce dragu zove
Ref.
Zbog ljubavi izgubljene sam cu zivjet' sam cu biti i lutacu svake noci u suzama vino piti | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:56 | |
| U nadanju zivi se i mre
Jos u gori jeleni se cuju zlatno polje nise se i klasa slavuji se u lugu miluju a od tebe ni traga, ni glasa
Ref. Kad bih mog'o a znam da ne mogu zivot tece u nadi je sve u nadi je sve u nadanju zivi se i mre
Jos se sunce na pocinjak sprema suton pada od klasa do klasa na prozoru jos svitanje drema a od tebe ni traga, ni glasa
Ref.
Jos u basti mirise mi sreca moj se zivot k'o more talasa ostala si u srcu najveca a od tebe ni traga, ni glasa
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Uvenuce narcis beli
Zeleo sam sinoc da te vidim nisam mog'o svoju ceznju skriti mislio sam da ces biti sama hteo sam ti cvece pokloniti
Ref. Uvenuce narcis beli sto sam tebi hteo dati na stolu kraj slike tvoje suzom cu ga zalivati
Sreo sam te zagrljenu s drugim nisam znao da te s nekim delim al' od bola iz drhtave ruke na sred puta pade narcis beli
Ref.
Gledao sam dok si odlazila i kleo te da ne budes srecna a rukama sto skrivaju ceznju ja podigoh onaj buket cveca
Ref.
| |
|
| |
mobile VIP član
| Uzbudi me
Kad se vulkan probudi u meni i kad pridjem tebi kao zeni
Ref. 4x Sta ce biti, ko to zna
Kad se cudni nemiri uzbude i kad muski nagoni polude
Ref. 4x
Kad se ljubav uzajamno daje tada srce razum ne poznaje
Ref. 4x
Probudi me, poljubi me, uzbudi me jer tako se ljubav radja | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 28.07.11 9:57 | |
| Velika je sreci cena
Kazu mi tajnu da krije ona nije mogla to, ona nije govorim vetru, drugu iz daleka ona je moja, ona me jos ceka
Ref. Nemoj, nemoj, sunce moje velika je sreci cena ti si moja ljubav zarka za druge si samo zena
Pricaju da prima cvece ona nije mogla to, ona nece srcem zadrhtim, prica zaboli ona je moja, ona me jos voli
Ref.
Kajem se vec i ja sada ona je sama, ona je mlada a znam, zivota bez nje mi nema uvek je bila iskrena zena
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Verovah ti
Verovah ti i nadah vecno milovacu tvoju kosu plavu nemoj draga prosloscu te kunem pri pozdravu da okreces glavu
Ref. Nemoj reci da ti zao nije sto odlazis i sto kraj je svemu ne trazi me necu da te trazim ja njoj idem a ti idi njemu
Kazi draga da su dosli dani da si drugu ljubav pozelela ne gore ti usne vrelim zarom ne volis me kol'ko si volela
Ref.
Ne daj draga da ljubav uvene starom mestu nekad podji sama cekacu te da se ispricamo jer smo posli pogresnim stazama
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Verovo sam tebi
Kad ti srce pozeli toplinu i jug to te proslost podseca bio sam ti drug
Ref. Verovo sam tebi verovala si ti srecu ne nadjoh vidim ni ti nisi
Kad u kosi osetis povetarac blag to te proslost miluje bio sam ti drag
Ref.
Kad ti lice orose radosnice dve to ti proslost govori bio sam ti sve