Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:37 | |
| Smeker (duet Snezana Djurisic)
Pocela je mala da me malerise da nijednu drugu ne poljubim vise (2x)
Ref. 2x Neku drugu vodis na pice i veceru dok ja tebe trazim smekeru, smekeru
Pogledom me skida kao carobnica ne smem da je ljubim jos je devojcica (2x)
Ref. 2x
Ne znam sta da radim danima se pitam da li da je ljubim da je ne izgubim (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:37 | |
| Sneg je opet Snezana
Odlazi jesen sa zutim liscem kroz prozor gledam maleni breg kako si tuzna mladosti moja dok tiho pada prvi sneg
Ref. 2x Sneg je opet Snezana a mnogo dana nas deli sneg je opet Snezana k'o onda kad smo se sreli
Sneg je, Snezana
Dolazi zima hladna i duga k'o suza pada pahulja mala kratko ce ziveti k'o ljubav nasa mozda to nisi Snezana znala
Ref. 2x
Sneg je, Snezana
Davno se nisam video s tobom decembra jednog poslednji put oprosti sto sam te noci bio beskrajno tuzan, na tebe ljut
Ref. 2x
Sneg je, Snezana | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:38 | |
| Srce je moje tvrdjava
Ja volim duse iskrene ti nisi takva, ti nisi takva ti nisi za mene 2x
Ref. 2x Ljubav je moja tvrdjava za tebe neosvojiva jer moje srce ne pada na prazne rijeci nikada
Te price cuvaj za naivne ja nisam takav, ja nisam takav ti nisi za mene
Ref. 2x
Ja ljubim samo vatrene ti nisi takva, ti nisi takva ti nisi za mene 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Srecno ti bilo
Srecna mi budi nezna k'o lane neka ti drugi ulepsa dane (2x)
Ref. 2x Srecno ti bilo suze ce proci znaj ako treba ja cu ti uvek pomoci
O tebi ja cu pricati svima najlepse stvari kako si divna (2x)
Ref: 2x
Ljubav me tvoja prati ko sena a iza mene toliko zena (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Srce si mi ukrala
Ti nisi htela, nisi ni znala kada si mi srce kradom ukrala 2x
Ref. Ostalo mi srce na tvome jastuku ostala mi ruka tu na tvome struku ostale mi oci da sanjaju tebe ostala mi dusa zauvek kod tebe
Mi nismo hteli, nismo ni znali da smo jedno drugom nezno pripali 2x
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:39 | |
| Srno moja malena
Kad ti usne priblizim sklopis oka dva kad te nezno poljubim ti zadrhtis sva
Ref. 2x Srno moja malena od andjela stvorena volim tvoja oka dva srno moja malena
Ja nocima ne spavam ti mi krades san u mojim mislima svaku noc i dan
Ref. 2x
Oci su ti sunca sjaj usne kao zar bices moja vecito jer si Boziji dar
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Sta cu kuci tako rano
Sta cu kuci tako rano ko me ceka tamo zene nemam da me ceka kraj meka duseka
Zena me je ostavila sve zbog rujna vina a ja pijem svake noci bas za inat svima
Od kafane do kafane lecim srcu rane lecim rane medicinom rakijom i vinom | |
|
| |
mobile VIP član
| Sta ucini sunce moje
Ljubavi s tobom voleo sam sve pa i tvoje sitne male lazi kasnila si na sastanke razne price pricajuci a istinu pravu skrivala si plakajuci
Ref. Da na drugoj strani ulice zivi neko kome tajno odlazis ne znam zasto i da li ga volis
Pa mu dade srce svoje sta ucini sunce moje (2x)
Nije mi zbog drugih vec kako cu sutra navikli su s tobom da me vide necu niko da mi kaze ne zali je sresces drugu volim te i hocu da saznas za moju tugu
Ref.
Neka druga ruka spojice se s mojom ali nece biti kao tvoja nemam srece u ljubavi ti prekidas tuznim krajem ne pitaj me gde cu i sa kim ja ostajem
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:40 | |
| Stari druze, idemo dalje O
Istih godina, istih sudbina od detinjstva ti si pokraj mene pa i sada kad odlazi ona delimo tugu bas u nevreme
Ref. 2x Stari druze, idemo dalje ne daj da suze iz oka krenu nek' ostanu samo tuzne uspomene kako je covek voleo zenu
Necu istinu, necu sudbinu znaj, teska se srca najdraza ostavlja sve prolazi na ovome svetu a takva se ljubav vise ne ponavlja
Ref. 2x
Zalim danima, zalim nocima ona mi je bila jedina radost pa zato je ne dam u zagrljaj drugom jos je volim kao svoju mladost
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Sto dalje od mene
Da mi pricas bolesno je sta si radila sa njim znas me dobro kakav sam i da cu da poludim
Lazi me, foliraj ma cini bilo sta
Ref. 2x Nisam, nisam vojska spasa za zene izgubljene odlazim na neko vreme sto dalje od mene
Da se vidjas bolesno je posle svega sa njim snage mi ponestaje bar malo da te promeni
Lazi me, foliraj ma cini bilo sta
Ref. 2x
Ma lazi me i foliraj ucini bilo sta
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Sto me mucis nesrecni zivote
Vece se spusti, oluja dunu u tami tvoje zasjase oci ljubav je prosla, nema je vise bile su tvoje poslednje rijeci
Ref. 2x Tezak uzdah iz grudi se ote' sto me mucis nesrecni zivote
Tuga mi pusta tad srce uze a crne noci ostavi meni i tada rekoh ja samom sebi covece jadni u zivot kreni
Ref. 2x
Kise sad placu u nasem kraju jer zele one odlazak srece dok sudba tiho pakosna sapce ona se tebi vratiti nece
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:41 | |
| udbina je moja u rukama njenim
Danas mi nebo lici na more a oblak beli na ladju vecu dunite vetrovi hocu da plovim u zemlju ljubavi da nadjem srecu
Ref. Sudbina je moja u rukama njenim protkana tugom i zrackom nade ljubav je takva kao kula neka stalno je ruse i ponovo grade
Zivot me ovaj k'o bura baca svetionik srece pali se i gasi na pucini nekoj mozda ona ceka da mi pruzi ruku od lutanja spasi
Ref.
Osecam dodir usana njenih nestaje more zemlja na vidiku radujem se opet kao malo dete zemlja koju trazim u njenom je liku
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Sutra nek dodje kraj
Zasto sad odlazis zar je dosao ljubavi kraj cemu sluzise sve tvoje rijeci zar je to sve bila laz
Ref. Dosao je kraj ljubavi mojoj od sutra cu biti sam ali ti ces draga u mislima mojim sa mnom biti svaki dan
Sutra nek dodje kraj nasoj ljubavi sto bese zla ali veceras jos budi moja jer srce za tobom mre
Ref.
Cemu da zivim ja kad je moj zivot gorcina pun nek se putevi razidju nasi da srce lagano mre
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Svadba biti nece
Nisi htela da se javis kada samo se sinoc sreli pogled skrivas kao da se nikad nismo voleli
Obecah smo majci mojoj da za svadbu dare sprema majka sprema ali ne zna da od svadbe nista nema
Hteo sam te sinoc zvati al' mi usne zanemese jer prstena moga nema sto na tvojoj ruci bese
Sestra moja na sve strane za svatove sprema cvece kako da joj sada kazem da nam svadba biti nece
Svi te moji mnogo vole majka te je kcerkom zvala a ja sam ti mladost dao zar nam tako kazes hvala
Babo stari jedva ceka on ne moze radost skriti kako da mu sada kazem da nam svadba nece biti (2x) | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:42 | |
| Svadbarska pesma
Razvilo se kolo u avliji sviraj Mirko celoj familiji najlepsu su isprosili mladu lepse nema ni u Beogradu
Ref. Kolo, kolo, kolo, kolovodjo kolo, kolo, kolo, kolovodjo razvezi jos bolje, razvezi jos bolje sada je najlepse sad nam je najbolje
Svekrvice zaigraj sa snajkom od sutra ce da te zove majkom mladozenjo pripazi na mladu da mangupi luce ne ukradu
Ref.
Hajde oce okiti svirace svirat cemo jos bolje i jace neka cuje cela okolina da si svoga ozenio sina
Ref.
Vadi kume hiljadarke nove da ti nebi cepali dzepove stari svate tebi smo na volji da vidimo ko je od vas bolji
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 21:42 | |
| Sve mi uzmi, dusu nemoj
Nisu zore meni mile sto su tuzne osvanule nisu oci vise moje kad ne vidim lice tvoje
Ref. 2x Sve mi uzmi, dusu nemoj dugujes mi to davno rekose oteto je prokleto
Prezivecu ali kako kad za tobom ja bih plak'o da me dvore zene, vile misli bi mi s tobom bile
Ref. 2x
Nije ljubav koju zelim kad je s drugom zenom delim ni uteha nisu noci koje prodju u samoci
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 27.07.11 21:39 | |
| Sve na svoje
Gonjena nadom umorna lica pred mojim vratima stojis mokra do koze s pogledom krivca spremna za oprostaj da molis
Ne trosi reci suvisne sve sam cuo mnogo pre idi negde drugde skloni se od kise postedi me patetike lose glume molim te odlazi ne vracaj se vise
Ref. Sve na svoje milo moje sve na svoje doslo je stigle su te lazi tvoje nase vreme proslo je
Sve na svoje milo moje sve na svoje doslo je lazne suze se ne broje a za prave kasno je
Ne trazi ljubav u ocima mojim voleti te necu vise nikada za tebe vise ja ne postojim tebi samo moja proslost pripada
Ne trosi reci suvisne sve sam cuo mnogo pre idi negde drugde skloni se od kise postedi me patetike lose glume molim te odlazi ne vracaj se vise
Ref.
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Sve sam s' tobom izgubio
Bila si zena bogatoga roda a ja siromasan iz obliznjeg sela ja sam tebe zavoleo ti me nisi htela
Ref. Sve sam s' tobom izgubio od tuge se mlad propio od sveta me sad sramota stajaces me ti zivota
Polako teku suze za tobom znaj, covek jedan zbog tebe place sto sam dalje ja od tebe volim te sve jace
Ref.
Odlazim zauvek iz tvoga zivota prati me jesen i kisno vreme sta sam tebi ucinio da ne volis mene
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Svrati rece covek
Gde to jutros rano sviraci sviraju cija li je svadba u mom rodnom kraju k'o putnik, namernik pred kapijom stadoh osim stare kuce nikog ne poznadoh
Ref. Svrati rece covek na kapiji mojoj danas je veselje u avliji ovoj majka zeni sina i udaje cerku u njihovo zdravlje popicemo neku
Drhtava mi ruka casu vina uze niko ne primeti u ocima suze k'o jela i jablan stajahu mi deca ozareni srecom ne poznase oca
Ref.
Ispod gustih vedja skupise se bore jedan buran zivot k'o nemirno more izadje pred oci bas na ovom mestu gde sam kasno stig'o da ispravim gresku
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 27.07.11 21:40 | |
| Svetlana
Kad Svetlana vino toci pesmom ruji sva kafana ljubavi su pune oci kad Svetlana vino toci
Ref. Voleo sam one noci voleo sam tvoje oci o, Svetlana, da l' si znala srecom si me opijala
Sad Svetlana otisla je nema vise onih noci dodje tuga is potaje sad Svetlana otisla je
Ref.
Da si otrov donosila pio bih ga mesto vina koliko si meni mila da si otrov donosila
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 27.07.11 21:40 | |
| Tajna zelja
Gledao sam kako venac plete vencanju se raduje k'o dete a duge je kose blago njima zakitila belim cvetovima
Gledao sam a bolje da nisam
Gledao sam, kako stvari sprema od ljubavi moje nista nema a bila je moja tajna zelja gubim ljubav, gubim prijatelja
Voleo sam a bolje da nisam | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 27.07.11 21:44 | |
| Takav je Kole
Kole pije Kole pije vino i rakiju vino i rakiju 2x
Kad je doslo vreme vino da se plati Kole para nema Kole para nema 2x
Kole kad ljubi nista ne vidi niceg se ne stidi Bog ce da ga vidi 2x
Kad je doslo vreme kuci da se krene ne daju mu zene ne daju mu zene 2x
Koleta vole redom govore srce mu ko more srce mu ko more 2x
Kad je doslo vreme Kole da se zeni zasvirala truba Verica mu ljuba 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 27.07.11 21:45 | |
| Tamo kod najdaljih brda
Tamo kod najdaljih brda gde sunce nocu se krije kuca je moja stara plavi se dim nad njom vije
Ref. Tamo cvetaju ruze tamo je moj topli dom tamo je majka stara nada se povratku mom
Kako bih zeleo da vidim livade pod mojim selom majku na pragu kuce bagrem u cvetu belom
Ref.
Tamo su veceri plave sa stada zvona bruje u nasem selu malom stara se pesma cuje
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Tebe da zaboravim
Vidjaju me cesto sa ovom i onom kako im drustvo pravim a ja tek tako po neku imam
Ref. 6x Tebe da zaboravim
Ne menja se nista ni juce ni danas al' cekam nove zore k'o da te vidim, k'o da te cujem usla si u dusu, usla si u srce i u moje bore
Ref. 9x | |
|
| |
mobile VIP član
|
Tebi koja si otisla bez moje volje tebi kojoj zeleh sve najbolje
Ref. Pisem srcem a ne rukom jednu pesmu sa porukom ostavi mi kraj kamina jednu sliku casu vina ostavi mi uspomenu da ne ljubim drugu zenu
Tebi koja si otisla odnela srecu tebi koju volim i volecu
Ref. 2x
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Saban Saulic | |
| |
|
| |
| Saban Saulic | |
|