|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:46 | |
| Daj mi, Boze
Koliko cu ja jos moci da prezivim ovih noci ovih dugih noci bez tebe ja ne brojim vise rane zene, pica i kafane samo brojim dane bez tebe
Ref. Daj mi, Boze, opet da je sa mnom tu od zivota pola dacu ti za nju
Daj mi, Boze, opet da je zagrlim pa nek' posle toga oci zatvorim
Ja bez tebe vreme gubim sve sto ljubim, lazno ljubim svakog dana sve sam blize dnu moje misli tebi lete ulice su moje slepe ja bez tebe dalje ne mogu
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dajem ti sve
Dajem ti sve za malo ljubavi sto me mucis sto se ne odlucis (2x)
Ref. 2x Do neba me vines pa me s' neba skidas jednom rukom milujes drugom srce kidas
Lazes mi sve ti volis promene srce tvoje tvrdje je od stene (2x)
Ref. 2x
Prastam ti sve bez tebe ne umem kad te volim zasto da te kunem (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dajte mi utjehu
Na rastanku ruzu si mi dala i prolila rijeku vrelih suza osta' nada da se tjesim njome kao melem srcu ranjenome
Ref. 2x Utjehu, dajte mi utjehu za dusu slomljenu za ranu na srcu za ljubav nevjernu
Ja zbog tebe pijem svake noci jer ne stase nasi topli snovi na mom' stolu stoji svelo cvijece kao spomen prohujale srece
Ref. 2x
U toj tuznoj pjesmi trazim tebe jer ja vise nigdje nikog nemam lutam tuzan i proklinjem dane mjesto srece sto stvori se rane
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:47 | |
| Daleko je sunce
Kad sunce okupano izadje iz mora i kada cujes vetric blag znaj da ti tad mila moja po suncu saljem pozdrav drag
Ref. Probudices se iz divnog sna al' neces znati da postoji neko ko za tobom boluje i pati
Daleko je sunce jos si dalje mila moja od mene od svega sto nas veze to su nam uspomene
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Danima te cekam
Gledao sam dok sneg je padao zenu s decakom sto sanke vuce zamisljao tebe umesto te zene igras se srecna ispred nase kuce
Ref. Danima te cekam da skinem ti s kose pahulje snega vrati se zeno mladosti moje znam da nisi bila, znam da nisi srecu nasla kraj njega
Pamtim jos poljupce tvoje obraze hladne promrzle od studi grejala si ruke ispod mog kaputa zagrljene cesto vidjali nas ljudi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Devojcice moja
Devojcice moja, prepelice tugo sa kim li si nocas igrala se dugo s kojim si mi slatkim doletela grehom tako cedna lica, ozarena smehom
Ref. Obuci osmeh, lepo ti stoji suncu okreni lice kada se zabrines ja se uplasim da mi ne odes, devojcice
Devojcice moja, nema takvog sata bilo kad da dodjes otvoricu vrata igraj se dok mozes mnogo si mi dala ma odmori krila, ptico moja mala
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:48 | |
| Dodji da ostarimo zajedno
Gledam u tuznu jesenju noc s pokisle grane lisce opada u daljini cujem muziku neku i pitam sebe gde li si sada
Ref. Nisi me volela u ono vreme a ja sam zeleo samo jedno sada kad nismo mi mladi ko nekada dodji da ostarimo zajedno
Ja svakog dana proklinjem sebe zasto te drugom prepustih lako pevo sam pesme, nado se boljem i bezbroj puta uz gitaru plako
Ref.
Da li jos pamtis ljubavi moja kada smo ruze zajedno brali gde li si sada mladosti moja zasto su tebe od mene ukrali
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Dodji nam sine u goste
Sedim u sobi, zimska je noc u ruci drzim ocevo pismo pise mi, sine, kad ces nam doc' dugo te, mili, videli nismo
Ref. Dodji nam sine u goste malo sada je zima, mi posla nemamo dodji nam, dodji rodjeni nas da te se siti nagledamo
Imamo svega, pun nam je dom godina ova rodna je bila mozda si zeljan u svetu tom neceg sto ovde na pretek ima
Ref.
Spremice majka kacamak zut proje i sira, rakije i vina kiseli kupus, pomalo ljut i svega drugog za dragog sina
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Dodji za bolje sutra
Da mi nije tebe, ne znam sta bi bilo ljubio bih drugu moja vilo zednu dusu vinom bi zalivo svoju tugu nocima sakrivo
Ref. Dodji za lepsa jutra dodji za bolje sutra da ti svoje srce dam
Dodji za lepsa jutra dodji za bolje sutra ovo je godina ljubavi nase
Da mi nije tebe, ni ljubavi tvoje srusio bih gnezdo srece svoje svake zore drugu zenu ceko zvali bi me nesrecnim covekom
Ref.
Da mi nije tebe, da ti nije mene ljubavi bih bile razdvojene dok je mene neces biti sama ti si zora svakog novog dana
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:49 | |
| Dok mogu ocima da gledam
Dok mogu ocima da gledam dok mogu pravo da hodam ja necu nikad proci draga sokakom tvojim
Za tvoju ljubav ja sam dao svoj zivot ovaj bjedni i nista vise nemam draga krivicom tvojom
Sto zivot mora sa mnom tako sto ljubav nema vjecnog mira, sto cigan tuznu pjesmu svira kad nema nje.
Ne sviraj tuznu pjesmu cigo umrijecu zbog nje | |
| | | mobile VIP član
| Draga moja
Draga moja, basto od nevena kao da si zbog mene stvorena 2x
Ref. 2x Zena kao ti sto ima dusu i lepotu zena kao ti sretne se jednom u zivotu
Draga moja ociju ko trava tvoje srce kraj mog srca spava 2x
Ref. 2x
Draga moja, moja suzo vrela ova sudba meni te dovela 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dusa me boli, draga
Ti srca nemas da shvatis boli sto dusu moju lome jer ti si kriva bezdusna zeno sto mi je srce slomljeno
Ref. Dusa me boli draga kad vidim srecne ljude zar nasa ljubav nije mogla takva da bude
Gde li si sada voljena zeno cije li srce trujes sad imas li dusu makar za drugog kad za me nisi imala
Ref.
Ja lutam svijetom trazeci srecu i lijeka srcu umornom prosta ti bila sva moja ljubav sto dusi bolnoj znaci sve
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:50 | |
| Duso moja, sreco moja
Moze sunce kad se budi milo da te miluje moze zora kad zarudi s tobom da se raduje
Ref. Duso moja, sreco moja sto ne mogu ja duso moja, sreco moja sto ne mogu ja
Moze zvezda da navrati snove s tobom da sniva moze vetar vragolasti lice da ti celiva
Ref.
Moze jastuk i postelja da se svije kraj tebe mozda moze drugi covek sta da radim od sebe
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:50 | |
| Dva dana se svadjamo
Da li si negde videla goru gde slavuj ne peva da li si nekada ti srela dvoje gde ljubavi nema
Ref. Zasto samo ti i ja zasto tako zivimo dva dana se svadjamo dva dana mirimo dva dana se svadjamo pa se mirimo
Da li si nekad videla mesec da zvezdu ne prati moze li polje da preleti pcela da cvetu ne svrati
Ref.
Da li je negde svanula zora gde sunce ne dodje moze li ljubav da veze dvoje da sreca ne prodje
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:51 | |
| Dva galeba bela Dva galeba bela u crnoj noci leteli morem a bura je bila vetar ih baci na jednu stenu a on tu osta slomljenih krila
A ona ode, ostavi njega da ceka svoju poslednju zoru jedino malo naso je snage da se pozali voljenom moru
Ref. Reci joj more da nju jos volim za zlu je sudbu svoju ne krivim ah zar se tako sad ljubav deli ja da umirem a ona da zivi
On nije hteo zoru da ceka on nije hteo sunce da sine s visoke stene baci se galeb voljenom moru u plave dubine
A zivot ovaj i dalje tece nova se zora nad morem budi jedino istina ostaje samo i ptice vole kao i ljudi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:52 | |
| Dva oka njena
Gdje si sine noc proveo dal' si s dragom svojom bio sa zorom sam drugovao i draganu grlio
Ref. 2x Dva oka njena i bujne crne kose radost, ljubav srecu meni nose
Sve do rujno bijele zore do svitanja novog dana ljubio sam lice njeno pod granama od jablana
Ref. 2x
I do vece kad sve zaspi pod jablanom nasih snova bicu opet sa draganom dok ne svane zora nova
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dve duse
Ko to moze, ko bih hteo da razdvoji srca dva od Boga je to grehota od davnina to se zna (2x)
To se zna
Ko to moze, ko to hoce da ugasi srece plam od Boga je to grehota ljudi kazu i ja znam (2x)
I ja znam
Ko to moze srecan biti da posvadja duse dve od Boga je to grehota stigle bi ga kazne dve (2x)
Stigle bi ga kazne dve | |
| | | mobile VIP član
| Dve su zene ispred mene
Zasto sam tebe voljenom zvao u dugim nocima cekao te cesto a jednoj zeni sto me i sad voli i njoj si zauvek oduzela mesto
Ref. 2x Dve su zene ispred mene ona voli a ti ne kad bi bilo obrnuto jasno bi mi bilo sve
Osmeh je davno nestao s' lica u dusi mojoj caruje tuga malo je trebalo da budemo srecni ti ne volis mene kao ona druga
Ref. 2x
Tako je zivot hteo sa nama od sudbine niko ne moze da bezi sve sto smo hteli a nismo uspeli krivica u tebi, lepa zeno, lezi
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:53 | |
| Eh, da nije san
Sanjao sam da sam s tobom bio noc je bila vrela, drhtala si cela nezno sam te ljubio
Ref. Eh, da nije san eh, da nije san eh, da sve je java da si ljubav prava
Sanjao sam medne usne tvoje savila se ruka oko tvoga struka goreli smo oboje
Ref.
Sanjao sam, moj golube beli pored reke nase podigli smo case na vernost se zakleli
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Eh, sto nisam lancic mali
Eh, sto nisam lancic mali od srebra i zlata svakog dana nosila bi mene oko vrata
Eh, sto nisam mjesec sjajni da na zvezde pazim ti na nebu zvezda mala da se s tobom mazim
Eh, sto nisam izvor voda i bistra i ledna da me pijes draga moja i kad nisi zedna | |
| | | mobile VIP član
| Elena
Nikad nisam u zivotu zaplakao ja prvi put mi za tobom suza krenula drugovi se nasmejali, muskarac pa place mesto suze da sakrijem ja zaplakah jace
Ref. Elena, Elena, Elena, gde si ti veru u ljubav vrati mi
Ne stidim se, ne kajem se sto ucini to zaplak'o sam da mi srce ne bi prepuklo u ponore teske tuge zbog ljubavi tonem ostavljen, al' s nadom suzama te zovem
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:54 | |
| Eno, eno
Dok ja Bogu dusu nudim dok ja bojim se da ljubim ona srecna sada drugome laz posta daleko od grada u kome ja osta
Ref. 2x Eno, eno, ona zivi tamo eno, eno, pricaju o njoj a ja, a ja jedno zelim samo da joj zivot bude isti kao moj
Dok ja lecim rane svoje dok ja patim za oboje ona srecna sada u nov zivot krece i ne brine za to sto ja nemam srece
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Gde je moj drug Misa
Kad se setim skolskih dana starog drustva sa svih strana Nisa, Skoplja, Sapca, Knina upitam se sta je s njima
Gde li je moj drugar Misa zeleo bih to da znam sigurno je negde disa to je bio njegov san
Ref. Gde li je moj drugar Misa voleo bih to da znam sigurno je negde disa to je bio njegov san
Gde su Bozo, Dane, Cale majstori za prave sale i zadatke da ukradu pa ih onda drugom daju
Ref. 2x
Gde je ona slatka Dara simpatija nasa stara iako je isla s Misom ljubismo je i mi krisom
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Gde ste, braco pijanci
Neka me je ostavila prebolecu nju hvala Bogu, hvala Bogu kafana je tu 2x
Ref. Gde ste, braco pijanci moji stari znanci vino nocas ja sve placam opet vam se vracam
S drugovima more vina popicu za nju hvala Bogu, hvala Bogu kafana je tu 2x
Ref.
Vino mi je lek za dusu u dobru i u zlu hvala Bogu, hvala Bogu kafana je tu 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 6:55 | |
| Gledaju nas zagrljene
Odvescu te gde se sreca deli gde tuge nema, gde sreca cveta zelim tebi pokloniti, sreco sva bogatstva sa ovoga sveta
Ref. Gledaju nas zagrljene dok idemo stazom cveca zbog tebe sam zavoleo zivot ovaj i proleca
Potrosicu do poslednje pare za tvoje zelje, za tvoju radost za te oci i vise bih dao poklonio i srce i mladost
Ref.
Ljubicu ti i stope i ruke nek zivi ljubav, ljubavi moja dacu tebi sve sto imam, duso sve lepota, sva svitanja svoja
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Saban Saulic | |
| |
| | | | Saban Saulic | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 411 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 411 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|