|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 8:01 | |
| Ona voli zivot
Ona voli zivot da joj bude ko u snu volim, znam, i druge a ja samo nju
Ref. Za nju vredi srce dati slatko umirati za nju vredi srce dati slatko umirati
Nek me ona pamti po dobroti, ne po zlu sanja, znam, i druge a ja samo nju
Ref.
Ona zna da zivi svi poznaju zenu tu zeli, znam, i druge a ja samo nju
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Opasna si kao kobra
Eh, moja mala, kad bi znala da nisam prosijak ni budala pretvaram noci ja u zore ne padam ja na tvoje fore
Ref. 2x Pa za to cuti i budi dobra znam da si opasna kao kobra zene su bile i ostale zene a ja ti prastam jer volis mene
Ja pijem whisky i coca - colu ja te ne varam, ne trazim bolju horoskop moj se s tvojim slaze nebo je isto, zvezda ne laze
Ref. 2x
Eh, moja sreco, kad bi znala za ono lepo sto si dala pa hvala Bogu, kad je tako idemo dalje al nije lako
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Oprosti mi ako mozes
Posle mnogih gorkih avantura kao krivac na tvom pragu stojim i dok drhtim bez snage, bez reci suze vidim u ocima tvojim
Ref. Oprosti mi ako mozes, ako mozes oprosti mi ako hoces, ako hoces pruzi ruku onom koji moli zaboravi dane tuge i samotne noci duge zagrli me i ko nekad voli
Kao prosjak lutao sam svetom luda mladost trazila je svoje evo stigo umoran od svega zeljan samo ljubavi tvoje
Ref.
Dugo, dugo cekala si mene znam da srecu zdrugim nisi htela sta je bilo vise biti nece pred nama su jos svitanja bela
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 8:02 | |
| Oprosti mi nano
Oprosti mi nano sto zavoleh rano zbog momacke mane i ljubavi rane
Oprosti mi nano majko moja mila jer i ti si nekad devojcica bila
Dozvoli mi nano da dovedem snaju lepsa je od ruze najlepsa u kraju
U mesto mi Raza unuka ti nudi da te svakog jutra cvrkutanjem budi | |
| | | mobile VIP član
| Otisla si tugo moja
Nocas me mole drugari pevaj nam nesto lepo muzika vino se pije a meni do pesme nije
Ref. 2x Otisla si tugo moja odnela si sve izgubio sam radost volju za zivotom a s tobom sam imao sve
Ja sam prevario Boga izdao druge i sebe bezao od onih ljudi koji su mrzeli tebe
Ref. 2x
Prolaze dani i noci samoce ja se bojim ti si me grlila lazno nevernim rukama svojim
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ovde su svirali tiho
Ovde su svirali tiho u ovoj krcmi staroj tuzne su pjesme pjevane pjesme za dusu ranjenu
Ovde sam sinoc bio slusao pjesme stare i ja sam jedan od onih cija je ljubav nesrecna i ja sam jedan od onih cija je ljubav izgubljena
Dok bude ljubavi lazne bice pjesama tuznih i bice nesrecnih ljudi k'o sto sam ja veceras | |
| | | mobile VIP član
| Pati, veni k'o svi ostavljeni
Nisu ove suze sto te volim ja vec je meni zao proslih godina nisu ove suze, suze zbog tebe vec ja zalim sto te nisam ostavio pre
Ostvaricu san kada ti budem rek'o zbogom prozivecu svaki dan izgubljen za tobom
Ref. 2x A idem ja a ti ostani pati, veni k'o svi ostavljeni
Nije meni tesko sto cu biti sam niti sto bez tebe zivot nastavljam nije meni tesko sto ti zelis to vec ja zalim sto sam zalud zivot trosio
Ostvaricu san kada ti budem rek'o zbogom prozivecu svaki dan izgubljen za tobom
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 8:03 | |
| Pesmo moja nepevana
Mnogi su ti vence pleli lazno se u ljubav kleli samo nisam ja, samo nisam ja
Ref. Pesmo moja nepevana knjigo moja ne citana moja sreco, moja tugo pa volim te sta bih drugo
Mnogi su te svojom zvali od zivota dane krali samo nisam ja, samo nisam ja
Ref.
Mnogi su kraj tebe bili sve ti noci potrosili samo nisam ja, samo nisam ja
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Pijem i pevam
Pijem i pevam, nocima skitam bolujem, druze, za dragu pitam 2x
Volim je ludo, misli mi kruze kako da zivim, pomozi druze 2x
Sanjam je stalno, al' nema nade ko li je, druze, od mene krade 2x | |
| | | mobile VIP član
| Pijem, a nisam pijanica
Pijem, a boli sve sve jace tesko je srcu kada place pijem, a zivot suze toci tuzne su ove moje noci
Ref. Pijem, a nisam pijanica placem, a nisam kukavica lutam, a nisam lutalica ja volim, ja nisam varalica
Pijem, a vina nikad dosta krijem u srcu starog gosta pijem, a dusa za njom vapi lice mi kvase suza kapi
Ref.
Pijem, a zivot pije mene moje su nade potopljene pijem, a znam da zalud sve je ona se nocas drugom smeje
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Pitaju me zasto tugujem
Pitaju me zasto tugujem zasto svake noci lumpujem pitaju me zasto odavno svojoj dragoj ja ne odlazim
Ref. Ne pitajte drugovi, draga me ostavi pust je zivot moj, u kafani pijem i suze lijem, tugo golema
Ne pitajte dragi drugovi tuga moja sad je golema kada srce voli iskreno a kraj tebe nije voljena
Ref.
Kad bi znali kako nevjerna ljubav nama jade daruje pitali me ne bi nikada zasto srce zbog nje tuguje
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 8:04 | |
| Plave kose
Sreo sam tebe plava zeno u moru ljudi ovoga grada nas susret je morao doci danas, sutra ili ko zna kada
Ref. 2x Plave kose jos me nose volim plavo to je sve da mi nije te ljubavi sta bih jadan ja bez nje
Ostani sa mnom plava zeno pesmu o tebi ja pevam sada uvek ces biti jedina ljubav zivot, sreca i moja nada
Ref. 2x
Volim te volim plava zeno ko sto se voli majka rodjena budi mi prijatelj i verna zena danas, sutra za sva vremena
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Pomozi mi, druze
Pomozi mi druze pomozi mi, brate da s' kapije njene vratim tudje svate 2x
Ref. 2x Nedajte im da je vode da je zlatom kite ako ona drugom ode bolje me ubite
Pomozi mi, majko pomozi mi, oce ja znam da je moja ja znam da me hoce 2x
Ref. 2x
Pomozi mi nocas pomozi mi, Boze bez nje se ne zivi bez nje se ne moze 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ponovo smo na pocetku srece
Ti si opet u moj zivot dosla stara vatra ponovo se pali novu srecu sad nam zivot pruza da krenemo s mjesta gdje smo stali
Ref. Ponovo smo na pocetku srece sad ne smijemo, duso, stati jer srce srcu poruku salje kud smo posli produzimo dalje
Odavno se mi vidjeli nismo od rastanka prodje mnogo ljeta sada kad smo ponovo se sreli ja te ne dam za sva blaga svijeta
Ref.
Nisi mogla da me zaboravis ni ja tebe, zeljo srca moga dodje vrijeme da priznamo sebi ne mozemo jedno bez drugoga
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 8:05 | |
| Postelja
Zateklo me jutro snezno spavao sam pokraj nje i ljubila me tako nezno ko nijedna zena pre
Ref. 2x Zavela me plavom kosom eh te oci sanjive a znao sam da sve zelje dolaze iz postelje
Zaljubljen sam bio slepo ocaran sam bio njom bilo mi je mnogo lepo iskustvo sa zenom tom
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Pozn'o bih te medj' hiljadu zena
Zar si morala takva da se rodis ti lepa zeno, nemirna reko ko te sad cuva, ukradeni cvete u domu tuge negde daleko
Ref. I kada bi oci zavezali moje pozn'o bih te medj' hiljadu zena jer ni jedna zena na tebe ne lici sunce moje, sunce moje, sreco izgubljena
Otisla si s nekim koga nisi znala a nekad si pricala, srecna si kraj mene greje li te ljubav drugoga coveka da l' jos imas osmeh zaljubljene zene
Ref.
Potajno se nadam, odnekud ces doci godine prolaze, a tebe jos nema ako nekad dodjes ti slobodno svrati za tebe su vrata uvek otvorena
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Prestacu da verujem u ljubav
Jos jednu noc cekacu jos jednu noc plakacu a sutra kada osvanem ako sam ostanem
Ref. 2x Prestacu da verujem u ljubav prestacu da verujem u srecu prestacu da verujem u tebe i vise te cekati necu
Jos jednu noc volecu jos jednu noc molicu a sutra kada osvanem ako sam ostanem
Ref. 2x
Jos jednu noc zelecu jos jednu noc sanjacu a sutra kada osvanem ako sam ostanem
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Prevarih se, izgubih te
Ovu pesmu pevam tebi samo tebi znaj nek sam proklet kada rekoh dosao je kraj
Ref. 2x Prevarih se, izgubih te pogresih za sva vremena a niko ti nije ravan samo ti si prava zena
Sto ne pitas nase drustvo kako mi je sad posle tebe ostaje mi samo bol i jad
Ref. 2x
Gresku svoju da ispravim ja bih dao sve samo da me opet volis da bude ko pre
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 8:06 | |
| Pricuvaj se, mala
Sto od mene trazis u poljupcu lek kad rodjendan slavis petnaesti tek ti mislis da je poljubiti lako ali da je tako ljubio bi svako
Ref. 2x Pricuvaj se, mala prosao sam svet pricuvaj se, sreco lepa si ko cvet napravit cu duso u tvom srcu lom izgoreces mlada u narucju mom
Sto od mene trazis u plamenu hir moj zivot za tebe predubok je vir ti neznas ko sam a ja tebe znam ugasit cu brzo tvoga srca plam
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Prikrascu se tebi pod prozore
Kada mesec oblaci sakriju kada svetla u selu ne gore kada cujes lavez psa cuvara prikrascu se tebi pod prozore
Ref. Preskocicu tarabu i jarak i kucnucu tri puta polako da ne budim roditelje tvoje ti otvoti, ostalo je lako
Pasce na pod kosulja i jelek ti ces tiho zakljucati vrata i ljubavi bice puna soba od ponoci pa do dva-tri sata
Ref.
A ujutro kad te majka budi i pita se sto joj kci jos drema reci, majko, mucila me nocas glavobolja kakvu niko nema
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Princ na konju belom
Svaki covek ima slabosti i mane a moje su eto, drustvo i kafane zato me ne pitaj ni s kim sam ni gde sam prihvati me samo takvog kakav jesam
Ref. 2x Veruj meni, ljubavi da na svetu celom ne postoji nigde princ na konju belom
Svaki covek ima svojih losih strana a vino je, eto, moja stara rana zato sto sam takav nek ti nije zao prihvati me samo kakvog me Bog dao
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 8:07 | |
| Privlacis me
Kad te vidim pogled mi se sledi privlaci me, mala, sve na tebi 2x
Ref. Privlacis me jace od magneta dao bih za tebe pola sveta da sam bogat kupio bih dvore da u svili ljubim te do zore
Da si ruza miris bih ti krao nikome te, mala, ne bih dao 2x
Ref.
Kad bi meni svoje noci dala na pamet mi ne bi druga pala 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Procvetala ljubicica
Haj procvetala procvetala ljubicica plava haj na jastuku na jastuku gde mi draga spava
Haj ljubila me ljubila do ovog proleca haj a sad mi je a sad mi je okrenula ledja
Haj sta da radim sta da radim moja majko stara haj prepuknut ce prepuknut ce srce iz nedara | |
| | | mobile VIP član
| Prodje zivot kao san
Nemam nista, imam sve samo kad sam pored nje dok udaris dlan o dlan prodje zivot kao san
Ref. 2x Jos je volim, nisam kriv svako voli dok je ziv kamo moje puste srece da me tuga nikad nece
Hocu ljubav, hocu sve ludi zivot, provode dok udaris dlan o dlan prodje zivot kao san
Ref. 2x
Mnogo sam je voleo nikada preboleo dok udaris dlan o dlan prodje zivot kao san
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Saban Saulic 06.07.11 16:26 | |
| Prolete mladost
Prolete mladost k'o ptica selica jos uvek osmeh blista sa lice poneka seda, poneka bora al' zivot ide tamo gde mora
Ref. Konobaru pice za vecne mladice svirajte gitare za ljubavi stare
Ja ne znam sta ce sutra doneti dokle ce vatre u nama goreti bili smo jaki, jaki k'o stena al' zivot nosi druga vremena
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Saban Saulic | |
| |
| | | | Saban Saulic | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 382 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 382 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|