|
| Sastavi za pismene zadatke | |
|
+89bat65 TORLAK brancilo kefaloo Luca Sara99 bube Milicicaaa bojana.bajovic Maja5 sale_skoplje ernesa :) AlanBazinga arhont Masontasticno Azraaa Bokaa98 LazarLaky zvekimol saraaaa Jop4 98 Minjon Djozo ironmaiden bhop123 Natasanaca diya nnsskkbb Nina98 Minnie Strahinja Gracija... X MEN Danijel_97 JuDo---TASA mobile nneca998 bojanica nole1465 tamara cvetkovic mexx mr.BlackboOrn97 fiksa Ketica Ani O:) pero NE53 Dzebo Marina pfc jm. Nina* Djole97 Mala sam pa sta^^ Badomen maja^^ Christine von Cahill lola-mpek loodacha Tanja Rupar MilanaDejan Malla mala Nela Tasha ^^ diskica yoyo andjelitza petar bojkovic acaboy3 bodomiere Wall-e tamara ** vii FiCaaa gunner4 shekira jojo bojanaraljic zvrk1991 Wind Dusxan Mladen AlekMime sestra lerdi Goran Bojana Kikica Niky Blizanka Rokerka 93 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Sastavi za pismene zadatke 16.03.10 17:49 | |
| First topic message reminder :Morala sam da otvorim ovu temu jer mi zesce treba pomoc... Blokirao mi mozak Trebam da napisem sastav na temu "Kad bi progovorila moja klupa" treba da pisem o ljubavi...ne znam ni ja... Ja napisala uvod Secate li se kada smo se prvi put sreli, nasih prvih casova, odmora, prvih kontakta, ogovaranja, prigovaranja, poruka i leksikona? Secate li se toga? A, secate li se onda nasih nestasluka, prvih problema koje smo pravili razrednoj, prvih ukora, ocena, raznih anegdota sa casova i van njih, koje su nas zblizile, tek toliko da nas niko ne moze rastaviti? Ja znam nekoga ko se sigurno seca. Moja klupa.
I ne znam dalje ... mislim, kako sad da okrenem ja na simpatiju...i to...ne znam Ajde ljudi pliz...pomagajte...sutra imam pismeniiii | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 06.12.10 20:19 | |
| Tema za sastave vec postoji, nema potrebe za otvaranje posebnih tema. http://www.relax-forum.com/knjizevnost-f96/sastavi-za-pismene-zadatke-t5069.htm | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 06.12.10 20:38 | |
| Iskreno da vam kazem, niko nece da vam pise ceo sastav. Ni ja koja to volim da radim, necu ovako. Dajte mi neki plan, nesto sto ste vec poceli, ideju...pa mozemo da razgovaramo. A ovako samo naslov i "hvala unapred".
Sto se tice teme "Moja soba"...Vidim da imas 13 godina, znaci 7. si razred. Vidi u citanci tekst "Bure" od Isidore Sekulic. Ima, ja mislim, jedan deo gde opisuje kako se devojcica osecala i zbog cega se krila u bure. Odatle mozes da izvuces uvod, tacnije da ti uvod bude o tome kako kad si tuzna i slicno, utehu i mir pronalazis u svojoj sobi. Onda opises svoju sobu. I za zakljucak opisi pogled kroz prozor tvoje sobe.
| |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 06.12.10 20:43 | |
| Slažem se s Rokerkom,nitko vam neće cijeli sastavak napisati...Možemo vam jedino dat natuknice,ideje o tome šta da otprilike napišete...A to za sobu...Odakle bi netko s foruma trebao znato kako vaša soba izgleda!?Ako želte pomoć,napišite o čemu trebate sastavak i ono što ste već napisali (ako ste išta napisali,ako niste,ne možemo vam pomoći),ako tkogod ima ideju,reći će i predložiti o čemu da pišete,kako da oblikujete satavak... | |
| | | andjelitza Početnik
Broj postova : 22 Godine : 26 Datum registracije : 13.10.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 07.12.10 15:40 | |
| AKO MOZE MALA POMOC....PLEASE...TREBAM DA NAPISEM PORUKE I POUKE IZ DELA DOSITEJA OBRADOVICA ZIVOT I PRIKLJUCENUIJA....XWALA UNAPRED.... | |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 07.12.10 16:40 | |
| Bas se secam da nisam bila na casu kad su radili to i dobila sam 1 sto nisam znala o cemu se radi u delu. Tako da ja ne mogu da ti pomognem tu nikako... U sustini, to ti je svuda ono Ko drugome jamu kopa... Prijatelj se u nevolji poznaje. Nadjes 2-3 poslovice i to je to. | |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 08.12.10 12:28 | |
| | |
| | | jm. Početnik
Broj postova : 1 Godine : 27 Datum registracije : 08.12.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 08.12.10 15:58 | |
| ee jer moze nekii sastav na temu pred izazovima zivota, ali to si izazovi koji su se se nasli pred ane frank,kanjosa i kmetu simanu..molim vas treba mi do veceras najkasnije do 11. | |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 08.12.10 17:29 | |
| a baš ga nađe aj probat ču nešt nažvrljat,bogu fala,čitala sam anu frank (iako mi se uopće nije svidilo)... | |
| | | Marina pfc Početnik
Broj postova : 1 Godine : 27 Datum registracije : 08.12.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 08.12.10 19:06 | |
| Treba mi hitno tema za veceras 'lik jelice is pesme smrt vojvode prijezde' ako neko nadje vremena da mi napise nek posalje na e mail marina.vuckovic997@gmail.com | |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 08.12.10 19:37 | |
| E ako nešto ne kužim to je onda ovo:jel tak teško pročitat knjigu??ili napisat analizu pjesme??stvarno ne shvaćam nikoga tko od drugih traži da mu pišu nešto i onda to bez srama preda pod svoje!ok,ako nemate vremena,ali stvarno,u redu,ali ako ste većinom na netu,odvojite malo tog vremena na tu knjigu ili pjesmu,neće vam škoditi! | |
| | | loodacha Početnik
Broj postova : 4 Godine : 27 Lokacija : negde daleko... Datum registracije : 19.10.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 09.12.10 13:41 | |
| e ljudi ajde molim vas ako neko moze da mi pomogne...da vidi na netu da li negde ima o istoriji vere Vrbasa,pa da mi da link,ja trazim vec 2h i nasla sam samo o crkvama,ne morate sastavljati samo probajte naci m= MOLIM VASSS! | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 09.12.10 13:57 | |
| ...hhahaah ejj današnja mladež..sve imaju dostupno .. na par klikova od njih..ali teško im to pronaći.. | |
| | | loodacha Početnik
Broj postova : 4 Godine : 27 Lokacija : negde daleko... Datum registracije : 19.10.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 09.12.10 14:00 | |
| a ne,trazim vec 2h nema nigde,pa reko ako je mozda neko to vec trazio pa nasao ili ako ima enciklopediju... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 09.12.10 14:01 | |
| ma što tražiš, nisam shvatila |
| | | loodacha Početnik
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 09.12.10 15:36 | |
| ne treba,nasla sam... | |
| | | yoyo Početnik
Broj postova : 11 Godine : 29 Datum registracije : 13.10.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 14.12.10 14:23 | |
| - Rokerka je napisao/la:
- Iskreno da vam kazem, niko nece da vam pise ceo sastav. Ni ja koja to volim da radim, necu ovako. Dajte mi neki plan, nesto sto ste vec poceli, ideju...pa mozemo da razgovaramo. A ovako samo naslov i "hvala unapred".
Sto se tice teme "Moja soba"...Vidim da imas 13 godina, znaci 7. si razred. Vidi u citanci tekst "Bure" od Isidore Sekulic. Ima, ja mislim, jedan deo gde opisuje kako se devojcica osecala i zbog cega se krila u bure. Odatle mozes da izvuces uvod, tacnije da ti uvod bude o tome kako kad si tuzna i slicno, utehu i mir pronalazis u svojoj sobi. Onda opises svoju sobu. I za zakljucak opisi pogled kroz prozor tvoje sobe.
ali barem napisite na ne mozete,ne zelite,necete.... :ha?: | |
| | | Dzebo Početnik
Broj postova : 7 Godine : 30 Datum registracije : 14.12.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 14.12.10 17:49 | |
| Eh evo mene novi clan, i prvi post odmah nesto trazim... Neki sastav, nema odredjene teme, nego samo mora biti dogadjaj isprican hronoloski,..... Ako neko ima prijedloge ili kakav plan bio bih zahvalan...xD | |
| | | Malla Početnik
Broj postova : 8 Godine : 27 Datum registracije : 17.10.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 14.12.10 19:40 | |
| Ljudi izvinite sto smaram...Al sutra imam pisemi...tema: Jedno moje putovanje.. :kavica: Ako neko ima nesto na tu temu neka napise...Pls.... | |
| | | Dzebo Početnik
Broj postova : 7 Godine : 30 Datum registracije : 14.12.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 14.12.10 21:56 | |
| imal bilo ko kakav plan na ovu moju temu??? bilo sta??? | |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 15.12.10 10:47 | |
| Pa otkud znam. Piši kako si bio na nekoj utakmici. To je lako...samo pišeš po redu Prvo si otišao, pa ste ušli, pa utakmica počela, pa neko dao gol, tvoj tim pobedio, ti si srećan otišao kući...i taj događaj ćeš pamtiti do kraja života. xD | |
| | | NE53 Početnik
Broj postova : 1 Godine : 33 Datum registracije : 15.12.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 15.12.10 17:05 | |
| AKO NEKO MOŽE DA MI NAPIŠE SASTAV O STAROM VUJADINU ZA NEKOLIKO SATI...HITAN MI JJJJJE ZA SUTRA! | |
| | | pero Početnik
Broj postova : 1 Godine : 26 Datum registracije : 15.12.2010
| | | | Ani O:) Početnik
Broj postova : 1 Godine : 28 Datum registracije : 16.12.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 16.12.10 12:25 | |
| Hey... MOram da kazem da SAm slUcajno naISla na vas FoRum i MOram da KazeM da mi se MnOooOgo svlDelo i eto... ReGistRovala SaM se ) Sad moram da vas zamolim da mi pomognete oko sastava: Kako da mu kazem i Srce mi je zaigralo Evo i nekih podataka: sve izmedju nas je vrlo komplikovano, on je lep, pomalo glup, popularan u skoli... sta da vam kazem devojke se otimaju oko njega.. a on je... pa... neki bi rekli zenskaros... imam utisak da se oko mene trudi vise nego oko drugih devojaka.. Dovoljno je da vam kazem da se muvamo vec godinu dana... za takvog decka to je zaista puno vremena. Pitao me je da se smuvamo 3 puta, poljubili smo se 4 puta ali idalje nismo zvanicno zajedno... Ja sam se zaljubila kao budala. Ipak u poslednje vreme on pokusava da me pravi ljubomornom (grli moje drugarice, cak i one sa kojima nije ni razgovarao do juce xD). Cesto se pravi da me ne vidi ali sam primetila da me je par puta krisom gledao. I sad ja nzm sta da radim. xDD Molim vas... bar mi malo pomozite.. imam pismeni danas a nzm kako to da sklopim u lep sastav a nastavnica je vrlo zahtevna.. Hvala svima koji mi pomognu <3 P.S. Pomesajte obe teme a ja cu vec pisati o onoj koju dobijem | |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 16.12.10 12:35 | |
| čuj ne može ti netko pomoći oko pisanja sastava u kojem se govori o tvojim osjećajima.Prvo se zamisli da razgovaraš s njim,postavljaj pitanja i odgovaraj na njih zamišljajući da on govori ono što želiš ćuti,stvori si u glavi bajku,idilu...zatim to sve prenesi na papir,pusti da te vode osjećaji,uključi maštu i imat ćeš najbolji mogući sastav...sretno | |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 10.01.11 10:39 | |
| moze mala pomoc treba da napisem sastav na temu kako sam provela raspust i jedan dogadjaj sa raspusta....inace ceo raspust sam provela kod kuce nekad isla kod drugarica posto nije bilo snega...samo ako moze mala pomoc oko uwoda mnogo bi mi znacilo...xwala unapred.... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke | |
| |
| | | | Sastavi za pismene zadatke | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 98 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 98 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943428. in 18075 subjects
|
|