Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Sastavi za pismene zadatke

Go down 
+89
bat65
TORLAK
brancilo
kefaloo
Luca
Sara99
bube
Milicicaaa
bojana.bajovic
Maja5
sale_skoplje
ernesa :)
AlanBazinga
arhont
Masontasticno
Azraaa
Bokaa98
LazarLaky
zvekimol
saraaaa
Jop4 98
Minjon
Djozo
ironmaiden
bhop123
Natasanaca
diya
nnsskkbb
Nina98
Minnie
Strahinja
Gracija...
X MEN
Danijel_97
JuDo---TASA
mobile
nneca998
bojanica
nole1465
tamara cvetkovic
mexx
mr.BlackboOrn97
fiksa
Ketica
Ani O:)
pero
NE53
Dzebo
Marina pfc
jm.
Nina*
Djole97
Mala sam pa sta^^
Badomen
maja^^
Christine von Cahill
lola-mpek
loodacha
Tanja Rupar
MilanaDejan
Malla
mala Nela
Tasha ^^
diskica
yoyo
andjelitza
petar bojkovic
acaboy3
bodomiere
Wall-e
tamara **
vii
FiCaaa
gunner4
shekira
jojo
bojanaraljic
zvrk1991
Wind
Dusxan
Mladen
AlekMime
sestra lerdi
Goran
Bojana
Kikica
Niky
Blizanka
Rokerka
93 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
Autor/icaPoruka
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

Sastavi za pismene zadatke - Page 9 Empty
PostajNaslov: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime16.03.10 17:49

First topic message reminder :

Morala sam da otvorim ovu temu jer mi zesce treba pomoc...
Blokirao mi mozak Sastavi za pismene zadatke - Page 9 12363
Trebam da napisem sastav na temu "Kad bi progovorila moja klupa" treba da pisem o ljubavi...ne znam ni ja...Smile
Ja napisala uvod

Secate li se kada smo se prvi put sreli, nasih prvih casova, odmora, prvih kontakta, ogovaranja, prigovaranja, poruka i leksikona? Secate li se toga? A, secate li se onda nasih nestasluka, prvih problema koje smo pravili razrednoj, prvih ukora, ocena, raznih anegdota sa casova i van njih, koje su nas zblizile, tek toliko da nas niko ne moze rastaviti? Ja znam nekoga ko se sigurno seca. Moja klupa.

I ne znam dalje... Sastavi za pismene zadatke - Page 9 12363 mislim, kako sad da okrenem ja na simpatiju...i to...ne znam Sastavi za pismene zadatke - Page 9 776231
Ajde ljudi pliz...pomagajte...sutra imam pismeniiii
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime06.12.10 20:19

Tema za sastave vec postoji, nema potrebe za otvaranje posebnih tema. http://www.relax-forum.com/knjizevnost-f96/sastavi-za-pismene-zadatke-t5069.htm

;)
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime06.12.10 20:38

Iskreno da vam kazem, niko nece da vam pise ceo sastav. Ni ja koja to volim da radim, necu ovako. Dajte mi neki plan, nesto sto ste vec poceli, ideju...pa mozemo da razgovaramo. A ovako samo naslov i "hvala unapred".

Sto se tice teme "Moja soba"...Vidim da imas 13 godina, znaci 7. si razred. Vidi u citanci tekst "Bure" od Isidore Sekulic. Ima, ja mislim, jedan deo gde opisuje kako se devojcica osecala i zbog cega se krila u bure. Odatle mozes da izvuces uvod, tacnije da ti uvod bude o tome kako kad si tuzna i slicno, utehu i mir pronalazis u svojoj sobi. Onda opises svoju sobu. I za zakljucak opisi pogled kroz prozor tvoje sobe.
[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 2272
Godine : 79
Datum registracije : 30.10.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime06.12.10 20:43

Slažem se s Rokerkom,nitko vam neće cijeli sastavak napisati...Možemo vam jedino dat natuknice,ideje o tome šta da otprilike napišete...A to za sobu...Odakle bi netko s foruma trebao znato kako vaša soba izgleda!?Ako želte pomoć,napišite o čemu trebate sastavak i ono što ste već napisali (ako ste išta napisali,ako niste,ne možemo vam pomoći),ako tkogod ima ideju,reći će i predložiti o čemu da pišete,kako da oblikujete satavak...
[Vrh] Go down
andjelitza
Početnik
Početnik

Scorpio Buffalo
Broj postova : 22
Godine : 26
Datum registracije : 13.10.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime07.12.10 15:40

AKO MOZE MALA POMOC....PLEASE...TREBAM DA NAPISEM PORUKE I POUKE IZ DELA DOSITEJA OBRADOVICA ZIVOT I PRIKLJUCENUIJA....XWALA UNAPRED.... tužni
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime07.12.10 16:40

Bas se secam da nisam bila na casu kad su radili to i dobila sam 1 sto nisam znala o cemu se radi u delu. Laughing Tako da ja ne mogu da ti pomognem tu nikako...cerekalo

U sustini, to ti je svuda ono
Ko drugome jamu kopa...
Prijatelj se u nevolji poznaje.

Nadjes 2-3 poslovice i to je to. Smile
[Vrh] Go down
andjelitza
Početnik
Početnik

Scorpio Buffalo

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime08.12.10 12:28

AKO MOZE MALA POMOC TREBAM DA NAPISEM SASTAV NA TEMU MOJE LUDE GODINE...TREBAM DA PISEM OTOME KAKO U MLADOSTI MOZEMO POGRESITI KAKOUWEK TREBAMO SLUSATI STARIJE OD NAS....PLIZ....MALA POMOC BI MI DOSTA ZNACILA...XWALA UNAPRED... tužni tužni tužni tužni tužni
[Vrh] Go down
jm.
Početnik
Početnik

Pisces Buffalo
Broj postova : 1
Godine : 27
Datum registracije : 08.12.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime08.12.10 15:58

ee jer moze nekii sastav na temu pred izazovima zivota, ali to si izazovi koji su se se nasli pred ane frank,kanjosa i kmetu simanu..molim vas treba mi do veceras najkasnije do 11. Smile
[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime08.12.10 17:29

a baš ga nađe tease

aj probat ču nešt nažvrljat,bogu fala,čitala sam anu frank (iako mi se uopće nije svidilo)...
[Vrh] Go down
Marina pfc
Početnik
Početnik

Taurus Buffalo
Datum registracije : 08.12.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime08.12.10 19:06

Treba mi hitno tema za veceras 'lik jelice is pesme smrt vojvode prijezde' ako neko nadje vremena da mi napise nek posalje na e mail marina.vuckovic997@gmail.com
[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime08.12.10 19:37

E ako nešto ne kužim to je onda ovo:jel tak teško pročitat knjigu??ili napisat analizu pjesme??stvarno ne shvaćam nikoga tko od drugih traži da mu pišu nešto i onda to bez srama preda pod svoje!ok,ako nemate vremena,ali stvarno,u redu,ali ako ste većinom na netu,odvojite malo tog vremena na tu knjigu ili pjesmu,neće vam škoditi! ;)
[Vrh] Go down
loodacha
Početnik
Početnik

Female
Cancer Buffalo
Broj postova : 4
Datum registracije : 19.10.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime09.12.10 13:41

e ljudi ajde molim vas ako neko moze da mi pomogne...da vidi na netu da li negde ima o istoriji vere Vrbasa,pa da mi da link,ja trazim vec 2h i nasla sam samo o crkvama,ne morate sastavljati samo probajte naci m= MOLIM VASSS! Smile
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime09.12.10 13:57

...hhahaah ejj današnja mladež..sve imaju dostupno .. na par klikova od njih..ali teško im to pronaći.. Laughing
[Vrh] Go down
loodacha
Početnik
Početnik

Female
Cancer Buffalo

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime09.12.10 14:00

a ne,trazim vec 2h nema nigde,pa reko ako je mozda neko to vec trazio pa nasao ili ako ima enciklopediju...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime09.12.10 14:01

ma što tražiš, nisam shvatila
[Vrh] Go down
loodacha
Početnik
Početnik

Female
Cancer Buffalo

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime09.12.10 15:36

ne treba,nasla sam... Smile
[Vrh] Go down
yoyo
Početnik
Početnik

Aquarius Pig
Broj postova : 11
Godine : 29

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime14.12.10 14:23

Rokerka je napisao/la:
Iskreno da vam kazem, niko nece da vam pise ceo sastav. Ni ja koja to volim da radim, necu ovako. Dajte mi neki plan, nesto sto ste vec poceli, ideju...pa mozemo da razgovaramo. A ovako samo naslov i "hvala unapred".

Sto se tice teme "Moja soba"...Vidim da imas 13 godina, znaci 7. si razred. Vidi u citanci tekst "Bure" od Isidore Sekulic. Ima, ja mislim, jedan deo gde opisuje kako se devojcica osecala i zbog cega se krila u bure. Odatle mozes da izvuces uvod, tacnije da ti uvod bude o tome kako kad si tuzna i slicno, utehu i mir pronalazis u svojoj sobi. Onda opises svoju sobu. I za zakljucak opisi pogled kroz prozor tvoje sobe.

ali barem napisite na ne mozete,ne zelite,necete.... :ha?:
[Vrh] Go down
Dzebo
Početnik
Početnik

Gemini Dog
Broj postova : 7
Godine : 30
Datum registracije : 14.12.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime14.12.10 17:49

Eh evo mene novi clan, i prvi post odmah nesto trazim...tužni

Neki sastav, nema odredjene teme, nego samo mora biti dogadjaj isprican hronoloski,.....

Ako neko ima prijedloge ili kakav plan bio bih zahvalan...xD
[Vrh] Go down
Malla
Početnik
Početnik

Pisces Buffalo
Broj postova : 8
Datum registracije : 17.10.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime14.12.10 19:40

Ljudi izvinite sto smaram...Al sutra imam pisemi...tema:
Jedno moje putovanje.. :kavica: Ako neko ima nesto na tu temu neka napise...Pls.... uregod
[Vrh] Go down
Dzebo
Početnik
Početnik

Gemini Dog
Broj postova : 7
Godine : 30
Datum registracije : 14.12.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime14.12.10 21:56

imal bilo ko kakav plan na ovu moju temu???
bilo sta???
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime15.12.10 10:47

Pa otkud znam. Piši kako si bio na nekoj utakmici. To je lako...samo pišeš po redu Smile Prvo si otišao, pa ste ušli, pa utakmica počela, pa neko dao gol, tvoj tim pobedio, ti si srećan otišao kući...i taj događaj ćeš pamtiti do kraja života. xD
[Vrh] Go down
NE53
Početnik
Početnik

Aquarius Horse
Godine : 33
Datum registracije : 15.12.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime15.12.10 17:05

AKO NEKO MOŽE DA MI NAPIŠE SASTAV O STAROM VUJADINU ZA NEKOLIKO SATI...HITAN MI JJJJJE ZA SUTRA!
[Vrh] Go down
pero
Početnik
Početnik

Pisces Tiger
Datum registracije : 15.12.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime15.12.10 19:32

Niky je napisao/la:
Pitam je : sjećaš li onih naših razgovora ? razgovaram s njome...onda pamti sve...
sjeća li se ..našeg prvog sakrivenog...dodira..kada me primio za ruku i rekao da sam njegova djevojka...
tada je svijet izgledao lijepši, a moja klupa, naša klupa tada je procvjetala u najljepšem sjaju..bila je najljepša..zbog njega..zbog nas...

eto nešto od mene Sastavi za pismene zadatke - Page 9 12363
ljubi extra
[Vrh] Go down
Ani O:)
Početnik
Početnik

Taurus Rat
Datum registracije : 16.12.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime16.12.10 12:25

Hey... MOram da kazem da SAm slUcajno naISla na vas FoRum i MOram da KazeM da mi se MnOooOgo svlDelo i eto... ReGistRovala SaM se Smile)

Sad moram da vas zamolim da mi pomognete oko sastava:
Kako da mu kazem i
Srce mi je zaigralo

Evo i nekih podataka: sve izmedju nas je vrlo komplikovano, on je lep, pomalo glup, popularan u skoli... sta da vam kazem devojke se otimaju oko njega.. a on je... pa... neki bi rekli zenskaros... imam utisak da se oko mene trudi vise nego oko drugih devojaka.. Dovoljno je da vam kazem da se muvamo vec godinu dana... za takvog decka to je zaista puno vremena. Pitao me je da se smuvamo 3 puta, poljubili smo se 4 puta ali idalje nismo zvanicno zajedno... Ja sam se zaljubila kao budala. Ipak u poslednje vreme on pokusava da me pravi ljubomornom (grli moje drugarice, cak i one sa kojima nije ni razgovarao do juce xD). Cesto se pravi da me ne vidi ali sam primetila da me je par puta krisom gledao. I sad ja nzm sta da radim. xDD

Molim vas... bar mi malo pomozite.. imam pismeni danas a nzm kako to da sklopim u lep sastav a nastavnica je vrlo zahtevna.. Hvala svima koji mi pomognu Smile <3

P.S. Pomesajte obe teme a ja cu vec pisati o onoj koju dobijem cerekalo
[Vrh] Go down
Ketica
Ljubitelj foruma
Ketica

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 4357
Godine : 34
Datum registracije : 10.12.2010

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime16.12.10 12:35

čuj ne može ti netko pomoći oko pisanja sastava u kojem se govori o tvojim osjećajima.Prvo se zamisli da razgovaraš s njim,postavljaj pitanja i odgovaraj na njih zamišljajući da on govori ono što želiš ćuti,stvori si u glavi bajku,idilu...zatim to sve prenesi na papir,pusti da te vode osjećaji,uključi maštu i imat ćeš najbolji mogući sastav...sretno Smile
[Vrh] Go down
http://uradilako4you.forumcroatian.com/
andjelitza
Početnik
Početnik

Scorpio Buffalo

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime10.01.11 10:39

moze mala pomoc treba da napisem sastav na temu kako sam provela raspust i jedan dogadjaj sa raspusta....inace ceo raspust sam provela kod kuce nekad isla kod drugarica posto nije bilo snega...samo ako moze mala pomoc oko uwoda mnogo bi mi znacilo...xwala unapred.... hug2
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Sastavi za pismene zadatke   Sastavi za pismene zadatke - Page 9 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Sastavi za pismene zadatke
[Vrh] 
Stranica 9 / 13.Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Sastavi za pismene zadatke
» Skolski sastavi
» Sastavi jeftino računalo
» Sastavi iz Srpskog jezika