|
| Sastavi za pismene zadatke | |
|
+89bat65 TORLAK brancilo kefaloo Luca Sara99 bube Milicicaaa bojana.bajovic Maja5 sale_skoplje ernesa :) AlanBazinga arhont Masontasticno Azraaa Bokaa98 LazarLaky zvekimol saraaaa Jop4 98 Minjon Djozo ironmaiden bhop123 Natasanaca diya nnsskkbb Nina98 Minnie Strahinja Gracija... X MEN Danijel_97 JuDo---TASA mobile nneca998 bojanica nole1465 tamara cvetkovic mexx mr.BlackboOrn97 fiksa Ketica Ani O:) pero NE53 Dzebo Marina pfc jm. Nina* Djole97 Mala sam pa sta^^ Badomen maja^^ Christine von Cahill lola-mpek loodacha Tanja Rupar MilanaDejan Malla mala Nela Tasha ^^ diskica yoyo andjelitza petar bojkovic acaboy3 bodomiere Wall-e tamara ** vii FiCaaa gunner4 shekira jojo bojanaraljic zvrk1991 Wind Dusxan Mladen AlekMime sestra lerdi Goran Bojana Kikica Niky Blizanka Rokerka 93 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Sastavi za pismene zadatke 16.03.10 17:49 | |
| First topic message reminder :Morala sam da otvorim ovu temu jer mi zesce treba pomoc... Blokirao mi mozak Trebam da napisem sastav na temu "Kad bi progovorila moja klupa" treba da pisem o ljubavi...ne znam ni ja... Ja napisala uvod Secate li se kada smo se prvi put sreli, nasih prvih casova, odmora, prvih kontakta, ogovaranja, prigovaranja, poruka i leksikona? Secate li se toga? A, secate li se onda nasih nestasluka, prvih problema koje smo pravili razrednoj, prvih ukora, ocena, raznih anegdota sa casova i van njih, koje su nas zblizile, tek toliko da nas niko ne moze rastaviti? Ja znam nekoga ko se sigurno seca. Moja klupa.
I ne znam dalje ... mislim, kako sad da okrenem ja na simpatiju...i to...ne znam Ajde ljudi pliz...pomagajte...sutra imam pismeniiii | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
fiksa Početnik
Broj postova : 2 Godine : 28 Datum registracije : 02.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 02.03.11 11:52 | |
| E ljudi jel moze neko da mi napise sastav na temu da sam ja neko blokirao mi je mozak molim vas ko boga pls pls pls | |
| | | fiksa Početnik
Broj postova : 2 Godine : 28 Datum registracije : 02.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 02.03.11 11:53 | |
| E ljudi jel moze neko da mi napise sastav na temu da sam ja neko blokirao mi je mozak molim vas ko boga pls pls pls | |
| | | mr.BlackboOrn97 Početnik
Broj postova : 5 Godine : 27 Datum registracije : 03.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 03.03.11 21:32 | |
| kako0 da napisem zakljucak na temu ....kad je progovorila moja klupa.... PLS neko nek mi brzoo0 napise jer mi je mozak uuu tri lepeeee neznam ni ja ......tu treba da piseljo o prvoj ljubavi ....swe sam napisao alli samo zakljucak ...PLS nek mi neko napisee
| |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 03.03.11 21:32 | |
| kako0 da napisem zakljucak na temu ....kad je progovorila moja klupa.... PLS neko nek mi brzoo0 napise jer mi je mozak uuu tri lepeeee neznam ni ja ......tu treba da piseljo o prvoj ljubavi ....swe sam napisao alli samo zakljucak ...PLS nek mi neko napisee
| |
| | | mexx Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 396 Godine : 39 Lokacija : tu i tamo Datum registracije : 21.02.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 03.03.11 21:41 | |
| Sve zavisi sta si pre pisao,mislim pre zakljucka.Mozes recimo da napises da su to trenutci koje neces zaboraviti i kojih ces se uvek secati.Da svaki djak to prozivi i da ostaje duboko u secanju.. ne znam,ja sam davno prosla to pisanje sastava | |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 03.03.11 21:45 | |
| pomagajte ljUdi ....sustra imam pismeni a neznam kako da napisem zakljuca.....tema je ,, kad bi progovorila moja klupa ,, treba da pisemo o ljubawi ili simpatiji ....Pls pomagajte ko boga was molim ....sutra immam pismenii | |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 03.03.11 21:46 | |
| maa okk je to sto kazess ..... | |
| | | tamara cvetkovic Početnik
Broj postova : 2 Godine : 27 Lokacija : Kosovska Gracanica Datum registracije : 06.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 06.03.11 18:17 | |
| cao0..jel bi mogo neko da mi pomogne oko sastawa iz srpskog jezika na temu"kada bi progoworila moja skolska klupa"...molimm wassss..pomozite nista mi ne pada na pamet o cemu bi pisala.... plizZ malo,weliko nebitno samo da imam sta da pisem sutra imam pismeni i to kod razredne ona je malo zahtewnija pa...ako moze neko da mi sastawi neshto bilo sta bila bih mu zahwalna.. :* | |
| | | tamara cvetkovic Početnik
Broj postova : 2 Godine : 27 Lokacija : Kosovska Gracanica Datum registracije : 06.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 06.03.11 18:19 | |
| please.. | |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 06.03.11 19:04 | |
| isuse pa zar svi ovi što traže satave nego uključit mozak,maštu ili što već i sami napisati... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 06.03.11 19:38 | |
| evo skini ..pa pokusaj nesto svojim rijecima
http://search.adsoglasi.com/pretrazivac/
a inace evo link gdje mozete naci sve sto vas interesuje ...
http://search.adsoglasi.com/trazenop.php?opt=web&br_stranice=18 _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | nole1465 Početnik
Broj postova : 2 Godine : 27 Datum registracije : 08.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 10.03.11 20:27 | |
| e ljudi i meni traba neka tema kad progovori moja klupa molim vas pomozite mi | |
| | | nole1465 Početnik
Broj postova : 2 Godine : 27 Datum registracije : 08.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 10.03.11 20:28 | |
| e ljudi i meni traba neka tema kad progovori moja klupa molim vas pomozite mi | |
| | | bojanica Početnik
Broj postova : 5 Godine : 27 Lokacija : Dublje Datum registracije : 13.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.03.11 19:31 | |
| Secate li se kada smo se prvi put sreli, nasih prvih casova, odmora, prvih kontakta, ogovaranja, prigovaranja, poruka i leksikona? Secate li se toga? A, secate li se onda nasih nestasluka, prvih problema koje smo pravili razrednoj, prvih ukora, ocena, raznih anegdota sa casova i van njih, koje su nas zblizile, tek toliko da nas niko ne moze rastaviti? Ja znam nekoga ko se sigurno seca. Moja klupa. Moja klupa prati moje detinjstvo i odrastanje. Zna za moju prvu lutkicu, prvu skolsku drugaricu, pa i za prvu ljubav i sve nemire koje ona izaziva. Moja prva ljubav, jedna od najlepsih uspomena iz skolskih dana, bio je jedan plavi decak iz druge klupe koji me je stalno zadirkivao. Vukao me je za kosu kad sam sedela ispred njega, bockao me hemijskom olovkom, a kad bi mu to dosadilo pravio bi papirne kuglice i gadjao kroz praznu cev iste te hemijske. Mrzela sam ga iz dna duse, ali kad smo krenuli u sesti razred, on se nekako promenio. Na casu tehnickog uvek bi mi sekao lim ili busio rupe kad je bilo potrebno. "Vi devojcice ste smotane za to", pricao je dok je radio. Secam se kada me je prvi put uhvatio za ruku i pogledao me pravo u oci. Pomislila sam da mozda i on oseca isto sto i ja, ali on je samo zeleo svesku iz matematike. Smejala sam se na svaku njegovu rec, crvenela na svaki pogled uprt u mene i drhtala svaki put kad bi me slucajno okrzao po ruci prolazeci pored mene, a on se pravio da to ne primecuje. Nakog dana provedenog sa njim bila sam kao opijena. Nikoga nisam videla. Secam se samo da sam lezala na podu u sobi i gledala pola sata u plafon, a kroz telo su mi prolazile neke cudne vibracije. Sutradan mi je vratio svesku. Kada mi je prisao, pitala sam ga da li je naucio, kao sto to obicno cinim, ali on je samo klimnuo glavnom i otisao nazad u svoju klupu, nastavljajuci da cavrlja sa drugom do sebe. Prolazili su dani, a on me je ignorisao. Kad bi ga nesto pitala, samo je klimao glavom ili pricao da ne zna, kad god bi pocela da ga zafrkavam, pravio se da je vrlo zauzet i da nema vremena. Ni sama nisam znala zasto. Na narednom casu tehnickog nije se ponudio da mi pomogne. Sedela sam na mestu sa netaknutim parcetom lima u ruci, ne zato sto sam, kako on kaze, bila smotana, vec zato sto sam razmisljala u cemu sam pogresila. Verovatno to nikada necu ni saznati, ali duboko u meni ostace sacuvano secanje na plavog decaka iz druge klupe.
| |
| | | bojanica Početnik
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.03.11 19:32 | |
| | |
| | | bojanica Početnik
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 14.03.11 15:14 | |
| Treba mi tema,,Uconica je tada izgledala cudno'',molim vas ,sutra imam pismeni....please..... | |
| | | nneca998 Početnik
Broj postova : 3 Godine : 34 Datum registracije : 01.05.2011
| Naslov: Podeljena Sreca Dvostruko JE Veca 01.05.11 16:53 | |
| ljudi treba mi sastav na temu "Podeljena Sreca Dvostruko Je Veca"....treba mi za sutra...neka mi neko pomogne PLSSS | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 01.05.11 17:09 | |
| e oko tema neznam nista ako nadjem nesto poslacu ti | |
| | | nneca998 Početnik
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 01.05.11 17:41 | |
| | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 01.05.11 17:48 | |
| ..a podeljena sreca dvostruko je veca!!! Ceo svoj zivot, sa velikim zadovoljstvom, usrecujem i uveseljavam ljude oko sebe. A sada sam ja mnogo tuzan zbog nekih stvari koje su mi se desile... Da li bi zelela da mi pomognes da se ponovo iskreno smejem evo ovako sam nesto sklopio to je pocetak. | |
| | | nneca998 Početnik
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 01.05.11 17:55 | |
| hvala u svakom slucaju...ali vec sam smislio kako cu da napishem...... :hy:
| |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 08.05.11 8:59 | |
| ne pisem lose po oceni profesora | |
| | | JuDo---TASA Početnik
Broj postova : 2 Godine : 29 Datum registracije : 16.05.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 16.05.11 17:54 | |
| people treba mi pomoc hitno!!!!Treba mi sastav na temu moja prva ljubav.Molim vas!!!! SUTRA IMAM PISMENIIIII | |
| | | Danijel_97 Početnik
Broj postova : 1 Godine : 28 Datum registracije : 24.05.2011
| | | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 25.05.11 8:04 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke | |
| |
| | | | Sastavi za pismene zadatke | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 45 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 45 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943556. in 18087 subjects
|
|