|
| Sastavi za pismene zadatke | |
|
+89bat65 TORLAK brancilo kefaloo Luca Sara99 bube Milicicaaa bojana.bajovic Maja5 sale_skoplje ernesa :) AlanBazinga arhont Masontasticno Azraaa Bokaa98 LazarLaky zvekimol saraaaa Jop4 98 Minjon Djozo ironmaiden bhop123 Natasanaca diya nnsskkbb Nina98 Minnie Strahinja Gracija... X MEN Danijel_97 JuDo---TASA mobile nneca998 bojanica nole1465 tamara cvetkovic mexx mr.BlackboOrn97 fiksa Ketica Ani O:) pero NE53 Dzebo Marina pfc jm. Nina* Djole97 Mala sam pa sta^^ Badomen maja^^ Christine von Cahill lola-mpek loodacha Tanja Rupar MilanaDejan Malla mala Nela Tasha ^^ diskica yoyo andjelitza petar bojkovic acaboy3 bodomiere Wall-e tamara ** vii FiCaaa gunner4 shekira jojo bojanaraljic zvrk1991 Wind Dusxan Mladen AlekMime sestra lerdi Goran Bojana Kikica Niky Blizanka Rokerka 93 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Sastavi za pismene zadatke 16.03.10 17:49 | |
| First topic message reminder :Morala sam da otvorim ovu temu jer mi zesce treba pomoc... Blokirao mi mozak Trebam da napisem sastav na temu "Kad bi progovorila moja klupa" treba da pisem o ljubavi...ne znam ni ja... Ja napisala uvod Secate li se kada smo se prvi put sreli, nasih prvih casova, odmora, prvih kontakta, ogovaranja, prigovaranja, poruka i leksikona? Secate li se toga? A, secate li se onda nasih nestasluka, prvih problema koje smo pravili razrednoj, prvih ukora, ocena, raznih anegdota sa casova i van njih, koje su nas zblizile, tek toliko da nas niko ne moze rastaviti? Ja znam nekoga ko se sigurno seca. Moja klupa.
I ne znam dalje ... mislim, kako sad da okrenem ja na simpatiju...i to...ne znam Ajde ljudi pliz...pomagajte...sutra imam pismeniiii | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
X MEN Početnik
Broj postova : 1 Godine : 34 Datum registracije : 13.10.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.10.11 20:49 | |
| TREBA MI SASTAV NA TEMU KAD BI PROGOVORILA MOJA SKLOLSKA KLUPA !!! MOLIM VAS | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.10.11 21:14 | |
| Za kad ti treba? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.10.11 21:34 | |
| Kakva je to tema? Te škole postaju ruglo! | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.10.11 21:42 | |
| Kad bi progovorila moja školska klupaSjećam se dana kad je moja školska klupa postala mjesto gdje provodim pola dana, umjesto u svojoj sobi, dvorištu ili na ulici, bezbrižnu igru zamjenilo je učenje. Dijelim je sa svojim kolegom u razredu, ponekad je ugrijemo tako što legnemo na nju uslijed dosadnih predavanja, ponekad nešto sa oduševljenjem pišemo na njoj, često je poprište boja za dobru ocjenu na ispitu. Kad bi progovorila sigurno bi mi pričala o brojnoj djecu koja su je djelila prije mene. O tome kako su je šarali svojim šalabahterima i crtežima, imenima ljubavi i omiljenih nogometnih klubova... Sigurno bi mi poželjela da kad je napustim budem dobar i obrazovan čovjek, koji će znati iskoristiti svoje znanje stečeno u školi. Evo na brzinu sam ti ovo sklepao, doradi ako je prekratko... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.10.11 21:45 | |
| Bravo! Svaka čast! Sad kužim! | |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.10.11 21:47 | |
| Ja mu napišem sastavak, on nestane s foruma, šmrcc! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.10.11 21:48 | |
| Ma svaka čast, Andriću planete Relax! Možda priča s klupom? | |
| | | Strahinja Početnik
Broj postova : 2 Godine : 26 Datum registracije : 20.10.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 20.10.11 16:32 | |
| Moze mi neko napisati nesto na temu "Lik zene iz pokosovskog ciklusa" iz pesama "Dioba jaksica" i "Smrt vojvode Prijezde".
Zadnja promjena: Strahinja; 20.10.11 17:32; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Strahinja Početnik
Broj postova : 2 Godine : 26 Datum registracije : 20.10.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 20.10.11 17:33 | |
| | |
| | | Minnie Početnik
Broj postova : 5 Godine : 30 Datum registracije : 29.10.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 29.10.11 16:05 | |
| El mozete da mi pomognete oko jedne teme potrebna mi je do sutra Tema je "Ljubav dugo trpi,blagotvorna je,ljubav ne zavidi" Blokirao mi je mozak-rec je o ljubavi prema drugu/drugarici i kako mozemo da im prastamo svaki put kad pogrese. Stvarno bi vam bila zahvalna :] | |
| | | Nina98 Početnik
Broj postova : 1 Godine : 26 Datum registracije : 21.11.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 21.11.11 10:42 | |
| Cao, treba mi sastav do sutra oko 12-13h, na temu "Bili su dostojni trenutka u koji ih je zivot stavio". Nedavno smo radili pesmu "Krvava bajka" i pripovetku "Kasika", tako da treba da bude u vezi sa tim... Ja sam pokusala da napisem, ali mi ne ide. Ne znam o cemu, tj. kome da pisem... Ako bi ste mi samo dali pocetak ja bih nastavila. Hvala unapred. Nina | |
| | | nnsskkbb Početnik
Broj postova : 3 Godine : 30 Datum registracije : 11.12.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 12.12.11 10:23 | |
| tema "ZASTO VOLIM NOVU GODINU" POZURITEEEEE HVALA UNAPRED | |
| | | diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 12.12.11 10:47 | |
| Evo nešto nabrzaka, možda poslije netko bude imao nešto bolje ili nadoda nešto pa si izvuci šta ti treba ako valja...
Zašto volim Novu Godinu Dani prolaze, lete sa mnogim radostima, tugama, raznim osjećajima i sa druženjima. Sa mnogo išćekivanja i radosti opet dolazi nam Nova Godina.Slavim ju sa puno sreće, malo opijanja i u društvu svojih roditelja i prijatelja.. Zašto ju volim teško je reći...Možda zbog novih nadanja, novih prijateljstava i oćekujem da će vjerojatno biti nešto puno bolje... Ne mislim na sutra, bitno je to vrijeme puno maštanja i dragocjenih trenutaka, jer sve je to prolazno i u Novoj Godini dolazi nam novo vrijeme..
eto mozda pooslije kad netko dodje pa ti pomogne još | |
| | | Natasanaca Početnik
Broj postova : 1 Godine : 27 Datum registracije : 12.12.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 12.12.11 18:20 | |
| Molim vas da li moze neko da mi pomogne treba mi sastav na temu Bozicna prica | |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 12.12.11 19:36 | |
| Božićna prića Možda je neobićno ovo što ću ispričati ali sanjala sam jedan veoma čudesan san o Božiću. San me vratio u veoma daleku prošlost u jednu obitelj koja nije imala djece. Bili su to jedan mladi braćni par kojem je rečeno da nikad neće moći imati djecu i tom vjesti su bili veoma potišteni. Uskoro je bilo vrijeme i Božića , a nisu bili baš raspoloženi za blagdanske pripreme i božićno slavlje. Ipak mladi bračni par je nešto nagnalo da na Badnjak odu u Crkvu na predbožićno veselje. U Crkvi se desilo nešto čudesno nad mladom majkom zasjala je jedna neobjašnjiva svjetlost, ozarilo joj se lice neobjašnjivom srećom i vjerovala je da se čuda događaju.. Tako ozarena i sretna u pratnji svog supruga vratili su se kući. Idućeg tjedna saznali su radosnu vijest da ipak ima mogućnosti da postanu roditelji, to im je bio najljepši dar tog Božića, a ja sam bila sva preplavljena srećom jer sam sanjala tako nešto čudesno.
Evo nadam se da sam bar malo pomogla... | |
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 12.12.11 19:39 | |
| baš fino ja pišem sastavke a oni nestaju | |
| | | bhop123 Početnik
Broj postova : 1 Godine : 31 Datum registracije : 13.12.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.12.11 11:58 | |
| moze neko pomoci trea mi sastav za pismenu mladosti daj mi krila ? | |
| | | ironmaiden Početnik
Broj postova : 1 Godine : 31 Datum registracije : 20.02.2012
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 20.02.12 17:34 | |
| ima li ovdje ikogaaa..ovako,ljudi imam problem...hitno mi treba sastav o romima,nesto kao portret skupine roma..moze li mi iko pomociiiiiiiiiiiii?? | |
| | | Djozo Početnik
Broj postova : 1 Godine : 29 Datum registracije : 27.02.2012
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 27.02.12 16:46 | |
| Sastav na temu Nekog dogadjaja iz engleskog HITNOOOOO:D | |
| | | Minjon Početnik
Broj postova : 2 Godine : 26 Datum registracije : 13.03.2012
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.03.12 16:07 | |
| Ovako ...ja inace ne pisem tako lose sastave,ali danas sam u zescem bedaku. Treba mi sastav na temu ''Moj odraz u ogledalu'' sastav treba da bude pomalo humoristicki. Ljudi, molim vas ako imate ikakvih ideja pomognite mi! POZZ | |
| | | Minjon Početnik
Broj postova : 2 Godine : 26 Datum registracije : 13.03.2012
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.03.12 16:08 | |
| | |
| | | Jop4 98 Početnik
Broj postova : 2 Godine : 26 Lokacija : Beograd Datum registracije : 15.03.2012
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 15.03.12 17:39 | |
| Ljdu hitno mi treba sastav na temu Kad bi moja skolska klupa progovorila...molim vas hitno je..treba mi za sutra...PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ | |
| | | Jop4 98 Početnik
Broj postova : 2 Godine : 26 Lokacija : Beograd Datum registracije : 15.03.2012
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 15.03.12 18:09 | |
| | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 15.03.12 23:42 | |
| Ma ne lupaj u zid glavom ..nego ukucaj naziv teme i trazi na google ako ti se niko ne javlja pa uvijek postoji mogucnost da nesto i nades evo pogledaj ovde http://www.relax-forum.com/t5069-sastavi-za-pismene-zadatke mozdanesto iskombinujes PSa koliko ti je to "dugo smo bili zajedno" _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | saraaaa Početnik
Broj postova : 1 Godine : 30 Datum registracije : 18.03.2012
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 18.03.12 15:59 | |
| molim vas ako neko moZe da mi napise nesto na temu "COVJEKU MOZES UZETI SVE ALI MU MIRA U DUSI NE DIRAJ"..:DDD | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke | |
| |
| | | | Sastavi za pismene zadatke | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 60 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 60 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943556. in 18087 subjects
|
|