|
| Sastavi za pismene zadatke | |
|
+9nnsskkbb stankovic Goran Minnie Blizanka karate je zakon Momak bojanica mr.BlackboOrn97 13 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
mr.BlackboOrn97 Početnik
Broj postova : 5 Godine : 27 Datum registracije : 03.03.2011
| Naslov: Sastavi za pismene zadatke 03.03.11 17:45 | |
| LJUDI POMAGAJTEEE....... neznam kako da napisem temu ,,kada bi progovorila prva klupa ,, nemogu ni da pocnem ........mollim was da mi neko napise PLS ....... | |
| | | bojanica Početnik
Broj postova : 5 Godine : 27 Lokacija : Dublje Datum registracije : 13.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.03.11 19:15 | |
| Secate li se kada smo se prvi put sreli, nasih prvih casova, odmora, prvih kontakta, ogovaranja, prigovaranja, poruka i leksikona? Secate li se toga? A, secate li se onda nasih nestasluka, prvih problema koje smo pravili razrednoj, prvih ukora, ocena, raznih anegdota sa casova i van njih, koje su nas zblizile, tek toliko da nas niko ne moze rastaviti? Ja znam nekoga ko se sigurno seca. Moja klupa. Moja klupa prati moje detinjstvo i odrastanje. Zna za moju prvu lutkicu, prvu skolsku drugaricu, pa i za prvu ljubav i sve nemire koje ona izaziva. Moja prva ljubav, jedna od najlepsih uspomena iz skolskih dana, bio je jedan plavi decak iz druge klupe koji me je stalno zadirkivao. Vukao me je za kosu kad sam sedela ispred njega, bockao me hemijskom olovkom, a kad bi mu to dosadilo pravio bi papirne kuglice i gadjao kroz praznu cev iste te hemijske. Mrzela sam ga iz dna duse, ali kad smo krenuli u sesti razred, on se nekako promenio. Na casu tehnickog uvek bi mi sekao lim ili busio rupe kad je bilo potrebno. "Vi devojcice ste smotane za to", pricao je dok je radio. Secam se kada me je prvi put uhvatio za ruku i pogledao me pravo u oci. Pomislila sam da mozda i on oseca isto sto i ja, ali on je samo zeleo svesku iz matematike. Smejala sam se na svaku njegovu rec, crvenela na svaki pogled uprt u mene i drhtala svaki put kad bi me slucajno okrzao po ruci prolazeci pored mene, a on se pravio da to ne primecuje. Nakog dana provedenog sa njim bila sam kao opijena. Nikoga nisam videla. Secam se samo da sam lezala na podu u sobi i gledala pola sata u plafon, a kroz telo su mi prolazile neke cudne vibracije. Sutradan mi je vratio svesku. Kada mi je prisao, pitala sam ga da li je naucio, kao sto to obicno cinim, ali on je samo klimnuo glavnom i otisao nazad u svoju klupu, nastavljajuci da cavrlja sa drugom do sebe. Prolazili su dani, a on me je ignorisao. Kad bi ga nesto pitala, samo je klimao glavom ili pricao da ne zna, kad god bi pocela da ga zafrkavam, pravio se da je vrlo zauzet i da nema vremena. Ni sama nisam znala zasto. Na narednom casu tehnickog nije se ponudio da mi pomogne. Sedela sam na mestu sa netaknutim parcetom lima u ruci, ne zato sto sam, kako on kaze, bila smotana, vec zato sto sam razmisljala u cemu sam pogresila. Verovatno to nikada necu ni saznati, ali duboko u meni ostace sacuvano secanje na plavog decaka iz druge klupe.
| |
| | | bojanica Početnik
Broj postova : 5 Godine : 27 Lokacija : Dublje Datum registracije : 13.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 13.03.11 19:17 | |
| Ne znam kako da napisem temu,,Kada bi progovorila moja klupa",ovu predhodnu sam vec pisala....Da li moze neko da mi pomogne..... | |
| | | Momak Početnik
Broj postova : 2 Godine : 29 Datum registracije : 17.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 17.03.11 11:32 | |
| LJUDI , HITNO MI TREBA TEMA ZA PISMENI ZADATAK " KAD BI MOJA KLUPA PROGOVORILA " .. P.S. MUSKO SAM ! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 17.03.11 11:51 | |
| ne shvaćam, pa to je tema |
| | | Momak Početnik
Broj postova : 2 Godine : 29 Datum registracije : 17.03.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 17.03.11 11:59 | |
| pa treba bi sastav na tu temu .. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 17.03.11 12:15 | |
| pa pročitaj ovo gore što je napisano na tu temu, pokušaj malo prilagoditi za dečka |
| | | karate je zakon Početnik
Broj postova : 1 Godine : 35 Datum registracije : 19.10.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 19.10.11 18:11 | |
| zna li neko sastav na temu pesme ,,Smrt vojvode Prijezde" hitno mi treba.. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 19.10.11 18:20 | |
| http://www.boske.rs/stranice/vojvoda_prijezda.html evo ako ti ovo moze sta pomoci ..snadi se ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Minnie Početnik
Broj postova : 5 Godine : 30 Datum registracije : 29.10.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 29.10.11 16:10 | |
| Treba mi pomoc,blokirao mi je mozak a trebam do sutra vec da imam zavrsen sastav Sastav je na temu "Ljubav dugo trpi,blagotvorna je,ljubav ne zavidi" trebala bi da bude prica o prijateljstvu druga/drugarice ako ima neko ko bi mogao da mi pomogne bila bi mu mnogo zahvalna :] | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 29.10.11 16:49 | |
| Budemo nešto smislili. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Minnie Početnik
Broj postova : 5 Godine : 30 Datum registracije : 29.10.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 30.10.11 13:50 | |
| el ste smislili nesto,barem da mi zapocnete :] | |
| | | stankovic Početnik
Broj postova : 2 Godine : 27 Datum registracije : 03.11.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 03.11.11 16:23 | |
| Treba mi hitno sastav na temu Moj omiljeni film ,ako moze film Neke ptice nikad ne polete ili Montevideo Bog te video. molim te | |
| | | stankovic Početnik
Broj postova : 2 Godine : 27 Datum registracije : 03.11.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 03.11.11 16:57 | |
| Pozuri te!!!!!!!!!!!!! | |
| | | nnsskkbb Početnik
Broj postova : 3 Godine : 30 Datum registracije : 11.12.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 11.12.11 17:04 | |
| ee treba mi sastav na temu "zasto volim Novu godinu" hitnooooo | |
| | | UROS LUKOVIC Početnik
Broj postova : 1 Godine : 26 Datum registracije : 11.12.2011
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 11.12.11 23:05 | |
| moze sastav na temu mali radojica opis lika plss sutra sam prva smena bar do 00:00 plsss imam pismeni | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 11.12.11 23:15 | |
| evo ti link a evo ti i ovaj citat pa nesto smisli ... al nikad mi nece biti jasno ajde sto ostavljate do zadnjeg casa al da nemozete naci na netu sami ... a vrlo je jednostavno sretno http://www.boske.rs/stranice/mali_radojica.html Mali Radojica iako sitnog rasta velikog srca fatalan bješe za sve svoje protivnike. Iako se rijetko spominje njegova fatalnost je došla do izražaja više puta. Crnomanjast prijekog pogleda i oštrog i odsječnog glasa Mali Radojica potiče iz plemena Sekulići iz istočne Crne Gore. Još kao mali isticao se svojom rječitošću i humorom. Ipak njegov put u svijet glamura i slave nije bio lak već kao što kažu trnovit. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Vladan Početnik
Broj postova : 2 Godine : 27 Datum registracije : 18.01.2013
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 19.01.13 9:58 | |
| Treba mi sastav na temu Badnje vece ili Bozicno jutro,ali u gradu. | |
| | | Vladan Početnik
Broj postova : 2 Godine : 27 Datum registracije : 18.01.2013
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 19.01.13 10:57 | |
| POMAGAJTE BOZICNO JUTRO ILI BADNJE VECE U GRADU! TNX UNAPRIJED | |
| | | bat65 Početnik
Broj postova : 2 Godine : 36 Datum registracije : 08.10.2013
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 08.10.13 21:33 | |
| eee treba mi sastav na temu ''biti zaljubljena'' HITNOOO | |
| | | svilena Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 947 Godine : 57 Datum registracije : 05.08.2010
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke 18.01.14 23:11 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sastavi za pismene zadatke | |
| |
| | | | Sastavi za pismene zadatke | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 61 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 61 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943556. in 18087 subjects
|
|