|
| Strah od gubitka virtualnih veza | |
|
+10californiamen teaa new name marijaterezija Zlatko Goran Ary Kikica Niky Blizanka 14 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Strah od gubitka virtualnih veza 12.07.09 12:33 | |
| First topic message reminder :evo jucer je bilo nevrijeme i ostala sam na tren bez neta... pa sam uhvatila sebe da me je strah ... da izgubim svaki kontakt s ljudima s kojima se dopisujem i koji mi unatoc tome što ih ne poznam zapravo znace dosta .... ma jeli ovo samo moj slucaj pitam se ... pa da li je ikoga strah ponekad od gubitka kontkta s prijateljima pa makar na kratko ... koliko su zapravo prijatelji vazni pa cak i virtualni.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 28.02.10 21:00 | |
| Ne bojim se gubitka virtualnih veza jer one s kojima sam povezana , ne ovisimo samo o netu, i toj virtuali, to nadilazi samo ovaj ekran. I kada nisam sa njima u kontaktu, uvijek su u mojim mislima i sijetim ih se često. | |
| | | californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 01.03.10 9:53 | |
| - Pikachu je napisao/la:
- californiamen je napisao/la:
- Pikachu je napisao/la:
- c_men je napisao/la:
- To jest: ako nismo u mogućnosti razmišljati o
nečemu - to prestaje postojati u nama, dolaze nove misli i osjećaji, potiskuju stare. Pa to sto se ti sa nekim neces cuti par dana, nedelja ili meseci...ne znaci da ces da ga zaboravis i da prestanes da mislis na njega... Npr...sad ti i ja da se ne cujemo...pa mesec dana...dva...nebitno...ja tebe ne bi zaboravila...iako nismo u kontaktu neki dug vremenski period, i ako cu ja mozda ostvariti kontakt sa nekom novom osobom... za tebe me vezuju neke lepe stvari i uspomene kojih se rado secam...a necu ih zaboraviti sigurno Takodje i za blizanku, Kikicu...nebitno sto smo mozda pricale 3-4 puta u zivotu, za njih me vezuje nesto lepo...i secacu se toga uvek....I nedostajale bi mi mnogo da neka od njih dve ne bude ovde neko vreme...Mada...zavisi od osobe do osobe...nisu svi isti... Piky.. ..prijateljice! ( uvijek me ugodno iznenadiš..svojom zrelošću..gotovo da ne vjerujem da su ove tvoje godine zaista te?)
Naravno da postoje osobe koje se snagom svoje osobnošću "usijecaju" duboko u nas, ostaju u našem sjećanju i, poneke, ne odlaze nikad - jer smo uz njih postali nešto drugo, promijenile su naš svijet, pomogli da razvijemo svoju osobnost.. Imam prijatelja ( mogu ga slobodno tako nazvati..) kojeg nisam vidio desetak godina, ali gotovo da ne prođe dan da ne razmišljam o njemu i njegovim postupcima koji su me stubokom promijenili. Njegova osobnost, njegova hrabrost, njegov prkos spram ustajalih tokova, njegova spremnost da ne pristane na poniženje i potčinjavanje autoritetu - tako su radikalno i snažno utjecali na moj svijet da, slobodno, mogu reći da sam ponosan što sam mu prijatelj. I znam: kada se opet, jednom, sretnemo, biti će kao da smo se jučer rastali...
I - naravno da nisu svi isti: Konfucije je izvrsno rekao da postoje oni s kojima ne vrijedi razgovarati i ako s njima razgovaramo - gubimo riječi; postoje, kaže on dalje, oni s kojima vrijedi razgovarati i ako s njima ne razgovaramo - gubimo čovjeka. U konačnici, smatra on, mudrac ne gubi niti riječi, niti čovjeka. Volim osjetiti osobnost koja me razvija: samo na ramenima divova ( nebitno da li su to osobe koje smo sreli u stvarnosti ili su mudraci koje naizalimo u knjigama..) možemo vidjeti dalje od svog pojedinačnog, osobnog svijeta.. Ako ikada budem naletela na neki tvoj post u kom se ne pominje neki mudrac...zapisacu taj datum ..Piky, Piky.. Piky je jedna MUDRICAmoja mala prijateljica, vesela baš je pčelica, simpatic zafrkantica... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 02.03.10 15:45 | |
| - Bella je napisao/la:
- Procitala sam sve postove u ovoj btw odlicnoj temi...
U svakom slucaju.... potaknuli ste me na razmisljanje, svatko od vas.... Ovo je prvi forum na koji sam se registrirala, jer me se ni jedan nije toliko dojmio, pogotovo oni opceniti i gdje se iza jednog tipicnog i prosjecnog profila cesto skriva osoba koja nema svoje "JA", ili ona koja zbog neprilagođenosti ne uspijeva sklopiti veze (prijateljske, poslovne, ljubavne...) u stvarnom zivotu... Slucajno sam upala na ovaj forum. Svidjelo mi se ime i rekoh zasto ne. I tu sam, na pocetku sklapanja prijateljstva s Vama - ugodnim jednostavnim,normalnim i simpa ljudima. I sada, cim sjednem za komp prva destinacija je "Relax forum", jer ljudi,iako vas ne poznajem dovoljno, prirasli ste mi srcu i cesto svojim originalnim idejama izmamite osmijeh na mome licu. Hvala vam Ma jesi vidio ..super Belice | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 10.04.10 17:09 | |
| .."Naravno da postoje osobe koje se snagom svoje osobnošću "usijecaju" duboko u nas, ostaju u našem sjećanju i, poneke, ne odlaze nikad - jer smo uz njih postali nešto drugo, promijenile su naš svijet, pomogli da razvijemo svoju osobnost.." Divno receno i ako ih izgubimo na neki nacin ostace uvek u nasim secanjima...i srcima.... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.04.10 23:20 | |
| Nemam straha, sve sam pretočio u stvarnost. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.04.10 23:23 | |
| Ne postoji strah..kod mene je granica cvrsto uspostavljena. | |
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.04.10 23:25 | |
| A kako glasi? Virtualno je SAMO virtualno? | |
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.04.10 23:26 | |
| Naravno..ti si me tome naucio.. | |
| | | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
| | | | californiamen Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.04.10 23:32 | |
| - Dita von Teese je napisao/la:
Heheheh..da ljudi vole vjerovati u cuda..srecom ja i ti nemamo tih problema.. Fatalna D.V.Teese... Baš sam jedan dan razmišljao - zašto si ti ..tako..fatalna ( i u virtuali..) ? | |
| | | | californiamen Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.04.10 23:37 | |
| Ma neće, pa pričamo o osjećajima..u virtuali... Zar ne postoje? Postoje.. Pa onda i fatalnost može postojati ( real i virtual) .. | |
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.04.10 23:40 | |
| | |
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.04.10 23:41 | |
| Moćna si - jer se osjećaš: moćna.. Fatalna si - jer se OSJEĆAŠ: fatalna.. Što veliš.na moj..zaključak? | |
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.04.10 23:42 | |
| Odlican..covek je ono sto oseca. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 27.04.10 21:12 | |
| Nemam takvih strahova |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 27.04.10 22:38 | |
| | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 27.04.10 22:46 | |
| ma kakav strahh ....nema gaaa :veseli:ne postoji virtuala :zaigrana _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 29.04.10 17:32 | |
| - californiamen je napisao/la:
To jest: ako nismo u mogućnosti razmišljati o nečemu - to prestaje postojati u nama, dolaze nove misli i osjećaji, potiskuju stare. Sad kontam da si bio u pravu... | |
| | | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 30.04.10 22:58 | |
| Daleko ce... | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 30.04.10 23:07 | |
| vrlo... | |
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 01.05.10 0:00 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza | |
| |
| | | | Strah od gubitka virtualnih veza | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 274 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 274 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|