Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Strah od gubitka virtualnih veza

Go down 
+10
californiamen
teaa
new name
marijaterezija
Zlatko
Goran
Ary
Kikica
Niky
Blizanka
14 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 Empty
PostajNaslov: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime12.07.09 12:33

First topic message reminder :

evo jucer je bilo nevrijeme i ostala sam na tren bez neta...
pa sam uhvatila sebe da me je strah ... da izgubim svaki kontakt
s ljudima s kojima se dopisujem i koji mi unatoc tome što ih ne poznam zapravo znace dosta ....

ma jeli ovo samo moj slucaj pitam se ... confused
pa da li je ikoga strah ponekad od gubitka kontkta s prijateljima pa makar na kratko ...
koliko su zapravo prijatelji vazni pa cak i virtualni....

Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po

Autor/icaPoruka
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime28.02.10 21:00

Ne bojim se gubitka virtualnih veza jer one s kojima sam povezana , ne ovisimo samo o netu, i toj virtuali, to nadilazi samo ovaj ekran.
I kada nisam sa njima u kontaktu, uvijek su u mojim mislima i sijetim ih se često.
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

Scorpio Broj postova : 2464
Godine : 124
Datum registracije : 17.11.2009

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime01.03.10 9:53

Pikachu je napisao/la:
californiamen je napisao/la:
Pikachu je napisao/la:

c_men je napisao/la:
To jest: ako nismo u mogućnosti razmišljati o
nečemu - to prestaje postojati u nama, dolaze nove misli i osjećaji,
potiskuju stare.
Pa to sto se ti sa nekim neces cuti par dana, nedelja ili meseci...ne znaci da ces da ga zaboravis i da prestanes da mislis na njega... Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 816407
Npr...sad ti i ja da se ne cujemo...pa mesec dana...dva...nebitno...ja tebe ne bi zaboravila...iako nismo u kontaktu neki dug vremenski period, i ako cu ja mozda ostvariti kontakt sa nekom novom osobom... za tebe me vezuju neke lepe stvari i uspomene kojih se rado secam...a necu ih zaboraviti sigurno Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 776231
Takodje i za blizanku, Kikicu...nebitno sto smo mozda pricale 3-4 puta u zivotu, za njih me vezuje nesto lepo...i secacu se toga uvek....I nedostajale bi mi mnogo da neka od njih dve ne bude ovde neko vreme...Mada...zavisi od osobe do osobe...nisu svi isti...

Piky.. Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 0457 ..prijateljice!
( uvijek me ugodno iznenadiš..svojom zrelošću..gotovo da ne vjerujem da su ove tvoje godine zaista te?)

Naravno da postoje osobe koje se snagom svoje osobnošću "usijecaju" duboko u nas, ostaju u našem sjećanju i, poneke, ne odlaze nikad - jer smo uz njih postali nešto drugo, promijenile su naš svijet, pomogli da razvijemo svoju osobnost..
Imam prijatelja ( mogu ga slobodno tako nazvati..) kojeg nisam vidio desetak godina, ali gotovo da ne prođe dan da ne razmišljam o njemu i njegovim postupcima koji su me stubokom promijenili. Njegova osobnost, njegova hrabrost, njegov prkos spram ustajalih tokova, njegova spremnost da ne pristane na poniženje i potčinjavanje autoritetu - tako su radikalno i snažno utjecali na moj svijet da, slobodno, mogu reći da sam ponosan što sam mu prijatelj.
I znam: kada se opet, jednom, sretnemo, biti će kao da smo se jučer rastali...

I - naravno da nisu svi isti: Konfucije je izvrsno rekao da postoje oni s kojima ne vrijedi razgovarati i ako s njima razgovaramo - gubimo riječi; postoje, kaže on dalje, oni s kojima vrijedi razgovarati i ako s njima ne razgovaramo - gubimo čovjeka. U konačnici, smatra on, mudrac ne gubi niti riječi, niti čovjeka.
Volim osjetiti osobnost koja me razvija: samo na ramenima divova ( nebitno da li su to osobe koje smo sreli u stvarnosti ili su mudraci koje naizalimo u knjigama..) možemo vidjeti dalje od svog pojedinačnog, osobnog svijeta..

Ako ikada budem naletela na neki tvoj post u kom se ne pominje neki mudrac...zapisacu taj datum Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 12363 Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 816407

Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 73820 Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 73820 ..Piky, Piky..

Piky je jedna MUDRICA
moja mala prijateljica,
vesela baš je pčelica,
simpatic zafrkantica...
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime02.03.10 15:45

Bella je napisao/la:
Procitala sam sve postove u ovoj btw odlicnoj temi...
U svakom slucaju.... potaknuli ste me na razmisljanje, svatko od vas.... Ovo je prvi forum na koji sam se registrirala, jer me se ni jedan nije toliko dojmio, pogotovo oni opceniti i gdje se
iza jednog tipicnog i prosjecnog profila cesto skriva osoba koja nema
svoje "JA", ili ona koja zbog neprilagođenosti ne
uspijeva sklopiti veze (prijateljske, poslovne, ljubavne...) u stvarnom zivotu...
Slucajno sam upala na ovaj forum. Svidjelo mi se ime i rekoh zasto ne. I tu sam, na pocetku sklapanja prijateljstva s Vama - ugodnim jednostavnim,normalnim i simpa ljudima.
I sada, cim sjednem za komp prva destinacija je "Relax forum", jer ljudi,iako vas ne poznajem dovoljno, prirasli ste mi srcu i cesto svojim originalnim idejama izmamite osmijeh na mome licu. Hvala vamStrah od gubitka virtualnih veza - Page 3 808668

Ma jesi vidio ..super Belice Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 684631
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime10.04.10 17:09

.."Naravno da postoje osobe koje se snagom svoje osobnošću "usijecaju" duboko u nas, ostaju u našem sjećanju i, poneke, ne odlaze nikad - jer smo uz njih postali nešto drugo, promijenile su naš svijet, pomogli da razvijemo svoju osobnost.."
Divno receno i ako ih izgubimo na neki nacin ostace uvek u nasim secanjima...i srcima....
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:20

Nemam straha, sve sam pretočio u stvarnost. veseli

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog
Broj postova : 3308
Godine : 114
Datum registracije : 12.02.2010

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:23

Ne postoji strah..kod mene je granica cvrsto uspostavljena.
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:25

A kako glasi? Virtualno je SAMO virtualno? Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 432419
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:26

Naravno..ti si me tome naucio.. Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 816407
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:28

Dita von Teese je napisao/la:
Naravno..ti si me tome naucio.. Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 816407

Neki puknu pa povjeruju u čudo? Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 182284
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:30

Neki puknu pa povjeruju u čudo? Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 182284

Heheheh..da ljudi vole vjerovati u cuda..srecom ja i ti nemamo tih problema..
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:32

Fatalna D.V.Teese...

Baš sam jedan dan razmišljao - zašto si ti ..tako..fatalna ( i u virtuali..) ? Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 446358
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:34

Fatalna D.V.Teese...

Baš sam jedan dan razmišljao - zašto si ti ..tako..fatalna ( i u virtuali..) ? Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 446358
Ako ti odgovorim,bojim se da ce nas kazniti zbog spama.. Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 668150
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:37

Ma neće, pa pričamo o osjećajima..u virtuali... Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 31382

Zar ne postoje? Postoje..

Pa onda i fatalnost može postojati ( real i virtual) ..
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:40

Naravno..jos kako..
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:41

Moćna si - jer se osjećaš: moćna..
Fatalna si - jer se OSJEĆAŠ: fatalna..

Što veliš.na moj..zaključak? Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 31382
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:42

Odlican..covek je ono sto oseca.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime27.04.10 21:12

Nemam takvih strahova Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 668150
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger
Broj postova : 3434
Godine : 38
Datum registracije : 25.11.2009

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime27.04.10 22:38

Zavisi kojih veza : )
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime27.04.10 22:46

ma kakav strahh ....nema gaaa :veseli:ne postoji virtuala veseli :zaigrana

Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime29.04.10 17:32

To jest: ako nismo u mogućnosti razmišljati o nečemu - to prestaje postojati u nama, dolaze nove misli i osjećaji, potiskuju stare.

Sad kontam da si bio u pravu... Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 765814
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime29.04.10 17:36

Mimi je napisao/la:

To jest: ako nismo u mogućnosti razmišljati o nečemu - to prestaje postojati u nama, dolaze nove misli i osjećaji, potiskuju stare.

Sad kontam da si bio u pravu... Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 765814

Pa ofkors...samo ti mene slušaj, daleko ćeš dogurati.. Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 31382
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger
Broj postova : 3434
Godine : 38
Datum registracije : 25.11.2009

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime30.04.10 22:58

Daleko ce... Smile
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime30.04.10 23:07

vrlo... Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 12363
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime01.05.10 0:00

mihaela je napisao/la:
Daleko ce... Smile

Citat :
vrlo... Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 12363

Hehe, pao snijeg i zavio brijeg, pa ptičice pokazale tragove... Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 73820
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza   Strah od gubitka virtualnih veza - Page 3 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Strah od gubitka virtualnih veza
[Vrh] 
Stranica 3 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Strah od intimnosti
» Kako dalje nakon gubitka djeteta
» Manjim i češćim obrocima do trajnog gubitka kilograma
» Kako se nosite sa osjećam gubitka bliske osobe
» Strah od neuspjeha