| Strah od gubitka virtualnih veza | |
|
+10californiamen teaa new name marijaterezija Zlatko Goran Ary Kikica Niky Blizanka 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Strah od gubitka virtualnih veza 12.07.09 12:33 | |
| evo jucer je bilo nevrijeme i ostala sam na tren bez neta... pa sam uhvatila sebe da me je strah ... da izgubim svaki kontakt s ljudima s kojima se dopisujem i koji mi unatoc tome što ih ne poznam zapravo znace dosta .... ma jeli ovo samo moj slucaj pitam se ... pa da li je ikoga strah ponekad od gubitka kontkta s prijateljima pa makar na kratko ... koliko su zapravo prijatelji vazni pa cak i virtualni.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 12.07.09 12:45 | |
| Smatram da su svaki prijatelji važni...bili oni virtualni ili stvarni.....prijatelj je prijatelj...uvijek tu za tebe .....bio blizu ili daleko.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 12.07.09 14:52 | |
| Moram priznati...dok sam imala samo komp...kada odem negdje,baš su mi falili virtualni prijatelji,ta zezancija... Poslje kupila i laptop,pa sam uvijek tu negdje... i kada nisam doma... |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 12.07.09 16:03 | |
| Zanimljiva tema ......ja sam isto neki dan o tome razmišljala, i dobro kažeš ljudi koje zapravo ne poznaš, postanu ti važni, nasmijem se u šetnji jer se sjetim spački koje sam napravila nekima...meni bi falilo par vas jako, zapravo falili bi mi svi s kojima se poznajem tu, jer svatko mi je drag na svoj naćin i iako se s nekima ne tipkam previše..sjetim ih se ako ih ne vidim dan dva....zašto, tko će znati, ali nebi voljela da ostanem bez te virtualne veze s Vama.... : : | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 12.07.09 18:33 | |
| pa, naravno da bi mi falili kada bi negdje otišao ili ne bi mogao duže vremena do kompa...
najveću krizu sam imao prošle godine kada sam dva tjedna bio na jednom putovanju... bez laptopa, bez ičega.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 12.07.09 20:56 | |
| Jako zanimljiva tema Vežem se uz ljude, bilo bi mi žao otuđiti se. Isto tako ponekad me smeta što mislim da ponekad previše vremena provodim za kompom pa mi dobro dođe da se maknem. Ali, to je kao i sa realnim vezama, ponekad mala pauza osvježi druženje. No, to je drukčije kad svojevoljno odlučiš, a drukčije kad ti vrisne komp ili sl... |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 12.07.09 21:21 | |
| Uh bila sam u bolnici desetek dana...užas...nemam laptop i mislilasam da ću poludit...onda me jedna forumašica zvala i prenašala mi poruke od ostatka društva...kad sam došla kući prvo šta sam napravila upalila sam komp i javila se njima... To društvo sam kasnije upoznala i u reali i često se nađemo na kavi...jednom tjedno barem... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 12.07.09 21:28 | |
| Znam kako je to Ariela i ja sam proveo 10 dana u bolnici, u početku je bilo ok par dana no kad sam se oporavio počelo mi je faliti moj laptop |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| |
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.07.09 13:51 | |
| - niky2803 je napisao/la:
- Smatram da su svaki prijatelji važni...bili oni virtualni ili stvarni.....prijatelj je prijatelj...uvijek tu za tebe .....bio blizu ili daleko....
S ovim se potpuno slažem. Poznajem nekoliko divnih osoba na netu, koje doista mogu nazvati prijeteljima. Osobe s kojima se savršeno razumijem, osobe koje su fenomenalne. Ne bi mi bilo drago da izgubim kontakt s tim osobama. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.07.09 13:52 | |
| ma kakav strah | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.07.09 13:55 | |
| Pa nikog nije baš strah vjerojatno, ali nikom ne bi bilo drago izgubiti vezu s nekim dragim prijateljima. Ili se ti nisi sprijateljio s nikim na netu Zlatko? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.07.09 13:57 | |
| Važni su mi virtualni prijatelji,kako ne,ne mogu ni zamislit jedan dan takoreći da se ne tipkam s pojedincima,i kao što kaže niky prijatelj je prijatelj....i s nekima zaista sam prijatelj isto kao i u reali. |
|
| |
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.07.09 13:59 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.07.09 14:00 | |
| Blizanko | |
|
| |
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.07.09 14:03 | |
| eto vidis ...sta bi ja bez tvojih pusa ili tvog plakanja.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 13.07.09 14:10 | |
| Pa ništa nemožeš mti bezmene jadna ti | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 23.09.09 15:19 | |
| Nije ne strah od gubitka veza koje su samo virtualne. Ali naravno da mi ne bi bilo drago izgubiti kontakt s ljudima s kojima je odnos nadišao puko tipkanje. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
marijaterezija Početnik
Broj postova : 30 Datum registracije : 17.09.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 23.09.09 15:44 | |
| Bilo koju vezu pa ivirtualnu je bolno izgubiti no ipak iz iskustva lakše podnašam taj gubitak nego gubitak u stvarnom svijetu. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 23.09.09 15:48 | |
| I ovo je stvarni svijet. Ne tipkaju roboti. Postoji jasna razlika između tipkanja sa osobom koja ti je samo gomila slova na ekranu i to je stvarno virtualno, ali i ovako se mogu započeti dublji odnosi koji nadilaze riječ virtualno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 23.09.09 16:10 | |
| za mene ne postoji vise virtuala...ovo mi je sve stvarno ...svi moji prijatelji ..su sad ljudi koji imaju osjecaj...i to mnogo veci nego neki koji su mi blizu ...kazu daleko od ociju ...daleko od srca za mene ovo nije tacno ...i bojim se gubitka ne virtualne veze ..nego meni dragih ljudi...asli mislim da je ovo sve tako cvrsto ...da se ne trebam vise bojati _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 23.09.09 22:00 | |
| Naravno da postoji strah..jer nije dosta poruka dvije tri kad nemaš net..nakon tjedan dana bile bi samo dvije por..nakon dva tjedna jedna i vjerujem da bi se kontakt izgubio..ne kažem da bi zaboravila prijatelja koji nije više virtulan, staršno bi bolio ..nego..teško je održavati vezu ..kada se srečeš s nekim svaki dan,a kamoli s porukom dvije.....jer nije baš sve jedno kad nemaš net..a navikneš pričati svaki dan barem uz kavu ujutro i nedostaje ti to jako..ali kada se vratiš shvatiš da se može i bez kompa..da ne mora biti stalno upaljen..da ti svijet prolazi dok blejiš u montor...da mi vrijeme sporije teče kad se iskopčam..i naravno da se bojim toga.. | |
|
| |
new name Početnik
Broj postova : 75 Datum registracije : 23.07.2009
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 25.09.09 21:22 | |
| Volim ja net i sve, ali dani bez njega definitivno dobro dođu... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Strah od gubitka virtualnih veza 25.09.09 21:24 | |
| New name savršeno dobro si to sročio....... |
|