|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 16:55 | |
| Cekaj me jos malo
Moje je srce ostalo tamo gde je cvetao maslacak zut gde su se usne, moje i tvoje ljubile sreco prvi put
Ref. 2x Cekaj, cekaj me jos malo moja tajno mladalacka prva pesmo, prva prico prva suzo devojacka
Moje je srce ostalo tamo gde je tisina budila dan i gde su oci, moje i tvoje otkrile sreco prvi san
Ref. 2x
Moje je srce ostalo tamo gde je saptao proleca glas gde i sad stoje, najdraze moje imena nasa umesto nas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 16:55 | |
| Dodji i reci da me volis
Sta mi to tvoj pogled kaze da li me to srce laze ne laze niko mi ne treba reci ne laze ti si moj put k' sreci
Ref. Ti si taj pravi covek za mene ti si taj ja sam cekala tebe dodji i reci da me volis dodji i reci da me volis
Osecam plamen sto gori da li to ljubav govori ljubavi niko mi ne treba reci ljubavi ti si moj put k' sreci
Ref.
Dal' sam to cekala tebe dal' si ti sreca za mene to si ti niko mi ne treba reci to si ti vodi me vodi k' sreci
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 16:56 | |
| Dve sudbine
Dve sudbine vezali smo ti i ja dva izvora jednu reku stvorila (2x)
O bas mi godi to o kad smo zajedno
Ref. 2x Jedno sunce da nam sja nista vise ne treba imacemo sve ti i ja
Moj zivot je sjaj u tvojim ocima ko noc i dan vezani smo ti i ja (2x)
Ref. 2x
Tvoj dodir je zar na mojim usnama hej srecna sam samo kad sam s tobom ja (2x)
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 16:56 | |
| Jos si meni drag
Opet sama lutam gradom izmicu mi putevi vec godinu zivim s nadom vratices se ti
Ne moze mi Bog pomoci gubi mi se svaki trag jos verujem da ces doci jos si meni drag
Ref. A ti srecno zivis zelje nemas da me vidis da umirem, blago tebi zaplakao za mnom nebi
A ti srecno zivis zelje nemas da me vidis da umirem, blago tebi zaplakao nebi
Jos te volim, pricam svima pa iako zivis s njom dok postojim, dok me ima imas topli dom
Ne moze mi Bog pomoci gubi mi se svaki trag jos verujem da ces doci jos si meni drag
Ref.
Idu ljudi zagrljeni kao sto smo nekad mi oboje smo srecni bili sad si samo ti
Ne moze mi Bog pomoci gubi mi se svaki trag jos verujem da ces doci jos si meni drag |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 16:57 | |
| Miluj me, miluj
Prva si ljubav u meni sto pali vatru i zar zivotu hvala za tebe ti si mi najlepsi dar
Ref. 2x Miluj me, miluj, miluj zeljna sam dodira tvog ljubi me ljubi, ljubi zeljo zivota mog
Srce si moje voljeno osecam dodira zar sreca sa moja beskrajna ti si mi najlepsi dar
Ref. 2x
Ti si me ucio svemu najlepsi s tobom sam par zauvek hvala ti sreco ti si mi najlepsi dar
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Niko te niko ne zna
Svi misle da si dobar da je lepo s tobom pred drugima uvek fin posle muke s tobom (2x)
Ref. 2x Niko te niko ne zna delujes k'o cvece samo moje srce zna da sam lose srece
Kol'ko gresis sto mi mnoge zavide na tebi da sam znala ja za tebe nikad posla nebi (2x)
Ref. 2x
Sto si takav prema meni reci moje milo kad bi bio malo bolji sve bi lepse bilo (2x) |
| | | Gost Gost
| O da li znas
Uzalud je da molim i patim tebe tako ne mogu da vratim mrzim zivot sto mi sanse pruza ti si bio moja zadnja ruza
Ref. 2x O da li znas kako oci peku o da li znas kako suze teku kad gubis onog koga ljubis i kada molis onog koga volis
Sve mi tvoje i sad puno znaci al' je ponos od ljubavi jaci ko je gresan to ce reci vreme ali onda nece biti mene
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 16:58 | |
| Sanjala sam nase vencanje
Sanjala sam mili, mili ti i ja se zagrlili pa idemo ti i ja da kazemo ono da
Ref. 2x Sanjala sam u svitanje da me vodis na vencanje zagrljeni, srecna lica a na meni vencanica o, neka bude to
Nisu snovi uvek java nije svaka ljubav prava zato molim ovaj dan neka stvarnost bude san
Ref. 2x
Sanjala sam, neka bude mogu neki da se cude kad podjemo ti i ja da kazemo ono da
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 16:58 | |
| Sta bih ja da nema tebe
Sta bih ja da nema tebe tvoje ruke da me greje posle onih teskih dana ko bi znao da se smeje
Ref. 2x Vratio si me u zivot sad mi ljubav pali vene tuga je za neke druge ti si bio lek za mene
Sta bih ja da nema tebe da ne gledam tvoje oci posle onih teskih dana crne bi mi bile noci
Ref. 2x
Sta bih ja da nema tebe da ne ljuljam naseg sina posle onih teskih dana sve bi bilo ko prasina
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 16:59 | |
| Sve me na tebe podseca
Opet na pragu prolece noci bez tebe bolece od kad me tuga miluje niko me ne dodiruje
Ref. Bio si moja nesreca sve me na tebe podseca prazna me soba ubila nisam te dugo ljubila
Gledaj me kako odlazim tuzna kraj tebe prolazim od kad je suza kanula nije mi zora svanula
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Sudbina
Sa kim pijes kafu jutarnju da l' te gorko na me podseca il' si nas'o novu draganu maznu kao sunce s proleca
Ko zna kom' se isto udvaras ko ti opet guzva kosulje kad za srecu nikom ne valjas ko te ljubi da se otruje
Ref. A ja opet kunem sudbinu sudbinu, sudbinu ovaj zivot gorak je gorak je, gorak je
Steta sto sam prokleta prokleta, prokleta pa cekam tvoje korake korake, korake
A ja opet kunem sudbinu sudbinu, sudbinu ovaj zivot gorak je gorak je, gorak je
Steta sto sam prokleta prokleta, prokleta pa jos cekam tvoje korake
S kojom pricas tu na jastuku da li je i ona stradala ja jos imam losu naviku da se vracam gde sam padala
Ref.
Kafa gorka i bez secera crnja ti je i od cemera al' je slatka kao prevara kada ti je srce nevera |
| | | Gost Gost
| Tamo gde je milo moje
Tamo, tamo gde je milo moje tamo srce moje ostalo je
Da li zna, Boze da li zna da je moja dusa s njim kada nisam ja
Ref. 2x Tamo, tamo gde je milo moje tamo srce moje ostalo je (ostalo da voli za oboje)
Da li zna, kako ceznem ja da mu svoje usne dam kao nekada
Ref. 3x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 17:00 | |
| Umiljato oko moje
Gotovo je, gotovo je svanula je ljubav jedna sve sto drugom dala ne bih uspelo je samo tebi (2x)
Ref. 2x Umiljato oko moje lepse usne ne postoje nisam srela ljubav vecu i zbog tebe poludecu
Trazili su, trazili su mnogi put do moga srca bogatstvo bi svoje dali da ga nadju nisu znali (2x)
Ref. 2x
Vernost, ljubav i postenje i od toga mnogo vise imaces u jednoj zeni budi veran samo meni (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 17:00 | |
| Vrati mi se ti
Zasto si nestao voleti prestao tugo velika zasto si nestao voleti prestao brigo jedina a, gde si ti, a, gde si ti
Ref. 2x Vrati mi se ti da ne budem sama ljubav stanuje na tvojim usnama vrati mi se ti jer jos si u meni niko ne moze da tebe zameni
Zasto me ostavljas brzo zaboravljas tugo velika zasto me ostavljas brzo zaboravljas brigo jedina a, gde si ti, a, gde si ti
Ref. 2x
Vrati mi se ti da ne budem sama ljubav stanuje na tvojim usnama vrati mi se ti jer jos si u meni niko ne moze da te zameni
Ref.
Niko ne moze da tebe zameni |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 17:31 | |
| Zagrli me, majko
Zagrli me, majko ubija me tuga rastasmo se i mi eto njemu nista nije sveto sad ti placem kao dete nek mu budu staze klete
Ref. Mrzim zemlju kojom hoda mrzim sve od muskog roda zagrli me, majko
Zagrli me, majko najteze je meni ruke mi je okovao crne mi je dane dao sada patim, znas koliko prodao me kao niko
Ref.
Zagrli me majko umrecu ti sama necu nikog da me voli nema mesta gde ne boli u mom srcu rane zive njegove su oci krive
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 17:32 | |
| Zato mi je zao
Za tebe bih zvezde ko jabuke brala za tebe bih sunce plavom nebu krala
Ref. 2x A ti za mene ne bi ni vlas kose dao zato mi je krivo zato mi je zao
Za tebe bih boje ukrala sa duge da ti bojim snove da otera tuge
Ref. 2x
Da usnama tvojim takva zelja krene na dno okeana poslala bi mene |
| | | Gost Gost
| Umrecu zbog tebe
Odkad me ne volis san mi ne dolazi zivim od proslosti jer ljubav nam odlazi
Ref. 2x Mozes li da osetis da dusu mi lomis kao klas umrecu zbog tebe, umrecu zbog nas ako ti ne cujem glas
Koliko straha mi donose dani svi zivim od proslosti placem zbog ljubavi
Ref. 2x
Volim te |
| | | Gost Gost
| Zaljubila se devojcica
Zaljubila se devojcica jedna, devojcica jedna medena i cedna, medena i cedna ko nikada pre, ko nikada pre u mladica starijeg od nje, u mladica starijeg od nje
Ref. Ostavi, ostavi i majku i sve odose, odose, niko ne zna gde 2x
Jeca, jeca srce, ljubav ce da boli oprosti mi, majko draga, ali ja ga volim 2x
Od rodnog doma i majcinog placa, i majcinog placa ljubav bese jaca, ljubav bese jaca na polasku svom, na polasku svom dade pismo bratu rodjenom
Ref.
Oprosti, oce, i majcice mila, i majcice mila nisam pogresila, nisam pogresila i ne budi ljut, i ne budi ljut svako ima svoj zivotni put, svako ima svoj zivotni put |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 17:33 | |
| Znas da nosim prsten tvoj
Jutro svanu tuzan dan suze na mom licu sanjala sam kako zenis moju drugaricu
Ref. Znas da nosim prsten tvoj ne dozvoli mili moj obecao si sva u belo zagrljeni, da prodjemo selo
Kad me volis, zeni me nasmejana lica cinimi se kad te gledam moja drugarica
Ref.
Ona nije kao ja i nemoze biti obecao si da ces samo mene ozeniti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 17:33 | |
| Sto cu cuda uciniti
Ukrala bih travi rosu ukrala bih zori sjaj sto bih cuda ucinila sve zbog tebe sreco znaj
Ref. Da budemo srecni dugo da ne bude nikad kraj sto cu cuda uciniti sve zbog tebe sreco znaj
Pronasla bih okeane pronasla bih svetu kraj sto bih cuda ucinila sve zbog tebe sreco znaj
Ref.
Pretvorit cu san u javu suncu naci novi sjaj sto bih cuda ucinila sve zbog tebe sreco znaj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 17:34 | |
| Naviko si mali moj
Da li bi me voleo da li bi mi srce dao da sam ista ko i sve sto ti nisu znale reci ne
Nebi me ni sanjao nebi mi ni ime znao da ti nisam rekla ne nebi te bilo kraj mene
Ref. Naviko si mali moj da te maze, da te paze budio si nespokoj ljubio na kratke staze
Nece moci mali moj meni treba mnogo vise necu samo dodir tvoj da mi vetar suze brise
Mislio si da sam ja naivna i slatka mala tajni plan sam imala tvoju sam igru igrala
Postala ti deo sna radila sam sta sam htela shvatio si kasno da tvoje sam srce uzela
Ref.
Ref.
Nece moci mali moj meni treba mnogo vise necu samo dodir tvoj da mi vetar suze brise |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 17:34 | |
| Mnogo sam te pozelela
Mnogo sam te pozelela od zelje se razbolela tri noci sam tugovala tri zore sam to cekala
Ref. Da mi dodjes da te vidim srce da mi smiris
Mnogo sam te pozelela dusu bih ti svoju dala danima sam tugovala nocima te dozivala
Ref. 2x
Mnogo sam te pozelela mnogo sam ti reci htela sve bih mogla, sve bih smela al' ne vredi, tebe nema |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 17:35 | |
| Ljubav kad je prava
Otvorila sirom vrata moje duse kao carske odaje nemoj da je ranis uzmi je polako sama ti se predaje
Ref. Ljubav kad je prava, ne pita se glava sta je dobro, sta je zlo kada srca pisu, granice se brisu sve je ko u snu, kad je ljubav tu
Svaka mi je zora opijena tobom ostala na jastuku zaboravu saljem svaki dan bez tebe kao losu naviku
Ref.
Pogledaj mi oce kao iskre gore kao zvezde blistaju njihovo si nebo samo tebi mogu tajne sve da priznaju |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 17:35 | |
| Kad su cvetale tresnje
Kad su cvetale tresnje znala sam, sreca nas prati ja sam za ljubav tvoju zivot mogla dati, da li znas, dali znas
Ref. O, da li pamtis sve one reci sve one pesme i noci bez snova poljupce vrele sto sam ti dala u senci bagremova
Kad su cvetale tresnje bila su vremena druga nezne cvetove bele ubila je moja tuga, da li znas, da li znas
Ref.
Kad su cvetale tresnje bila su vremena sijajna zivot mi donese tebe bio si moja tajna, da li znas, da li znas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 17:36 | |
| Kazi mi, sunce moje
Kazi mi, sunce moje ko se to igra s dusama nasim cega se ja to, ljubavi, plasim i kad me cuva narucje tvoje zbog cega mislim sve nestalo je
Ref. Kazi mi, sunce moje kad spustim glavu na grudi tvoje zasto ti uzdah iz grudi krene ko te to sada krade od mene
Kazi mi, sunce moje ko nam zivote kida ko strune al' moje oci suza su pune i kao da se za ljubav boje zasto sve lepo i prokleto je
Ref.
Ko mi to stvara slutnju sto boli sad kad te, duso najvise volim |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Dragana Mirković - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 367 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 367 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|