|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:29 | |
| I u dobru i u zlu
Iz dana u dan ti mi krades san igras mi pred ocima ne das mira nocima (2x)
Ref. 2x I u dobru i u zlu i na javi i u snu imam zelju jedinu i u dobru i u zlu i na javi i u snu da si pored mene tu
Iz casa u cas ja ti cujem glas ne das dusi dahnuti ne das zori svanuti (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:30 | |
| Laste
Odavno mogu da biram da biram i priznam koga cu voleti usnama koga da diram da diram i gde ce jutro me poneti
Jer kada drugome se predam srce tad nije mi cisto taj tudji pogled i tudji glas mi prija al' nije isto
Ref . Lete, lete laste unazad godina se tuzna sprema lete, lete traze onaj grad gde nas dvoje vise nema
Lete, lete laste unazad bar mi se pojednom javi digni ruku da vidim da si ziv i lep k'o nekad, pa drugoj nastavi
Odavno mogu da idem da idem gde god mi dusa pozeli al' kada tamo i stignem bas nista, nista da me razveseli
Jer kada drugome se predam srce tad nije mi cisto taj tudji pogled i tudji glas mi prija al' nije isto |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:30 | |
| Ne vracam se starim ljubavima
Stalno mi pretis odlaskom stalno mi pretis rastankom kao da ti nisam verna bila ne znam stvarno gde sam pogresila
Ref. 2x Probaj, ostavi me ako druga nesto lepse ima ne zaboravi, ja sam samo jedna ne vracam se starim ljubavima
Smiri se smiri ne luduj pricama raznim ne veruj odkad tebe moje srce ljubi nikad nije postojao drugi
Ref. 2x
Nikad se nisam vracala neverstva nisam placala ne znam sta mi tvoje srce sprema ako odes pomirenja nema
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:39 | |
| Niko nikog ne voli
Ko da sam prokleta, ko da sam ukleta ma sta sam Bogu zgresila meni su suze sudbina drugom se sreca smesila (2x)
Devedeset sedma putuje ma do djavola nek' ide meni je dusu uzela i jos mi leka ne vide
Ref. 2x Jer niko nikog ne voli i niko nikom ne treba i niko nikog ne sanja samo tebe ja
Ko da sam prokleta, ko da sam ukleta jos nisam tako volela tvoje me oci ubise nisam ih jos prebolela (2x)
Devedeset sedma putuje ma do djavola nek' ide meni je dusu uzela i jos mi leka ne vide
Ref. 2x
I kise liju pravo na mene ja vise ne znam sta cu sa sobom i Bog je hteo da lose krene odkada vise nisam sa tobom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:42 | |
| Nije tebi do mene
Bicu i ja jednom ljubav necija, necija ali tvoja, ej sto zalim nikada, nikada
Ref. 2x Grudi bole neka se skamene nije tebi, nije tebi do mene
Nosicu ja zlata i bisera, bisera al' od tebe, ej sto zalim nikada, nikada
Ref. 2x
Imacu ja kceri i sinova, sinova ali s tobom, ej sto zalim nikada, nikada |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:43 | |
| Pitaju me u mom kraju
Zatvoricu oci jer ne zelim vise da te vidim ipak necu moci sama sebe ponovo se stidim
Ne pomazu vrata svi cuvari, kljucevi ni brave ti ces uvek naci put do moga srce, moje glave
Ref. Pitaju me u mom kraju ko da ne znaju zasto mi se usne vise nikom ne daju
Pitaju me u mom kraju ko da ne znaju da se suze kao laste uvek vracaju
Propale su nade oblaci samoce me hoce oko mene stezu obruc straha, bola i hladnoce
Ne pomazu vrata svi cuvari, kljucevi ni brave ti ces uvek naci put do moga srce, moje glave |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:44 | |
| Rodjen za mene
Zbog te crne kose tvoje sve sam momke ostavila zbog tvog oka plave boje u tebe se zaljubila
Ref. Najlepsi moj, najdraze moje dodji cekam ruke tvoje srce bi s tobom da krene rodjen si rodjen za mene
Zbog te cvrste ruke tvoje sto me nezno milovala ja ti nudim srce svoje jer tebe sam zavolela
Ref.
Zbog te srece koju imam sve cu tebe pokloniti ja sam ruza, mene cuvaj kraj tebe cu procvetati |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:45 | |
| S vremena na vreme
Hajde druze nado jedina tugu mi ublazi ja ga dugo nisam videla al ti mi sve kazi (2x)
Ref. Dodje li mu druze moj s vremena na vreme da otvori dusu i pita za mene
Dodje li mu kada u kafanu krene da polomi neku casu i za mene
Pricaj mi o njemu ponovo zaceli mi rane kako zivi, s kim li provodi i noci i dane |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:45 | |
| Simpatija
Desilo se slucajno eto najlepse s tobom prodje leto (2x)
Ref. 2x Jedan pogled simpatija jedan osmeh sunce sija tvoj poljubac jutra sjaj noc sa tobom pravi raj
Prolaze dani kao ptice opijena srecom ljubim tvoje lice (2x)
Ref. 2x
Srca smo nasa zarobili da li to vidis mili |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:46 | |
| Stani duso, stani zlato
Stani zlato, stani duso ne odnosi sve sa sobom stani sreco malo mi je jedno vece s tobom (2x)
Stani sunce, stani zoro nije lako cuti zbogom stani sreco malo mi je jedno vece s tobom (2x)
Stani suzo, stani zeljo nek sve ide s milim Bogom stani sreco malo mi je jedno vece s tobom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:47 | |
| Vetrovi tuge
Hej, tugo slusaj me nisam ti prijatelj idi od mene ti pa ljubav beskrajnu moju i njegovu na miru ostavi
Ref. 2x Vetrovi tuge, cije ste sluge zar nasa ljubav zasluzuje to znam da me voli, zna da ga volim zasto bi to bolu vodilo
Hej, tugo slusaj me nisam te pozvala i zato odlazi jer nasa ljubav je pesma i muzika nikad ne prolazi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:49 | |
| U godini
Jos u svakom tebe vidim nista novo nisam srela ma gde bio, ti u meni imas samo prijatelja (2x)
Ref. 2x U godini jedan dan zagrli me moje milo samo o njoj ne pricaj mi jos teze bi meni bilo
Kol'ko prodje od rastanka sto se nekad bar ne javis kad ucini vreme svoje nemoj da me zaboravis (2x)
Ref. 2x
Ne pricaj mi da si srecan da joj nase noci dajes kazi sto od mene ode i dali se danas kajes (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:50 | |
| Umirem majko
Od kada te nema ne mirise cvece sve ljubavi zive samo moja nece
Od kada te nema ne mirise cvece meni nema srece
Ref. Umirem, umirem majko a ne budi me sta ce mi ovo prolece kad on ne ljubi me
Beli narcis vene ti nisi kraj mene sa bolom se topim kako oci sklopim
Beli narcis vene ti nisi kraj mene samo uspomene
Ref.
Neka drugi krenu tamo gde smo stali za svu moju tugu i zivot je mali
Neka drugi krenu tamo gde smo stali nek me niko ne zali |
| | | Gost Gost
| Varala bih varala
U ljubavi sve se sme male slatke prevare samo da se nase dve ruke sastave
Ref. 2x Zasto ne bih varala rukama te ukrala samo da te zagrlim
Varala bih varala usnama te lagala samo da te poljubim
U ljubavi sve se sme male slatke prevare samo da se moje sve zelje ostvare |
| | | Gost Gost
| Volela bih da te vidim
Volela bih da te vidim sta li radis ove noci jos me plasi soba prazna cekam, znam da neces doci (2x)
Ref. 2x Ja ni danas nikog nemam umrlo je sve u meni dozvoli mi da te vidim jos jednom se bar okreni
Volela bih da te vidim oprosti mi, danas samo dok kraj mene nemo stojis sto ne kazes da se znamo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:51 | |
| Trag u vremenu
Jos cuvam secanje na nas i u snu ti cesto cujem glas i jos pamtim ono vreme kad si goreo zbog mene a ja u tvoj sneni pogled tonula
Nije to bio jedan dan to su bile godine sada samo proslost napred vodi me
Ref. Zar smo mi bili samo trag u vremenu tek ljubav sto je nestala u plamenu sada smo ti na jugu, ja na severu moj seceru, moj seceru
Zasto smo mi bas od sudbine prognani kad ljubavi smo bili tako odani al' prekasno je da se ista promeni moj voljeni, moj voljeni
Tece reka nasih godina jedno drugom nismo sudbina sad nas pola sveta deli jesmo li to sami hteli il' je sve to ipak volja bozija
Sasvim kao stranca dva bez lica i bez imena sad bi prosli jedno pokraj drugoga |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:51 | |
| Ruze cvetaju samo u pesmama
Slusam pesmu o ljubavi srecnoj sto donosi radost i lepotu sreca cesto u pesmama dodje ali tako retko u zivotu
Ref. Ruze cvetaju samo u pesmama kao sve lazi na tvojim usnama kraj pesme istinu donosi ko tudje ruke u tvojoj kosi
Ko u pesmi nismo srecni bili i rastali na pocetku puta sve bi dala kad bi opet bilo ko u pesmi, barem pet minuta
Ref.
Jos su samo romanticne pesme sad je vreme modernih ljubavi broj je vazan, nije vazno ime brzo voli, brzo zaboravi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:55 | |
| Samo da te vidim
Rekose mi usne tvoje da ti srce pati na rastanku rekoh samo bar ponekad svrati (2x)
Ref. 2x Samo da te vidim da ti cujem glas da jos jednom zivim i umrem zbog nas
Zadrhtalo srce moje kao da ce stati znam da neces, ali rekoh bar ponekad svrati (2x)
Ref. 2x
Stezem srce, suzu molim da se oku vrati i zadnjom te snagom zovem bar ponekad svrati |
| | | Gost Gost
| Spasi me samoce
Osecam ruke tvoje ponovo u mojoj kosi da li srecu ili tugu dolazak tvoj donosi (2x)
Ref. 2x Spasi me samoce cutanja i placa pomozi da postanem od sudbine jaca
Hvala ti sto se vracas u zivot vracas mene povratkom se tvojim pale vatre srece ugasene (2x)
Ref. 2x
Sunce oku tvome sija za mene samo jedno drugom grehe stare za sav zivot oprastamo (2x) |
| | | Gost Gost
| Shvatila sam sve
Shvatila sam shvatila shvatila sam sve medju nama nije isto kao pre (2x)
Neko te zivote odnosi od mene u zagrljaj novi neke druge zene
Ref. 2x Tesko, tesko tesko je sama ja a ti pored nje
Bolna je bolna istina ta da te gubim zauvek shvatila sam ja (2x)
Neko te zivote odnosi od mene u zagrljaj novi neke druge zene
Ref. 2x
Znala sam znala doci ce kraj pakao za mene a za tebe raj (2x)
Neko te zivote odnosi od mene u zagrljaj novi neke druge zene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:56 | |
| Stani suzo, stani
Tu na tvojim rukama moja kosa zaspala telo ceznja opija i bez dodira (2x)
Ref. 2x Stani suzo, stani idu bolji dani a ti tiho nestani (a ti sreco ostani)
Uzdah ti se otima san ti bezi nocima vidim ti u ocima iskre nemira (2x)
Ref. 2x
Neka bude poslednja ova suza skrivena ljubav tvoja nemirna meni pripada |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:57 | |
| Sve bih dala da si tu
Kao senka sa tobom idem u stopu te pratim osmehom bih da te ljubim nevinost dodira pozlatim
Zastani da ti tugu izbrisem sa dlana svog srecu ti prepisem zastani da ti godine darujem slabosti svoje pod noge ti prostirem
Ref. 2x Sve bih dala da si tu sunce, kise i mnogo vise potrazi me
Sve bih dala da si tu a sumnja u meni da neces doci plasi me
Od prvog dana jos uvek cuvam tvoj miris u kosi cuvala bih svu ljubav tvoju da traje, da vremenu prkosi
Zastani da ti tugu izbrisem sa dlana svog srecu ti prepisem zastani da ti godine darujem slabosti svoje pod noge ti prostirem |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 16:54 | |
| Bicu njegova
Dugo rusili mi sne, al' ne dam se niko ne mora da zna sta osecam i koga opet sanjam ja i ko mi se od srca otima
Ref. Bicu njegova, il' nicija ne videla sunca vise nikada bicu njegova, il' nicija ne imala nikoga, pa sta
Drugi birali mi put, al' uzalud svega odrekla bi se, al' njega ne jer srecu svako bira sam za druge ja ne zelim da znam
Bicu njegova, il' nicija ne videla sunca vise nikada bicu njegova, il' nicija ne imala nikoga
Ref.
pa sta, pa sta, pa sta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 16:54 | |
| Bog srca mog
Jos te nisam ni videla andjele ali sam odmah osetila nevolje jos ti nisam ni ime prosaputala u tvoje sam oci zalutala
Ref. 2x Da li si mozda car sunce, il' nebeski dar ili si Bog srca mog
Sve sto imam ja bih dala za tvoje misli skrivene na koga li mislis, kome pripadas znas li da mi se dopadas
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 07.04.10 16:55 | |
| Danak ljubavi
Sve mi je ovo poznato volim a sama ostajem cutim i ne pitam te sto kraj mene nemo prolazis znam zauvek odlazis
Ref. Sve sto sam ja prastala sto puta za redom znam, ne bi ti oprostila druga to nijednom
Bas, tesko je pravila u zivotu shvatiti da sam ja uvek ta koja mora platiti svoj danak ljubavi
Ruse se snovi moji svi k'o kule od karata sad shvatam sta smo bili mi samo spolja blistav sjaj samo lazna pozlata
Ref.
Sve sto sam ja prastala sto puta za redom znam, ne bi ti oprostila druga to nijednom
Bas, tesko je pravila u zivotu shvatiti da sam ja uvek ta koja mora platiti
Ref. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Dragana Mirković - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 317 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 317 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|