|
| Dragana Mirković - tekstovi pjesama | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 10:54 | |
| Do poslednjeg daha
Do poslednjeg daha do vecnosti same ici cu sa tobom rame uz rame (2x)
Ref. 2x I kad jednom pukne ovo srce moje videces u njemu samo ime svoje
Dok nas ljubav vodi dok nam srca tuku ici cu sa tobom ruku pod ruku (2x)
Ref. 2x
Kroz vatru i vodu kroz zime i leta ici cu sa tobom sve do kraja sveta (2x)
Ref. 2x
Izvor _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 10:57 | |
| Dusu si mi opio
Spustilo se tamno nebo tamno kao dusa moja jos ne mogu da verujem da ja vise nisam tvoja
Ref. 2x Dusu si mi opio srce si mi slomio lazno si me ljubio na kraju izgubio
Volela sam kad me ljubis nisam znala sta mi spremas mislila sam da me volis to za ljubav srca nemas
Ref. 2x
Odlazim iz ovog grada da ja sebi srecu trazim dosta mi je obecanja prepuna sam tvojih lazi _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 11:00 | |
| Izmislicu svet
Izmislicu svet drukciji od svih pretvoricu tebe u najlepsi stih (2x)
Ne dam ti da odes iz zivota mog ti si moja sudba andjeo i Bog (2x)
Izmislicu put drukciji od svih povescu te pesmom u najlepsi stih (2x)
Ti si moja tama i moj vecni sjaj ti si moja sudba pakao i raj (2x)
Izmislicu san drukciji od svih pretvoricu tebe u ljubavni krik (2x)
Ne dam ti da odes i odneses sjaj ti si moja sudba pocetak i kraj (2x) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 11:03 | |
| Ljubav je samo za heroje
Ljubav je rec za sve pobede za sva vremena, za sve nagrade i ne znam ko je toliko jak da nase sunce pretvori u mrak
Bio si moj put do vecnosti ime za sve moje neznosti al' ne znam sta ti sad imas sa tim kad voleo bi da te ne volim
Ref. Zar ljubav je samo za heroje o da li negde oni jos postoje kako kad si moj bol da ne priznam ti to i odem bez suza u noc
Ljubav je znak da si stvarno ziv tu sve je fer, tu niko nije kriv al' ne znam sta ti sad imas sa tim kad ne das cak ni da ti oprostim
Bio si moj, nadala sam se da sam sa tobom ostvarila sne al' ne znam sta ti sad imas sa tim kad ne das cak ni da te zagrlim
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 11:12 | |
| Neću pokajanje
Celi mi zivot borba s vukovima svaki mi dan jednako sumoran ja bila sam zrtva, tuga u praznom hodu ko si mi ti, ni u srcu, ni u rodu
Ref. Necu pokajanje, srce bez plamena jednom sam bila do bola ranjena necu pokajanje, ni nova svitanja molim te samo idi bez pitanja necu pokajanje, srce bez plamena jednom sam bila do bola ranjena
Celi mi zivot borba s vukovima svaki mi tren bez tebe izgubljen ti bio si poraz, tuga u srcu mome i sta cu ja kad vise nemam kome _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 11:15 | |
| Nisam ni metar od tebe
Nocima vec zamisljam da si samnom ti jer vizija si moje ljubavi
Ti pun sebe prolazis hodas, ne zastajkujes mene cak i ne primecujes
Ref. 2x Nisam ni metar od tebe a ti me ne vidis i ne cujes otmes mi uzdah iz grudi pa drugu zagrlis i milujes
Zazmurim i pozelim te u snu te osetim al' nema te kad oci otvorim
Pruzam ruke nekome a to nisi ti jer vizija si moje ljubavi
Ref. 2x
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 11:18 | |
| Sama
Ja drugu ljubav posle tebe nemam dobro znas jer sve je laz kad pomislim na druge
Kao jedno mi smo bili volela bih da dozivim bar jos jednom oci da ti vidim
Ref. Sama, kao list na vetru sama, na ovom svetu kuda da pobegnem od sebe
Sama, kao list na vetru sama, na ovom svetu zivim od secanja na tebe
Za drugu ljubav srca nemam bol ne osjecam a boli sve kad pomislim na tebe
Kao jedno mi smo bili volela bih da dozivim bar jos jednom oci da ti vidim
Ref.
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 11:32 | |
| Zemljo okreni se
Ide zivot pored mene ja jos nisam ustala kao lopov varao me sama sam mu pustala
Sad u kafu suza pada sto mi je narucio ubio me je zamalo zivot mi se smucio
Ref. Zemljo okreni se tugo pokreni se moj dragi neka putuje vec mi mnogo duguje
Zemljo okreni se tugo pokreni se nek' ide, nek' se izgubi nek' se kraj neke druge probudi
Ide zivot pored mene nema vise stajanja kao lopov varao me zivim jos od kajanja
Sad u kafu suza pada sto mi je narucio ubio me je zamalo zivot mi se smucio _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 11:43 | |
| Luče moje
Kosu sam skratila, sminku promenila tebe izgubila a bol pobedila tebe izgubila a zivot sredila
Kosu sam skratila, osmeh sam vratila teret sam skinula konacno zivnula tebe izgubila i bol pobedila a zivot sredila
Ref. Da li mirno spavas, luce moje ovo vece dal te savest pece govoris li u snu ime moje dal te cuje ona sto te truje
Da li mirno spavas, luce moje ovo vece dal te savest pece govoris li u snu ime moje dal te cuje ona sto te truje dal te cuje, dal ti poveruje
Kosu sam skratila, malo za promenu malo al dovoljno da svi se okrenu u oku stari sjaj ko kaze da je kraj
Kosu sam skratila, malo za promenu malo al dovoljno da svi se okrenu u mom je oku sjaj ciji je ovo kraj sam sebe upitaj
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 11:51 | |
| Od kad sam se u tebe zaljubila
Sva moja pisma u nepovrat posalji moju adresu zaboravu javi od mojih slika vatra u kaminu umesto mene nek ti drustvo pravi
Jer ti si bio dobar samo sebi sva moja tuga ganuti te nece a srce nije moglo da prepozna dobro od loseg, nesrecu od srece
Ref. Od kad sam se u tebe zaljubila kao da sam nevolju poljubila srecnu zvezdu zauvek izgubila od kad sam se u tebe zaljubila
Ti nisi znao sta je to postenje izgubila sam u sve poverenje u mojoj dusi liju hladne kise po cenu svega tvoja nikad vise
Jer ti si bio dobar samo sebi sva moja tuga ganuti te nece a srce nije moglo da prepozna dobro od loseg, nesrecu od srece
Ref.
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 12:23 | |
| Proleće je, samo meni nije
Proleće je, samo meni nije sa tobom me napustila sreca imam samo neke bolne uspomene bilo je to jednoga proleca
Ref. 2x Pod jastukom, jos vlaznim od suza cuvam pisma i sve slike nase jos i danas pitaju se ljudi voleli se, zasto se rastase
Procvetali bagremi i breze na tuznu me ljubav podsetise eh, gde li je ono staro srecno vreme zato moje oci zaplakase
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 13:41 | |
| Najlepši par
Kada jedna ljubav prodje kazu druga dolazi al' za tobom zelja luda jos uvek ne prolazi
Ako se sretnemo opet jednom me pogledaj bar jer bili smo bili nekad najlepsi par, najlepsi par 2x
Kazu, zivot tece dalje treba opet voleti al' uzalud, jos uvek te ne mogu preboleti
Ako se ljubavi nove ugasi poslednji zar seti se, bili smo nekad najlepsi par, najlepsi par 2x
Svaka ljubav ljubav nije samo ti si bio to neku drugu ljubav nece ovo srce slomljeno
Ako te zaboli proslost na mene pomisli bar jer bili smo bili nekad najlepsi par, najlepsi par 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 14:05 | |
| Ako pitaš kako sam
Ne znam danas kuda cu sta mi nose godine a ni ovo sa tobom nikuda ne vodi me
Ref. 2x Ako pitas kako sam nikako, nikako ti bez mene verujem vec si se navik'o
Ne znam sutra kome cu kad ja drugog ne volim ove dane sa tobom kako da zaboravim
Ref. 2x
Ja ne mislim kako cu sad kad krenes polako da te vise ne volim bilo bi olako
| |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 27.03.09 14:08 | |
| Cvete moj
Pros'o si pored mene i sakrio pogled svoj da ne vidim oci snene kako placu cvete moj (2x)
Ref. 2x Cvete moj, drugi su krivi za sve za moje uplakane oci za tvoje pijane noci cvete moj
Znas li ko sam, htedoh reci znas li da sam neko tvoj al' ostadoh ja bez reci zbog tih suza cvete moj (2x)
Ref. 2x
| |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 01.05.09 13:07 | |
| Eksplozija....volim ovu pjesmu
Ides i ne pitas kako sam i sta cu kako da prezivim kad me tuge nadju
Jos lomim prste i ne gajim nadu dok se s tri put' gorom setas po mom gradu
Vrati se, hajde vrati mi se ne daj da patim se
Ref. Jos te volim, jos nisam nicija jos je u meni ljubav k'o eksplozija jos mi znacis, jos sve bih dala ja jos je u meni ljubav k'o eksplozija
Gledam u prazno i tuga me stize a zbog nje se jezim, kosa mi se dize
Jos lomim prste i ne gajim nadu dok se s tri put' gorom setas po mom gradu
Vrati se, hajde vrati mi se ne daj da patim se
Ref.
Vrati se, ne daj da patim se ne daj da patim se ne daj da patim
Jos te volim, volim, volim jos je u meni ljubav k'o eksplozija jos mi znacis, znacis, znacis jos je u meni
Ref.
Vrati se, ne daj da patim se | |
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 10.05.09 16:42 | |
| Lažno grliš, lažno ljubiš
Odkada si s drugom zenom umorne su tvoje oci nema vise onog sjaja sada znas da sreca vara
Ref. 2x Lazno grlis, lazno ljubis tvoje srce vise pati laznu ljubav, laznu srecu zauvek ces imati
Mislio si da ces srecu bez ljubavi prave naci al varas se, prave srece nigde nema bez ljubavi
Ref. 2x
Sad otvaras svoje oci jer ne mogu da sakriju ono sto ti dusu muci sto odbaci ljubav moju
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 23.01.10 18:18 | |
| Jedino moje
Nema dana da ne mislim o nama da ne zelim da si kraj mene gde god da me zivot nosi ja zaspim u tvojoj kosi budim se na tvojim usnama
Ref. Jedino moje, sanjaj da sam tu ljubit cu te, ljubiti u snu
Milovat cu ruke tvoje budi dobro, milo moje budi dobro, misli na mene (2x)
Nijedne noci ja nisam u samoci svud me prati blagi pogled tvoj noc mi prodje, jutro svane s tobom zivim bolje dane gde god da si, ti si uvek moj
Ref.
Budi dobro, misli na mene _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:25 | |
| Placi zemljo
Sto sam tuzna cvete moj danas on ide njoj ko da sunce gubi sjaj dosao je sreci kraj (2x)
Ref. Tuzan je zivot moj kazi mu da zna placi zemljo sto sam ja tako nesrecna
Tuzan je zivot moj kazi mu da zna placi zemljo sto sam ja hej, nesrecna
Ne budi me zoro ti necu ja ustati svet se rusi, njemu sja nikoga nemam ja (2x)
Ref.
Bez njega sam bolna ja neka sam prokleta tezak mi je svaki tren sutra ce biti njen (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:26 | |
| Poklanjam ti svoju ljubav
Poklanjam ti svoju ljubav poklanjam ti sebe znaj i da sa mnom budes srecan da ne dodje nikad kraj
Poklanjam ti svoju mladost poklanjam ti oka sjaj i da samo tebe gleda da ne dodje nikad kraj
Poklanjam ti svoje srce samo njemu ljubav daj nek za tebe ono kuca da ne dodje nikad kraj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:26 | |
| Ostani
Kao nebo orlovima kao osmeh nesrecnima ovog casa, ovog trena to si meni ti
Sto je slava za junaka sto je dukat za prosjaka ti si meni noci ove ti mi trebas, da ozivim snove
Ref. 2x Ostani, molim te molim ostani, tako te volim ostani, svako bi svome ostani, ja nemam kome
Kao dom za beskucnika kao pismo za vojnika svakog dana, svake noci to si meni ti
Sto je slava za junaka sto je dukat za prosjaka ti si meni noci ove ti mi trebas, da ozivim snove |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:27 | |
| Pitam svoje srce
Pitam svoje srce sta mu je sto me muci zasto samuje (2x)
Ref. 2x Niko meni pesmu ne peva niko ljubav ne obecava niko mene jutrom ne budi niko meni ljubav ne nudi
Bez njega se jutro ne javlja srce njega ne zaboravlja (2x) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:27 | |
| Nemam ja milion sudbina
Zbogom, zlato, ne prati me lepo ti je samo ime sve je drugo prevara i laz
Srce kao santa leda plovi morem mrtvih snova sta sem bola mozes jos da das
Sreca je zauvek znam, od nas odplovila put do nje nam mahovina sakrila
Ref. Nemam ja, nemam ja znaj, milion sudbina da se jedne jedine zbog tebe odreknem
I nije mi, nije, znaj crni djavo rodbina da pred Bogom ovo s tobom poreknem
Sto da s tobom ljubav prosim kad u srcu blago nosim kad ti ne znas lozinku za raj
Srce kao santa leda plovi morem mrtvih snova igri je bez pobednika kraj
Sreca je zauvek znam, od nas odplovila put do nje nam mahovina sakrila
Ref.
Sreca je zauvek znam, od nas odplovila put do nje nam mahovina sakrila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:28 | |
| Milo moje sto te nema
Milo moje sto te nema trebas mi ove noci gde si moja radosti
Ref. Ostala sam kao ruza slomljena kao zora bez svog sunca kao ptica ranjena
Milo moje sto te nema cujes li ovaj jecaj gde si moja mladosti
Ref.
Milo moje sto te nema moji sni svi su tuzni gde si moja ljubavi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:28 | |
| Dolaze nam bolji dani
Kad osvanu tuzne zore stanu misli moje usne cute, ne govore mislim gotovo je
Ref. 2x Nije, nije gotovo ljubicu te ponovo suzo bola stani, stani dolaze nam bolji dani
I najveca ljubav prodje pati srce moje osmeh nece da mi dodje mislim gotovo je
Ref. 2x
Kad se setim srecnih dana i ljubavi tvoje hoce srce da mi stane mislim gotovo je |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama 06.04.10 16:29 | |
| Dobro jutro, dobar dan
Ref. Dobro jutro, dobar dan dos'o dragi u moj stan dragi ima cudnu moc zbogom tugo, laku noc
Dobro jutro, dobar dan dosla sreca u moj stan sreca ima pravu moc zbogom tugo, laku noc
Dobro jutro, dobar dan dosla ljubav u moj stan ljubav ima slatku moc zbogom tugo, laku noc |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dragana Mirković - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Dragana Mirković - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 84 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 84 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|