Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:56 | |
| Poljubi me i priznaj mi
Svaka zena na svetu Zna sve sto i ja Svaki decak u gradu Radi istu stvar
Sve zvezde na nebu Sjaje celu noc Nijedna da padne Na moj dlan
Hajde sada reci mi Poljubi me i priznaj mi Da si uvek zelela Da budes moja devojka
Sve ovo sto zelim Sve ovo sto znam Mogu uvek da imam Kada dodje san
Da li mozes da vidis Ovaj novi glas On sija u mraku On je tvoj spas
Hajde sada reci mi Poljubi me i priznaj mi Da si uvek zelela Da budes moja devojka | |
|
| |
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Prestani
Sve sto sad znas Samo je laz Suvise dugo Cujes sebe
Veruj u sve Sto ti se kaze Prozor u svet Stalno te laze
Prestani da mrzis sebe Prestani da budes rob
Ukljuci mozak I misli sam Nemoj da slusas Probudi se
Seti se nekad Bio si dete Udji u sebe Pronadji grad | |
|
| |
| Princeza
Princeza ne govori Sve skriva iza ociju Dani samo dolaze Dani samo odlaze
Ona nikog ne gleda Niko je ne zanima Uvek sama protiv svih Bori se i veruje
Necu sada drugu devojku Pored sebe zelim nju Ona vise nije tu A ja sam cekam je
Druzi se sa snovima Osamnaest godina Da li vreme donosi Da li vreme odnosi
Uvek sama protiv svih Bori se i veruje Princeze se ne diraju Princeze se sanjaju | |
|
| |
| Prljava mala devojcica
Prljava mala devojcica nosi kozu i lance Prljava mala devojcica voli kad sam grub sa njom Prljava mala devojcica s crvenim vlaznim usnama Prljava mala devojcica u crmim koznim cizmama
Da li volis sebe Da li volis nju Nekad vise sebe a nekad vise nju
Prljava mala devojcica Prljava mala devojcica Prljava mala... | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:57 | |
| Promene
Sad kada trepnem je nemam Kada bude kao pre Mi vise nismo isti Dolaze promene
Na licu i srcu U mislima Promena je ocigledna Novi dan nije dosadan Ulice i bulevari Vise nisu prazni
I sad kad je prestao ruzan san Svi se budimo Treba nam ljubavi mnogo vise Da ne poludimo U gradu na cosku na ulici Nova stvar sad se menja Na sav glas Svi u ime nas Prava rec nije ni recena
Promene nove ce doci Spremni bicemo Dan kada osecaj kaze bejbe U akciju krenemo Za danas za sutra Za prekosutra Bice opet kao nekad Miran san Pogledi van sna Prava rec nije ni recena | |
|
| |
| Protiv sebe
I k'o da opet cujem zvuk Na vratima mislima Dobro da znam da ovaj put Prosli su poslusani
Padam tako ja do samog dna Nikog nema da me doceka Kroz plavu kesu gledam cudan svet Pored mene stoji covek slep za sve
Vise nemam cak ni vazduha Sta jos covek moze da vam da Sve je ovo moja zasluga Protiv sebe sve do samog dna tonem sam
Samog sebe ne znam sad Stanujem u srcu svom Samo hladni hodnici gledaju Znoje se | |
|
| |
| Rasipam se
Dan je stigao u zadnji cas Noc je bila gladna kao pas Trazila je sebe da joj dam Predugo sam bio sasvim sam
Idem u noc Osecam strah Tako sam slab Rasipam se
Dobio sam sjajnu igracku Mislio sam da je plasticna Nisam znao da je slala salu U ruci mi se odmah raspala | |
|
| |
| Razgovori
Telefonski razgovori U rane popodnevne Casove
Mlada devojcice Hoce da da Pricaju sa mnom | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:58 | |
| Reci lete bas bez veze
Da ce doci sutra To je sve sto znas Kako ce da bude Stalno razmisljas
Predugi su dani Noci prekratke Leto se kotrlja Gledam oblake
Reci lete bas bez veze oko nas Kuce plove preko reke na sav glas Flase rone u dubini nema nas Gledamo se po sredini gubis vlast
Zasto sada cute Dani odluke Opet su pred njima Kuke motike
Nepregledna kisa Sve je prekrila Kiselina njena Grlo nagriza | |
|
| |
| Sa la la
Secerno brdo ja mislim tvrdo ne mislim mozda ja mislim stvarno
Salala, lala lalala salala, lala lalala
Lezim na podu zakucan cvrsto bubnjar je nestao a neko se izgubio
Nikad ne odustajem idem do kraja moram da dobijem ono sto zelim
Bubnjar je nestao a neko se izgubio ko je koga izdao ko je sebe slagao | |
|
| |
| Sada svaka majka zna
Sada svaka majka zna da su deca nestala sada svaki otac zna
Nema vise secanja skoro su se prosula a da li ima nadanja?
Opet sam prespavao opet sam posmatrao nista nisam shvatio
Gde si sada sakrio ono sto sam trazio opet sam izgubio | |
|
| |
| Sam
Pogledaj me Na svetlu Sad sve umem sam | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:59 | |
| Sam sa tobom
Deset dugih godina Ja hodam kroz noc Nista ne osecam Opet sam tu Ipak sam tvoj
Kad je ljubav nestala Kad je prestalo sve Nisam ni primetio Da nisam tvoj Ne volim te
Sam sa tobom Sam bez tebe Kao drvo bez lisca Kao dete bez smeha
Vise nema razloga Da ostanem tu Nista ne osecam Nisam tvoj Ne volim te
Sa srcem od kamena Uzimam dah Sve se samo srusilo Ne znam sto Ne znam kad | |
|
| |
| Sasvim sam
Sasvim sam posle svega sasvim sam bez tebe ti dobro znas - cekam te
Sada znam...
Sad je san iza mene sad je san ispred mene ovo sad nije to | |
|
| |
| Seks, droga, nasilje i strah
Ko jos moze da kaze Da je probao sve? Ko jos moze da kaze Da nije potpuno sam?
Ko jos moze da kaze Mene ne zanima to? Ko jos moze da kaze Da je isti ko pre?
Jer sada su tu Seks, droga, nasilje i strah. Ostali su Seks, droga, nasilje i strah. Samo su tu Seks, droga, nasilje i strah. Ostali su Seks, droga, nasilje i strah.
Ti samo mozes da spavas, Kada cutimo svi. Samo mozes da sanjas, Da smo isti k'o ti.
Ja samo hocu da kazem, Samo zelim da znas, Neko misli na tebe, Neko oseca sve.
Jer sada su tu Seks, droga, nasilje i strah, Ostali su Seks, droga, nasilje i strah, Samo su tu Seks, droga, nasilje i strah, Ostali su Seks, droga, nasilje i strah. | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 8:00 | |
| Senke zidova
Sve sto sada vidis nije realno Oko tebe stoje senke zidova Sve sto sada pricas niko ne cuje Sve su tvoje reci kao promaja
Onda opet k'o da letis U neki drugi svet Ona opet k'o da places U sebi gubis sad Da li zato opet trazis Tvoje secanje Ostaces bez sebe Zato cuvaj se
Hajde dodji brate Reci mi sta znas Sto se opet krijes Kome nisi drag Hajde reci sestro Bilo koji dan Zasto sada vidis Senke zidova | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 8:00 | |
| Sijaj sad kao novo sunce
Godine koje su za tobom dolaze, kucaju na vrata, donose darove za tebe, dolaze, pusti ih da udju.
Sijaj sad kao novo sunce, sijaj za dobre i zle. Novi dan koji snagu nosi upijas u sebe ti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 8:01 | |
| Skamenjen
Skamenjen lezim Skamenjen na travi Skamenjen stojim Skamenjen vidim oblake
Zauvek skamenjen
Prilaze mi ljudi Dodiruju mi lice Bezim u kamenoj dolini Skamenjen osecam | |
|
| |
| Skloke ploke flonge
Skloke ploke flonge Klokan plikan pla Bika bi bakeka kvrle slakala
Zloga skloka klole Klakan glodala Iba soda blale skoda bindoka
Efa blaka skakala Eke floge s dare Flonge made ekag rege Flonga bala skerla Skloke ploke flonge | |
|
| |
| Spojimo se sad
Kada vidis moju ruku vidis da sam sam Stojim sad u mraku cekam nekog da je dam Tada vidim tvoga decka vidim ga i znam Jasno mu na celu pise da je dosadan
Stojimo u guzvi ljuti ja te posmatram Stormlight na tvome licu ti si kao san Ne vidim u ovom mraku kako izgledas Ali mi se cini bejbe sve cu da ti dam
O bejbe Spojimo se sad O bejbe Ja sam tako sam | |
|
| |
| Sunce zna da mesec zna
Sunce zna da mesec zna i nebo zna ko sam ja
Dolazi do mene sada kad je kraj izlazi iz tebe dolazi do svih
Sada znam nestaje sjaj pogledaj me jednom daj da sijam ceo dan | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 8:02 | |
| Suze nisu dovoljne (da te operu)
Suze nisu dovoljne da te operu Reci nisu potrebne da bi saznala Da si sve izgubila sto si imala Da l' si sada shvatila kog si volela
Ne ja nemam vise nikoga Ne ja necu da te cekam sad Samo idi svojim putem ne okreci se Dovoljno je to sto vidim u tvom pogledu
Sve sto sada osecas si zasluzila Ti si htela naivno da samo odsetas Kad si sama zaspala setila si se Da si sve izgubila sto si imala | |
|
| |
| Svaka nova noc
Svaka nova noc i svaki novi dan nosi u sebi jedan moj san svaka devojka sto gleda oko sebe i trazi ono sto nema kaze samo tebi
Daj, daj, daj daj, daj, daj
Mozda i boje sto dolaze svakog jutra u moje snove donose nesto novo
Svaka moja rec nosi istu poruku u svim moji mislima postoji jedno ime kada nisi tu zelim da si sa mnom jo, jo, Jovana jo, jo, Jovana | |
|
| |
| Sve ste vi nase devojke
Sve ste vi nase devojke Sve ste vi nase devojcice Sve ste vi ... i sve vas volimo! Sve ste vi ... i sve vas volimo!
U svakom gradu neko nekog' ceka Da li cujes, da li vidis glas? Sada - kada vise nisam svoj Daj da budem decak tvoj
Sve ste vi nase devojke Sve ste vi nase devojcice Sve ste vi ... i sve vas volimo! Sve ste vi ... i sve vas volimo!
Neka bude sada novi dan Da li cujes, da li vidis glas? I ako nemam svoj broj Daj da budem decak tvoj
Sada - kada vishe nisam svoj Daj da budem decak tvoj
Refren! | |
|
| |
| Sve sto radim radim za nju
Reci sad svojoj mami reci sad svom tati da si bila sa mnom celu noc da si bila sa mnom ceo dan
Reci sad svojoj mami reci sad svom tati da si bila sa decacima i da vise nisi kao pre
Oooo, sve sto radim radim za nju
Reci sad svojoj mami reci sad svom tati nisi vise dobra devojcica fina mamina devojcica
Reci sad svojoj mami reci sad svom tati nije kao sto su pricali zasto su te stalno lagali | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Električni Orgazam | |
| |
|
| |
| Električni Orgazam | |
|