| Električni Orgazam | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Električni Orgazam 09.06.11 7:26 | |
| A ti me opet zoves
Da li da dam ili da uzmem da ostanem sam ili sa tobom koji je dan, koji je mesec ciji je glas koji me zove
Zarobljen sam u svojoj glavi zarobljen sam u svome telu kakav je put kojim sad idem da li je cilj zaista vredan
A ti me opet zoves moje se misli ruse i uvek isto kazes hajde bejbe, hajde, drzi me sad | |
|
| |
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:26 | |
| A um bum
I da skupim sav novac koji mogu I da klecis sad pored mojih nogu Ne mogu da shvatim sta ti hoces od mene Bolje da ne stojis pored moje zene
A um bum
Svi pistolji a i puske na planeti Nisu dosta sad da mi neko preti Bolje je da shvatim sta ti hoces od mene Ne mozes da stojis pored moje zene | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:26 | |
| Afrika
Crni kontinet jako me privlaci Kairo, Alzir, Adis Abeba jos uvek hocu da idem u Maroko na istome sad ima puno peska
Afrika... | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:27 | |
| Alabama
Show me the way to the next whisky bar oh don't ask why alabama alabama it's time to say hallo it's time to say goodbye we have lost the good old mama the whisky is on the way | |
|
| |
| Bejbe gde si ti
Zovem ceo dan, nikad nema nikoga Pitam gde si ti, niko nista ne zna Odlazim u grad, tebe tamo nema Gledam oko sebe, pitam sta se sprema.
Doo-lee, doo-lee, oh babe, gde si ti Doo-lee, doo-lay, oh, trazim te.
Devojka je otisla, nestala bez traga Hodam praznom ulicom, trazim njeno lice Nikoga ne poznajem, niko me ne zanima Kad ona nije tu, sve je pusto, sve je prazno.
Doo-lee, doo-lee, oh babe, gde si ti Doo-lee, doo-lay, oh, trazim te.
| |
|
| |
| Bejbe ti nisi tu
Jutro tek je svanulo nezno me dodirnulo budim se, shvatam vise nisi tu
Otvori oci bejbe ovaj dan je tvoj bejbe al bejbe bejbe bejbe ti nisi tu bebe bejbe bejbe ti nisi tu
I kazem bejbe bejbe bejbe Ti nisi tu Kada dodje san tada znam, sanjam te zadnji put jer bejbe bejbe bejbe ti nisi tu
Mislis da si pametna u stvari bas si blesava nema te to je kraj to je kraj
A gde ces sada bejbe ti si sasvim looda bejbe al bejbe bejbe bejbe ti nisi tu.. I kazem bejbe bejbe bejbe Ti nisi tu Kada dodje san tada znam, sanjam te zadnji put jer bejbe bejbe bejbe ti nisi tu ... | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:28 | |
| Da ili ne
Ja ne mogu nista a ti mozes sve ja kazem, moje su ruke vezane
Da ili ne? Reci kao pre
Ja hocu sad i odmah a ti nisi tu ovo cekanje ne prestaje ceo dan
Da ili ne? Reci kao pre | |
|
| |
| Da si tako jaka
Danas nemoj da me zoveš danas nemoj da me tražiš danas nemoj da me zoveš danas nemoj da me tražiš Budi ono što si htela Budi ponosna i smela
Uvek sam te gledao Ti si bila najlepša Tako sam želeo da budem tvoj
Da li možeš, da li želiš Dal' si uvek tako jaka Da li možeš da izdržiš sve Da li si tako jaka
..Nemoj vise da se bojis, nemoj sebe da se plasis, nikad neces biti sama, budi bolja nego mama... | |
|
| |
| Daj mi skloniste
Danas niko nije smeo ono sto sam jako hteo. Neko ne zna, svi se boje, Svako gleda samo svoje.
1 2 3 4 5 Poludeo je ceo svet. 5 6 7 8 Vise niko ne zna ko sam.
Na vrhu brda stojim sam i Beograd posmatram. Da li svetli, da li sija, da li je sve iluzija?
1 2 3 4 5 Poludeo je ceo svet. 5 6 7 8 Vise niko ne zna ko sam.
Daj mi skloniste da sakrijem sebe, Daj mi skloniste da prespavam zimu, Daj mi skloniste daleko od tebe, Daj mi skloniste, daj mi skloniste.
DAJ MI SKLONISTE! | |
|
| |
| Dajem ljubav
Ja dajem ljubav Dajem sebe Svoju ljubav I celog sebe
Tu u srcu mom Ljubav sja Tu u srcu mom Svetlost ljubavi
Ako me volis Imas me A ako ne Jedem mrznju svu | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:29 | |
| Danas je dan
Tako je to Kada ti volis me A oko nas Rusi se sve
Danas je dan Kad sam ti rekao ne Danas je dan Kada sam shvatio sve
Ovo je put Kojim smo hodali pre Gde je tvoj glas Ne cujem ne vidim te
Zatvori krug Digni se isto za sve Tu pored mene Nema te vise zar ne | |
|
| |
| Danas nisam sasvim svoj
Danas nisam sasim svoj Sad se bojim svakoga Svak' hoce nesto da mi da Na ulici u prolazu Da mi pruzi utehu
Za tebe danas nisam tu Vise nigde nema me Mozda bolje je da znas Vise nije tvoja stvar Da palis moje pozare
Kad se sutra probudim I novo jutro udahnem Znacu da je taj dan Za mene sasvim poseban | |
|
| |
| Debela devojka
Moja je ishrana pomalo preterana, Moja je kosulja sasvim izguzvana, Moje se nogavice krecu ka zvonima, Mene ne zanima kako izgledam.
Debela devojka, ja sam debela devojka. Debela devojka, ja sam debela devojka.
Moje je vreme sasvim ispunjeno, Moje su oci staklene i crvene, Moje su misli ponekad zbrkane, Mene ne zanima kako izgledam.
Mene spavanje strasno iscrpljuje, Mene spavanje strasno inspirise, Molim te oprosti mi, hej, oprosti mi, Ipak me zanima kako izgleda.
Debela devojka, ja sam debela devojka, Debela devojka, ja sam debela devojka. | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:30 | |
| Devojke
Znas da ja ne volim devojke S dugim kosama s dugim nogama Sto imaju dodir na usnama Sto imaju 20 godina
Vise volim neke druge devojke Fine male nezne devojcice Sto imaju 13 godina Sto ih ljudi tek sad upoznaju
Volim i one malo starije Sto imaju male bore na licu Sto imaju 30 godina One mi se mnogo svidjaju | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:30 | |
| Dokolica
Cvetaju izučavanja dokolice čovek prihvata nove norme i vrednosti jedinke se mirno prepuštaju, koriste svoje slobodno vreme
Dokolica, ooo, dokolica
Proizvodne aktivnosti stagniraju činjenice govore o tom Dokolica usrećuje pojedince, postaju ovisni o njoj. | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:39 | |
| Elektricni orgazam
Elektricne zenske iz fabrike gluposti od danas vam svima ispunjavaju zelje vasi tajni snovi postaju java erlektricni orgazam za stare i mlade elektricni orgazam za male pare
Prednosti koje ste zeleli uvek elektricne ljubavnice za ljude buducnosti pritiskom na dugme omogucujete sebi elektricni orgazam za stare i mlade elektricni orgazam za male pare | |
|
| |
| Evo sada vidis da moze
Evo sada vidis da moze evo sada vidis da sme svi zajedno mogu isto svi zajedno, bolje je | |
|
| |
| Fleke
Morska plaza, letnja noc duso draga ti i ja ptice pevaju, talasi nas ljuljuskaju pesak ispod nas nebo iznad nas
A ti si duso draga klala svinju krv je prskala na sve strane pazi na moju belu kosulju ostaju fleke
Sta sam mogao da radim osim onog sto uradih ljutito sam ustao i zauvek otisao a lepo sam ti rekao – Pazi!!! ostaju fleke | |
|
| |
| Fras u supi
Veceras vas vodimo Na posebnu zabavu Svi ste pozvani Dodjite sareni
Imamo spremne Posebne goste Veceras vas zabavlja Kapetan Amerika
I naravno Umesto trougla Ringispilom upravlja covek vepar
Prelepi Brajan U borbi veceri Na letecem zmaju Protiv krvavog Jovana
Mali Legi U supi vam predstavlja Veselu goscu Kneginju Ljubicu
Za kraj zabave I prijatne snove Gospodin Florijan I magicne biljke | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:40 | |
| Gde da nadjem takvu devojku
Da li tebi treba ista zena kao meni? Da je mlada, da je jaka a da nije puno teska I da ima mnogo para, i da ima puno dara Da se samo meni smeska a da nije puno teska
Gde da nadjem sada ja sebi takvu devojku? | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:40 | |
| Glave
Tvoja glava bolje misli nego moja Moja glava bolje misli nego za druge Koliko glava tebi treba brate moj Ja imam osam glava umesto jedne | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:41 | |
| Hajde reci sada ti
Hajde reci sada ti Da li vidis kraj Previse vec sve to traje Da li shvatas to?
A ja sad zelim tebi znaj Isto sto zelim sebi sad Da budes uvek srecna s njim Da mozes sve sto hoces ti
Hajde reci sada ti Gde smo sada mi Ovo vise nema smisla Sve je prestalo
Hajde reci sada ti Kad je nestao sjaj Ovo stvarno nema smisla Sve je nestalo | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:41 | |
| Hajde, bejbe (daj da vidim sad)
Hajde bejbe daj da vidim sad ko je star ako je mlad ko je brz a ko je spor hajde bejbe daj da vidim sad
Zar si ikad stvarno mislila da samo tebe volim ja gde si ti a gde sam ja hajde bejbe daj da vidim sad
Uvek si me isto pitala sta o tebi mislim ja da li si pogodila hajde bejbe daj da vidim sad
Kazes da si sada shvatila ali vise nema vremena gde si ti a gde sam ja hajde bejbe daj da vidim sad | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:42 | |
| Hajde, hajde, devojko
Hajde reci, devojko da li sam pogresio da li sam sve video kada sam te gledao
Hajde, hajde, devojko daj mi da te dodirnem
Hajde, voli me, predaj se hajde, stegni, ne daj me | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:42 | |
| Halucinacije
Oko mene puno ljudi svi me mrze, svi su ruzni. Dal' da krenem il' da stanem, da se borim il' da bezim?
HALUCINACIJE
Vise ne znam sta da radim, propada mi bice celo, nema kraja, nema jutra, da l' ce bolje biti sutra?
HALUCINACIJE
Gusim se u sivoj boji, izgleda mi da se hladim, ima nas jos jako malo, zar je stvarno svetlo palo?
HALUCINACIJE | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Električni Orgazam | |
| |
|
| |
| Električni Orgazam | |
|