Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:49 | |
| Metadonska terapija
Tebi ne treba metadonska terapija Tebi ne treba jaca anestezija I onako si sve vec prespavao I onako si sebe vec potrosio
Tebi se stalno cini Vreme stoji oko tebe Ceo zivot isto radis Samo bezis sam od sebe
Toliko godina nicega se ne secas Toliko godina nista ne osecas Tebi ne treba vise niko kao ja Tebi ne treba cak ni moja zastita
Tebi se stalno cini Vreme stoji oko tebe 2x Ceo zivot isto radis Samo bezis sam od sebe | |
|
| |
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:49 | |
| Mislim da sam lud
Kada hodam preko polja vidim guske, vidim patke hocu tebe, mislim, tebe zelim tebe a vidim sebe
Stojis tu, gledas me stojis tu, ne govoris
Moji prsti, tvoja kosa tvoje noge, moje ruke hocu tebe, mislim, tebe zelim tebe a vidim sebe
Mislim da sam lud... | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:50 | |
| Moj je zivot paranoja
Moj je zivot paranoja Moj je zivot nocna mora Sve imam i nista nemam Stalno cekam stalno se spremam Moj je zivot tuzna strofa Moj je zivot katastrofa
Dodji k meni ima mesta za tebe Deo pakla koji cuvam za sebe Uzmi sama uzmi sve sto pozelis Moj je otrov uvek spreman za tebe Imam grehe koje moram da platim Imam zelje koje necu da shvatim Dodji danas ili dodji sutra Za mene je noc uvek bolja od jutra
Moj je zivot paranoja Moj je zivot nocna mora Kao svadba u mojoj glavi Moje srce stalno se hladi Moj je zivot tuzna strofa Moj je zivot katastrofa Vise nemam gde da se vratim Sta god da bude ja cu da platim | |
|
| |
| Ne postojim
Ooo, ja ne postojim Ooo, jer mene nema Ooo, ja samo zelim Ooo, da budem negde.
A kada mislis da je kraj Ja kazem, daj, baby, daj A kada mislis da sam tvoj Ja kazem ne, ne, ne.
A onda kad sam sasvim sam Ja onda moram da budem tvoj | |
|
| |
| Ne vidim put
Kada krenem ne vidim put kada krenem ne vidim kraj | |
|
| |
| Nebo
Moje su nebo vezali zicom po mome mozgu crtaju sheme zele jos jednu kopiju svoju da njome vrate nestalo vreme
Al ne dam svoje ja ideale i jescu snove umesto hleba ja svoju srecu nosim sa sobom ona je parce slobodnog neba | |
|
| |
| Nebo broji korake
Nebo broji korake U sebi sada vidim godine Meni sunce nikad nije tu Spavam onda budem tako glup Da ne znam
Sedim tiho iznad tebe Noc se srusila Meni treba nesto drugo Tebi treba sve sto imam ja
Ovo mozda nije sve sto zelim Ali onda setim se da stojim Mesec misli da je to zbog njega Pa se brzo sakrije iza njega
| |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:51 | |
| Neka sada vide svi
Ko sam ja A ko si ti Iznad svih Iznad grada u kome nema nikoga Protiv svih Protiv njih Nikada sa tobom u korak zajedno
Svanuo je i taj dan Nek' se nebo raspukne Nek' se suse oblaci Neka sada vide svi
Kako to sto Ne vidim Ali znam da tvoje ruke su sad tu | |
|
| |
| Neka vetar nosi
Zasto si mi rekla da ostanem Zasto si mi rekla da cekam te Nikad nisi znala da osetis Nikad nisi mogla da shvatis me
Neka vetar nosi svaku tvoju rec Neka vetar nosi svaki uzdah moj Neka reka sakrije sve nase godine Neka reka obrise sve nase pobede
Zasto sada cutis zasto nema te Zasto sada vidim ispred sebe sve Vise nemam snage da te potrazim Ne znam sta bih s tobom i da te pronadjem | |
|
| |
| Nemoc, bes i ocaj
Neka stane sat Neka prestane sve Da li mozes jos Previse je | |
|
| |
| Nezgodno
Ja sam taj sto mirno pere noge Drogu naravno ne pipam Samo jednom u usta A koliko sam od nogu Imajuci nisam kriv Cak i avioni lete vise od mene | |
|
| |
| Nikog vise ne cekam
Sve tvoje misli cuvas dobro skrivene Sve tvoje tajne zelje nisu dovoljne Ti sada samo zelis da te ostave Ali ipak sam u sebi gorko kajes se
Ja znam Da nista nije kao pre Ja znam Da nekad mozda mogao si sve Ja znam Ali nikog vise ne cekam
I vise nekog nema da te utesi Sve vise stvari moze da te uplasi I zato sada zelis da se sakrijes Dalje sto dalje ti bi da otputujes | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:52 | |
| Odelo
Ja ne mogu da nadjem odelo mog broja nema u konfekciji ja sam covek sasvim bez srece kako da zivim kad nemam odelo?
Hocu odelo!
Moju velicinu niko ne planira davno sam zaboravljen od proizvodjaca tesko je ziveti kad nemas odelo kazu mi »vi ste covek za sebe«
Hocu odelo!
Zato odlazim iz tog sveta za mene ovakvog mesta nema ledena reka progutace moj prolaz odlazim zauvek prokleta konfekcijo
Hocu odelo! | |
|
| |
| Ona
Ona je... Ona zeli... Ona ima... Ona ne moze... Ona, ona, ona, ona, ona... | |
|
| |
| Ona seta psa
Ona seta psa Napolju je sneg Gledam samog sebe Nekako sam bled Ona tesko radi Zivot nije lak Moras da se sklonis Cak i kad si jak Ona opet hoda Protiv vremena Uvek nesto trazi Niko ne zna sta Ona ima mene Ona nema strah Brine se za sebe Nekako sam blag
Hajde reci mi Da nikad ne brinem Danas opet se brinem sam za sebe | |
|
| |
| Ona uvek zeli sve
Koliko treba godina da se shvati istina uvek ima pitanja ali nema vremena nocas nisi spavala, opet si ga trazila ali on se sakrio, ti ga nisi pronasla
Kada nema hrabrosti ona uvek zeli sve Kada nema hrabrosti ona voli te
Za tvojih sesnaest godina treba puno ljubavi ali niko ne vidi, niko ne primecuje a kad se svetlo ugasi, kad te mama poljubi sama si sa rukama medju svojim nogama | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:53 | |
| Oslobodi se (u krugu svetlosti)
Ubrzavam usporavam u vatri topim se U krugu od svetlosti sebe rasipam Primi sad u sebe ti iskru radosti Dodirni me oseti oslobodi se
Svoje ruke daj mi sad i drzi me Oslobodi se u krugu svetlosti Ceo zivot sanjaj isti san
Uvek si zelela da se probudis Pokusaj da budes sve sto stvarno osecas Obrisi sa sebe sad tragovi proslosti Dodirni me oseti oslobodi se | |
|
| |
| Ovaj put je tvoj
Ovaj put je tvoj, samo tvoj, zvezde su tu, tebe cekaju. Kako uvek znas, kako uvek osetis, pokazujes mi svet, dajes mi san.
Povedi me sad sa sobom ti, pokazi mi neki drugi put. Verujem da ti bolje znas pokazi mi sta si videla.
Ovaj put je tvoj, samo tvoj, zvezde su tu, tebe cekaju. Kako uvek znas, kako uvek osetis, pokazujes mi svet, dajes mi san.
Danas je tako suncan dan, srecna si kad sam s tobom ja. Verujem svaku tvoju rec, dizes me sve do oblaka. | |
|
| |
| Ovde je podzemlje
Ovde je podzemlje crno podzemlje nema svetlosti nema milosti ovde je podzemlje | |
|
| |
| Ovo je za kraj
Ovo je za kraj ovo je za sve ovo je za mene ovo si ti ovo sam ja ovo je za kraj | |
|
| |
| Pet je sest
Dan kroz noc i zvuk kroz san ja trazim glas a on je tvoj pre i sad a sad je sve
Ti si tu a ja, ja sam kraj i pet je sest a dva dvaju tri | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:54 | |
| Pobuna
Srebrni dan je tu Crveni zrak je tvoj Oci su spremne na sve Kazes mi: »ne znam gde«
Pobuna Agresija Pobuna Anarhija
Dobijam srebrni glas I bela krila su tu Pitam se gde mi je mac Pitam se gde li si ti | |
|
| |
| Podjimo
Podjimo u mala Mesta nase domovine Da vidimo Dunje na ormarima
Podjimo na korzo da vidimo Bucmaste devojke Rumene lepotice | |
|
| |
| Podstanar
Sa svojim podstanarom imam problema On zivi tu u mojoj glavi U beloj sobi sa crnim vratima Skriven od pogleda mojih roditelja
Svake veceri dugo pricamo On mi predlaze cudne stvari To se ne bi dopalo mojoj majci Ona brine za moju buducnost | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:55 | |
| Pojmove ne povezujem
Subotom ujutru kod psihijatra svake nedelje mene vode kazu da imeme neke probleme sa tim prokletim pojmovima voleti, mrzeti, zeleti, hteti pojmove ne povezujem
muce me terapijama, elektrosokovima njima smeta moj rastrzani svet ovakav kakav sam njima ne pripadam zele da stvore jos jednog od svojih zeleti, mrzeti, zeleti, hteti pojmove ne povezujem | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Električni Orgazam | |
| |
|
| |
| Električni Orgazam | |
|