Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:42 | |
| Hej, ti
Gde god da krenem nikako da stignem u mojoj glavi savrsena zbrka ja znam sve, ja ne znam nista vrtim se u krug, nemam gde da krenem
Hej ti kako da stignem tamo hej ti kako da dodjem do tebe hej ti hocu da budes samo moja hej ti reci mi sada gde se krijes
Suvise daleko da bi bila samnom u mom gradu pada sneg pored telefona cekam da me zoves gledam oko sebe vidim samo tebe | |
|
| |
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Hodam sad kao zombi
muzika iz filma "Crni Bombarder"
hodam sad kao zombi hodam sad kao zombi hodam sad ko zombi kroz noc
ich laufe jezt wie ein zombi ich denke wie ein zombi ich schlafe jezt wie ein zombi und kuss doch auch wie ein zombi. ( hodam sad,hodam sad) | |
|
| |
| Hteo bih da znam
Da li cujes sum kada hodas sam iza tebe zvuk iza tebe muk
Da li zelis jos kada dodje kraj da li secas se sta je bilo pre
Hteo bih da znam da li svaki dan | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:43 | |
| I nikog nema da nas probudi
Koliko jos do svitanja Koliko jos spavanja Koji je sad, koji je dan Gde sam ja, gde je moj grad
I nikog nema da nas probudi I niko ne zna ko smo mi I nikog nema da nas probudi I niko ne zna gde smo mi
Spavamo predugo Sanjamo uzalud Kada ce da svane dan Kada ce da prodje san | |
|
| |
| Igra rokenrol cela Jugoslavija
Pokupimo boje koje padaju sa neba, Dovoljan je dodir, samo to nam treba, Zaboravi na juce, hajde pogledaj u sutra, Vidices da zelis, videces da mozes.
Odgovori koje trazis nisu bas daleko, Pogledaj u sebe, pogledaj u sebe. Neka tvoja glava bude samo tvoja briga, Nedaj da joj govore, neka sama otkrije.
Igra rokenrol cela Jugoslavija, Sve se oko tebe ispravlja i savija. Igra rokenrol cela Jugoslavija, Sve se oko tebe ispravlja i savija.
Pokupimo zvuke koji padaju sa neba, Dovoljan je dodir, samo to nam treba, Da li pratis znake koji stoje oko tebe, Vidices da zelis, videces da mozes.
To sto sada krijes, niko ne vidi na tebi, Pogledaj u sebe, pogledaj u sebe, Neka tvoja glava bude samo tvoja briga, Nedaj da joj govore, neka sama otkrije.
Igra rokenrol cela Jugoslavija, Sve se oko tebe ispravlja i savija, Igra rokenrol cela Jugoslavija, Sve se oko tebe ispravlja i savija.
Cela Jugoslavija... Ispravlja i savija... Cela Jugoslavija... Ispravlja i savija. | |
|
| |
| Infekcija
Ne znas kad je pocelo u skolskoj klupi ili pre zarazu oko sebe siris vecno prokletstvo i nemirne sne ti siris hej, ne budi luda pogledaj me bolje to sam ja jer ti si moje delo samo jedno od mnogih
Ti siris infekciju! | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:44 | |
| Istina nema kraj
Od sebe ka sebi O meni u tebi O njemu o meni U sebi u svemu O zutom o belom O pola o celom I nikad i nigde Ne mogu da stignem
Svaki dan Ista stvar Istina nema kraj
O sreci o besu O strahu o stresu O sebi o tebi Vidim da ne vidim I uvek i nikad O reci da l' ikad Ka sebi ka tebi O tebi u meni | |
|
| |
| Ja nisam znao neke stvari
Sve dok lutam gradom nocu sam cudnu moc u sebi osecam ovo je magicna noc energija struji stvara moc treba da zuji
Ja odlazim i dolazim i silazim i prolazim ako nekad pogledas kroz prozor svoj ugledaces ispred sebe odsjaj moj
Svetla grada sad se pale samo za nas zato sada sidji dole bar na cas imam nesto vazno da ti dam ove noci niko ne sme biti sam
Al' ja nisam znao neke stvari nisam znao da je tako tesko da verujes u svaku moju rec nisam znao da je tako tesko | |
|
| |
| Ja sam sasvim normalan
Ti mislis – znam Da sam jako dosadan Ali ne znas – ja kad sam sam Ja sam sasvim normalan
Ti stojis tu Gledas me Sedim cutim ne progovaram Pitas se znam sta mi je sad Sto sam tako ukocen Da li sam lud Zasto gledam u zid Pa zar ne znas da bih mogao ja tako citav dan | |
|
| |
| Ja sam tezak kao konj
Ja sam snazan kao konj Ja nisam svestan, ja ne znam Za mnom ostaju tragovi Za mnom ostaje sve.
Ja sam prav kao Lenjin Ja gledam napred, ja verujem Oko mene je nista, hej Oko mene si ti.
Ja imam dve hiljade tona Ja imam petsto miliona Ja trebam cet'ri kamiona I osam vagona. I zato osedlaj me bebo I zato osedlaj me odmah Jer ja sam tezak kao konj Jer ja sam snazan kao konj.
Ja sam velik ko kuca Ja gutam sve ispred sebe Moj apetit je ogroman Moj apetit si ti.
Ja sam ostar ko zilet Ja secem levo i desno Moje ruke su celicne Moje ruke su sve.
Ja imam dve hiljade tona Ja imam petsto miliona Ja trebam cet'ri kamiona I osam vagona. I zato osedlaj me bebo I zato osedlaj me odmah Jer ja sam tezak kao konj Jer ja sam snazan kao konj | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:45 | |
| Jak kao kamen
Ja stojim sam kao zid stojim sam kao kamen cvrst
Gledas me i pokazujes gledas me ja vidim te
Izdrzacu prezivecu ispricacu
Jak sam kao kamen cvrst kao stena jak kao kamen | |
|
| |
| Kad si sam
Spremi se da budes upecan Gotovo zavrsio se san Sedis tu sasvim umoran Zagledan u neki novi dan
Spremi se da opet pokusas Vreme je da sebe oprobas Gde si sad u toku vremena Daleko od svoga semena
Kad si sam Kad vidis zrak Kad mozes jos Kad zelis sve | |
|
| |
| Kad sve devojke budu moje
Sad je noc tvoja devojka gleda mene sad je noc ona zna, ona najbolje zna sad je noc sve se vidi jasnije i bolje sad je noc tvoja devojka bice moja
Kad sve devojke budu moje
Sad je noc ona spava, ne misli na tebe sad je noc sve se vidi jasnije i bolje sad je noc nisi pazio, nisi video sad je noc tvoja devojka sad je moja | |
|
| |
| Kakav je to svet
Kakav je to svet Koji nista ne razume? Kakav je to svet Kada sve bas svako ume? Kakvi su to ljudi Koji mrze bracu svoju? Kakvi su to ljudi (ovde su svi ludi) Niko nema veru svoju
A ja se pitam Gde sam sad u svemu tome? Zasto mene Vise niko ne razume? | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:46 | |
| Kako bubanj kaze
Hajde da rolamo Hajde da lovimo Daj da se ljuljamo I kotrljamo
Kako bubanj kaze Kako bubanj kaze kako bubanj kaze kako bubanj kaze
Hajde bebo ...
Hajde da shvatimo Ono shto vidimo I da saznamo Gde to idemo Noge moraju Da te slusaju I da igraju Kako Cavke kaze
Kako bubanj kaze Kako bubanj kaze Kako bubanj kaze Kako bubanj kaze
Hajde bebo ...
Kako bubanj kaze Kako bubanj kaze Kako bubanj kaze Kako bubanj kaze | |
|
| |
| Kapetan Esid
Danju plovim kroz oblake, Kapetan Esid kaze maloj Lini Nocu plovim kroz necije snove Sa kolima je sve u redu. Osecam da nisam odavde, Povuci svoj sledeci potez Vreme je da shvatis o cemu ja pricam Kapetan Esid kaze maloj Lini
Kapetan Esid kaze maloj Lini Kapetan Esid kaze maloj Lini
Gospodin mekani je vec daleko Budi sada moja zena Lina Ja cu biti gospodin tvrdi Maloj Lini teku suze niz lice
Kapetan Esid kaze maloj Lini Kapetan Esid kaze maloj Lini Kapetan Esid kaze maloj Lini Kapetan Esid kaze maloj Lini
Ref. Sve moje vise nije moje, Sve moje sad je tvoje, Moje lice i moje suze, Sada neko drugi uze | |
|
| |
| Kazu mi da te vratim mami
Ja sebe trazim Al' ne mogu da se nadjem Ti jako zelis Ali ne das da te grebem
Opet sam ostao s tobom Cuvam te samo za sebe Hocu sad samo tebe da imam Ne dam bejbi da te niko grebe
Svi koji mogu Meni daju samo nogu Ja nemam sebe Ali imam celu tebe
Kazu mi da te vratim mami Kazu bejbi nisam dobar za tebe Kazu mi da te stavim pod cebe Kazu mi da te sklonim od sebe | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:47 | |
| Keine macht den Drogen
Keine macht den Drogen, Drogen keine macht...
Drogen, drogen über alles, Über alles in der welt. | |
|
| |
| Klinci traze zabavu
Klinci traze zabavu na ulici dole na ulici devojchice reci mi shta se deshava u shkolskim klupama.
Vreme je za akciju
Klinci izadjite vecheras na ulice mi vas vodimo u akciju povedite i sve devojchice | |
|
| |
| Ko se sada seca svega
Samo sad na sebe Odjednom zaboravi A iza tebe Crveno nebo sam ugledao
Preko celog sveta Cak i iza sedam gora Nigde nikog nema Sve do kraja crnog mora
Da i ne i sad i nikad Moram da znam Ko se sada seca svega Reci mi to
Opet samo senke Stoje preko moga lica Niko sada ne zna Gde se krije moja prica
Zidovi se tope Stojis sama na cistini Kada pridjes blizu Niceg nema u dubini | |
|
| |
| Konobar
Udjem u kafanu ja Hej konobar tri piva i zalogaj ne gledaj me tako nemoj biti glup i tup donesi mi jedan but konobar nas mrzi (waiter doesn't like us) Pisi racun kazem ja konobar progovara Aut svi konobar nas mrzi | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:48 | |
| Krokodili dolaze
Noc je, sam sam vrati se, strah me je
Jer ja necu da sam sam jer krokodili dolaze
Ko su oni i sta hoce i sto me vode iz slobode?
Jer ja necu da sam sam jer krokodili dolaze
Nema vise nista nema vise nikoga krokodili su pojeli sve i tebe i mene i njega i nju
A ja necu da sam sam jer krokodili dolaze | |
|
| |
| Lui, Lui
Zovem ceo dan nikad nema nikoga pitam gde si ti niko nista ne zna izlazim u grad tebe tamo nema gledam oko sebe pitam sta se sprema
Lui, Lui o bejbe gde si ti hej, trazim te
Devojka je otisla nestala bez traga hodam praznom ulicom trazim njeno lice nikoga ne poznajem niko me ne zanima kad ona nije tu sve je pusto sve je prazno | |
|
| |
| Magicna ruka
Ponekad zazelim dalekih ostrva mir Zazelim plimu I vetar da me nosi Opijen mirisom lezim na sprudu Dok svet mirisnih boja U ocima je mojim
Vodi me sad Magicna ruka Tamo je put Tamo je pruga
Ponekad zazelim dalekih ostrva mir Zazelim plimu I vetar da me nosi Ostaju ruke u vlaznome pesku Dok san spusta se nemo Ja nestajem u plavom
Sve odjednom nestaje Cujem zvuk To negde kuca sat Ponoc je | |
|
| |
| Naslov: Re: Električni Orgazam 09.06.11 7:49 | |
| Mentalno
Ona deluje u talasima ne zna ko sam ja Zasto nikad nisam odrastao niko ne shvata Hajde mama hajde mama reci ko sam ja Zasto tako cesto mislim da sam devojka
Mentalno retardirana osoba... Mentalno, ja sam mentalno retardiran... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Električni Orgazam | |
| |
|
| |
| Električni Orgazam | |
|